amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 44.063
- Πόντοι
- 22.785
ευχαριστω πολυ
Άκου με ....... ή καλήτερη ώρα είναι 11 με 1 τό πρωί !!!!!!!
ευχαριστω πολυ
ευχαριστω πολυ για την συμβουλη αλλα δεν μπορω τετοια ωρα....Άκου με ....... ή καλήτερη ώρα είναι 11 με 1 τό πρωί !!!!!!!
να φορας αλεξισφαιρο και να χεις και καποτες μαζι σου.....ευχαριστω πολυ για την συμβουλη αλλα δεν μπορω τετοια ωρα....
μονο αργα μετα τις 23¨00-24¨00....
το θεμα ειναι αν αξιζει να παω τετοια ωρα
ευχαριστω
Οι περισσότερες κάθονται μέχρι τις 12 απ ότι μου είπε η μαγδα αλλά υπάρχουν και κάποιες οι οποίες κάθονται μέχρι τις 1 -1.30 που κλείνει και το μαγαζί. Για πες συναγωνίστη η μίκαελα ποια είναι. Που κάθετε συνήθως;
να φορας αλεξισφαιρο και να χεις και καποτες μαζι σου.....
Mπαίνοντας δεξιά , ρώτησε όποιαδήποτε κοπέλα ....
πολύ φιλότημο καί ΥΠΑΚΟΥΩ κορίτσι σέ όλα !!!!!!!!
αυτα παντα τα εχω μαζι μου , ακομα και οταν κατεβαζω τα σκουπιδια του σπιτιου
φιλε xpapad
αυτα παντα τα εχω μαζι μου , ακομα και οταν κατεβαζω τα σκουπιδια του σπιτιου
φιλε xpapad
Μ Μ Μ Μ ...Θά συμφωνήσω όλίγον , άλλά έμένα προσωπικάθα μπορουσε ομως να βελτιωσει λιγο την πιπα της... βαζει λιγο δοντι...
η αδερφουλα της ειναι πολυ καλυτερη κατ εμε...
γιατι??? γαμας τον καδο???αυτα παντα τα εχω μαζι μου , ακομα και οταν κατεβαζω τα σκουπιδια του σπιτιου
φιλε xpapad
Μελίσα λέγεται φίλε και όντως μείνε μακριά!Ρε παίδες μια με μεγάλα βυζιά αδύνατη μελαχρινή που φοράει πάντα σουτιέν τόσο σφιχτό που πεταγονται τα μπαλόνια έξω πως τη λένε; τι λέει αυτή;
γιατι??? γαμας τον καδο???
θα επισκευτω σημερα το απογευμα το <<ιδρυμα>>.....
καμια προταση - επισημανση ???
ευχαριστω
ευχαριστω πολυ φιλε .....Ρεβέκκα, Ιωάννα-Μικαέλα, Μάγδα λένε τα στατιστικά. Δε ρωτάς μήπως επέστρεψε κ η Μαρία? (εξίσου standard).
Απέφυγε Μανταλένα (προσωπική εμπειρία) και Μελίσα (τουμπανοκαβλάκι μουφέξ). Λογικά καλή πρέπει να είναι κ η Σιμόνα, εξ'όσων κατάλαβα από σύντομη συζήτηση μαζί της.
Για την αριστερή πτέρυγα δεν έχω κ πολλή εμπιστοσύνη...Ανίχνευσε κ αναμένουμε ενημέρωση.
Καλή ψαριά
ευχαριστω πολυ και παλι... ;) ;) ;)Οι θέσεις τους είναι σταθερές για να μπορούμε να τις διακρίνουμε αφού είναι δύσκολο να θυμόμαστε όλων τα ονόματα (ειδικά εμείς οι νεότεροι στο μαγαζί).
Προσωπικά θεωρώ καλύτερο να κάτσω στην αριστερή πλευρά του μπαρ για να "παίζεται" το παιχνίδι απέναντι με τη δυνατή φρουρά των "εκ δεξιών". Ταυτόχρονα ΄"ελέγχω" με τα "πίσω μάτια" τις αναπληρωματικές
για τη Σιμόνα συγκεκριμένα, αν και δεν έχω ψωνίσει έχω να πω κάτι που μου έκανε εντύπωση...Λογικά καλή πρέπει να είναι κ η Σιμόνα, εξ'όσων κατάλαβα από σύντομη συζήτηση μαζί της.
αυτά είναι σχέδια επί χάρτου...Προσωπικά θεωρώ καλύτερο να κάτσω στην αριστερή πλευρά του μπαρ για να "παίζεται" το παιχνίδι απέναντι με τη δυνατή φρουρά των "εκ δεξιών". Ταυτόχρονα ΄"ελέγχω" με τα "πίσω μάτια" τις αναπληρωματικές