Νέα

Πλατεία Βάθης/Amnezia Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nmb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 720K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
194
Like
12.817
Πόντοι
34.267
Η κατάσταση έχει ως εξής. Οι τακτικοί τον δίνουμε σε στανταράκια. Όσοι ανεβαίνουν με τις άλλες, δε γράφουν σχόλια είτε γιατί δεν είναι μέλη είτε γιατί παίρνουν μονάχα μάτι από το σχετικό νήμα.
Προφανώς θα πρέπει να συστήσουμε ομάδα κασκαντέρ, όπου θα μοιραστούμε τα θήλεα προς εξακρίβωση των σχετικών επιδόσεων.
Άλλη λύση δε διαφαίνεται στον ορίζοντα. :think:

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Η κατάσταση έχει ως εξής. Οι τακτικοί τον δίνουμε σε στανταράκια. Όσοι ανεβαίνουν με τις άλλες, δε γράφουν σχόλια είτε γιατί δεν είναι μέλη είτε γιατί παίρνουν μονάχα μάτι από το σχετικό νήμα.
Προφανώς θα πρέπει να συστήσουμε ομάδα κασκαντέρ, όπου θα μοιραστούμε τα θήλεα προς εξακρίβωση των σχετικών επιδόσεων.

ομάδα κρούσης ;

θα φοράμε και διακριτικά ;

και ποιός θα δίνει το πρόσταγμα ;

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.068
Πόντοι
25.467
Μετά τον αρραβώνα, έρχονται τα  :fuck2:, ο γάμος αργότερα!

Ντροπή σας φίλτατε φυτιλιάρη  >:(

Η σύναψης ερωτικής επαφής προ  αλλά και εκτός γάμου αποτελεί ασυγχώρητο αμάρτημα. Η λαγνεία δε, που ανέκαθεν σας διακατέχει, ΘΑΝΑΣΙΜΟ.   :priest:

προηγούνται του γάμου τα βαφτίσια νομίζω,

:o Κι εσείς αγαπητέ μου  Λαγαρέ;  

Μετα λύπης μου παρατηρώ ότι ο Δαίμων Ασμοδαίος  καταλαμβάνει όλο και περισσότερους συναγωνιστάς.

Η άναγκαιότητα τής έπιμελούς έπιλογής σέ συνάρτηση πάντοτε με τίς ανάγκες
καί τίς έπιθυμίες μας  είναι προφανής............

Ποθώ συνεχώς καί άκόρεστα...

:new_shocked:

Αναλαμβάνω δράση και προχωρώ είς άμεσον εξορκισμόν.

:priest: Είς το όνομα της Αγίας και Ομοουσίου Τριάδος. Βγές από αυτό το κορμί και ύπαγε εις το πύρ το εξώτερον δαίμωνα.  :priest:

Αν κάποιος εκλεκτός συναγωνιστής, έχει τιμήσει το new entry, την κορασίδα Νατάshα, ας μοιραστεί μαζί μας τις εντυπώσεις του. ;) Θα τον ευχαριστούσαμε ιδιαιτέρως.

Σε γενικές γραμμές εκπροσωπεί μάλον επάξια την μεγάλη Ρωσική Σχολή. Το μόνον μεμπτόν είναι, ότι όταν απεκδυθεί το μασαζοκαλσόν,  δεν θα χαρακτηρισθεί ως "καλλίπυγος".
Κατά τα άλλα συμπαθεστάτη.

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
194
Like
12.817
Πόντοι
34.267
ομάδα κρούσης ;

Ας δηλώσουμε συμμετοχή όσοι επιθυμούμε προκειμένου να αναλάβουμε κι από μία, ώστε να έχουμε μια πρώτη εικόνα των outsiders.
Γλυκοτσούτσουνοι κι αγαπησιάρηδες καλόν είναι να αυτοεξαιρεθούν!

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.068
Πόντοι
25.467
Σε γενικές γραμμές εκπροσωπεί μάλον επάξια την μεγάλη Ρωσική Σχολή. Το μόνον μεμπτόν είναι, ότι όταν απεκδυθεί το μασαζοκαλσόν,  δεν θα χαρακτηρισθεί ως "καλλίπυγος".
Κατά τα άλλα συμπαθεστάτη.

Να προσθέσω επίσης ότι, για δακτυλοσκοπήσεις, πεοθυλασμούς άνευ προφυλάξεως, αιδιολειχίες και μετα γλώττας ασπασμούς, δεν δύναμαι να γνωρίζω, διότι δεν τυγχάνω θιασώτης.

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
194
Like
12.817
Πόντοι
34.267
Να προσθέσω επίσης ότι, για δακτυλοσκοπήσεις, πεοθυλασμούς άνευ προφυλάξεως, αιδιολειχίες και μετα γλώττας ασπασμούς, δεν δύναμαι να γνωρίζω, διότι δεν τυγχάνω θιασώτης.
Με άλλα λόγια είσαι Άγιος άνθρωπος. :2funny:

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
5
Πόντοι
16
αν βγει αυτό το κακό πνεύμα που τον κρατά συνεχώς καυλωμένο ,τον Αμτζικ, κανε να χαρείς άλλη μια τελετή να μου χωθεί εμένα!

γιατί τελευταία στην προσπάθεια μου να "ανεξαρτητοποιηθώ", από την αδυναμία μου, στο τσακ η μια βρομίζει η άλλη ξινίζει.....

και η υποτροπιάζω η μόνο σχεδιάζω!

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.068
Πόντοι
25.467
αν βγει αυτό το κακό πνεύμα που τον κρατά συνεχώς καυλωμένο ,τον Αμτζικ, κανε να χαρείς άλλη μια τελετή να μου χωθεί εμένα!

γιατί τελευταία στην προσπάθεια μου να "ανεξαρτητοποιηθώ", από την αδυναμία μου, στο τσακ η μια βρομίζει η άλλη ξινίζει.....

και η υποτροπιάζω η μόνο σχεδιάζω!
Ντροπή σας. Μην ξεχνάτε ποτέ την ιδιότητά μου.

[size=2pt]Ειλικρινά θα το ήθελα, αλλά δεν μας το επιτρέπει το σωματείο μας. Μπορείτε πάντως να Απευθυνθείτε στον Σαμάνο του χώρου, Σεγιέν. [/size]

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
5
Πόντοι
16
Προσπαθώ ο αμαρτωλός αλλά, μάλλον το μοιραίον φυγείν αδύνατον.

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
26
Πόντοι
2.057
Και ουτε ενας γαμος ???  :2funny: :2funny: :2funny:
Και ουτε ενας γαμος ???  :2funny: :2funny: :2funny:
Πολλά γαμήσια το ίδιο είναι!!!  :2funny:
ομάδα κρούσης ;

Είπαμε αγαπητοί μου και επιμένω στην πρόταση.
Να καθιερωθεί και να διοριστεί άμεσα πορνοδοκιμαστής με θητεία μηνός.
Συνεισφορά όλων με PayPal donate....  :cheesy:

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Μου έκανε εντύπωση η Άννα, από Αλβανία απ'ότι έμαθα, πολύ όμορφη, χαμογελαστή και με ωραίο σώμα. Κάθεται δίπλα στον dj. Σε ένα δρομολογίο που έκανε, δεν κατέβηκε στα 20 λεπτά, όπως άλλες, ονόματα δε λέμε (γιατί τα έχουμε ξαναπεί).

Επίσης, σε παλαιότερο post μου, είχα αναφερθεί στην Αντριάννα, επίσης από την πλευρά του dj. Σήμερα, όμως, διαπίστωσα βιασύνη στα δρομολόγια της. Κάποιο έγινε στο 20λεπτο.

Μέχρι τις 6 αρκετός κόσμος, μετά μια ώρα που δεν υπήρχε σχεδόν ψυχή και κατά τις 7 ξαναπλάκωσε λαός. Δρομολόγια αρκετά και από τις δυο πλευρές.

Αυτά από τη σημερινή επίσκεψη στο πορνομέγαρο, παρέα με εκλεκτούς συναγωνιστές.

Doperman1

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Κριτικές
5
Like
6
Πόντοι
1
Καλώς εν amnegia αδελφέ.
Έκανε κάθοδο εντός είκοσι λεπτών!!!
Αλλά αν ο συνουσιαζόμενος μόλις εισέρχεται θριαμβευτικώς εντός του αιδοίου, ή της ετέρας οπής, εκσπερματώνει τι θα θέλατε να κάνει η ιέρεια της Αφροδίτης και δή αν αμφότεροι ομιλούν 20 γλώσσας δια νοημάτων!!
Να του ομιλεί "δια νοημάτων" περιπαθώς δια την οροφή του δωματίου της ακολασίας το οποίον αναδεικνύει τα μάλα τον άφατον ρομαντισμόν? 

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Καλώς εν amnegia αδελφέ.
Έκανε κάθοδο εντός είκοσι λεπτών!!!
Αλλά αν ο συνουσιαζόμενος μόλις εισέρχεται θριαμβευτικώς εντός του αιδοίου, ή της ετέρας οπής, εκσπερματώνει τι θα θέλατε να κάνει η ιέρεια της Αφροδίτης και δή αν αμφότεροι ομιλούν 20 γλώσσας δια νοημάτων!!
Να του ομιλεί "δια νοημάτων" περιπαθώς δια την οροφή του δωματίου της ακολασίας το οποίον αναδεικνύει τα μάλα τον άφατον ρομαντισμόν? 
Αυτο οντως ειναι ενα θεμα που σηκωνει αρκετη συζητηση.

"Κατηγορουμε" καποιες κοπελες οτι καταβαινουν στο εικοσαλεπτο κλπ κλπ.

ΕΑΝ ο επισκεπτης ειναι "κοκορακι" κα ο οραγασμος ερχεται ταχιστα, τι να κανει και η κοπελα στο δωματιο επιπλεον, ποσο μαλλον εαν δεν υπαρχει και γλωσσα επικοινωνιας ?
Λογικο ειναι να κανει ντους και να φυγει.

Με αυτο που γραφω δεν ηθελα να πω, πως δεν υπαρχουν και κακες επαγγελματιες, που δεν σεβονται τα χρημηατα μας και προσπαθουν για γρηγορο τελειωμα.(Αυτο μπορει να εντοπιστει και απο τα : μη αυτο, μη εκεινο, θελεις παρπανω χρονο, τελειωνε αγορι μου,  κλπ κλπ)

Αυτες εχουν "καταγραφει" απο εμπειρους συναγωνιστες.

Ας μην τα ισοπεδώνουμε ομως ολα.........

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.820
Πόντοι
22.785
Όταν όμως ή έμπειρία αύτή γίνεται μόνιμη, είναι λογικό νά φέρει ένταση,
προβληματισμό περιπτύξεις φασαρίες καί ίσως τελικά άποφυγή σεξουαλικής έπαφής........

Ποιός όμως θά όρίση  :think: τήν έκσπερμάτωση ώς πρόωρη ???? :uglystupid:

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Συμφωνώ και με τους 2.

Ειδικά όμως για την Ανδριάννα και τη "βιασύνη" της, δεν το είδα σε ένα δρομολόγιο, αλλά σε 2-3 που έκανε, εκ των οποίων το 1 ήταν στο 20λεπτο.

Ας ελπίσουμε κάποιος να ενημερώσει, γιατί είναι όμορφη κοπελίτσα και με ωραίο σώμα. Όταν επανέρθω στον αγωνιστικό στίβο θα προσπαθήσω να την τιμήσω, ώστε να μη λέω παπαριές.

Στο μεταξύ ας ελπίσουμε κάποιος να ενημερώσει.

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
5
Πόντοι
16
Η "συμπτωματική" επιστροφη στο εικοσάλεπτο μπορεί να συμβεί στην κάθε κοπέλα, και να μη λέει τίποτα.
Όταν όμως συμβαίνει συχνά τότε είναι γνώρισμα της ξεπετας και της απουσίας προκαταρκτικών .
Είναι αρκετές που δεν συμπληρώνουν τα 30 λεπτά συστηματικά,και αυτό το θεωρώ σαν μέτρο σύγκρισης κατά την επιλογή!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom