kellaki
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2012
- Like
- 1
πρόσεξε μην γλιστρήσεις μετά
χριστηνακιμαζεψου γιατι θα σε γαμησω.....
εισαι ηλιθια παιδι μου
πρόσεξε μην γλιστρήσεις μετά
Αγαπητή μου ιέρεια της Παφίτισσας θεάς πραγματοποιήσατε μεταγραφή στο amnegia???
απο τη ξέρω είσαι καλή άλλωστε ποιος θα έλεγε οχι σε ενα αριστουργηματικό γαμήσι???χριστηνακιμαζεψου γιατι θα σε γαμησω.....
εισαι ηλιθια παιδι μου
οχι αγαπη μου....δεν εχω περασει ποτε απο το μεγαρο...εχω παει μονο σαν πελατησα με τα ρεμαλια και [size=23pt]τον πουστη τον παντρον[/size]....αλλα αν το επιθυμεις εσυ μπορω να παω και σαν πουτανα :-* :-* :-*
άπιστος, κακώς και προδότης.....και πολλα αλλα που δεν τα θυμάμαι,,,,Καί όχι μόνο .....
άπιστος, κακώς και προδότης.....και πολλα αλλα που δεν τα θυμάμαι,,,,
οχι αγαπη μου....δεν εχω περασει ποτε απο το μεγαρο...εχω παει μονο σαν πελατησα με τα ρεμαλια και τον πουστη τον παντρον....αλλα αν το επιθυμεις εσυ μπορω να παω και σαν πουτανα :-* :-* :-*
κρίνοντας απο της τελευταίες σου παρέες ναι και αυτο εισαι...Θυμήσουτα έχει σημασία , ξέχασες νά πής ότι
είμαι καί τραβελοπουστομαλάκας !!!!!!
Τι μου θυμησες τωρα...................................................................
κρίνοντας απο της τελευταίες σου παρέες ναι και αυτο εισαι...
δλδ?Δέν στά είπανε ???? έχασες έπεισόδια .........
???
πες που οτι δεν γαμηθηκε με την μεμα γιατι θα κοψω τα βιζια μου
οχι αγαπη μου....δεν εχω περασει ποτε απο το μεγαρο...εχω παει μονο σαν πελατησα με τα ρεμαλια και τον πουστη τον παντρον....αλλα αν το επιθυμεις εσυ μπορω να παω και σαν πουτανα :-* :-* :-*
Δουλεύουν Σάββατα στο Έλενα η πάλι μας παραμυθιάζεις?
Χαιρετώ, πάω στό Μαιευτήριο Έλενα γιά έκτρωση...... by by !!!