amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.375
- Πόντοι
- 22.785
Της πάει πάρα πολύ το μίνι τζιν που φορούσε χθες! Θα πρέπει να το καθιερώσει
Έσείς άγαπητέ ??
Της πάει πάρα πολύ το μίνι τζιν που φορούσε χθες! Θα πρέπει να το καθιερώσει
Ειναι ενα απο τα κοριτσια που εχει ξεχωρισει.......Έσείς άγαπητέ ??
Έσείς άγαπητέ ??
Των φρονίμων τα παιδιά,Άστα να παν, αγαπητέ Αντιπλοίαρχε
Προετοιμάζομαι για τις πολύ δύσκολες μέρες που θα έρθουν στο (μακρινό ελπίζω) μέλλον...
Ειναι ενα απο τα κοριτσια που εχει ξεχωρισει.......
Άστα να παν, αγαπητέ Αντιπλοίαρχε
Προετοιμάζομαι για τις πολύ δύσκολες μέρες που θα έρθουν στο (μακρινό ελπίζω) μέλλον...
Των φρονίμων τα παιδιά,
πριν πεινάσουν μαγειρεύουν........
καλα ποσο μεγαλο χερι εχισ και κρατουσες το 30αποντο;
Δεν θα ελεγα οτι η Ιζαμπελλα εχει κατσαρο μαλλι....Απογευματινή Σαββατιάτικη επίσκεψη στο ίδρυμα και μετά από το απαραίτητο καφεδάκι είπα να δοκιμάσω Ιζαμπέλα. Φταίω βέβαια που δεν ρώτησα από την αρχή για τις υπηρεσίες της αλλά από αυτά που διάβασα στο Forum κατάλαβα ότι έκανε τα πάντα... λάθος μου. Όταν ζήτησα πίσω πόρτα μου είπε ότι δεν το κάνει. Εκεί βέβαια ξενέρωσα αλλά δεν είχα και πολλές επιλογές. Τωρα δύο πιθανότητες υπάρχουν, ή υπάρχει και άλλη Ιζαμπέλα (αυτή που πήρα ήταν με κατσαρό μαλλί) ή έκοψε πλέον την πίσω πόρτα. Αν ξέρει κάποιος κάτι ας με ενημερώσει
Αμα σου πω οτι σε θυμηθηκα θα το πιστεψεις ?Υ.Γ. Cheyenne μου αγαπητέ, τη Μάγδα όταν τη δεις και θες να την πάρεις πρέπει να δράσεις άμεσα και ταχύτατα! Κι εμένα 3 φορές με άφησε κοκομπλόκο πριν προλάβω να πάω κοντά της.... Είναι πιό γρήγορη απ'τη σκέψη μας!!!
Εξαιρετική από εμφάνιση δεν είναι. Μου θυμίζει εργαζόμενο στο "Βουλκανιζατέρ ο Μπάμπης" και επιπλέον εγώ έχω μεγαλύτερα βυζιά απ'αυτήν.
Για τα υπόλοιπα δεν έχω κανένα λόγο ν'αμφισβητήσω τους αυναγωνιστές.
ΥΓ: Γιατι δεν πηρες τηλεφωνο χθες βρε, που πηγες μεγαρο να τα λεγαμε?
Βλέπω ότι όρισμένα μέλλη χρησιμοποιώντας την κατάσταση του έγκλεισμού, τής σκέψης τους δημιουργούν μια άτμόσφαιρα γεμάτη ένταση, πού είναι τό άπαραίτητο ύπέδαφος γιά νά έκδηλωθούν σχέσεις μίσους καί αγάπης άνάμεσα στά κυρίαρχα όνόματα τού
χώρου.........
Τρέμουλο……. ωχ τι διαβάζω??????????????
Τον φαρμάκωσε τον παίχτη η πουτανα η φαρμακομουνα??
Εγώ τον είδα ότι άντεξε, μόνο λίγο κομμένος μου φάνηκε στην επιστροφή!
Τι έγινε επέδρασε το «φαρμάκι» μετά 24 ώρες!
Να κάμω συναγερμό να προλάβω τα χειρότερα?
Ρε μπας και έχουν συμβληθεί με τον Τζεφρυ με στόχο να μας ξεπαστρέψουν οι Ρουμουνες να γλυτώσει από τα έξοδα?
Πρέπει να ερευνήσω…………………………………….
"Ω να 'ταν Μούσα πύρινη, που να πετούσε
ψηλά στον πιο πλατύ ουρανό της φαντασίας,
ένα βασίλειο για σκηνή, για παίχτες πρίγκιπες,
και βασιλιάδες να θωρούν το εξαίσιο δράμα!"
WILLIAM SHAKESPEARE "King Henry V"
Υ.Γ. Ευτυχώς που σ' αυτή την ιστορία, είμαι ακόμη ιπποκόμος ;)