anemoss119
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 1
kati τηλεωρασεις lcd 32αρες !!!ευχαριστω πολυ.εχει τιποτα που να αξιζει?λεω να περασω το μεσημερακι για ενα καφεδακι
kati τηλεωρασεις lcd 32αρες !!!ευχαριστω πολυ.εχει τιποτα που να αξιζει?λεω να περασω το μεσημερακι για ενα καφεδακι
Προτείνω, να αναρτηθεί πλήρης Τιμοκατάλογος ;) σε ευκρινές σημείο του καταστήματος για τους νέους θαμώνες!!!
αν ειναι απ ευθειας εκ της πηγης 50!
Καλή σας εσπέρα φίλτατε.
Μήπως γνωρίζετε πόσο κοστίζει η βυσσινάδα;
Καλή σας εσπέρα φίλτατε.
Μήπως γνωρίζετε πόσο κοστίζει η βυσσινάδα;
το Σαββατο θαχουν και μπαλλα!
Αντεύχομαι στην πιό ευγενική ψυχή του πορνοsite.
Όσο ακριβώς και η amita motion: 4 ευρώ.
Ο Cheyenne τον απογευματινο καfε του θα τον πειει εκει......
Ο Cheyenne τον απογευματινο καfε του θα τον πειει εκει......
Ο Cheyenne θα τον πειει ?????Ο Cheyenne τον απογευματινο καfε του θα τον πειει εκει......
Καφεεεές??[move][size=23pt]4.5 ΚΑΦΕΣ
50 ΔΩΜΑΤΙΟ
23 ΚΟΠΠΠΠΠΠΠΕΛΑ...γιά 45 λεπτά[/size][/move]
γιατι προκαλω ρε συ??? καθεται ο αλλος και γραφεις μαλακιες και μετα παει ο καθε ανυποψιαστος συναγωνιστης και τρωει τα μουτρα του... και να σου πω και κατι ειναι πολυ ευκολο να αποδειχθει ποιος λεει αληθεια και ποιος φουμαρει ψεματα.... εκει ειναι η πουτανα εκει και η ψωλη σου....Ρε xpapad, προκαλείς γενικά...
μπορείς να λες την οποια αντίθετη γνωμη σου σε ηπιότερο ύφος. Είσαι σχεδόν πάντα στην τσίτα. Calm down ;)
Ημουν σαφης αγαπητεΟ Cheyenne θα τον πειει ?????
Θα τον απολαύσει θα θέλατε μάλλον να πείτε κύριε ινδιάνε. ;)
Νομίζω πως ο κύριος Cheyenne , δεν τον πίνει παρα μόνον τον δίνει....
Καφεεεές??
Long date σήμερα (Αρμένικη βίζιτα) στο Πορνομέγαρο!
Απούσες οι Αλεξάνδρα-Λωρενα-Μελισα.
Κατά την «είσοδο» μου η δεξιά άδεια, πλην Κλαούντιας-Άντρας-Χριστίνας, οι άλλες έλειπαν για φαί.
Και η αριστερά στα κάτω της!
Η ατμόσφαιρα ήταν βαριά-μελαγχολική, κάτι θάχε συμβεί όπως πληροφορήθηκα αργότερα!
Σιγά σιγά τα κορίτσια γύρισαν από το μεσημεριανό τους και ο χώρος πήρε την κανονική του όψη.
Τίποτα το αξιοσημείωτο δεν είδα, αλλά αφού πέρασε η ώρα και γύρω στις επτά κατέφθασαν τρεις άξιοι σύντροφοι-συναγωνιστές που γνωριστήκαμε με τα μπουρδελορανταρ που ο κάθε καλός μπουρδελιαρης έχει μέσα του.
Ενθουσιάστηκα με την γνωριμία τριών συνμπουρδελιαριδων, αρίστης ποιότητος, και η κουβέντα μαζί τους ήταν άκρως ευχάριστη και εποικοδομητική!
Ναστε πάντα καλά αγαπητοί μου.
Έφυγα με την ευχάριστη αίσθηση, ότι σιγά σιγά (δεν βιαζόμαστε ε?) παραδίδω την σκυτάλη της μπουρδελικης που υπηρετώ εδώ και 40+ χρόνια, αν όχι σε ανώτερους συντρόφους τουλάχιστον σε ισάξιους!
Την κρίσιμη ώρα που προβληματιζόμουν αν έχω ώρα η θα αργήσω, βρέθηκε κάποιος συναγωνιστής που «φόρτωσε» την αδυναμία μου οπότε έφυγα ευθεία απέναντι και όχι για πάνω…….
Όμως πέρασα πολύ ευχάριστο απόγευμα, στο αγαπημένο στέκι, και με εξαιρετική συντροφιά!
Τα σέβη μου !