Νέα

Πλατεία Βάθης/Amnezia Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nmb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 716K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

flyingdutchman

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Ιαν 2006
Κριτικές
42
Like
147
Πόντοι
6.040
Οι δυο "δοκιμές" μου στο "μέγαρο" δεν ήταν πετυχημένες, έστω κι αν φταίω εγώ που δεν επέλεξα σωστά, όπως έχω γράψει και στις κριτικές μου. Θα έρθω άλλη μια φορά και θα επιλέξω κάποια από τις κοπέλες που έχουν...καλές συστάσεις. Αν όμως και τότε δεν μείνω ευχαριστημένος, θα σημαίνει ότι ο χώρος δεν μου ταιριάζει καθόλου...

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Να και ο επόμενος (μετά τον χπάπαδ) που κλείνει………………….
Δηλαδή πως την βλέπετε τη δουλειά?
Θα αφήσετε τις ιέρειες ορφανές εν μέσω κρίσης?
Και όλα αυτά περί Ξενίου Διός και Ελληνικής ψυχής και αλληλεγγύης, θα βγουν τα Ρουμανάκια και θα τα διαψεύδουν?
Ήδη ένα από αυτά έχει σαλτάρει από τα κεσάτια και κραυγάζει (καθημερινά πλέον) «τελω γκαμίσι» και μοστράρει και το βυζί(καλό) σε κάθε ευκαιρία προς τους «υποψήφιους»!
Τι επιδιώκετε? να σκούζουν ΚΑΙ τα 20 ταυτόχρονα?
Εκκληση κανω στην μεγαλοψυχια σας και στο Ελληνικο σας φιλοτιμο……………………………
Επιστρέψτε στο ναό!
Στηρίξτε την ιδέα του ΠΟΡΝΟΜΕΓΑΡΟΥ!
Γρηγορείτε αδέλφια γιατί χανόμαστε!

το συγκεκριμένο σκηνικό με την Μανταλίνα το είχα αναφέρει πρώτος....εξακολουθεί να συνεχίζεται?? πάντως η κοπέλλα έχει ωραίο στήθος,ρόγα καγκελο και ωραίο,περιποιημένο μουνάκι....ολα αυτά τα "απόλαυσα" στο 1 μέτρο,αν έκανα δε κίνηση μπορεί να έπαιρνα και μεζέ....
Πάντως μάγκες,η θέση του μαγαζιού και το κόστος του δεν το κάνουν ιδιαίτερα ανταγωνιστικό....εντάξει για 1-2 φορές και για το χαβαλέ καλό είναι....με 100 ευρώ συν το ξενοδοχείο παίρνεις ενα call girl και περνάς ζάχαρι....δεν λέω,όλα χρειάζονται,αλλά να γίνουμε και τακτικοί θαμώνες,πάει πολύ.....

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
συνεχίζει να απουσιάζει η Αλεξάνδρα.
επίσης σήμερα δεν είδα Μιχαελα-Ναντίν-Σιμονα-Μονικες-Ραμονα.
Πληροφοριες αναφερουν οτι η Σιμονα θα απουσιασει για ολιγοημερες διακοπες.

:dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno:

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
το ξαναβαζω γιατι την πρωτη φορα δεν απαντησε κανεις... ή επεσα εν μεσω επαναστατικων κινητοποιησεων, ή κανεις δεν ξερει, ή το θρεντ εχει παψει να ενημερωνει....
αγαπητοι συναγωνιστες, ειχα καιρο να επισκεφτω το ιδρυμα και εχοντας στο παρελθον συνευρεθει με τα στανταρακια... Μαρια, Μαγδα, Ιωαννα, Μικαελα, Σιμονα... Ναντιν... αλλα και με τις αδιαφορες τουλαχιστον για μενα, Χριστινα, Μανταλινα, Κλαουντια... αλλα και την προ πολλου αναχωρησασα Βικτορια, εαν θυμαστε ενα ξανθο πιπινακι απο την βουλγαρια, κατηφορισα λοιπον ελπιζοντας να βρω κατιτις με φουλ παντα προγραμμα για να περασω το απογευμα μου... δεν θα κουρασω με τις απουσιες, τις ξερουμε ολοι, θα ρωτησω ομως για τις νεες παρουσιες της αριστερης πτερυγας για τις οποιες δεν εχω σαφη εικονα...
1η ερωτηση διπλα στην Τζοανα μπροστα στον dj ψηλη κορμαρα με ασχημο προσωπο και κοκκινο μινι φορεμα? γνωριζουμε?
2η ερωτηση τριο καλιγραμμων κοριτσιων που αποτελειται απο σκουροδερμη μελαχρινη μακρυ μαλλι μαυρο μινι φορεμα πολυ λεπτη ψιλογαμψη μυτη και ωραιο βλεμμα, μελαχρινη με καρεδακι πιο κομπακτ ωραιο προσωπακι ασπρο μινι φορεμα, και ξανθουλα με καρεδακι αθωο προσωπο μπλε τζην μινι φορεματακι και φουξια γοβες που στριφογυριζει στην καρεκλα συνεχως? γνωριζουμε?
και επειδη οπως και οι περισσοτεροι απο σας ειμαι λατρης του πρωκτου...
δεν στηνουμε ενα εξελακι με τα ονοματα των κορασιδων και τις υπηρεσιες που προσφερουν για να γνωριζουμε και να βαδιζουμε?
μονο να μην μαλωσουμε για το αν η Μικαελλα δινει κωλο ετσι?
ευχαριστω προκαταβολικα οσους συναδελφους συνδραμουν εποικοδομητικα !!

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
δεν έχω "πάρει" και δεν έχω άποψη για τις εν λόγω...........

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Πάντως μάγκες,η θέση του μαγαζιού και το κόστος του δεν το κάνουν ιδιαίτερα ανταγωνιστικό....εντάξει για 1-2 φορές και για το χαβαλέ καλό είναι....με 100 ευρώ συν το ξενοδοχείο παίρνεις ενα call girl και περνάς ζάχαρι....δεν λέω,όλα χρειάζονται,αλλά να γίνουμε και τακτικοί θαμώνες,πάει πολύ.....

Aν και δε θέλω να επιχειρηματολογήσω «προωθώντας» το ΠΟΡΝΟΜΕΓΑΡΟ, σημειώνω ότι αν πας με ΙΧ στο δωρεάν παρκινγκ δεν έχεις κάποιο πρόβλημα με τη θέση του μαγαζιού.
Το κόστος τώρα, για μισή ώρα είναι 23+50, και 23+80 για μια ώρα, η 23+50+50 για δυο συναντήσεις με δυο ιέρειες.
Σύμφωνα με τα λεγόμενα σου, για το αγκαζάρισμα φθηνού κωλ γκέρλ, θες περισσότερα από την τρίτη και ακριβότερη περίπτωση του ΠΟΡΝΟΜΕΓΑΡΟΥ.
Κάνω κάποιο λάθος?

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.004
Πόντοι
5.015
Ρε παιδιά πού είναι αυτό το γαμημένο parking στο οποίο αναφέρεστε συνέχεια που είναι δωρεάν και προσέχουν και το αμάξι σου οι άνθρωποι του μεγάρου; Όποτε έχω πάει έχω κατέβει με μετρό και δεν έχω ασχοληθεί να δω που τοποθετείται...

b0b

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
1.735
Πόντοι
216
Ακριβώς απέναντι δίπλα στο μαγειρείο.

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Ρε  είμαστε  καλά
Πάτε  με  την πέτρα  στο μέτωπο , ταξί - μπαρ - δωμάτιο - ταξί ?
Σε  λίγο  θα γράψει κάποιος  ότι δεν  έχει προσέξει  τους  επιχώριους  πρεζάκηδες .

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
πάλι καλά που βρίσκουμε την πόρτα και χωνόμαστε...............
και αυτή η πουτάνα θέλει τράβηγμα και γω όλο τη σμπρωχνω.......
γαμώ την ατυχία μου.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.004
Πόντοι
5.015
Ρε  είμαστε  καλά
Πάτε  με  την πέτρα  στο μέτωπο , ταξί - μπαρ - δωμάτιο - ταξί ?
Σε  λίγο  θα γράψει κάποιος  ότι δεν  έχει προσέξει  τους  επιχώριους  πρεζάκηδες .

Τί να κάνω ρε Pouranger όποτε πάω κατεβαίνω με μετρό άρα με λογική πεζού οπότε δεν έχω ανοιχτές τις κεραίες μου σαν οδηγός... Άσε που η λαχτάρα να δω τα ρουμανάκια είναι τέτοια που δε θα πάρω χαμπάρι ούτε αν έρθει πρεζάκι με τη σύριγγα έξω για να με καρφώσει, απ' αυτά τα αφιονισμένα που επιδίδονται στο σπορ :2funny: :2funny: :2funny:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.041
Πόντοι
6.515
Ειναι ξεκαθαρο, η αμηχανια ή συγκίνηση δεν επετρεψαν σε φιλους να διακρινουν το τεραστιο παρκινγκ ακριβως απεναντι :) :) :)

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Ειναι ξεκαθαρο, η αμηχανια ή συγκίνηση δεν επετρεψαν σε φιλους να διακρινουν το τεραστιο παρκινγκ ακριβως απεναντι :) :) :)
ΟΚ  προ  ξεφλοκιάσματος  το καταλαβαίνω
Μετά  την  εκτόνωση  όμως ?

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16

όταν όμως "φλασαρει"τα βυζάκια καμιά πουτανιτσα μέσα στα σκοτάδια ΌΛΟΙ τα βλέπουν!
:dancing:  :dancing:  :dancing:

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
αγαπητοι συναγωνιστες, ειχα καιρο να επισκεφτω το ιδρυμα ..........τα στανταρακια... Μαρια, Μαγδα, Ιωαννα, Μικαελα, Σιμονα... Ναντιν...  ψηλη κορμαρα με .......τριο καλιγραμμων κοριτσιων ....... μελαχρινη μακρυ μαλλι μαυρο μινι φορεμα πολυ λεπτη ψιλογαμψη μυτη και ωραιο βλεμμα, μελαχρινη με καρεδακι πιο κομπακτ ωραιο προσωπακι ασπρο μινι φορεμα, και ξανθουλα με καρεδακι αθωο προσωπο μπλε τζην μινι φορεματακι και φουξια γοβες που στριφογυριζει στην καρεκλα συνεχως? γνωριζουμε?
............. ειμαι λατρης του πρωκτου...
[size=16pt]δεν στηνουμε ενα εξελακι με τα ονοματα των κορασιδων και τις υπηρεσιες που προσφερουν για να γνωριζουμε και να βαδιζουμε[/size]?
................
ευχαριστω προκαταβολικα οσους συναδελφους συνδραμουν εποικοδομητικα !!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Ναι έτσι μάλιστα!!!
:think: Με διαγράμματα, ποσοστά στατιστικές,χρόνοι ,βάθη, νο  :tits: ,  συγκριτικά, επι τοις % κλπ  :think: επιστημονικά δεδομένα που θα μπορεί ο μέσος χρήστης να βρεί το προϊόν που επιθυμεί εύκολα και κατατοπιστικά!!!!  ;)
Α! και φωτογραφίες να βάλουμε!!!  :cheesy:

LAXXX

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
καλησπερα σε ολουσ!!μολισ γυρισα απο το ιδρυμα!!ημουν απο το πρωι!!αυτη η σερβιτορα η μελαχρινη ειναι ολα τα λεφτα!ειναι ελληνηδα??παιζει?αλλα και να ηξερε καποιοσ σιγα μην το ελεγε :sunglasses:!ακουγα guns and roses και τη χαζευα!!ελαχιστεσ κοπελεσ
μεχρι που επελαξα για ενα γρηγορο την ρεμπεκα παλι  :headbang:!!εχει ενα κολαρακι τελειο και ηπιπα βαθια με φτυσιματα και το τελοσ ηρθε αυτη ανασκελα ξαπλα και ολα τα εδωσα στο πρωσοπο!!την εβαλα να φοραει και τησ γοβεσ τησ και μονο κολο :rockon:
βγαινοντασ απο το δωματιο ειδα τη μαγδα αυριο ειναι η σειρα τησ!!και αυτη καυλα ειναι

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.121
Πόντοι
22.785
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Ναι έτσι μάλιστα!!!
:think: Με διαγράμματα, ποσοστά στατιστικές,χρόνοι ,βάθη, νο  :tits: ,  συγκριτικά, επι τοις % κλπ  :think: επιστημονικά δεδομένα που θα μπορεί ο μέσος χρήστης να βρεί το προϊόν που επιθυμεί εύκολα και κατατοπιστικά!!!!  ;)
Α! και φωτογραφίες να βάλουμε!!!  :cheesy:

Τζόνυ έτοιμάζω βιβλίο στοχασμού γιά τό ίδρυμα , σελίδων 132 !!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom