δεν συμφωνω και πολυ. Το undergrown της περιοχης εχει μια γοητεια. "Καλυτερη" περιοχη δεν θα σηκωνε το μπαρ
Συμφωνω!! Το μπαρακι ειναι στο καλυτερο σημειο που 8α μπορουσε ενα τετοιο μαγαζι να υπαρχει!
Οπως ειπες το undergrown,η ευκολη προσβαση απο παντου στην αθηνα,το παρκινγκ που πλεον διαθετει κανουν το σημειο που ειναι,να το θεωρω ισως το καλυτερο!!
Τωρα οσο αφορα την κινηση,αν και εγω μονο μια φορα εχω παει μεχρι τωρα,αυτην την μια ωρα που βρεθηκα εκει παρατηρησα οτι στα 20 ατομα που περασαν απο μεσα,οι 5-6 το περασαν στα πανω πατωματα.Οι υπολοιποι κυριως καφε..τουλαχιστον την μια ωρα που καθησα εγω μεσα στο μαγαζι..δεν μπορω να ξερω τι ειχαν κανει πριν ή τι καναν μετα!
Παντως το μονο σιγουρο ειναι οτι ΚΑΙ στο ξενοδοχειο η κινηση εχει ανεβει..δεν υπαρχει περιπτωση το ξενοδοχειο να ειχε την κινηση που εχει πλεον,αν δεν πηγαινε καλα το μπαρακι..αλλα ας μην ξεχναμε οτι η ολη ιστορια ειναι ενα παιχνιδι..πινεις το ποτακι-καφεδακι σου,χαβαλεδιαζεις με την παρεα σου,επιλεγεισ κοπελα και πας πανω....και αν δεν το κανεις καθε μερα..τοτε στις 3 φορες που θα εχεις παει το εχεις κανει την μια..οποτε δεν πρεπει να εχουν και παραπανο..σκεφτειτε να μην υπηρχε το μπαρακι ή να μην πηγαινε καλα..ποσοι 8α μπαιναν μεσα στο hotel κατα την διαρκεια της μερας ?? Αν τωρα μπαινουν 20 τοτε θα μπαιναν 5.....