You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πλατεία Βάθης/Amnezia Club
- Μέλος που άνοιξε το νήμα nmb
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 12K
- Εμφανίσεις 721K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Biker!
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Πολύ πιθανόν και να είναι έτσι όπως τα γράφεις .σαφως και ηταν καθημερινως εκει (ξερεις για ποιους λεω....) απλα μια παρανομη κατασταση, γιατι ηταν παρανομη κατασταση το πορνομεγαρο, λειτουργει καλυτερα οταν την ξερουν 100 παρα οταν την ξερουν 100.000. το σαιτ δυστηχως για εμας εδινε την ευκαιρια να αυξανονται οι πελατες καθημερινως, να το μαθαινουν παρα πολλοι, [size=30pt]ετσι λοιπον οταν μια παρανομη κατασταση αυξανει το τζιρο αλλαζουν τα δεδομενα και oi απαιτησεις :o :o :o ,[/size] περισσοτερο στις παρασκηνιακες κουβενετες που γινονται και κανεις μας δεν ξερει.... καπου εκει φανταζομαι χαλασε το γλυκο... αρα λοιπον καλυτερα λιγοι και να παταμε γερα στα ποδια μας παρα πολλοι και να αεροβατουμε. εγω πλεον θα πω οτι και τα γραφομενα καποιον εδω μεσα εβαλε το λιθαρακι για αυτο που συμβαινει σημερα, ας το λουστουν λοιπον ετσι οπως τα καταφεραν
καποτε καποιος, ο οποιος με πμ με εχει βοηθησει σε αρκετα αι τον ευχαριστω, το ειχε γραψει για το τι θα συμβει αν συνεχισετε ετσι, τοτε πεσατεNE να τον φατεNE, τωρα δικαιωθηκε πληρως
Πελάτης του Μεγάρου είμαι από τον Μάϊο - Ιούνιο του '11 . Όπως καταλαβαίνεις , λοιπόν , γιά όσα συνέβαιναν νωρίτερα ΔΕΝ έχω γνώμη !
mysterious
Monsieur
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 194
- Like
- 12.874
- Πόντοι
- 34.267
Υπάρχει κανείς με 2 κωλο-οπές;
Οι γνώμες είναι σαν τις κωλοτρυπίδες.................................................
Όλοι έχουμε μια!
(τουλάχιστον)
Ολοι πλεον, αποκτησαμε και δευτερη οπη, αφου μας πηδουν και δεν το καταλαβαινουμε !!!
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.457
- Πόντοι
- 6.515
Απο κάτι μαλάκες τού είδος σου , χάλασε τό σύστημα......
και ποιος εισαι εσυ ρε καραγκιοζη που βριζεις τον ανθρωπο επειδη ειπε τη γνωμη του?
σε εβαλε κανεις να λογοκρινεις τον κοσμο
δεν βαρεθηκες να γραφεις τις βλακειες σου ολη μερα? Εξ αλλου μονο εσυ και ο αλλος με το λαγο καταλαβαινετε τι λετε
Γιατι δεν τον παιρνεις τηλεφωνο καλυτερα να του τα πεις?
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 129
- Like
- 8.772
- Πόντοι
- 7.885
Ρομαντικός καφές σήμερα το απόγευμα μαζί με Ιππότη,πιτσιλιστή και Bmwpower .Τα κορίτσια λίγα και διακριτικά,χωρίς να δω κάτι το ιδιαίτερο για τα γούστα μου :- :-.Έτσι άρχισα να πιρφορίζω με τις πορνοιστορίες μου,ώσπου σε κάποια στιγμή δέχτηκα τα απαξιώτικα σχόλια των πιτσιλιστή και Bmwpower(αν σε είχα γιο μου θα έτρωγες καραμούζα κάθε μέρα ). Αποχωρήσαμε για εξερεύνηση της γύρω πιάτσας
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 129
- Like
- 8.772
- Πόντοι
- 7.885
Καθε μερα καραμουζα απ το πρωι μεχρι το βραδυ...
Θα σε εβγαζα απ το σπιτι μονο για να σε παω μια βολτα Μεταξουργειο μπας και γινεις ανθρωπος
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.867
- Πόντοι
- 22.785
και ποιος εισαι εσυ ρε καραγκιοζη που βριζεις τον ανθρωπο επειδη ειπε τη γνωμη του?
σε εβαλε κανεις να λογοκρινεις τον κοσμο
δεν βαρεθηκες να γραφεις τις βλακειες σου ολη μερα? Εξ αλλου μονο εσυ και ο αλλος με το λαγο καταλαβαινετε τι λετε
Γιατι δεν τον παιρνεις τηλεφωνο καλυτερα να του τα πεις?
ΩΩΩΩΩ Merrsi , γιά τά σχολια σας δέν έχετε καταλάβη ότι
ό χαρακτήρας μου περιλαμβάνη κυκλοθυμία καί άντιδιαστολή !!!!!!!
σέ συντόμευση ?? μαλάκας !!
Άγαπητέ έπιτρέψτε μου μία έρώτηση ....
Είσθε όποτουρνιστής ?? ώσάν μιά πληθώρα έλλήνων ??
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.186
- Πόντοι
- 5.015
Υπάρχει κανείς με 2 κωλο-οπές;
Συνημμένα