Νέα

Πλατεία Βάθης/Amnezia Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nmb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 717K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

TYRAEL

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Αυγ 2007
Κριτικές
54
Like
226
Πόντοι
7.195
Ρωτώντας περί Μαρίας έμαθα ότι επιστρέφει από τη γεννέτειρά της μάλλον την επόμενη εβδομάδα. Λόγω εορταστικών διακοπών.
κοίτα γκαντεμιά....
θα περιμένω από Φεβρουάριο...

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.526
Πόντοι
34.267
κοίτα γκαντεμιά....
θα περιμένω από Φεβρουάριο...

Αλήθεια, ένα κοντούλι, αδυνατούλικο, με γλυκιά φατσούλα, μάλλον κοκκινωπά μαλλιά μέχρι τους ώμους, με μυτούλα Γαλλική (προς τα πάνω), ποιά είναι? Μου φάνηκε αρκετά καλή κ μικρούλα.
Αν τη ξέρεις απάντησε. Thanks.

lykos1072

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Απλά να σου πω ότι εκανες λαθος με τη ρεμπεκα και στην περιπτωση αυτη δεν δικαιώνω το ενστικτο σου  :grin: :grin:
Και εμενα μου εκανε παρακαλια και λεω φωλα θα ειναι. Αγου μου εταζε παρα πολλα πραγματα...
Αποτελεσμα? Εκανε ακριβως όσα εταζε και ακομα παραπανω  :rockon: :rockon:
εγω εχω επιλεξει τρεις φορες τη ρεβεκα και ηταν αψογη τουλαχιστον σε'μενα μαλλον ειναι θεμα τι ζηταει ο καθε ενας και σε τη φαση ειναι τα κοριτσια

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
ρε παιδια ποια ειναι η ρεβεκκα?

Ρεβέκκα, μελαχρινή, κοντούλα, το πολύ 1.55 χωρίς τακούνια, με λίγο πεταχτά δοντάκια, σγουρά μαλλιά. Αν ξέχασα κάτι να συμπληρώσουν οι υπόλοιποι.

kolokotronis07

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά στο συγκεκριμένο μπαρ έχω πάει μόνο μια φορά αλλά δεν είχα διαβάσει το φόρουμ και στις 10 το βράδυ δεν είχε και τπτ καλό :( ...Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής...Μπορώ να πάω το πρωί να πιω το καφεδάκι μου, να κεράσω μια κοπέλα και να πέσει λίγο μπαλαμούτι? αν ναι μέχρι πιο σημείο γιατί ξέρω έχει κόσμο σε βλέπουν είναι λίγο δύσκολο...αλλά εμένα μου αρέσει αυτή η φάση έχετε χουφτώσει καμιά κοπέλα με το κέρασμα ή έχετε δει κάτι? δεν έχω τη δυνατότητα να σκάω 50ευρα + δωμάτιο συχνά :)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Έχεις απόλυτο δίκιο περί ενστίκτου...το θέμα είναι ότι με κάρφωνε κανονικά με ματιές βέλη από τη στιγμή που μπήκα μέσα και ακόμη κ όταν κάθησε με παρέα 3 τύπων γύρναγε κ κάρφωνε. Που ν'αντισταθώ ο δόλιος...

Έτσι την είχα πατήσει κι εγώ με την Ντέλια.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Έχεις απόλυτο δίκιο περί ενστίκτου...το θέμα είναι ότι με κάρφωνε κανονικά με ματιές βέλη από τη στιγμή που μπήκα μέσα και ακόμη κ όταν κάθησε με παρέα 3 τύπων γύρναγε κ κάρφωνε. Που ν'αντισταθώ ο δόλιος...κ με το κορμί που έχει..
Τώρα για τα πεταμένα 80άρια, στην ηλικία που είμαι με 25 τουλάχιστον χρόνια εμπειριών, έχω φάει κ φόλες από "σιγουράκια", πέρασα όμως και ζάχαρη με πολλές "κόκκινες κάρτες". Που σημαίνει ότι καλή η μελέτη εμπειριών του καθένα αλλά παίζουν κι άλλοι παράγοντες ρόλο στο VFM.

:rockon: :rockon: :rockon:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Καλησπέρα παιδιά στο συγκεκριμένο μπαρ έχω πάει μόνο μια φορά αλλά δεν είχα διαβάσει το φόρουμ και στις 10 το βράδυ δεν είχε και τπτ καλό :( ...Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής...Μπορώ να πάω το πρωί να πιω το καφεδάκι μου, να κεράσω μια κοπέλα και να πέσει λίγο μπαλαμούτι? αν ναι μέχρι πιο σημείο γιατί ξέρω έχει κόσμο σε βλέπουν είναι λίγο δύσκολο...αλλά εμένα μου αρέσει αυτή η φάση έχετε χουφτώσει καμιά κοπέλα με το κέρασμα ή έχετε δει κάτι? δεν έχω τη δυνατότητα να σκάω 50ευρα + δωμάτιο συχνά :)

Καλώς τον... Είσαι δικός μου εσύ :)

kolokotronis07

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Καλώς τον... Είσαι δικός μου εσύ :)
Ε ρε φίλε τι να κάνουμε...μου αρέσει η φάση να πάω το πρωί να πιω το καφεδάκι μου με την ησυχία μου,να κεράσω την κοπέλα κάτι να πιει να κάτσει μαζί μου και αν γίνεται να πιάσω και τπτ μόνο με το κέρασμα χωρίς να πληρώτω τπτ έξτρα..Τελικά γίνεται αυτό ή εχετε δει κάτι? :huh:

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
Ε ρε φίλε τι να κάνουμε...μου αρέσει η φάση να πάω το πρωί να πιω το καφεδάκι μου με την ησυχία μου,να κεράσω την κοπέλα κάτι να πιει να κάτσει μαζί μου και αν γίνεται να πιάσω και τπτ μόνο με το κέρασμα χωρίς να πληρώτω τπτ έξτρα..Τελικά γίνεται αυτό ή εχετε δει κάτι? :huh:
μπα δεν το νομιζω,γιατι δεν ειναι κολαδικο.....ειναι μαγαζι-πιατσα....βλεπεις -περνεις....

ZAICHIK

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ρεβέκκα, μελαχρινή, κοντούλα, το πολύ 1.55 χωρίς τακούνια, με λίγο πεταχτά δοντάκια, σγουρά μαλλιά. Αν ξέχασα κάτι να συμπληρώσουν οι υπόλοιποι.
Ειδικευεται στην κατάποση, για τους τυχόν φαν του είδους

kolokotronis07

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παίδες...και κάτι τελευταίο...πρεέπει υποχρεωτικά να τις πάρουμε στο ξενοδοχείο δίπλα? επειδή οι περισσότερες είναι τάνες του δρόμου μπορεί κανείς να τις πάρει στο αμάξι του άμα είναι κάπου εκεί κοντά? :think:

teo78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
656
Πόντοι
86
Τα καταπίνει όλα συναγωνίστη; έχεις πλήρη εικόνα σ' αυτό

ZAICHIK

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Τα καταπίνει όλα συναγωνίστη; έχεις πλήρη εικόνα σ' αυτό
Η λεξη καταποση αυτο σημαινει. Τα κανει ολα, οτι και εάν της ζητησεις το κάνει. Απλά λίγο κοντούλα για τα δικά μου γούστα και δεν μου αρέσουν όσες καπνίζουν (βίτσια). Και άλλες τα παίρνουν στο στόμα, αλλά τα φτύνουν μετά στον νιπτήρα, αυτή τα καταπίνει όλα.

teo78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
656
Πόντοι
86
Η καταπόση φίλε περιλαμβάνεται στο 50άρι η έξτρα. Είναι καλή δηλαδή; την προτείνεις έτσι;

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
και κάτι τελευταίο...πρεέπει υποχρεωτικά να τις πάρουμε στο ξενοδοχείο δίπλα? επειδή οι περισσότερες είναι τάνες του δρόμου μπορεί κανείς να τις πάρει στο αμάξι του άμα είναι κάπου εκεί κοντά? :think:

Λίγο επικίνδυνο να συνευρεθείς στο αμάξι..... Η περιοχή βρίθει πρεζακίων και άλλων cult μορφών και μορφωμάτων. Ο πιό σίγουρος τρόπος είναι το χοτέλι στο οποίο συστεγάζεται το μπαράκι. Εξάλλου, είναι και ποιοτικό!

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παίδες...και κάτι τελευταίο...πρεέπει υποχρεωτικά να τις πάρουμε στο ξενοδοχείο δίπλα? επειδή οι περισσότερες είναι τάνες του δρόμου μπορεί κανείς να τις πάρει στο αμάξι του άμα είναι κάπου εκεί κοντά? :think:
Πολύ κουβαρντάς είσαι μωρε αδερφάκι μου!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Κάπου εχεις και δίκιο όμως !!!!
Καταραμένη κρίση!!! :headbang:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Η λεξη καταποση αυτο σημαινει. Τα κανει ολα, οτι και εάν της ζητησεις το κάνει. Απλά λίγο κοντούλα για τα δικά μου γούστα και δεν μου αρέσουν όσες καπνίζουν (βίτσια). Και άλλες τα παίρνουν στο στόμα, αλλά τα φτύνουν μετά στον νιπτήρα, αυτή τα καταπίνει όλα.

Μάλλον τα φτύνει & δεν το παίρνεις εσύ χαμπάρι...

teo78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
656
Πόντοι
86
Που εξαφανίστηκατε όλοι συναγωνιστές; όλοι στο σόου απόψε; για ρίξτε νέα

Stories