amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.349
- Πόντοι
- 22.785
Εχεις πλεον ανεβει κατηγορια........
Κρύβε λόγια δάσκαλε....έξ άλου
είστε εύπρόσδεκτος!!!!!
Εχεις πλεον ανεβει κατηγορια........
Κι εγώ αυτή τη δουλειά έκανα σήμερα και βρήκα 2 αποδείξεις από το μασατζίδικο της Καλιρρόης 48.
Αυτό δεν το πιστεύω!
Τι γράφουν δηλαδή οι αποδείξεις; "Πεοθηλασμός, τεμάχιο 1, ευρώ 80"?
Τακτοποιώ τις αποδείξεις για τη φορολογική δήλωση και συνειδητοποιώ ότι έχω συγκεντρώσει μισό κουτί παπουτσιών με αποδείξεις που φέρουν τίτλο: "XDREAM HOTEL, ΜΑΙΖΩΝΟΣ 6, ΔΟΥ ΚΒ ΑΘΗΝΩΝ"...
Κι εμένα η λογίστρια με ρώτησε "Καλέ μετακόμισες σε ξενοδοχείο?".... Τι να απαντήσω ο καψερός?
Ααα πουλάκι μου....εσύ είσαι που μού'λεγε η Γιούλη ότι ζητούσες πάντα απόδειξη.... Όχι τίποτε άλλο, αλλά ανησύχησε μήπως είσαι εφοριακός!Κι εγώ αυτή τη δουλειά έκανα σήμερα και βρήκα 2 αποδείξεις από το μασατζίδικο της Καλιρρόης 48.
Μια ταξική άταξία ροκανίζει τή ραχοκοκαλιά της μοντέρνας κοινωνίας.....Πεστηs πωs ανοιξεs off-shore εταιρεια
Ταξιδεύεις σε άλλη στρατόσφαιρα!!!!! ΖΗΛΕΥΩ :-*Άγαπητέ λέω νά χαράξω νέα ρότα , καινούργιες έμπειρίες
άναμένονται !!!!!!!!
Ταξιδεύεις σε άλλη στρατόσφαιρα!!!!! ΖΗΛΕΥΩ :-*
Καλέ μου φίλε δεν ανήκω στη φυλή Λαμογί!Πεστηs πωs ανοιξεs off-shore εταιρεια
Ααα πουλάκι μου....εσύ είσαι που μού'λεγε η Γιούλη ότι ζητούσες πάντα απόδειξη.... Όχι τίποτε άλλο, αλλά ανησύχησε μήπως είσαι εφοριακός!
Οι καιροι αλλαζουνε , η μερα φευγει το τζονι γουολκερ ερχεται, οι τιμιοι φευγουν τα λαμογια ερχονται....Θελω κι εγω μια καμαριερα...Καλυτεροs ειναι ο Ντομινικ??Μια ταξική άταξία ροκανίζει τή ραχοκοκαλιά της μοντέρνας κοινωνίας.....
Εκμεταλλεύεστε την ακούσια αποχή μου από τα πορνοδρώμενα και με έχετε αφήσει ανημέρωτο! Το φιλί πίσω γρήγορα!Έκπλήσομαι πώς καί δέν τά έμαθες άκόμα.
;)Δεν είμαι εγώ (αν θέλεις κάνω και υπεύθυνη δήλωση). Τις 2 πρώτες φορές που πήγα εκεί η Βέτα ήταν υπερβολικά πιεστική (και πειστική, τελικα) στο να μού δώσει απόδειξη. Μετά τη δεύτερη φορά, δεν μού ξαναδώσανε. Ίσως καταλάβανε ότι δεν είμαι εφοριακός.
Καλα να παθεις.....Εκμεταλλεύεστε την ακούσια αποχή μου από τα πορνοδρώμενα και με έχετε αφήσει ανημέρωτο! Το φιλί πίσω γρήγορα!
Καλα να παθεις.....
Σου ειπαμε να ελθεις και εσυ αγρον αγοραζες........
Ισως σε ενημερωσει ο agiana. Ειναι γνωστης του θεματος........
[size=10pt]Κααααλάαα..... >[/size]Καί ίθύνων νούς βέβαια ξεχάσατε νά πείτε δάσκαλε,
είναι ό άνθρωπος που συνέλλαβε σχεδιάσε και κατηυθύνε τήν διαδικασία ...
Μην χρησιμοποιηται μωβ χρωμα αγαπητε.[size=10pt]Κααααλάαα..... >[/size]
Πριτς....ΗΤΑΝ!!!!Μην χρησιμοποιηται μωβ χρωμα αγαπητε.
Ειναι σημα κατατεθεν του μεγιστου αμτζικιου........
Μην χρησιμοποιηται μωβ χρωμα αγαπητε.
Ειναι σημα κατατεθεν του μεγιστου αμτζικιου........
Ξεκινήστε μέ μισό χαπάκι άγαπητέ ......Πριτς....ΗΤΑΝ!!!!