mysterious
Monsieur
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 192
- Like
- 12.514
- Πόντοι
- 34.267
Ιδιοκτήτης-δισκοθέτης (προφητική η μπλούζα winner) και δισκοθέτης προ σύνταξης...οι 2 κυριοι - μορφές- εκατεροθεν της κορασιδος ποιοι ειναι????
Ιδιοκτήτης-δισκοθέτης (προφητική η μπλούζα winner) και δισκοθέτης προ σύνταξης...οι 2 κυριοι - μορφές- εκατεροθεν της κορασιδος ποιοι ειναι????
α ρε μυστηριε ποσα ξερεις ;) ;) ;)Ιδιοκτήτης-δισκοθέτης (προφητική η μπλούζα winner) και δισκοθέτης προ σύνταξης...
Γειά σου ρε μπόι....Ήθελα νά'ξερα ο Αλε, το πορσικό με τα ωραία νούμερα το "πάσαρε" για συμψηφισμό; Και γυάλιζε το ρημάδι, απίστευτα! Θυμάσαι Αμτζίκιε;;;;;;;;;;α ρε μυστηριε ποσα ξερεις ;) ;) ;)
Ήθελα νά'ξερα ο Αλε, το πορσικό με τα ωραία νούμερα το "πάσαρε" για συμψηφισμό; Και γυάλιζε το ρημάδι, απίστευτα! Θυμάσαι Αμτζίκιε;;;;;;;;;;
Και ηταν παντα αραγμένο μπρoστα στην εισοδο του X-DREAM!Γειά σου ρε μπόι....Ήθελα νά'ξερα ο Αλε, το πορσικό με τα ωραία νούμερα το "πάσαρε" για συμψηφισμό; Και γυάλιζε το ρημάδι, απίστευτα! Θυμάσαι Αμτζίκιε;;;;;;;;;;
ααααα τωρα καταλαβα...Και ηταν παντα αραγμένο μπρoστα στην εισοδο του X-DREAM!
...να μας υπενθυμίζει την συμμετοχή μας στην συντήρηση του Γερμανικού υπερόπλου!Και ηταν παντα αραγμένο μπρoστα στην εισοδο του X-DREAM!
...και μετα σου λενε οι Γερμανοι πως δεν πληρωνουμε το χρεος μας στην Ευρωπη!...να μας υπενθυμίζει την συμμετοχή μας στην συντήρηση του Γερμανικού υπερόπλου!
Ο Λεο.Ο τύπος δεξιά νομίζω είναι ο γνωστός dj από την δεκαετία του 80. Πρώτο άνοιξε την περιβόητη Station One στην Πατησίων το 1981.
Ομολογω οτι δεν τον "παρακολουθω" τοσο στενα....Πέρσι των είχα δει στην Disco 33 στροφές στο Παγκράτι. Έχει εκπομπή στο zoom κανάλι του Τριανταφυλόπουλου. Δεν ξέρω αν συνεχίζονται οι εκπομπές τώρα το καλοκαίρι.
DJ Leo επαιζε και στα La Mamounia στα 90sΟ τύπος δεξιά νομίζω είναι ο γνωστός dj από την δεκαετία του 80. Πρώτο άνοιξε την περιβόητη Station One στην Πατησίων το 1981.
Στα 90s επαιζε και στο ιστορικο FAZ της πλατειας Μαβίλη κανοντας opening καθε φορα με το ιστορικο κομματι... Εxtasi Extano!!!DJ Leo επαιζε και στα La Mamounia στα 90s
νομιζω ΄πως όχι....Έίμα ανημέρωτος. άνοιξε πάλι το Amnezia;
Κρίμα ήταν ενδιαφέρον μέρος
μην μπερδευεις το βαρος με τον ογκο... εκτος και αν ξερεις το ειδικο βαρος του σπερματος!!!!Και εγώ υπολόγισα:
70.000 x 6cc σπέρμα = 420 λίτρα σπέρματος έχει "αρμέξει" αυτή η γυναίκα!
Σχεδόν μισό τόννο!
γιαννακη αμα σκεφτεις με το πανω κεφαλι θα δεις οτι ηταν μια μαλακια και μιση το συγκεκριμμενο μερος....Κρίμα ήταν ενδιαφέρον μέρος
Oποιος ομως εμπαινε στο ΑΜΝΕΖΙΑ σκεφτοταν πιο πολυ με το κατω κεφαλι!γιαννακη αμα σκεφτεις με το πανω κεφαλι θα δεις οτι ηταν μια μαλακια και μιση το συγκεκριμμενο μερος....