The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.480
- Πόντοι
- 25.467
Νά φτιάξω κλονο?????
Θα σας συνιστούσα να "επιμελειθείτε" κόλους και να αφήσετε για άλλους τους κλώνους.
Νά φτιάξω κλονο?????
ΩΩΩΩΩ mercccci.......Θα σας συνιστούσα να "επιμελειθείτε" κόλους και να αφήσετε για άλλους τους κλώνους.
Από την προηγούμενη ανάρτησή σας ορμώμενος, υποπτεύομαι ότι ή σειρά ήτο αντίθετη, αλλά αυτό πολύ λίγη σημασία έχει.
Δεν ήταν !
δεν μας ενημερωσε τελικα ο womanalcholic τι εγινε με την μικαελα ????? πεσανε τιποτα κλωτσιες ????
Καλώς. Ανακαλώ θείε Πουρίνιο
thanks
Να προσθέσεις όμως tutte le donne
και όχι amava , ama ... Ενεστώτας .
Το Χριστινάκι το ξεκοκκάλισες? Αυτό κι αν έχει τρελλό πατούρι..Από Σκαραβαίο αρχίσαμε , σε κουτούκι καταλήξαμε
E molto carrino
Ho ascoltato bene
Το Χριστινάκι το ξεκοκκάλισες? Αυτό κι αν έχει τρελλό πατούρι..
Το Χριστινάκι το ξεκοκκάλισες? Αυτό κι αν έχει τρελλό πατούρι..
Κρυφή πληγή ο Άγιος.....Το Χριστινάκι όμως φίλτατε μού'χε σκάσει κάτι πεταχτούλικα φιλιά στα χείλη κι όπως έπαιζε με νάζι την γλωσσίτσα πάνω στις χειλάρες της ήταν για solo στην Erotic Dream!!! Αρχίζω την αναθεώρηση για τα σοκολατούχα!!! ;)χαχαχαχαχαχαχα
Όχι
Πάντως η Nana που έβγαλε ο Άγιος έπρεπε να κάνει βίζιτες !
Κρυφή πληγή ο Άγιος.....Το Χριστινάκι όμως φίλτατε μού'χε σκάσει κάτι πεταχτούλικα φιλιά στα χείλη κι όπως έπαιζε με νάζι την γλωσσίτσα πάνω στις χειλάρες της ήταν για solo στην Erotic Dream!!! Αρχίζω την αναθεώρηση για τα σοκολατούχα!!! ;)
Διεθνιστές !αναθεωρητες....................
Πφφφφφφφφφ!!!
Η γνώμη του καθενός μετράει πολύ για τους υπόλοιπους. Τα μισόλογα δεν λένε κάτι... ;)Λίγος κόσμος απόψε κατά τις 19:30 που έσκασα μύτη στο πορνομέγαρο. Η Ιωάννα σταμάτησε, ρώτησα σήμερα τη Μικαέλα και μου το επιβεβαίωσε, η ίδια μου είπε ότι θα συνεχίσει ακόμα και δε σκοπεύει να φύγει σύντομα. Βέβαια για το τί κατάληξη είχε το σημερινό μου νταραβέρι με τη Μικαέλα προτιμώ να μη μιλήσω γιατί και ξενερωμένος είμαι και εξοργισμένος μαζί της οπότε δεν μπαίνω στον κόπο γιατί θα πω βαριές κουβέντες και άλλωστε δε θα γίνω πιστευτός μια και η πλειοψηφία εδώ μέσα την εξαίρει όχι μόνο ως γυναίκα (που είναι όντως θεά) αλλά γενικότερα.
Αγαπητέ συναγωνίστη νομίζω πως πρέπει να πεις τι σου συνέβη καθότι πρέπει να ενημερώνουμε ο ένας τον άλλο μέσω του σαΐτ . Καμία κοπέλα δεν είναι υπεράνω κριτικής και καμία δεν έχει το αλάθητο. Οπότε μοίρασου την εμπειρία σου μαζί μας, είτε καλή είναι αυτή, είτε κακή