Trhunter
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 2
- Like
- 195
- Πόντοι
- 0
Ναι αφού έχει πουτσαεπαιρνες πιπα στη χαρα??
Ναι αφού έχει πουτσαεπαιρνες πιπα στη χαρα??
τον επαιζα κανοντας το κολπο με το μανικι
Πήγαινε τύπε/τύπισσα στο gay υποφόρουμ.Ναι αφού έχει πουτσα
Είμαι μέσα σε όλα τυπε/τύπισσα τι να κάνουμε ;Πήγαινε τύπε/τύπισσα στο gay υποφόρουμ.
Εδώ είναι για στρέιτ μπρουτάλ χύστες.
Ψάχνεις στρέιτ πούτσο.Είμαι μέσα σε όλα τυπε/τύπισσα τι να κάνουμε ;
Πιο λογικό μου φαίνεται χειμώνα με μπουφάν να μην φαίνεται τι κάνεις....εισαι πιτσιρικος η ημουν πολυ μπροστα?
βγαζεις το χερι απ το μανικι και το βαζεις μεσα στο βρακι ενω το μανικι κρεμεται κανονικα
Δεν είναι φέτα...είναι ΤΥΡΙ!Παίδες ήξερα (δεκαετία του 90) γιο μπακάλη στην άνω πόλη στη θεσσαλονίκη που εχυνε μέσα στο τενεκέ με τη φετα..
Ωχ...Δεν είναι φέτα...είναι ΤΥΡΙ!
Γενικά τον έπαιζες στα ανοιχτά τύπε, ε?ναι με φουσκωτο μπουφαν ακομα πιο ευκολο, για αυτο ειπα φουτερ
με μπουφαν τον επαιζα και στο δρομο περπατωντας μολις βραδιαζε λιγο η σε καμια γωνια
Φοράς καμπαρντίνα τύπε?δεν φαινοταν κατι γυμνο απλα μια κινηση σαν κομπσερερ μεσα απ τα ρουχα
ισως κι ενα σφιξιμο στη μουρη
1-2 φορες με πιασανε και σε κατι πυλωτες που κρυβομουν μετα το σχολειο και εδινα πονο
ακομα τον παιζω αλλα τωρα κρυβομαι λιγο καλυτερα
Το καλοκαιρι θα ειναι προβλημα.Φοράς καμπαρντίνα τύπε?
πλεον μονο σπιτι και κρυβομαι απ τη γκομενα.
καμια φορα και στη δουλεια αν δεν κρατειμαι η φτιαχτω πολυ
Τυπε το οτι δεν εισαι στη μπουζου ειναι ειδηση.Εισαι για ειδικες δυναμεις,φαση stealthναι με φουσκωτο μπουφαν ακομα πιο ευκολο, για αυτο ειπα φουτερ
με μπουφαν τον επαιζα και στο δρομο περπατωντας μολις βραδιαζε λιγο η σε καμια γωνια
ΛΦΑΤ εδω και 5 χρονια.Υπαγεται στο ΓΕΕΘΑ και εχεις ως σκοπο τη φυλαξη του Υπουργειου και την αποδοση τιμων.Μ.Λ.Α.Τ.
Μικτός λόχος απόδοσης τιμών λεγόταν.!
Ολοι εχουμε καυλες ρε,τι κακο.Φυσιολογικοτατο ειναιγιατι ρε τυπε στη μπουζου? αφου δε φαινοταν κατι.
ειναι κακο που εχω ακομα καυλες? ποσο μαλλον τοτε.
μια φορα με επιασε μια πρωην να βλεπω τσοντα και εκανα οτι κοιμομουν και τυχαια με πηρε ο υπνος στο τσοντοκαναλο
ευτυχως δεν ειδε οτι κατω απ την κουβερτα ημουν γυμνος γιατι μετα δε μαζευοταν
εχει αποχωρησει απο το Χαιδαρι εδω και πολλα χρονια.Βρισκεται στο ΓΕΕΘΑ πλεον και ο λοχος ονομαζεται ΛΦΑΤ.Έχει και ένα άγημα για εκδηλώσεις, ξεχνάω τον ακριβή τίτλο. Είναι κάτι σαν Προεδρική Φρουρά λάιτ, για να υποδέχονται διπλωμάτες στα αεροδρόμια και για ανθυποϋφυπουργούς. Τέλος πάντων, τη στελεχώνουν έφεδροι από όλα τα σώματα, οπότε ναι είχαμε και ναύτες, είχαμε και αεροπόρους.
Δεν είναι αυτό το θέμα μας, μην εκτροχιάσουμε τη συζήτηση παρακαλώ...
Εντάξει αδερφέ, έχουν περάσει 20 χρόνια από τότε.λυπαμαι για την αποβολη.
το εχω κανει κι εγω αυτο αλλα ειναι πολυ απλο για τα δεδομενα μου