- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
Δεν λεει την Εβελινα (την οποια ευχαριστως θα τιμουσα), την ρεσεπσιονιστ την ξανθια λεει ο φιλος.
το ξέρω...το είδα αργότερα, αλλά δεν μπορούσα να το διαγράψω το μήνυμα
Δεν λεει την Εβελινα (την οποια ευχαριστως θα τιμουσα), την ρεσεπσιονιστ την ξανθια λεει ο φιλος.
Και γαμω τα παιδια.........Για την Πηνελόπη την μελαχροινή μπαργούμαν, ξέρουμε τίποτα;
Και γαμω τα παιδια.........
Αν εκανε "δρομολογια" θα ηταν απο τις πλεον εκλεκτες......Στην κυριολεξία;
Αν εκανε "δρομολοαγια" θα ηταν απο τις πλεον εκλεκτες......
Παρομοιως, σε ολα..........Α, είπα και 'γω... Αυτό θα ήταν είδηση.
Αφήνω γενναίο τιπ, γιατί γουστάρω τα καθαρόαιμα, αλλά δεν την κόβω για παραπάνω.
για τα στάνταρτς του ΠΟΡΝΟΜΕΓΑΡΟΥ πλησιάζουν κάπως τον τύπο που περιγράφεις οι Λωρενα-Αλεξάνδρα και κάπως και η Άντρα.Υπάρχει καμιά ψηλή νταρντάνα με βυζάρες στο μαγαζί αυτή την εποχή παιδιά;
(Εκτός της Ρωξάνης που είναι μεν ψηλή, νταρντανέ εμφάνιση, αλλά χωρίς μεγάλα βυζιά
και εκτός από Μικαέλα και Ιωάννα που έχουν μεν βυζάρες αλλά στο υπόλοιπο σώμα είναι
αδύνατες για τα δικά μου γούστα)
Με τη Ρωξάνη είχα πάει παλιά αλλά μου φάνηκε λίγο ψυχρή (παρόλο που έκανε και κόλο με τα ίδια λεφτά).
Μικαέλα και Ιωάννα δεν έχω δοκιμάσει.
Επίσης άλλη μια νταρντανέ ήταν μια Γιάννα Πολωνέζα που όμως δεν πήγαινε συχνά εκεί.
Μετά φόβου πίστεως και αγάπης προσέλθετε.
EROTIC DREAM
Πρώτη ερωτική έκθεση.
Ευκαιρία να διέλθη και το φρικώδες εννιάμερο κατόπιν της επισκέψεως εις τον ναόν του αδελφού LAXXX.
επειδη θεωρω οτι το κασκαντεριλικι αλλη χαρη, δεν ειχα τιμησει μεχρι τωρα τη Μαγδα.
Ωφειλω τωρα να συμπορευτω με την πλειοψηφια και να προσυπογραψω οτι η τυπισα ειναι σωστη επαγγελματιας και ταυτοχρονα γλυκια κοπελα.
Μηπως πρεπει να δωσει μερικες συμβουλες και σε αλλες?
Να ειδοποιηθούν επειγόντως οι εκθέται περιφαλλίδων και περικαβλίδων "κατά τον αγαπητόν και σεβαστόν αδελφόν Πύραυλον" να τον αποτρέψουν, ακόμη και δια της βίας, από τας δοκιμάς διότι θα ξεχειλώσουν και αύται.
Όσο δια τον έτερον αδελφόν Womanaholic ο οποίος εξοργίσθη τα μάλα το μόνον που δυνάμεθα να πράξουμε είναι να συμπάσχομεν τα μείζονα μαζί του καταδεικνύοντας εμπράκτως την συνουσιαστικήν αλληλεγγύη μας.