δεν ξερω τι επαιξε, αλλα επειδη εγω την πηρα αρκετες φορες, δεν ειναι σαν την Ιωαννα, ποτε δεν ηταν. Εγω παω απο τοτε που εκει ηταν και εστιατοριο. Απλα η Ιωαννα οταν ηθελες να παρτουζεψεις και να κανει γλυφομουνια, ελεγε φερε την αδελφη μου, για να ενισχυσει οικογενειακο κουμπαρα.
Κωλο δεν εδωσε ποτε και σε κανεναν. Ο λογος ηταν απλος, προσπαθησε, πονουσε ομως πολυ και δεν αντεχε. Αδελφες και ξαδελφουλα Μαρθα δεν αφηνουν τιποτε να πεσει κατω, οτι βιτσιο θες κανενα προβλημα (πλην ακαποτου). Εαν μπορουσε να δωσει κωλο θα εδινε. Καποιοι εγραψαν εδω οτι δινει κωλο, ειναι ομως απ'αυτους που πανε καθε μερα εκει, δεν γαμαν βεβαια, πινουν εναν φραπε και ερχονται εδω και γραφουν οτι τους κατεβει. Αμφιβαλω εαν ξερουν και ποσα ατομα χωρα ανσανσερ μεγαρου.
Δεκτο το πμ σου, εχεμυθεια εξασφαλισμενη, εχω απλως περιεργεια τι σου εφτιαξε. Εγω το αφησα το μεγαρο, απο την στιγμη που βρισκεις με 20 ευρω πλεον ιδιες υπηρεσιες, το θεωρω πεταμενα λεφτα.
Συμφωνώ ότι υπάρχει διαφορά στην νοοτροπία των αδελφών, η Ιωάννα ήταν πιο συμβιβασμένη και πιο δεκτική με την δουλειά.
Θυμάμαι μάλιστα σε συζήτηση που είχαμε κάνει, ότι της Ιωάννας της άρεσε και η Ελλάδα, και θα ήθελε να μείνει και μόνιμα.
Η Μικαέλλα κατάλαβα ότι προτιμούσε τα πάτρια, οπότε και ξαφνιάστηκα όταν μου είπε ότι η αδελφή της θα έμενε πίσω και όχι αυτή.
Σε κάθε περίπτωση, έχοντας τιμήσει και τις δύο, χωριστά και μαζί, μπορώ να πω ότι αποτελούν μια ειλικρινή επιλογή.
Είναι φιλότιμες στο κρεββάτι, δεν κοιτάνε να σε ξεπετάξουν και ότι συμφωνήσουν το κάνουν.
Για την Ιωάννα ίσως θα έπρεπε να χρησιμοποιήσω παρελθόν βέβαια...
Επίσης συμφωνώ ότι η Ιωάννα βοηθούσε την Μικαέλλα, μια φορά που της ζήτησα να διαλέξει άτομο για παρτούζα, χωρίς να διστάσει μου την πρότεινε.
Θα έλεγα όμως ότι είσαι πολύ απόλυτος όσον αφορά το αν δίνει η Μικαέλλα κουλούρι.
Την ρώτησα όταν την είχα πάρει με την αδελφή της (η Ιωάννα μου έδωσε ασυζητητί) και αρνήθηκε ευγενικά.
Από την εμπειρία που έχω όμως, τόσο από τις ρουμάνες όσο και από το μαγαζί, πολλά πράγματα είναι διαπραγματεύσιμα.
Και η Αλεξάνδρα πχ. όταν την είχα πάρει είχε αρνηθεί κατηγορηματικά, μετά από την δεύτερη ανανέωση χρόνου όμως, μόνη της τον έβαλε μέσα.