Νέα

Πλατεία Βάθης/Amnezia Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nmb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 721K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kellaki

Ιερόδουλη
Εγγρ.
2 Φεβ 2012
Like
1
Αγαπητή μου ιέρεια της Παφίτισσας θεάς πραγματοποιήσατε μεταγραφή στο amnegia???

οχι αγαπη μου....δεν εχω περασει ποτε απο το μεγαρο...εχω παει μονο σαν πελατησα με τα ρεμαλια και τον πουστη τον παντρον....αλλα αν το επιθυμεις εσυ μπορω να παω και σαν πουτανα :-* :-* :-*

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.867
Πόντοι
22.785
οχι αγαπη μου....δεν εχω περασει ποτε απο το μεγαρο...εχω παει μονο σαν πελατησα με τα ρεμαλια και [size=23pt]τον πουστη τον παντρον[/size]....αλλα αν το επιθυμεις εσυ μπορω να παω και σαν πουτανα :-* :-* :-*

Καί όχι μόνο .....

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
5
Πόντοι
16
οχι αγαπη μου....δεν εχω περασει ποτε απο το μεγαρο...εχω παει μονο σαν πελατησα με τα ρεμαλια και τον πουστη τον παντρον....αλλα αν το επιθυμεις εσυ μπορω να παω και σαν πουτανα :-* :-* :-*

Τι μου θυμησες τωρα...................................................................

xristinahot21

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0

Συνημμένα

• best mema in the world tee.jpg
    best mema in the world tee.jpg
    10,5 KB · Εμφανίσεις: 25

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.867
Πόντοι
22.785
Χαιρετώ,  πάω στό Μαιευτήριο Έλενα γιά έκτρωση...... by by !!!

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
5
Πόντοι
16
Δουλεύουν Σάββατα στο Έλενα η πάλι μας παραμυθιάζεις?

Doperman1

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Κριτικές
5
Like
6
Πόντοι
1

Γιατί χρησιμοποείτε βαρύτατες εκφράσεις για τον εαυτό σας..Χάθηκε το ιέρεια της Αφροδίτης? Ιέρεια του έρωτος? Έστω επί χρήμασι εκδιδομένη γυνή?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom