το ξαναβαζω γιατι την πρωτη φορα δεν απαντησε κανεις... ή επεσα εν μεσω επαναστατικων κινητοποιησεων, ή κανεις δεν ξερει, ή το θρεντ εχει παψει να ενημερωνει....
αγαπητοι συναγωνιστες, ειχα καιρο να επισκεφτω το ιδρυμα και εχοντας στο παρελθον συνευρεθει με τα στανταρακια... Μαρια, Μαγδα, Ιωαννα, Μικαελα, Σιμονα... Ναντιν... αλλα και με τις αδιαφορες τουλαχιστον για μενα, Χριστινα, Μανταλινα, Κλαουντια... αλλα και την προ πολλου αναχωρησασα Βικτορια, εαν θυμαστε ενα ξανθο πιπινακι απο την βουλγαρια, κατηφορισα λοιπον ελπιζοντας να βρω κατιτις με φουλ παντα προγραμμα για να περασω το απογευμα μου... δεν θα κουρασω με τις απουσιες, τις ξερουμε ολοι, θα ρωτησω ομως για τις νεες παρουσιες της αριστερης πτερυγας για τις οποιες δεν εχω σαφη εικονα...
1η ερωτηση διπλα στην Τζοανα μπροστα στον dj ψηλη κορμαρα με ασχημο προσωπο και κοκκινο μινι φορεμα? γνωριζουμε?
2η ερωτηση τριο καλιγραμμων κοριτσιων που αποτελειται απο σκουροδερμη μελαχρινη μακρυ μαλλι μαυρο μινι φορεμα πολυ λεπτη ψιλογαμψη μυτη και ωραιο βλεμμα, μελαχρινη με καρεδακι πιο κομπακτ ωραιο προσωπακι ασπρο μινι φορεμα, και ξανθουλα με καρεδακι αθωο προσωπο μπλε τζην μινι φορεματακι και φουξια γοβες που στριφογυριζει στην καρεκλα συνεχως? γνωριζουμε?
και επειδη οπως και οι περισσοτεροι απο σας ειμαι λατρης του πρωκτου...
δεν στηνουμε ενα εξελακι με τα ονοματα των κορασιδων και τις υπηρεσιες που προσφερουν για να γνωριζουμε και να βαδιζουμε?
μονο να μην μαλωσουμε για το αν η Μικαελλα δινει κωλο ετσι?
ευχαριστω προκαταβολικα οσους συναδελφους συνδραμουν εποικοδομητικα !!