amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.085
- Πόντοι
- 22.785
Αν αποφασίσει να μην παίρνει τον ανελκυστήρα στις ανόδους του στας κλίνας, ενδεχομένως να διορθωθεί το ελάττωμα. ;)
Οί κατάσκοποι πάνθ' όρώντες έξηπάτηντο
Αν αποφασίσει να μην παίρνει τον ανελκυστήρα στις ανόδους του στας κλίνας, ενδεχομένως να διορθωθεί το ελάττωμα. ;)
Συ είπας...Οί κατάσκοποι πάνθ' όρώντες έξηπάτηντο
Εξαρταται απο το τι εχεις να χασεις, απο την "παρανομια"........To παρανομο δεν ειναι καθολου γλυκο ασχετα αν ανεβαζει την αδρεναλινη η αισθηση του ρισκου....
To παρανομο δεν ειναι καθολου γλυκο ασχετα αν ανεβαζει την αδρεναλινη η αισθηση του ρισκου....
Σωστος.Εξαρταται απο το τι εχεις να χασεις, απο την "παρανομια"........
Λαθος εικαζεις αγαπητε ...Εικάζω ότι έχετε πέσει σε βρωμομούνες.
Αυτο εννοειεται......Σωστος.
Αλλα αυτο παει αναλογα απο το ποιος εισαι και τι επιδιωκεις...
και φυσικα θα πρεπει να το εχεις και μεσα σου !!!!
Το μονο "παρανομο" για το οποιο μπορει να κατηγοτηθει επισημα το μεγαρο ειναι οτι επιτρεπεται το καπνισμα σε κλειστο χωρο.......
Νομίζω κάνετε λάθος κύριε!Το μονο "παρανομο" για το οποιο μπορει να κατηγοτηθει επισημα το μεγαρο ειναι οτι επιτρεπεται το καπνισμα σε κλειστο χωρο.......
καλα φιλαρακο δεν ειναι και τοσο απλα τα πραγματακια....Το μονο "παρανομο" για το οποιο μπορει να κατηγοτηθει επισημα το μεγαρο ειναι οτι επιτρεπεται το καπνισμα σε κλειστο χωρο.......
Γιατί ρε μάστορα μας κάνεις μπουρδέλο εδώ μέσα? Ποιός ο λόγος? Καβλαντίζουμε σ'ένα μπαράκι που κάναμε στέκι, τα πίνουμε και σφυράμε και κάνα Καλαματιανό άμα λάχει..Εσύ γιατί ζορίζεσαι τόσο? Μες στην άρνηση και τη μιζέρια..Πφφφφ..Όχι τίποτε άλλο αλλά μπαίνουν κι άλλες σκέψεις σε μας τους νοήμωνες!καλα φιλαρακο δεν ειναι και τοσο απλα τα πραγματακια....
θα με καταλαβεις οταν ξανασκασει η πιπα....
κλεινοντας μια πορτα δεν γινεσαι νομιμος. απλα κοροιδευομαστε....
ξανα γραψτο..δεν πρεπει να το καταλαβε...Γιατί ρε μάστορα μας κάνεις μπουρδέλο εδώ μέσα? Ποιός ο λόγος? Καβλαντίζουμε σ'ένα μπαράκι που κάναμε στέκι, τα πίνουμε και σφυράμε και κάνα Καλαματιανό άμα λάχει..Εσύ γιατί ζορίζεσαι τόσο? Μες στην άρνηση και τη μιζέρια..Πφφφφ..Όχι τίποτε άλλο αλλά μπαίνουν κι άλλες σκέψεις σε μας τους νοήμωνες!
Δεν αφήνεις τα πολλά και νά'ρθεις να σε κεράσουμε κάνα μπυρόνι και να τα πούμε κι από κοντά? Με την καλή την έννοια πάντα.
Το κατάλαβε....και η πλάκα είναι ότι δεν είναι κακό παιδί τελικά..απλά γουστάρει να μας μανουριάζει. Για νά'ρθει να τα πιούμε και θα σου πω μετά...άλλος άνθρωπος θα γίνει!ξανα γραψτο..δεν πρεπει να το καταλαβε...
λοιπον,καθε φορα που θα θελει να γραψει κατι,ας ακουει πρωτα το honey bee απο madrugada.. ;)Το κατάλαβε....και η πλάκα είναι ότι δεν είναι κακό παιδί τελικά..απλά γουστάρει να μας μανουριάζει. Για νά'ρθει να τα πιούμε και θα σου πω μετά...άλλος άνθρωπος θα γίνει!
Γιατί ρε μάστορα μας κάνεις μπουρδέλο εδώ μέσα? Ποιός ο λόγος? Καβλαντίζουμε σ'ένα μπαράκι που κάναμε στέκι, τα πίνουμε και σφυράμε και κάνα Καλαματιανό άμα λάχει..Εσύ γιατί ζορίζεσαι τόσο? Μες στην άρνηση και τη μιζέρια..Πφφφφ..Όχι τίποτε άλλο αλλά μπαίνουν κι άλλες σκέψεις σε μας τους νοήμωνες!
Δεν αφήνεις τα πολλά και νά'ρθεις να σε κεράσουμε κάνα μπυρόνι και να τα πούμε κι από κοντά? Με την καλή την έννοια πάντα.
Τι?Σήμερα που δεν πήγα Πορνομέγαρο έχω στερητικά…..
Έμαθα και για πυρκαγιά στη γειτονιά και ανησύχησα δια την υγεία των συντρόφων μπουρδελιαριδων και των νεανίδων ……
Υπάρχει ενημέρωση-ανταπόκριση από Μαν Ρέει??
Προφανως δεν εδωσες σημασια στα smileys που ειχα βαλει απο κατω, που ηθελαν να τονιζουν οτι το post μου ειχε δοση χιουμορ.καλα φιλαρακο δεν ειναι και τοσο απλα τα πραγματακια....
θα με καταλαβεις οταν ξανασκασει η πιπα....
κλεινοντας μια πορτα δεν γινεσαι νομιμος. απλα κοροιδευομαστε....
Εμένα μου αρέσει να σφύρaω τσάμικα είναι κακό???
Είσθε βουκολικός τύπος μάλλον!