Νέα

Πλατεία Βάθης/Amnezia Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nmb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 715K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.209
Πόντοι
25.467
Μετά  έρχεται  άλλη  και  σου  λέει  σε  άψογα  Πετραλωνιώτικα  «εγώ ντίνει κώλο »

:think:

Περίεργον. Νόμιζα ότι το θέμα μας ήταν να "γδύνει κώλο" και όχι να τον έχει ντυμένο. Θα παρεξήγησα. Άλλωστε ποτέ δεν είχα έφεση στις ξένες γλώσσες.

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
filai  kavli  moy είναι  περιττός  πλεονασμός .

το  shibouki  το  καταλαβαίνουνε  όλες  από  το  Cape Town μέχρι  την Abuja

Λοιπόν  ο  ελληνοPidgin διάλογος  έχει  ως  εξής

Π(ελάτης ) Howfa  omoge ?
Σ(οκολάτα) Howfa s everitin bros ?
Π          wetin dey na ?
Σ          Fit  hama ?
Π          Fit  sibouki  , no  plastik , yans ?
Σ          shibouki  mit plastik m no  yans
Π          Commot  road !

Παίρνει  δρόμο 
Μετά  έρχεται  άλλη  και  σου  λέει  σε  άψογα  Πετραλωνιώτικα  «εγώ ντίνει κώλο »

Δάσκελε είσαι η λινγουαφόν του μπουρδελιάρη!!!!  :rockon: :rockon: :rockon:

:2funny: :2funny: :2funny:

sergio_2004

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Να κανω παλι μια ερωτηση? Αν δεν ειμαστε σε φαση για περαιτερω συνεδρια, μπορουμε απλα να κερασουμε ενα ποτο σε μια κοπελα και να εχουμε απλα μια κουβεντουλα μαζι της?? (Χαζη ερωτηση ισως που μπορει να εχει απαντηθει ηδη)
:)

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Να κανω παλι μια ερωτηση? Αν δεν ειμαστε σε φαση για περαιτερω συνεδρια, μπορουμε απλα να κερασουμε ενα ποτο σε μια κοπελα και να εχουμε απλα μια κουβεντουλα μαζι της?? (Χαζη ερωτηση ισως που μπορει να εχει απαντηθει ηδη)
:)

Κι αυτό γίνεται, αλλά εφ'όσον την καλέσεις για ποτό, η επόμενη λογική κίνηση που θα περιμένει να κάνεις, είναι να ανεβείτε στα ανώτερα για τα περαιτέρω. Δεν κερνάς ποτό για να κάνεις γνωριμία εκεί. Αν θέλεις, κερνάς ποτό, κουβεντιάζετε, τα βρίσκετε και πάτε για το πλήρες μενού.

Αν τυχόν δεν είσαι σε φάση για συνεδρία, καλό θα είναι να πας με κάποιο φιλαράκι σου, για να έχεις και παρέα, την ώρα που θα καυλαντίζεις με τα μωρά. :cheesy:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Κι αυτό γίνεται, αλλά εφ'όσον την καλέσεις για ποτό, η επόμενη λογική κίνηση που θα περιμένει να κάνεις, είναι να ανεβείτε στα ανώτερα για τα περαιτέρω. Δεν κερνάς ποτό για να κάνεις γνωριμία εκεί. Αν θέλεις, κερνάς ποτό, κουβεντιάζετε, τα βρίσκετε και πάτε για το πλήρες μενού.

Αν τυχόν δεν είσαι σε φάση για συνεδρία, καλό θα είναι να πας με κάποιο φιλαράκι σου, για να έχεις και παρέα, την ώρα που θα καυλαντίζεις με τα μωρά. :cheesy:
Αυριο απογευμα θα ειμαστε εκει...

Κανονισε την πορεία σου........

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Φαντάζομαι  ότι  ΔΕΝ θα  έρθει ο VALTOS

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Αυριο απογευμα θα ειμαστε εκει...

Κανονισε την πορεία σου........

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Το θέλω πολύ, αλλά το πρόγραμμά μου, έχει ήδη δομηθεί γι'αύριο (και θα περιλαμβάνει εκτός των άλλων δραστηριοτήτων :fuck2:, και τον εναγκαλισμό μου με τα δροσερά νερά της Αττικής θάλασσας) και δυστυχώς δεν επιδέχεται διαφοροποιήσεις μέχρι νωρίς το βράδυ. Όμως, είμαι ανοικτός σε οποιαδήποτε μελλοντική πρόταση για ξεφάντωμα και ανταλλαγή απόψεων επί παντός επιστητού. :smitten:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Οποτε ειστε απολυτα δικιολογημενος........

;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.147
Πόντοι
6.495
Γεια σας μάγκες! Χθες επισκέφθηκα το ίδρυμα με δύο φίλους, καθίσαμε από τις 9 έως τις 12 το βράδυ. Αρχικά δεν είχε κόσμο αλλά μετά ψιλογέμισε το μαγαζί. Είδα και κάτι καινούργια, τσιγγανορουμανάκια, κάθονται μπροστά στον ντι τζέι. Κατά τις 12 δύο από αυτά ανέβηκαν και στο μπαρ και χόρευαν. Ο ένας φίλος πήρε τη Ρεβέκα κι έμεινε ευχαριστημένος. Ο άλλος περίμενε μια άλλη κοπέλα, επίσης καινούργια, δεν έμαθα πώς τη λένε, αλλά ξεχωρίζει εκεί πέρα. Με μακριά ξανθά μαλλιά, ξέρει κανείς τίποτα; Εγώ έμεινα με το πουλί στο χέρι γιατί τα εισοδήματά μου έχουν υποστεί περικοπές  :tickedoff: και μου φαίνονται πολλά τα 75 για ένα πούτσο.

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
ξεχωρίζει ??
μακριά ξανθά μαλλιά ??
μαύρο μίνι με λουριά ??
Αλεξάνδρα!

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
αμπέρ αλερτ..................

αναζητούνται οι χαμένοι "χαμένα κορμιά" που έχουν πάνω από μήνα να φανούν στο ΠΟΡΝΟΜΕΓΑΡΟ.

καλά οι πράσινες, αλλά ούτε ένα καφέ????????????????

τι έγινε ρε?????????????

δώστε τουλάχιστον ένα σημάδι ζωής!

τα συλλυπητήρια μου στον αγωνιστή που πήρε το κουτσό κομοδίνο!

κρίμα την παρατηρητικότητα!

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.147
Πόντοι
6.495
Όχι η Αλεξάνδρα συναγωνιστή, μια άλλη.

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
αμπέρ αλερτ..................

αναζητούνται οι χαμένοι "χαμένα κορμιά" που έχουν πάνω από μήνα να φανούν στο ΠΟΡΝΟΜΕΓΑΡΟ.

καλά οι πράσινες, αλλά ούτε ένα καφέ????????????????

τι έγινε ρε?????????????

δώστε τουλάχιστον ένα σημάδι ζωής!

Ίσως να απέκτησαν άλλα "οράματα".

mlw

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2011
Like
10
Πόντοι
1
Γεια σας μάγκες! Χθες επισκέφθηκα το ίδρυμα με δύο φίλους, καθίσαμε από τις 9 έως τις 12 το βράδυ. Αρχικά δεν είχε κόσμο αλλά μετά ψιλογέμισε το μαγαζί. Είδα και κάτι καινούργια, τσιγγανορουμανάκια, κάθονται μπροστά στον ντι τζέι. Κατά τις 12 δύο από αυτά ανέβηκαν και στο μπαρ και χόρευαν. Ο ένας φίλος πήρε τη Ρεβέκα κι έμεινε ευχαριστημένος. Ο άλλος περίμενε μια άλλη κοπέλα, επίσης καινούργια, δεν έμαθα πώς τη λένε, αλλά ξεχωρίζει εκεί πέρα. Με μακριά ξανθά μαλλιά, ξέρει κανείς τίποτα; Εγώ έμεινα με το πουλί στο χέρι γιατί τα εισοδήματά μου έχουν υποστεί περικοπές  :tickedoff: και μου φαίνονται πολλά τα 75 για ένα πούτσο.
Φίλε paiktoura έθιξες ένα πονεμένο θέμα. Και μη χειρότερα να λες. Προβλέπω επιστροφή στις πατροπαράδοτες μεθόδους ---> :jerking:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Aπογευματινος καφες με εκλεκτους συναγωνιστες, μετα απο πενθημερη αποχη λογω ωραριου εργασιας.

Με εξαιρεση την μιχαελα απαρτια και στις δυο πλευρες.

Δυο εκ των συναγωνιστων τιμησαν την Ρεβεκκκα, για την οποια υπαρχουν αρκετες πληροφοριες για την αποδοση της και την Χριστινα.
Πολυ θετικες οι εντυπωσεις για την εν γενει παορυσια της στο δωματιο, μου κεντρισε το ενδιαφρον για μελοντικο δρομολογιο.
προσωπικα επαιξα μεγαλη γκινια, μιας και η Μαγδα που ειχε σκοπο να τιμησω ξαφνια αποχωρησε
νωρις και εμεινα με το  :bigdick: στο χερι...........

valto

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
1
Aπογευματινος καφες με εκλεκτους συναγωνιστες, μετα απο πενθημερη αποχη λογω ωραριου εργασιας.

Με εξαιρεση την μιχαελα απαρτια και στις δυο πλευρες.

Δυο εκ των συναγωνιστων τιμησαν την Ρεβεκκκα, για την οποια υπαρχουν αρκετες πληροφοριες για την αποδοση της και την Χριστινα.
Πολυ θετικες οι εντυπωσεις για την εν γενει παορυσια της στο δωματιο, μου κεντρισε το ενδιαφρον για μελοντικο δρομολογιο.
προσωπικα επαιξα μεγαλη γκινια, μιας και η Μαγδα που ειχε σκοπο να τιμησω ξαφνια αποχωρησε
νωρις και εμεινα με το  :bigdick: στο χερι...........
καλα ποσο μεγαλο χερι εχισ και κρατουσες το 30αποντο;

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Αν και είμαστε ανεβασμένοι  και είμαστε όλοι μαζί μια «ωραία ατμόσφαιρα» δεν άντεξα άλλο την ένταση καθώς και το είδος της μουσικής και λάκισα νωρίς, χάνοντας και τα σχόλια περί της απόδοσης της Χριστίνας!

Αμάν ρε Λεο νομίζεις ότι υπάρχουν άνθρωποι που τη βρίσκουν με αυτή τη μουσική?
Παίξε ρε συ κάτι που να ταιριάζει με την ηλικία σου…. (μας)!
Έλεος ρε……………………………..
Στοχαστής —αγωνιστής  έβγαλε την καούκα της Ρεβέκκας και την καταγάμησε.
Άλλος ήθελε να αμαρτήσει με Μανταλένα αλλά την απέφυγε στο 90!
Αυτός που πήγαινε για Μάγδα πήρε αναβολή!
Σκεπτόμουν την Άντρα………….
Ίσως σήμερα……..

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.074
Πόντοι
22.785
Αν και είμαστε ανεβασμένοι  και είμαστε όλοι μαζί μια «ωραία ατμόσφαιρα» δεν άντεξα άλλο την ένταση καθώς και το είδος της μουσικής και λάκισα νωρίς, χάνοντας και τα σχόλια περί της απόδοσης της Χριστίνας!

Αμάν ρε Λεο νομίζεις ότι υπάρχουν άνθρωποι που τη βρίσκουν με αυτή τη μουσική?
Παίξε ρε συ κάτι που να ταιριάζει με την ηλικία σου…. (μας)!
Έλεος ρε……………………………..
Στοχαστής —αγωνιστής   έβγαλε την καούκα της Ρεβέκκας και την καταγάμησε.
Άλλος ήθελε να αμαρτήσει με Μανταλένα αλλά την απέφυγε στο 90!
Αυτός που πήγαινε για Μάγδα πήρε αναβολή!
Σκεπτόμουν την Άντρα………….
Ίσως σήμερα……..
:2funny: :think: καούκα , γιά πρώτη φορά άκουσα τήν λέξη αύτή
πρίν 15 χρόνια στήν Σαουδική Άραβία στόν Ναύσταθμο στήν
έσωτερικη θεατρική σχολη άπο μιά γκόμενα περουκιέρισσα !!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom