Νέα

Πλατεία Βάθης/Amnezia Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nmb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 717K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ..........

Γιά την Μανταλίνα :

Άλφον ) Η παρέα αποτελείται από καμμιά 15αριά γνωστούς-φίλους , ουδείς εκ των οποίων επεδίωξε συνάντηση , πλείστοι όσοι δε εξ αυτών ανεβοκατεβάζουν πολλές και διάφορες αλλά όχι την εν λόγω κορασίδα ! Αφορμής-ευκαιρίας δοθείσης , έδωσε την κατάλληλη απάντηση , ελπίζοντας σε ανάλογη ανταπόκριση !
Βήτον ) « - Άμα ιρκετε εντω και πουτσο του βρωμαει , τι τελει να κανει ; Εγκω τελει να φυγκει οκι να γκλυφει πουτσο που βρωμαει . Εσυ μου μιλαει πολυ ωραια , μυριζει ωραια , σαν να ειμαι με αγκαπη μου , με φιλαει , μου αρεσει , γκελαει , περναει καλα . Μου αρεσει γκαμησι με σενα . Αμα ειναι καλο αντρωπο εγκω να κατσει μαζι του και ντεκα και εικοσι λεπτα πιο πολυ . Με σενα μουνι μου βγαλει πολλα νερα

ξεροχύνω με ρομαντικά λόγια !!  :rockon: :rockon: :rockon:

orgasmo nero

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
15
Like
33
Πόντοι
26
έγινε στουντιοκόριτσο ο μούναρος .. όντως παράξενο μωρό !!!
Άννα Μαρία Κλαούντια... το πραγματικο της ονομα. Μωρο περιεργο παραξενο ελαφρα μυστηριωδες και αποκοσμο!!!
(Ειναι η δευτερη απο αριστερα σε φωτο του 2011)!!!

Συνημμένα

• 402944_262054387192209_699753449_n.jpg
    402944_262054387192209_699753449_n.jpg
    102,5 KB · Εμφανίσεις: 32

orgasmo nero

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
15
Like
33
Πόντοι
26
Σε ενα συγγραφικο εργο του Άρθουρ Κλαρκ ειχα διαβασει το εξης... "Ολοι οι τοποι πανω στην γη εχουν μνημες απο το παρελθον. Μνημες απο ανθρωπους που διαβιωσαν στους τοπους αυτους. Και αυτες οι παλιες μνημες μεταδιδονται σε ανθρωπους που τους επισκεπτονται τωρα".
Σημερα το απογευμα περπατωντας στην οδο Μαιζωνος ειδα μια ομαδα ανθρωπων απεναντι απο το ΑΜΝΕΖΙΑ μεσα στο παρκιν. Το παρκιν καθαρο, και σχεδιαζαν γκράφιτι. Πλησιαζω εναν τυπο αρκετα μαυρο που θυμιζε εντονα ράπερ απο το Χάρλεμ της Νέας Υόρκης (ο οποιος ηταν απο το Μπαλί) και τον ρωτησα τι ακριβος σχεδιαζε στους τοιχους, και μου απαντησε... -Δεν ξερω... οτι με εμπνέει η ταμπελα απεναντι που γραφει ΑΜΝΕΖΙΑ! Τον ξαναρωτησα αν γνωριζε τι ηταν το ΑΜΝΕΖΙΑ, και απαντησε οτι δεν ηξερε τι ηταν.
Παρατηρωντας τα σχεδια των γκράφιτι ειδα πως ηταν καπως περιεργα, παραξενα, και... αρκετα εξωγήινα. Και λεω εξωγήινα καθοτι τα περισσοτερα γκράφιτι που ειχαν φτιαχτει απεικονιζαν εξωγήινους. Εντυπωση κανει ενα γκράφιτι που δειχνει εναν περιεργο εξωγήινο κατω απο τον παρθενώνα, και ενα αλλο επισης περιεργο γκράφιτι που απεικονιζει εναν αγγελο με μεγαλα φτερα, και αρκετα περιεργο προσωπο.
Χαμογελασα και σκεφτηκα πως... Περιεργες μνημες βγαζει το περνομεγαρο ή μαλλον το 'Πορνομνημείον' πλεον! Μπας και ειναι οι μνημες και το συλλογικο ασυνειδητο ολων εμας που τοσα χρονια επισκευτομασταν τον χώρο?
Πολυ  περιεργες θα ηταν οι σκεψεις μας στο ΑΜΝΕΖΙΑ ωστε να λαμβανοντε τωρα ως... εξωγήινες!!!

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Σε ενα συγγραφικο εργο του Άρθουρ Κλαρκ ειχα διαβασει το εξης... "Ολοι οι τοποι πανω στην γη εχουν μνημες απο το παρελθον. Μνημες απο ανθρωπους που διαβιωσαν στους τοπους αυτους. Και αυτες οι παλιες μνημες μεταδιδονται σε ανθρωπους που τους επισκεπτονται τωρα".
Σημερα το απογευμα περπατωντας στην οδο Μαιζωνος ειδα μια ομαδα ανθρωπων απεναντι απο το ΑΜΝΕΖΙΑ μεσα στο παρκιν. Το παρκιν καθαρο, και σχεδιαζαν γκράφιτι. Πλησιαζω εναν τυπο αρκετα μαυρο που θυμιζε εντονα ράπερ απο το Χάρλεμ της Νέας Υόρκης (ο οποιος ηταν απο το Μπαλί) και τον ρωτισα τι ακριβος σχεδιαζε στους τοιχους, και μου απαντησε... -Δεν ξερω... οτι με εμπνέει η ταμπελα απεναντι που γραφει ΑΜΝΕΖΙΑ! Τον ξαναρωτισα αν γνωριζε τι ηταν το ΑΜΝΕΖΙΑ, και απαντησε οτι δεν ηξερε τι ηταν.
Παρατηρωντας τα σχεδια των γκράφιτι ειδα πως ηταν καπως περιεργα, παραξενα, και... αρκετα εξωγήινα. Και λεω εξωγήινα καθωτι τα περισσοτερα γκράφιτι που ειχαν φτιαχτει απεικονιζαν εξωγήινους. Εντυποση κανει ενα γκράφιτι που δειχνει εναν περιεργο εξωγήινο κατω απο τον παρθενώνα, και ενα αλλο επισης περιεργο γκράφιτι που απεικονιζει εναν αγγελο με μεγαλα φτερα, και αρκετα περιεργο προσωπο.
Χαμογελασα και σκεφτηκα πως... Περιεργες μνημες βγαζει το περνομεγαρο ή μαλλον το 'Πορνομνημείον' πλεον! Μπας και ειναι οι μνημες και το συλλογικο ασυνειδητο ολων εμας που τοσα χρονια επισκευτομασταν τον χώρο?
Πολυ  περιεργες θα ηταν οι σκεψεις μας στο ΑΜΝΕΖΙΑ ωστε να λαμβανοντε τωρα ως... εξωγήινες!!!

Εννοείτε ότι είμεθα UFO;

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.350
Πόντοι
22.785
[size=19pt]Καλημέρα......... λατρεμένο Τάτζ Μαχάλ !![/size]

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.350
Πόντοι
22.785
Amnezia......

.....Μια κοσμογραφία σέ μία προβολή μελλοντικών προσδοκιών πού θά έξυμνούνται τελετές μνήμης ...
Μπορεί βέβαια νά είναι μή φανταστικές έπινοήσεις, άπό το παρελθόν μορφών άστικής ζωής πού έχουν έκλείψει, σκηνές οί όποίες δέν πρόλαβαν να καταγραφούν, ή άπορρίφθηκαν άπό τις μεγάλες άφηγήσεις,
τού orgasmo nero :think:
Πού προσελκύουν, άλλά καί άπωθούν τους διερχόμενους, συστήνοντας έναλλακτικά τήν σημερινή άντιφατική καί παράδοξη συγκυρία τής μετάβασης στή μνήμη τού Amnezia !!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.350
Πόντοι
22.785
[size=43pt]ΚΑΛΗΜΕΡΑ............[/size] :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.350
Πόντοι
22.785
ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ 

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
καλα ρε αμτζικ, πας καλα??  πως ανεβαζεις φωτο αβερτα ??? μου φαινεται δεν ξερεις τις συνεπειες...... και αυτοι οι διαχειριστες δεν βλεπουν ....??? ανεβασες μια φωτο με εκτεθειμενους αρκετους για να μας πεις τιιιιι?????  οτι εχεις αναμνησεις.... κριμα ρε συ  μπρος την καβλα απουσιαζει το στοιχειωδες μυαλο!!!!!!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.350
Πόντοι
22.785
καλα ρε αμτζικ, πας καλα??  πως ανεβαζεις φωτο αβερτα ??? μου φαινεται δεν ξερεις τις συνεπειες...... και αυτοι οι διαχειριστες δεν βλεπουν ....??? ανεβασες μια φωτο με εκτεθειμενους αρκετους για να μας πεις τιιιιι?????  οτι εχεις αναμνησεις.... κριμα ρε συ  μπρος την καβλα απουσιαζει το στοιχειωδες μυαλο!!!!!!

[size=30pt]Καλά τό κατάλαβες ρε xpapad...........

ΠΑΣΧΩ ΑΠΟ ΜΥΑΛΟ !!!!!![/size]

Θέλης νά βάλω καί τη φωτογραφία μου ??????

orgasmo nero

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
15
Like
33
Πόντοι
26

[size=30pt]Καλά τό κατάλαβες ρε xpapad...........

ΠΑΣΧΩ ΑΠΟ ΜΥΑΛΟ !!!!!![/size]

Θέλης νά βάλω καί τη φωτογραφία μου ??????
Που να μας μεινει μυαλο... Καθε βραδυ επι 7 χρονια χαμουρευομασταν με τα πιπινια υπο το ακουσμα των Ρουμανικων ασματων και παρανοήσαμε τελείως!!!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.350
Πόντοι
22.785

orgasmo nero

Μέλος