Doperman1
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 5
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
τύπε πουστοφέρνεις και μικρός διάβαζες ρομάντζο;
Αν Νεάτερνταλ με εγκέφαλον τριγωνικής τυρόπιττος ορώσιν τινά ευαίσθητον ευγενήν πάραυτα τον βαφτίζουν γυναικωτό.
τύπε πουστοφέρνεις και μικρός διάβαζες ρομάντζο;
Εγω αγαπητε εσενα κοβω για πουστρακι και πισογλεντζέ, καθοτι στα 2335 μηνυματα σου εδω και τρια χρονια μολις τα 22 αναφερονται σε στριπτιζαδικα (στα οποια ειναι μερος που δεν γαμας), 6 στα κολωμπαρα, και 2 σε Gay.τύπε πουστοφέρνεις και μικρός διάβαζες ρομάντζο;
το αμνεζια υπηρξε ενα συγχρονο ανδρο της εγκληματικοτητας και της παραβατικοτητας.... προσωπικα ειχα σταματησει να πηγαινω αρκετα πριν κλεισει... την ειχα μυριστει τη δουλεια ... και να ειστε ευτηχεις που την βγαλατε καθαροι και μπορειτε τωρα να ποσταρετε τις αποψεις σας.... και θα σου πω και κατι επειδη φαινεται οτι γνωριζεις καλα το αμνεζια.... μιλησες για "αμνεζια ονειρων".... και ο εφιαλτης ονειρο ειναι...Kαποτε ειχα γραψει σε αυτο το thread πως ισως καποτε να συνθεσουμε το ΑΜΝΕΖΙΑ των αναμνησεων και να μπορεσει ο καθενας μας να ξεναγησει τον αλλο μεσα στο δικο του ονειρικο ΑΜΝΕΖΙΑ. Κι ισως καποτε, ολες αυτες οι αναμνησεις, σαν σχισμενες σελιδες ενος βιβλιου, να ενωθουν και να μπορεσουμε να διαβασουμε την ιστορια του. Την ιστορια ενος ΑΜΝΕΖΙΑ των ονειρων.
Ενας ολοκληρος μυστικος κοσμος, ο οποιος αποκαλυφθηκε μεσα απο το ΑΜΝΕΖΙΑ χανεται στο χρονο. Ειναι σαν να μην εγιναν ποτε ολα αυτα, μοιαζουν με καποιο ξεχασμενο μυθιστορημα που δημοσιευτηκε σε συνεχειες σε μια εφημεριδα που κανενας δε θυμαται το ονομα της. Κι οι ενθουσιωδεις αναμνησεις των θαμωνων του ειναι σαν ασπρομαυρες κιτρινισμενες φωτογραφιες σε βιβλια και περιοδικα που δε διαβαζει πια κανεις...
οι μπουκες των στρουμφ ηταν εικονικες.... επρεπε να γινουν για τα ματια του κοσμου...!!! σαφως και δεν ηταν κινδυνος... ηταν τοσα αλλα αγαπητε amjik.... τελος παντων ....!!! αυτα ειχα να πω... εχω ξαναπει και παλιοτερα.... "οτι λαμπει δεν ειναι χρυσος...""Στά 6 χρόνια πελάτης άγαπητέ xpapad παρ όλο τίς μπούκες τών στρούμφ ...... ποτέ δέν δημιουργήθηκε κανένα πρόβλημα , καί έκτός αυτού καί ούτε άπό τούς νταβ,,, τών κοριτσιων ή ότιδήποτε άλλο.
Τώρα τό μην πού θέλης νά περάσης δέν τό καταλαβαίνω ..........
αν αναφερεσαι σε μενα ... ναι εχεις δικιο... εγλυψα και μετα εφτυσα... απλα ειμουν μικρος και μεγαλωσα....Οταν φτυνεις εκεί που έγλυφες το πρόβλημα δεν ειναι στο τοπίο αλλα κάπου μέσα στην ψυχή!
Να πω και γω μια παροιμία...............................................................
Όποιος τη νύχτα περιπατεί για λάσπες για σκατά πατεί !!!!!!!!!!!!
Και να σημειώσω οτι για τους περισσότερους απο μας, ενας αγγελικός κόσμος που όλα είναι σε τάξη , θα ήταν αβάσταχτα βαρετός!!
Η πουτανικη ενασχόληση εχει κανόνες........
Αν τους τηρείς δεν εχεις τίποτα να φοβάσαι!
Οταν φτυνεις εκεί που έγλυφες το πρόβλημα δεν ειναι στο τοπίο αλλα κάπου μέσα στην ψυχή!
563 μέρες σήμερα χωρις πουτανοστεγη η Αθήνα ................
Χώρια που έκλεισε και το υποκατάστατο!
Θα φαω ενα παστίτσιο (η γιουβέτσι) στη Μακεδονία.............................
Να βλέπω την ταμπέλα!
Καλή όρεξη προφέσορα! Φαγητό με αναμνήσεις μιας λαμπρής περιόδου!
Φίλε Xpapad πόσο δίκιο έχεις.....Σημεία και τέρατα έλαβαν χώρα τη στιγμή που πολλοί καβλάντιζαν αγνοώντας το ζουμί. Και εν τέλει καλύτερα να μη γνωρίζεις τι κρύβεται στο βάθος μιας θάλασσας που κολυμπάς....Γιατί πολύ απλά δε θα ξαναβουτήξεις!
Την καλημέρα μου.
Καλημέρα στόν χρόνο ......... νοσταλγό!!Μεσημεριανο φαγητο στο "Μακεδονια" συντροφια με amjik, λαγαρο, vrikolaka, λιγες ημερες πριν.
Στο διπλα τραπεζι η Λορενα,λιγοτερο λαμπερη απο την κοπελα που γνωρισαμε στο μεγαρο.
"Κουρασμενη" θα ελεγα.
Περιβαλλον χωρος καταθλιπτικος......
Η πορτα ερμητικα κλειστη, στο παρκινγκ νεαροι αλλοδαποι, εφτιαχναν γραφιτι.....
ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ..........
[size=14pt]- Άμα ιρκετε εντω και πουτσο του βρωμαει , τι τελει να κανει ; Εγκω τελει να φυγκει οκι να γκλυφει πουτσο που βρωμαει . Εσυ μου μιλαει πολυ ωραια , μυριζει ωραια , σαν να ειμαι με αγκαπη μου , με φιλαει , μου αρεσει , γκελαει , περναει καλα . Μου αρεσει γκαμησι με σενα . Αμα ειναι καλο αντρωπο εγκω να κατσει μαζι του και ντεκα και εικοσι λεπτα πιο πολυ . Με σενα μουνι μου βγαλει πολλα νερα[/size]
Συν δέκα!
Εύγε!
Δέν είναι δικό μου άγαπητέ........ είναι ένας διάλογος μεταξύ biker k Μανταλίνας !!
Eυτυχως που εφτιαχναν γραφιτι στο παρκινγκ. Αν εκαναν γραφιτι πανω στους τοιχους του ΑΜΝΕΖΙΑ θα ειχε υποστεί βαβήλωση το πορνομνημείον!!!... στο παρκινγκ νεαροι αλλοδαποι, εφτιαχναν γραφιτι.....
Την θυμαμαι εκεινη τη βραδια. Η Κλαουντια ηταν και ειναι ενα αρκετα παραξενο και ευαισθητο κοριτσι. Σωριαστηκε στον καναπε δεξια και ξεσπασε σε λιγμους αφου πρωτα πεταξε και εσπασε ενα ποτηρι με βοτκα ακριβος διπλα μου. Αιτια του ξεσπασματος ηταν ενα Ρουμανικο τραγουδι που οποτε παιζοταν στο μεγαρο δακρυζαν πολλες κορασιδες!