ελεος!!!! τι ειναι ο αλλος ιδιοκτησια μου και θα πρεπει να τον "μαρκαρω" για να μη του τη πεσουν αλλες????? μηπως να κατουρησω και τριγυρω του κιολας σαν τα σκυλια???? τελικα μεχρι κι αυτα πιο εξυπνα ειναι απο μας μ φαινεται...!!!!!
ελεος!!!! τι ειναι ο αλλος ιδιοκτησια μου και θα πρεπει να τον "μαρκαρω" για να μη του τη πεσουν αλλες????? μηπως να κατουρησω και τριγυρω του κιολας σαν τα σκυλια???? τελικα μεχρι κι αυτα πιο εξυπνα ειναι απο μας μ φαινεται...!!!!!
ισα ισα, συμφωνα με καποια λεγομενα εδω μεσα για καποια μεριδα γυναικων,ΔΕ πρεπει να τον "μαρκαρεις" γιατι τοτε ορμανε!μη σου πω ουτε διπλα του δε πρεπει να καθεσαι!
Σας αρέσει να κάνετε/να σας κάνουν?Τι σκέφτεστε άμα δείτε κάποιον με πιπιλιές στο λαιμό?
Το θεωρείτε ξεφτίλα να κυκλοφορείτε εσείς με τα σημαδάκια αυτά?
ακούω απόψεις..
Θεωρώ ξεφτίλα να το επιδεικνύω!
Έστω και τυχαία να φανεί θεωρώ πως έγινα ρεζίλι... Άλλη όρεξη δεν έχουν οι άλλοι να βλέπουν τα σημάδια.
Επίσης μου φαίνεται χαζό να τα βλέπω σε άλλους...
Δεν θέλω να ξέρω τι έκαναν χθες
Ελαφρύ δάγκωμα, τόσο, όσο πρέπει, ώστε ο μικρός πόνος να είναι ταυτόχρονα διεγερτικός και υποφερτός, σε κάνει να νοιώθεις ότι είσαι σε άλλον κόσμο..... δοκιμάστε το με προσοχή κορίτσια στους συντρόφους σας.
Ετσι ακριβώς είναι μικρή μουΝίτσα! Γι'αυτό συναγωνίστριες, σπεύστε! Θα δείτε και θα κάνετε το ανδρικό μόριο να ζήσει υπέροχες στιγμές, παλλόμενο μέσα στην υγρή σας στοματική κοιλότητα.