Νέα

Πλατεία Βάθης/Amnezia Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nmb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 721K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Biker!

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Γιά αύτό λέω ότι οί έτυμολογικές άναλύσεις πού έγιναν
άπό πλευράς κομμουνιού δέν ίκανοποιούν πλήρως.
Ουφ . Ευτυχώς ... την γλύτωσα !

Μάλλον μέ τέτοιου είδους πλούσιες έκφράσεις
θά δηλώσω τραβελο-καψούρης !!!!!!!!
θα ;;;
ΘΑ ;;;

[size=20pt]ΘΑΑΑ;;;[/size]
Αχαχαχαχαχα .... ΈΛΑ ΑΛΕΚΟΟΟΟ !

asus09

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
666
Πόντοι
2.357
Απο κάτι μαλάκες τού είδος σου , χάλασε τό σύστημα......

Ναι όπως τα λες είναι... εγώ τα χάλασα όλα και όχι αυτοί που έγραφαν τα πάντα σχετικά με το τί γίνονταν εκει... μου αξίζει τιμωρία...

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.867
Πόντοι
22.785
τί ακριβώς εννοείς?
Προπαγάνδα είναι η παρουσίαση ενός μηνύματος με έναν συγκεκριμένο τρόπο ώστε να εξυπηρετήσει συγκεκριμένους σκοπούς. Ετυμολογικά, προπαγάνδα σημαίνει «διάδοση μίας φιλοσοφίας ή άποψης». Ιστορικά, ο όρος χρησιμοποιείται ως επί το πλείστον εντός πολιτικού συγκειμένου και ιδιαίτερα αναφορικά με συγκεκριμένες κινήσεις που προωθούνται από κυβερνήσεις ή πολιτικές ομάδες. Το προπαγανδιστικό μήνυμα διαφέρει από την γενικότερη διαφήμιση στο ότι περιέχει τρανταχτές και επιτηδευμένες ψευδολογίες ή/και παραλείπει τέτοιον όγκο αληθειών/γεγονότων σχετικών με το θέμα που καθίσταται έντονα παροδηγητικό.

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια !!!!!!

Biker!

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Ναι όπως τα λες είναι... εγώ τα χάλασα όλα και όχι αυτοί που έγραφαν τα πάντα σχετικά με το τί γίνονταν εκει... μου αξίζει τιμωρία...

Λοιπόν ... να τα πάρουμε τα πράματα με μιά σειρά .

Α) Ο ΠΑΝΤΡΟΝ ( ο αμτζίκ δηλαδή ) που και που παθαίνει ένα ξερωγωτί και του γουστάρει κείνη την στιγμή να χώνει μπινελίκια ... Μην δίνεις σημασία .
Αν σε ενοχλεί , απαντάς ανάλογα , βρίζεστε , μπλα μπλα μπλα και πάμε παρακάτω .

Β) Σαφώς και ΔΕΝ φταίνε όσοι έγραφαν εδώ όσα συνέβαιναν , γιά έναν απλό - απλούστατο λόγο : ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ( και όταν λέμε ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ , το εννοούμε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ) ήταν εκεί . Μην ρωτήσεις ποιοί ...

Γ) Τις μάζευαν ανά άτακτα χρονικά διαστήματα και τις ρώταγαν πολλά και διάφορα . Ακόμη και αυτό το τελευταίο στόρυ με τις ανήλικες , μου ψιλοβρωμάει !
ΔΕΝ είναι δυνατόν να είναι ανήλικες το 2012 και να μην ήταν το 2011 ... Σαράντα φορές τις μάζεψαν ... τις ίδιες και τις ίδιες ...

Δ) Γιά την τιμωρία σου θα αποφασίσει ο PADRON !

:2funny: :2funny: :2funny:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.867
Πόντοι
22.785
Α) Ο ΠΑΝΤΡΟΝ ( ο αμτζίκ δηλαδή ) που και που παθαίνει ένα ξερωγωτί και του γουστάρει κείνη την στιγμή να χώνει μπινελίκια ... Μην δίνεις σημασία .

Επειδή, μερικοί άνθρωποι
δέν καταλαβαίνουν άπό λόγια,
πρέπει νά τούς τό παίξεις
στό πιάνο σου ( :think:)γιά νά τό καταλάβουν??

Biker!

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
1

Επειδή, μερικοί άνθρωποι
δέν καταλαβαίνουν άπό λόγια,
πρέπει νά τούς τό παίξεις
στό πιάνο σου ( :think:)γιά νά τό καταλάβουν??

Αν βλέπεις πως ο άλλος ΔΕΝ .... τότε ΤΟΝ γράφεις στ'αρχίδια σου και δεν ΤΟΥ γράφεις το παραμικρό . ΑΑΑΝ το κάνεις , τότε σημαίνει πως γουστάρεις και συ το νταβαντούρι ...

Τέλος πάντων , να μην γράφουμε πολλές και διάφορες παπαριές ... Πάμε στο Megaron γιά ότοπσι ;;;

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.867
Πόντοι
22.785
Αν βλέπεις πως ο άλλος ΔΕΝ .... τότε ΤΟΝ γράφεις στ'αρχίδια σου και δεν ΤΟΥ γράφεις το παραμικρό . ΑΑΑΝ το κάνεις , τότε σημαίνει πως γουστάρεις και συ το νταβαντούρι ...

Τέλος πάντων , να μην γράφουμε πολλές και διάφορες παπαριές ... Πάμε στο Megaron γιά ότοπσι ;;;
merrsi !!
Θά είμαι σπίτι ,μελετώ τό Τ9 !!!!!!

petroulas

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2011
Κριτικές
2
Like
52
Πόντοι
1
Λοιπόν ... να τα πάρουμε τα πράματα με μιά σειρά .

Β) Σαφώς και ΔΕΝ φταίνε όσοι έγραφαν εδώ όσα συνέβαιναν , γιά έναν απλό - απλούστατο λόγο : ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ( και όταν λέμε ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ , το εννοούμε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ) ήταν εκεί . Μην ρωτήσεις ποιοί ...

Γ) Τις μάζευαν ανά άτακτα χρονικά διαστήματα και τις ρώταγαν πολλά και διάφορα . Ακόμη και αυτό το τελευταίο στόρυ με τις ανήλικες , μου ψιλοβρωμάει !
ΔΕΝ είναι δυνατόν να είναι ανήλικες το 2012 και να μην ήταν το 2011 ... Σαράντα φορές τις μάζεψαν ... τις ίδιες και τις ίδιες ...

Δ) Γιά την τιμωρία σου θα αποφασίσει ο PADRON !

:2funny: :2funny: :2funny:
φιλαρακο θα συμφωνησω εν μερη με τα λεγομενα σου.
σαφως  και ηταν καθημερινως εκει (ξερεις για ποιους λεω....) απλα μια παρανομη κατασταση, γιατι ηταν παρανομη κατασταση το πορνομεγαρο, λειτουργει καλυτερα οταν την ξερουν 100 παρα οταν την ξερουν 100.000. το σαιτ δυστηχως για εμας εδινε την ευκαιρια να αυξανονται οι πελατες καθημερινως, να το μαθαινουν παρα πολλοι, ετσι λοιπον οταν μια παρανομη κατασταση αυξανει το τζιρο αλλαζουν τα δεδομενα και τις απαιτησεις, περισσοτερο στις παρασκηνιακες κουβενετες που γινονται και κανεις μας δεν ξερει.... καπου εκει φανταζομαι χαλασε το γλυκο... αρα λοιπον καλυτερα λιγοι και να παταμε γερα στα ποδια μας παρα πολλοι και να αεροβατουμε. εγω πλεον θα πω οτι και τα γραφομενα καποιον εδω μεσα εβαλε το λιθαρακι για αυτο που συμβαινει σημερα, ας το λουστουν λοιπον ετσι οπως τα καταφεραν
καποτε καποιος, ο οποιος με πμ με εχει βοηθησει σε αρκετα και τον ευχαριστω, το ειχε γραψει για το τι θα συμβει αν συνεχισετε ετσι, τοτε πεσατε να τον φατε, τωρα δικαιωθηκε πληρως

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.867
Πόντοι
22.785
Δώσε άφεση στόν Πίξι........

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
5
Πόντοι
16
Διακινδυνεύεις ..........................................................................

Παρ το αλλιώς!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.867
Πόντοι
22.785
Διακινδυνεύεις ..........................................................................

Παρ το αλλιώς!

Ώιμε  :think: Θά συσκευθώ μέ τήν άτελείωτη σκέψη μου
πού έμεινε πνιγμένη σέ μερικά ποτηρια άλκοόλ.............

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
5
Πόντοι
16
Συσκέψου συσκέψου και πάρε τις αποφάσεις σου...........................................

Οι καιροί ου μενετοί ! Η κρίση γαρ εγγύς! ουκ εν τω χοντρω το ευ!
ένα σου λέω.............................
πρόσεχε ................................

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom