ΠΥΡΑΥΛΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 104
- Like
- 2.757
- Πόντοι
- 7.783
...
Quelle coiffure...
Βλέπω τα γαλλικά σας δεν είναι μόνο μπινελίκια.
...
Quelle coiffure...
και να σημειώσω ότι όταν έφυγα περίπου 9, η ατμόσφαιρα ήταν ανεβασμένη και προμήνυε γλέντια.
[size=40pt]207[/size] γαμήσια δηλαδή μέσα σε 4 χρόνια, ήτοι 8-9 γαμήσια το μήνα... Ερώτηση πρώτη: Δε γαμάς ΠΟΥΘΕΝΑ αλλού εκτός απ' το πορνομέγαρο;;; Ερώτηση δεύτερη ή μάλλον επισήμανση καθώς η ερώτηση θα ήταν αδιάκριτη: Πολύ θα ήθελα να μάθω τί δουλειά κάνεις και ξοδεύεις 700 ευρώ το μήνα στο πορνομέγαρο! Πάντως σου δίνω τα σέβη μου απ' όλες τις απόψεις...
απορια : Mε τετοια καταναλωση δεν γινονται καλυτερες τιμες?
Επίσκεψη τώρα στο πορνομεγαρο. Οι κόπελες επιστρέφουν απο το μεσημεριανό διάλειμμα.
Το περίεργο είναι ότι είμαι ο μόνος πελάτης :S :S
Εχει wireless internet το Amnezia; Αλλά ακόμα και να έχει, εσύ με το λαπτοπ σου πήγες εκεί;
υπαρχουν και τα κινητα με 3g ;)
OK, κατάλαβα. Επειδή εγώ δεν έχω τέτοιο κινητό, δεν μού πέρασε από το μυαλό αυτή η δυνατότητα.
Καλή σου διασκέδαση!
Επίσκεψη τώρα στο πορνομεγαρο. Οι κόπελες επιστρέφουν απο το μεσημεριανό διάλειμμα.
Το περίεργο είναι ότι είμαι ο μόνος πελάτης :S :S
ον λαιν ανταπόκριση........
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ!!!
Είναι Ιωάννα Μιχαελα παρούσες?
Ρευτικαν τα μωράκια μου η θα χουμε θέμα σε καμιά πίπα?
Όχι και απουσιάζει και η Αλεξάνδρα
Μάγδα σου έρχομαι.
Είναι Ιωάννα Μιχαελα παρούσες?
την πέτυχα χθες και έγραψα,μάλλον κατ ευθείαν από το χωριό ήρθε γιατί και ηΗ Μικαέλα έκανε γκεστ εμφάνιση χθες, με τα "πολιτικά" της και αποχώρησε κάποια στιγμή. Υποθέτω ότι από εβδομάδα θα είναι κανονικό στις επάλξεις, αν όχι από σήμερα.
την πέτυχα χθες και έγραψα,μάλλον κατ ευθείαν από το χωριό ήρθε γιατί και η
Μαγδα την καλωσόριζε.