Νέα

Πλατεία Βάθης/Amnezia Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nmb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 717K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Υποψιάζομαι ότι αυτή η εκτέλεση ταιριάζει καλύτερα. Άν δεν έχετε αντίρρηση βέβαια.

Αφήστε τις μουσικές εκτελέσεις, και στήστε στον τοίχο αιδοία προς εκτέλεση! :fuck2:

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
πήγαμε  χτες  ρε  μάστορα  , κάθε  μέρα  θα  ρέψουμε !

Υ.Γ.
Υποψιάζομαι ότι αυτή η εκτέλεση ταιριάζει καλύτερα. Άν δεν έχετε αντίρρηση βέβαια.
Για  μένα  αυτή  είναι  η  κορυφαία

LAXXX

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
10 μερεσ μονο διατροφη και βιταμηνεσ!!!!εχει αρχισει η αντιστροφη μετρηση και το προγραμα εχει βγει!!!
:sunglasses:εχω σοβαρη αποστολη !!!!

Doperman1

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Κριτικές
5
Like
6
Πόντοι
1
Λέτε αγαπητέ εν Amnegia αδελφέ Λάγαρε να έχουμε ανάγκην φελών και τσίγκινων σκελέων??
Φοβού τον Laxxx και περιφαλλίδαν φέροντα??
Λέτε ???
Και για τους υπέρτατα ποθούντες τας πλήρους φήμης και κλέους ιέρειας της Αφροδίτης Μικαέλλα και Ιωάννα εγκυρότατες πηγές αναφέρουν ότι αύριο θα προσφέρουν τας ηδονικάς υπηρεσίας τους εις τον ναόν.

LAXXX

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
φτου σου!!!ελεγα να επαιρνα το διδυμο!!αλλα ευτυχωσ γιατι εχω βγαλει το προγραμμα :sunglasses:
ναντιν ρεμπεκα συν αξεσουαρ δονητη να παιξουν μεταξυ τουσ και μετα αντριαννα μαγδα  τι λετε?? :sunglasses:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.803
Πόντοι
25.467
φτου σου!!!ελεγα να επαιρνα το διδυμο!!αλλα ευτυχωσ γιατι εχω βγαλει το προγραμμα :sunglasses:
ναντιν ρεμπεκα συν αξεσουαρ δονητη να παιξουν μεταξυ τουσ και μετα αντριαννα μαγδα  τι λετε?? :sunglasses:

Να σταματήσετε την προπόνηση και να περάσετε στον αγωνιστικό χώρο λέμε, αλλά ας μην σας επηρεάζουμε με τις ιδιοτροπίες μας.

LAXXX

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
αυριο θα κατεβω στον αγωνιστικο χωρο!!πρωι μετα παλι απογευμα να δω τι παιζει!!μετα απο το στιβο θα υπαρξει ενημερωση!!
αν δειτε καποιον να γυαλιζει το ματι του ειμαι εγω μην ανησυχειτε!!

LAXXX

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
αν και ειμαι φιλοσ των μασατζιδηκων τωρα ειμαι οπαδοσ του πορνομεγαρου :grin:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Και για τους υπέρτατα ποθούντες τας πλήρους φήμης και κλέους ιέρειας της Αφροδίτης Μικαέλλα και Ιωάννα εγκυρότατες πηγές αναφέρουν ότι αύριο θα προσφέρουν τας ηδονικάς υπηρεσίας τους εις τον ναόν.

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: Αν και είμαι σε δίλημμα αν θα πρέπει να σκάσω το 80άρι στη Μικαέλλα από Δευτέρα ή να πάω αύριο βράδυ στο Erotica στην Αχαρνών που έχω καιρό να πάω σε στριπτιζάδικο :think: :think: :think:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.350
Πόντοι
22.785
[size=17pt]Χρωστάω κάτι στούς άπανταχού θιασώτες//////

Μικαέλα .... 74

Μάγδα .... 22

Ιωάννα .... 29

Μαρία .... 6

Μπέλα .... 54

Τζοάνα .... 3

Αλεξάνδρα .... 8

Μπουμπού .... 2

Κομοδίνα.....  4 + 2 + 3 = 9 [/size]

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Να  τα  χιλιάσεις !

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
στα 207 τα 9 κομοδίνα είναι κάτι λιγότερο από 5% .
άλλος ένας λόγος που το ΠΟΡΝΟΜΕΓΑΡΟ χαρακτηρίζεται VFM!

εκτός από την όποια ενημέρωση, σε παραπλήσιο μικρο ποσοστό αποτυχίας, μπορεί να φτάσει ο συνετός μπουρδελιαρης πίνοντας καφέ και καταγράφοντας συμπεριφορές, και αυτό είναι το ιδιαίτερο σημείο που με έχει κάνει μόνιμο θαμώνα!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom