Νέα

Πλατεία Βάθης/Amnezia Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nmb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 715K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.031
Πόντοι
22.785
Νά προτιμάτε τίς κοπέλες τής ..........παλαιάς φρουράς !!!!!!!!

ACE 21

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Παλαιάς φρουράς λέγοντας ... τι εννοείς;

Alexis11

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Like
622
Πόντοι
81
εγω παντως δοκιμασα Μαρτινα (η καπως ετσι) μια χαρουλα ηταν :)

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.505
Πόντοι
34.267
Σας γράφω (όχι φυσικά στ'@@... μου) μιάς που άναψα το τζακάκι μου και χαλαρώνοντας θα σας περιγράψω την χθεσινοβραδινή μου εμπειρία στο FKK LA MAIZON!
Έπειτα από σκληρή μελέτη άνω των 40 σελίδων του thread-εδώ θα ήθελα να εξάρω τις πολύτιμες πληροφορίες του Λαγάρα και το απύθμενο ταλέντο του Πύρ(κ)αυλου κ άλλων εξέχοντων μελών που "φωτίζουν" τις λεπτομέρειες αυτού του χώρου-αποφάσισα να τσεκάρω το χώρο για να αποκτήσω ιδία άποψη.
Πήγα λοιπόν χθες βραδάκι..άραξα στη μπάρα και γνωρίστηκα με δύο παλλικάρια στους οποίους μάλλον φάνηκα χρήσιμος μιας κ δεν ήξεραν σχετικά με το χώρο. Αφού τους μετέφερα κάποιες εμπειρίες σας, λέγοντάς τους ότι ερχόμουν κ γω για πρώτη φορά, ήπιαμε το ποτάκι μας και αυτοί φύγαν μετά από μισή ώρα πληρώνοντας, από λάθος, κ το δικό μου ποτό όταν τους ζήτησε η μπαργούμαν να πληρώσουν. (καλή μαλακία της..λες κ είχε τον τρελό κόσμο κ θα έχανε το λογαριασμό). Αν τύχει να με διαβάσουν ας μου στείλουν pm να ανταποδώσω το κέρασμα.
Έμεινα έτσι μόνος, προσπαθώντας να μαντέψω ποιά φάτσα ανήκει σε ποιόν συναγωνιστή. Έκανα κάποιες μαντεψιές αλλά ποιός ξέρει...μού'ρθε να φωνάξω κάποια στιγμή Πύραυλε!!!...μήπως γυρίσει κανείς :cheesy:
Προσπαθώντας να ξεπεράσω μιά αναπάντεχη έκπληξη που μου συνέβη εντός του bar, μίλησα λίγο με την Σιμόνα και την Μικαέλα όπου με κατατόπισαν σχετικά.
Η ώρα περνούσε κ τελικά δεν αντιστάθηκα στις ματιές πρό(σ)κληση της Μανταλένας. Άλλος με τη βάρκα μας, που έλεγε κ η αείμνηστη Αλίκη στην ομώνυμη ταινία της. Πήρα λοιπόν τη βάρκα της  τσιγγανορουμάνας κ με τσάκισε στα βράχια της ξενερωσιάς (εμπνευστής ποιός άλλος..ο Rocket)!
Κώλο έβρεξα, ψάρι δεν έφαγα. Όσο γλυκιά και λάγνα ήταν μέχρι να με πάρει επάνω,τόσο αδιάφορη κ βαριεστημένη ήταν στο στίβο. Επέμενε για 1 ώρα αλλά το ένστικτό μου έλεγε ΟΧΙ. Στο μπάνιο χρονοτρίβησε αρκετά. Πίπα που ήθελε καθοδήγηση για να τον κρατήσω όρθιο, προκαταρτικά ούτε λόγος. Ανέβηκε από πάνω  κ το κομπρεσέρ δούλευε maxpower! Ρε πούστη μου ούτε στη Ταγκανίκα δε πρέπει να γαμούν έτσι!!! Το απόλυτο ξενέρωμα! Τα πιστόνια μιας μηχανής δε δουλεύουν τόσο γρήγορα.
Πήρα τα ηνία με ολίγον πισωκολλητό, με κραυγές τύπου τσόντας που η πορνοστάρ έχει κλειστό στόμα κ οι δεύτερες φωνές, από πίσω, βογγάνε για να πείσουν το θεατή. >:(
Λίγο πριν τη λήξη ιεραποστολικό με το βλέμμα της στο...άπειρο (γαμημένο πηγάδι) κ πιτσίλισμα στους φυσικούς της βύζους.. πριν τη τελευταία σταγόνα έφυγε σπινιάροντας για ντους. Ααααα κ μ'έπρηξε να μη τη χύσω στο στόμα την ώρα που με πίπωνε!!!
Κι όλα αυτά στο 20λεπτο....της τά'πα στο τέλος που με ρώτησε αν ήταν όλα εντάξει. Της εξήγησα για την αξία του 50ευρου κ με κόιταγε σα κοθώνι. Ανάθεμα κι αν με κατάλαβε..αφού μιλάει μόνο την πατρική της γλώσσα. Κρίμα γιατί κ όμορφη τη λες κ ωραίο σωματάκι έχει..αν κ ελαφρώς τσιγαριστό...προς Ρομά μεριά. Έφυγε σφαιράτη κ με άφησε μπουκάλα..βγαίνοντας κι εγώ μετά από 5' είχα την ατυχία να μπω στο ασανσέρ με μια κοπέλλα που βγήκε από το διπλανό δωμάτιο έχοντας κάτι τσαντιλόμουτρα...μα κάτι τσαντιλόμουτρα :tickedoff:
Κάπως έτσι έληξε η παρθενική μου επίσκεψη στο χώρο κ περπάτησα μέχρι το αμάξι μου, με ανάμικτα συναισθήματα. Θα υπάρξει κ επόμενη επίσκεψη με φίλο αυτή τη φορά.
Αυτά μόρτες κ συγνώμη για την ανάπτυξη του θέματος. Πάω να βάλω ξύλο στο τζάκι.  

TYRAEL

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Αυγ 2007
Κριτικές
54
Like
226
Πόντοι
7.195
και κάτι της ώρας....
Η Ιωάννα είναι super....
Λάγαρος ευχαριστώ για όλα....

TYRAEL

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Αυγ 2007
Κριτικές
54
Like
226
Πόντοι
7.195
παίζει να συναντήσω και Σιμόνα αύριο....
{άλλη μια} ... Λάγαρος ευχαριστώ... ;)

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.175
Πόντοι
506
Σας γράφω (όχι φυσικά στ'@@... μου) μιάς που άναψα το τζακάκι μου και χαλαρώνοντας θα σας περιγράψω την χθεσινοβραδινή μου εμπειρία στο FKK LA MAIZON!
Έπειτα από σκληρή μελέτη άνω των 40 σελίδων του thread-εδώ θα ήθελα να εξάρω τις πολύτιμες πληροφορίες του Λαγάρα και το απύθμενο ταλέντο του Πύρ(κ)αυλου κ άλλων εξέχοντων μελών που "φωτίζουν" τις λεπτομέρειες αυτού του χώρου-αποφάσισα να τσεκάρω το χώρο για να αποκτήσω ιδία άποψη.
Πήγα λοιπόν χθες βραδάκι..άραξα στη μπάρα και γνωρίστηκα με δύο παλλικάρια στους οποίους μάλλον φάνηκα χρήσιμος μιας κ δεν ήξεραν σχετικά με το χώρο. Αφού τους μετέφερα κάποιες εμπειρίες σας, λέγοντάς τους ότι ερχόμουν κ γω για πρώτη φορά, ήπιαμε το ποτάκι μας και αυτοί φύγαν μετά από μισή ώρα πληρώνοντας, από λάθος, κ το δικό μου ποτό όταν τους ζήτησε η μπαργούμαν να πληρώσουν. (καλή μαλακία της..λες κ είχε τον τρελό κόσμο κ θα έχανε το λογαριασμό). Αν τύχει να με διαβάσουν ας μου στείλουν pm να ανταποδώσω το κέρασμα.
Έμεινα έτσι μόνος, προσπαθώντας να μαντέψω ποιά φάτσα ανήκει σε ποιόν συναγωνιστή. Έκανα κάποιες μαντεψιές αλλά ποιός ξέρει...μού'ρθε να φωνάξω κάποια στιγμή Πύραυλε!!!...μήπως γυρίσει κανείς :cheesy:
Προσπαθώντας να ξεπεράσω μιά αναπάντεχη έκπληξη που μου συνέβη εντός του bar, μίλησα λίγο με την Σιμόνα και την Μικαέλα όπου με κατατόπισαν σχετικά.
Η ώρα περνούσε κ τελικά δεν αντιστάθηκα στις ματιές πρό(σ)κληση της Μανταλένας. Άλλος με τη βάρκα μας, που έλεγε κ η αείμνηστη Αλίκη στην ομώνυμη ταινία της. Πήρα λοιπόν τη βάρκα της  τσιγγανορουμάνας κ με τσάκισε στα βράχια της ξενερωσιάς (εμπνευστής ποιός άλλος..ο Rocket)!
Κώλο έβρεξα, ψάρι δεν έφαγα. Όσο γλυκιά και λάγνα ήταν μέχρι να με πάρει επάνω,τόσο αδιάφορη κ βαριεστημένη ήταν στο στίβο. Επέμενε για 1 ώρα αλλά το ένστικτό μου έλεγε ΟΧΙ. Στο μπάνιο χρονοτρίβησε αρκετά. Πίπα που ήθελε καθοδήγηση για να τον κρατήσω όρθιο, προκαταρτικά ούτε λόγος. Ανέβηκε από πάνω  κ το κομπρεσέρ δούλευε maxpower! Ρε πούστη μου ούτε στη Ταγκανίκα δε πρέπει να γαμούν έτσι!!! Το απόλυτο ξενέρωμα! Τα πιστόνια μιας μηχανής δε δουλεύουν τόσο γρήγορα.
Πήρα τα ηνία με ολίγον πισωκολλητό, με κραυγές τύπου τσόντας που η πορνοστάρ έχει κλειστό στόμα κ οι δεύτερες φωνές, από πίσω, βογγάνε για να πείσουν το θεατή. >:(
Λίγο πριν τη λήξη ιεραποστολικό με το βλέμμα της στο...άπειρο (γαμημένο πηγάδι) κ πιτσίλισμα στους φυσικούς της βύζους.. πριν τη τελευταία σταγόνα έφυγε σπινιάροντας για ντους. Ααααα κ μ'έπρηξε να μη τη χύσω στο στόμα την ώρα που με πίπωνε!!!
Κι όλα αυτά στο 20λεπτο....της τά'πα στο τέλος που με ρώτησε αν ήταν όλα εντάξει. Της εξήγησα για την αξία του 50ευρου κ με κόιταγε σα κοθώνι. Ανάθεμα κι αν με κατάλαβε..αφού μιλάει μόνο την πατρική της γλώσσα. Κρίμα γιατί κ όμορφη τη λες κ ωραίο σωματάκι έχει..αν κ ελαφρώς τσιγαριστό...προς Ρομά μεριά. Έφυγε σφαιράτη κ με άφησε μπουκάλα..βγαίνοντας κι εγώ μετά από 5' είχα την ατυχία να μπω στο ασανσέρ με μια κοπέλλα που βγήκε από το διπλανό δωμάτιο έχοντας κάτι τσαντιλόμουτρα...μα κάτι τσαντιλόμουτρα :tickedoff:
Κάπως έτσι έληξε η παρθενική μου επίσκεψη στο χώρο κ περπάτησα μέχρι το αμάξι μου, με ανάμικτα συναισθήματα. Θα υπάρξει κ επόμενη επίσκεψη με φίλο αυτή τη φορά.

...Ταχω χιλιοπεί για τις γυφτορουμάνες...συνεχίστε να πετάτε 80άρια...

TYRAEL

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Αυγ 2007
Κριτικές
54
Like
226
Πόντοι
7.195
Η ώρα περνούσε κ τελικά δεν αντιστάθηκα στις ματιές πρό(σ)κληση της Μανταλένας. προς Ρομά μεριά.  
sorry που το λέω, αλλά φαίνεται τρομερή αρπαχτή η συγκεκριμένη....{και διάφορες άλλες}...
ένστικτο πάνω απ'όλα, εμπιστοσύνη στο ένστικτο....
μόνο έτσι βαδίζουμε στο σωστό δρόμο....

ZAICHIK

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
και κάτι της ώρας....
Η Ιωάννα είναι super....
Λάγαρος ευχαριστώ για όλα....
Ειμαι πολυ καιρό σταθερός πελάτης της Ιωάννας, η κοπέλα τιμά το 50ρικο, ισως εχει κουράσει η φάτσα της αφού πάνω από 2 χρόνια ειναι εκεί, να έχει και πιο όμορφες από αυτήν όπως η Μαρία η Αλβανίδα, αλλά ποτέ δεν βρέθηκε κάποιος παραπονεμένος. Οταν είναι κουρασμένη ή βαριέται φεύγει από το μαγαζί, δεν ανεβαίνει επάνω εάν δεν έχει όρεξη.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Η ώρα περνούσε κ τελικά δεν αντιστάθηκα στις ματιές πρό(σ)κληση της Μανταλένας. Άλλος με τη βάρκα μας, που έλεγε κ η αείμνηστη Αλίκη στην ομώνυμη ταινία της. Πήρα λοιπόν τη βάρκα της  τσιγγανορουμάνας κ με τσάκισε στα βράχια της ξενερωσιάς (εμπνευστής ποιός άλλος..ο Rocket)!
Κώλο έβρεξα, ψάρι δεν έφαγα. Όσο γλυκιά και λάγνα ήταν μέχρι να με πάρει επάνω,τόσο αδιάφορη κ βαριεστημένη ήταν στο στίβο. Επέμενε για 1 ώρα αλλά το ένστικτό μου έλεγε ΟΧΙ. Στο μπάνιο χρονοτρίβησε αρκετά. Πίπα που ήθελε καθοδήγηση για να τον κρατήσω όρθιο, προκαταρτικά ούτε λόγος. Ανέβηκε από πάνω  κ το κομπρεσέρ δούλευε maxpower! Ρε πούστη μου ούτε στη Ταγκανίκα δε πρέπει να γαμούν έτσι!!! Το απόλυτο ξενέρωμα! Τα πιστόνια μιας μηχανής δε δουλεύουν τόσο γρήγορα.

Καλά ρε μάγκα, μετά από μελέτη των 40 σελίδων του thread τη Μανταλένα βρήκες να πάρεις; Τα 'χουμε πει χίλιες φορές τα σιγουράκια... Μαρία, Ιωάννα, Μικαέλα, Μάγδα... Πόσες φορές πρέπει να αναφερθούν πια αυτά τα ονόματα. Σαν πρωτάρης που πήγες μια απ' αυτές έπρεπε να τιμήσεις.

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
πρωινη φιλοσοφια.....

περι γαμοενστικτου.....

Οι μπουρδελιαριδες με την παροδο του χρονου και με την συσωρευση εμπειριων αναπτυσουν αυτο που λεω γαμοενστικτο,δηλ ειναι ικανοι με την παρατηρηση της συμπεριφορας,της κινησης,η με την ανταλαγη δυο προτασεων, με την κρινομενη, να γνωριζουν αν "κανει" η δεν "κανει".
Η εμφανιση του ενστικτου αυτου γινεται αυτοματα καποια στιγμη, ως επι το πληστον μετα καποια αποτυχια κατα την συνευρεση,και εχει τη μορφη "αφου τοβλεπα οτι φολα-ξεπετα ητανε γιατι πηγα ο μαλακας?"
Επειδη αυτη η σκεψη κατα την πορεια του μπουρδελοβιου ερχεται και ξαναρχεται,πρεπει ο παικτης
να σεβεται το ενστικτο, να το φερνει στην επιφανεια και να το "ακουει".
Ετσι θα αποφευγει πολλες "αστοχιες" και θαχει ποιο μεγαλες χαρες κατα την ασκηση της μπουρδελικης.

για να το φερω με παραδειγμα να πω οτι με δυο απο κει μεσα δικαιωθηκα ενστικτοδως (χωρις να δοκιμασω) απο τα γραφεντα απο αλλους συναδελφους!

Η μια ειναι η Ρεβεκα (νο μορ ρεβεκα εγραψε ο συναδελφος) η οποια πριν ενα χρονο και αφου μουκανε τα συνηθησμενα "γλυκα ματακια" και ενω πληρει τις απαιτησεις μου και ενω και αλλες φορες το προσπαθεισε τελικα και υστερα απο το κερασμα ενος ρεντ μπουλ κατεληξα να την αποριψω με βαση το ενστινκτο.
Τελικα διαβασα στην κριτικη αυτο που ειχα κατα νου γι αυτη !
Η δευτερη ηταν η Αντρα με την οποια δεν ειχαμε ουτε ρεντ μπουλ.
Μονο παρατηρηση....
Την "παραβαση" την εκανα με την Κλαουντια και επιβεβαιωσα τον κανονα!

Γυμναστε το ενστικτο παιδια και μη του πατε κοντρα....

Αυτα.

TYRAEL

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Αυγ 2007
Κριτικές
54
Like
226
Πόντοι
7.195
Μαρία, Ιωάννα, Μικαέλα, Μάγδα...
η Μαρία δεν ήταν εκεί χθες το απόγευμα...
εγώ έσκασα μύτη στις 5 και μέχρι τις 7 δεν εμφανίστηκε...
υπάρχει τίποτα νεότερο;
θα ξαναπάω σήμερα από τις 1 και θα ενημερώσω....

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
πρωινη φιλοσοφια.....

περι γαμοενστικτου.....

Οι μπουρδελιαριδες με την παροδο του χρονου και με την συσωρευση εμπειριων αναπτυσουν αυτο που λεω γαμοενστικτο,δηλ ειναι ικανοι με την παρατηρηση της συμπεριφορας,της κινησης,η με την ανταλαγη δυο προτασεων, με την κρινομενη, να γνωριζουν αν "κανει" η δεν "κανει".
Η εμφανιση του ενστικτου αυτου γινεται αυτοματα καποια στιγμη, ως επι το πληστον μετα καποια αποτυχια κατα την συνευρεση,και εχει τη μορφη "αφου τοβλεπα οτι φολα-ξεπετα ητανε γιατι πηγα ο μαλακας?"
Επειδη αυτη η σκεψη κατα την πορεια του μπουρδελοβιου ερχεται και ξαναρχεται,πρεπει ο παικτης
να σεβεται το ενστικτο, να το φερνει στην επιφανεια και να το "ακουει".
Ετσι θα αποφευγει πολλες "αστοχιες" και θαχει ποιο μεγαλες χαρες κατα την ασκηση της μπουρδελικης.

για να το φερω με παραδειγμα να πω οτι με δυο απο κει μεσα δικαιωθηκα ενστικτοδως (χωρις να δοκιμασω) απο τα γραφεντα απο αλλους συναδελφους!

Η μια ειναι η Ρεβεκα (νο μορ ρεβεκα εγραψε ο συναδελφος) η οποια πριν ενα χρονο και αφου μουκανε τα συνηθησμενα "γλυκα ματακια" και ενω πληρει τις απαιτησεις μου και ενω και αλλες φορες το προσπαθεισε τελικα και υστερα απο το κερασμα ενος ρεντ μπουλ κατεληξα να την αποριψω με βαση το ενστινκτο.
Μονο παρατηρηση....
Την "παραβαση" την εκανα με την Κλαουντια και επιβεβαιωσα τον κανονα!

Γυμναστε το ενστικτο παιδια και μη του πατε κοντρα....

Αυτα.

Σοφές κουβέντες με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο. Είναι ίσως η καλύτερη φάση του όλου παιχνιδιού να βγεις στο άγνωστο και να ανακαλύψεις τον θησαυρό μέσα από συναντήσεις του δευτερολέπτου.

Το ένστικτο πάντα πρέπει να γυμνάζεται, άσχετα με το αν τώρα τα πράγματα είναι σχετικά πιο εύκολα με το site, το οποίο προσωπικά πιστεύω ότι έχει μεγάλη δύναμη.

Εμένα τουλάχιστον με βοήθησε αρκετά μιας και δοκίμασα γκόμενες διαβάζοντας κριτικές συναθλητών που σε άλλη περίπτωση δεν θα τις ανακάλυπτα ή ακόμη και να τις απέρριπτα.

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.505
Πόντοι
34.267
sorry που το λέω, αλλά φαίνεται τρομερή αρπαχτή η συγκεκριμένη....{και διάφορες άλλες}...
ένστικτο πάνω απ'όλα, εμπιστοσύνη στο ένστικτο....
μόνο έτσι βαδίζουμε στο σωστό δρόμο....
Έχεις απόλυτο δίκιο περί ενστίκτου...το θέμα είναι ότι με κάρφωνε κανονικά με ματιές βέλη από τη στιγμή που μπήκα μέσα και ακόμη κ όταν κάθησε με παρέα 3 τύπων γύρναγε κ κάρφωνε. Που ν'αντισταθώ ο δόλιος...κ με το κορμί που έχει..
Τώρα για τα πεταμένα 80άρια, στην ηλικία που είμαι με 25 τουλάχιστον χρόνια εμπειριών, έχω φάει κ φόλες από "σιγουράκια", πέρασα όμως και ζάχαρη με πολλές "κόκκινες κάρτες". Που σημαίνει ότι καλή η μελέτη εμπειριών του καθένα αλλά παίζουν κι άλλοι παράγοντες ρόλο στο VFM.

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.505
Πόντοι
34.267
Καλά ρε μάγκα, μετά από μελέτη των 40 σελίδων του thread τη Μανταλένα βρήκες να πάρεις; Τα 'χουμε πει χίλιες φορές τα σιγουράκια... Μαρία, Ιωάννα, Μικαέλα, Μάγδα... Πόσες φορές πρέπει να αναφερθούν πια αυτά τα ονόματα. Σαν πρωτάρης που πήγες μια απ' αυτές έπρεπε να τιμήσεις.

Αδελφέ, το πρέπει, ειδικά σ'αυτό τον τομέα της ζωής μας, δεν είναι πάντοτε εφικτό. Υπάρχουν κι άλλοι παράγοντες που σε επηρεάζουν στη τελική επιλογή. Αλλιώς όλοι μας θα παντρευόμασταν τις τέλειες γυναίκες, θα γαμούσαμε τις τέλειες τάνες και όλες οι φόλες θα ήταν είδος προς εξαφάνιση. Έτσι όμως θα χάναμε το νόημα της ανθρώπινης ύπαρξης κ της βελτίωσής μας μέσα απ'τις στραβές και τα λάθη μας.
Respect!

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.505
Πόντοι
34.267
η Μαρία δεν ήταν εκεί χθες το απόγευμα...
εγώ έσκασα μύτη στις 5 και μέχρι τις 7 δεν εμφανίστηκε...
υπάρχει τίποτα νεότερο;
θα ξαναπάω σήμερα από τις 1 και θα ενημερώσω....

Ρωτώντας περί Μαρίας έμαθα ότι επιστρέφει από τη γεννέτειρά της μάλλον την επόμενη εβδομάδα. Λόγω εορταστικών διακοπών.

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
περι γαμοενστικτου.....

Μονο παρατηρηση....
Απλά να σου πω ότι εκανες λαθος με τη ρεμπεκα και στην περιπτωση αυτη δεν δικαιώνω το ενστικτο σου  :grin: :grin:
Και εμενα μου εκανε παρακαλια και λεω φωλα θα ειναι. Αγου μου εταζε παρα πολλα πραγματα...
Αποτελεσμα? Εκανε ακριβως όσα εταζε και ακομα παραπανω  :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom