egoeimaire
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
κινεζα στο Μαν ρεει?
(Μι τσου λι)
Αλλη ειναι η αδυναμια του φιλου μου......προσοχή...........
φακοί επαφής είναι!
(αν λέμε για Ρεβέκκα)
Αλλη ειναι η αδυναμια του φιλου μου......
Η Ρεβεκα ειναι του dimit31, οποτε δεν την ακουμπαμε........
Θεμα χρονου ειναι, μιας και εχω σταμπαρει την εκλεκτη της ......."καρδιας μου"pitsirikos1 και dimit31 "αποκατασταθήκαμε"...
να δούμε τι θα γίνει και με σένα...
Θεμα χρονου ειναι, μιας και εχω σταμπαρει την εκλεκτη της ......."καρδιας μου"
Μάλλον την εκλεκτή της ψ..λής σας θα θέλατε να πείτε αγαπητέ κύριε ινδιάνε!!!Θεμα χρονου ειναι, μιας και εχω σταμπαρει την εκλεκτη της ......."καρδιας μου"
Μάλλον την εκλεκτή της ψ..λής σας θα θέλατε να πείτε αγαπητέ κύριε ινδιάνε!!!
Η μπορεί να την πάρει και τηλέφωνο αν το έχει.
Κάτι τέτοιο μπορεί να το κάνει ακόμα και μέσα στο γαμήσι.
ρε βασιλακη, μην ερχεσαι σε αντιπαραθεση με τον γουμαν... ειναι ο μοναδικος μπουρδελιαρης παγκοσμιως που επι 3 χρονια εχει κρυφο ονειρο να γαμησει πουτανα του 50ρικου που κανει πιατσα στη βαθης. παρολο αυτα διερχεται συνεχως πλησιον της πιατσας απλα δεν εχει τυχει.... γουμαν εισαι αρχηγος και μεγας προμοτορας ρεεεεεεεεεεε.....
Έτσι όπως πάμε, θα «ξεχειλώσουν» αυτές οι 5-6 που όλοι προμοτάρουμε.Πολλές οι κοπέλες αλλά οι ενδιαφερόμενοι ελαφρώς συγκρατημένοι.
Πολλές οι διαθέσιμες κοπέλες, αλλά ποιός έχει όρεξη για κασκαντεριλίκια? Όσοι "αδιάβαστοι" πάνε δίπλα, αδιάβαστοι, με τα σαπάκια. Stop.
Οι εργασίες επέκτασης του θερινού τμήματος καλά κρατούν. Θα υπάρξει άραγε πισίνα που θα φιλοξενεί τα καυτά κορμιά του χώρου? Μια μικρή όαση στο κέντρο της παραγκούπολης βρε παιδί μου...έτσι, για να εναλλάσονται οι θερμοκρασίες!
Καλά δε νομίζω να βιάζεται κανείς τόσο πολύ ώστε να βάλει την άλλη την ώρα που τρώει πούτσο να τηλεφωνήσει στην επόμενη Είπαμε, δε χρειάζεται μόλις βγει η πρώτη η άλλη να περιμένει και πίσω από την πόρτα
Κύριε Λαγαρέ, αναχωρήσατε νωρίς από το ίδρυμα και δεν σας ανταμώσαμε .
Μείναμε με το παράπονο μετά του Μέγα Αγιάνη, εντοπίζοντας pitsirikous να καρφώνουν το βλέμμα ¨απειλητικά¨ στις παρακείμενες κορασίδες, λίγο πριν την έναρξη των κοντινών δρομολογίων.
Οι εργασίες επέκτασης του θερινού τμήματος καλά κρατούν. Θα υπάρξει άραγε πισίνα που θα φιλοξενεί τα καυτά κορμιά του χώρου? Μια μικρή όαση στο κέντρο της παραγκούπολης βρε παιδί μου...έτσι, για να εναλλάσονται οι θερμοκρασίες!
Τι έχει σήμερα το πρόγραμμα?