mysterious
Monsieur
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 192
- Like
- 12.508
- Πόντοι
- 34.267
Από δευτέρα όμως πάλι στις επάλξεις .
Η Δευτέρα θα είναι Καθαρή, θα πετάξουμε αετό και θα φάμε λαγάνα....
Από δευτέρα όμως πάλι στις επάλξεις .
Τι σου είναι το μυαλό του ανθρώπου……………..
Διάβασα το ποστάρισmα σου και:
Η καθαρή δευτέρα μου θύμισε ντους –καθαριότητα κλπ……….
Ο αετός μου θύμισε τσαλίμια-ζόρια κλπ……….
η λαγάνα μου έφερε γεύση από σουσάμι, το σουσάμι μου θύμισε κουλούρι………
τρέχω για man rey κατά τις 2 θα είμαι και γω εκεί….
Με παράσυρες στη ασωτία ….…πάει το 100σταρι!!!!!
Τι σου είναι το μυαλό του ανθρώπου……………..
Διάβασα το ποστάρισmα σου και:
Η καθαρή δευτέρα μου θύμισε ντους –καθαριότητα κλπ……….
Ο αετός μου θύμισε τσαλίμια-ζόρια κλπ……….
η λαγάνα μου έφερε γεύση από σουσάμι, το σουσάμι μου θύμισε κουλούρι………
τρέχω για man rey κατά τις 2 θα είμαι και γω εκεί….
Με παράσυρες στη ασωτία ….…πάει το 100σταρι!!!!!
Έτσι που ανέβηκε η μερέντα που να μείνει ευρώ για Σαρακοστιανά.ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ : Λαγάνα και λοιπά σαρακοστιανά μπορεί και να μην φάμε. Κουλούρι όμως, Σίγουρα.
Αμαρτωλέέέέέέέέέέέέέέέ΄......
Θα σε κάψει το αιδοίον!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αγαπητέ συναγωνίστη η καλύτερη ώρα είναι από 3 το μεσημέρι και μετά που σχεδόν όλες οι κοπέλες είναι παρούσες.
...
Παρατήρησα δυο από τις νεαρές να κουτσαίνουν και αργότερα κατάλαβα γιατί.
Όταν πήγα στην ρεσεψιόν η αρμόδια μου είπε να ανέβω με τα πόδια στον πρώτο όροφο και μετά να πάρω το ασανσέρ υπηρεσίας γιατί το άλλο (το κύριο) επισκευάζεται.
Όμως μέχρι τον πρώτο μεσολαβούν δυο ημιώροφοι, οπότε φαντάζεστε τι πανικός θα έγινε όταν τα κορίτσια με τις τακουναρες κατέβαιναν την σκάλα βιαστικά, με την ελπίδα να την ανέβουν πάλι !
Τελικά όταν επέστρεψα για τον δεύτερο καφέ, να συνέρθω από την εξάντληση του αγώνα, σημείωσα και τρίτη που κούτσαινε.
Νέα ονομασία ΚΑΤ Rey…..
Πολύ φοβάμαι ότι σήμερα θα γίνεται εκεί μέσα ο χορός της κουτσής πουτάνας !!
Ευκαιρία σήμερα συναγωνιστές να αποκτήσετε εμπειρία που απαντά στην παλιά ερώτηση (από τα εφηβικά μου χρόνια την θυμάμαι) «κουτσή γκόμενα έχεις γεμίσει»?
Με τη βοήθεια τούβλου η τσιμεντόλιθου κλπ.κλπ!
...κάθε φορά που θα διαβάσω τα χιουμοριστικά σου σχόλια-πόντους η μέρα μου γίνεται πιο χαρούμενη.Merci monsieur Lagare!!!!!!!Καταδρομή χθες Παρασκευή κατά τις 2:30, λίγα πράγματα από κόσμο αλλά και από ιέρειες…..
Δεν έδωσα σημασία διότι η παρουσία της Μάγδας-Ιωάννας με κάλυπτε, και μετά την προηγούμενη τραυματική μου εμπειρία δεν είχα σκοπό να δοκιμάσω την τύχη μου.
Παρατήρησα δυο από τις νεαρές να κουτσαίνουν
, με την ελπίδα να την ανέβουν πάλι !
Νέα ονομασία ΚΑΤ Rey…..
Καταδρομή χθες Παρασκευή κατά τις 2:30, λίγα πράγματα από κόσμο αλλά και από ιέρειες…..
Δεν έδωσα σημασία διότι η παρουσία της Μάγδας-Ιωάννας με κάλυπτε, και μετά την προηγούμενη τραυματική μου εμπειρία δεν είχα σκοπό να δοκιμάσω την τύχη μου.
Παρατήρησα δυο από τις νεαρές να κουτσαίνουν και αργότερα κατάλαβα γιατί.
Όταν πήγα στην ρεσεψιόν η αρμόδια μου είπε να ανέβω με τα πόδια στον πρώτο όροφο και μετά να πάρω το ασανσέρ υπηρεσίας γιατί το άλλο (το κύριο) επισκευάζεται.
Όμως μέχρι τον πρώτο μεσολαβούν δυο ημιώροφοι, οπότε φαντάζεστε τι πανικός θα έγινε όταν τα κορίτσια με τις τακουναρες κατέβαιναν την σκάλα βιαστικά, με την ελπίδα να την ανέβουν πάλι !
Τελικά όταν επέστρεψα για τον δεύτερο καφέ, να συνέρθω από την εξάντληση του αγώνα, σημείωσα και τρίτη που κούτσαινε.
Νέα ονομασία ΚΑΤ Rey…..
Ευκαιρία σήμερα συναγωνιστές να αποκτήσετε εμπειρία που απαντά στην παλιά ερώτηση (από τα εφηβικά μου χρόνια την θυμάμαι) «κουτσή γκόμενα έχεις γεμίσει»?
Με τη βοήθεια τούβλου η τσιμεντόλιθου κλπ.κλπ!
Οταν λες δεν ειναι κακη?Την έχω συναντήσει τη Μελίσα τρεις φορές, δεν είναι κακή συνάδελφε.
Ωστε τρελοκομειο η Μελισσουλα ε?!Πίπα καλή, και ακαπέλα αν θέλεις. Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό να σε πάρει από τον πούτσο και να σε πάει στο ντους να σε πλυνει εκείνη. Μια φορά μου είχε τάξει και κώλο για την επόμενη φορά, αλλά μετά δεν θυμάμαι τι έγινε, νομίζω δεν της το είχα θυμίσει εγώ. Το μόνο που μπορεί να σου τη σπάσει είναι ότι κάνει κάτι νευρικά. Εκεί που θα σου κάνει πίπα μπορεί ξαφνικά να σηκωθεί κα να αλλάξει θέση και να συνεχίσει. Αυτό μπορεί να γίνει και 3-4 φορές. Αν το πάρεις σαν μέρος ου "παιχνιδιού" μπορεί και να σε φτιάξει. Το στήθος της ωραίο είναι αλλά έχε στα υπόψη ότι με αυτά που φοράει φαίνεται μεγαλύτερο απ' ότι είναι. Άντε, καλό βόλι