You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιο περίεργος τρόπος που έχετε χύσει
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 187411
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 153
- Εμφανίσεις 35K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
gilotina
Call-Girl
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2019
- Like
- 41
Στο αεροπλάνο στην πτήση μου προς Θεσσαλονίκη ξεκαθάριζα κάποιες φωτογραφίες για να περάσει η ώρα στο κινητό μου και βρήκα κάποιες φωτόγεαφιες πρώην που είχα πονηρές και άρχισα να καυλωνω τόσο πολύ που δεν άντεξα και βρέθηκα στο μπάνιο χωρίς να το πολύ σκεφτώ και Τελειωσα και ηρέμησα.
Διαγραμμένο μέλος 215864
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2021
- Like
- 3.709
- Πόντοι
- 456
Πως και δεν αναφέρθηκε το χυσιμο στη μάπα της αλλης που κοιμάται άραγε
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.993
- Πόντοι
- 9.297
Εγώ περιμένω αντίδραση αυτής που τα έφαγε στην μαπα ενώ κοιμόταν....Πως και δεν αναφέρθηκε το χυσιμο στη μάπα της αλλης που κοιμάται άραγε
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.993
- Πόντοι
- 9.297
Μέσα σε γόβες,πάνω σε ψηλές μπότες πάνω από το γόνατο,σε μασχάλη....
Mystery X
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 9.262
- Πόντοι
- 2.306
Εγώ τυπε.Κανεις ρε τυποι σε συνθηκες ελλειψης βαρυτητας? Και να κανεις κωλοτουμπες μετα για να μην σε παρουν τα φλοκια στη μαπα?
Και νομιζα οτι εχει σκληρους τυπους το σαϊτ….
πηγαινα ένα σκ στο εξοχικό στη σελήνη και τον έπαιξα στο ιδιωτικό μου διαστημικό τζετ.
Dimitris Apostolopoulos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2021
- Like
- 107
- Πόντοι
- 0
Xρονια Πολλα !!! Με εβαζε να χυσω μεσα στις γοβες της !!!
openminded69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2022
- Like
- 1.279
- Πόντοι
- 201
Σε σακούλα όταν ήμουν 16 γιατί το μωρό τα σιχαινόταν και δεν ήθελε να λερώσει...
Pele141198
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2022
- Like
- 2.337
- Πόντοι
- 441
Στα 13 μου τον έβαλα στην ηλεκτρική σκούπα στο σιγανό ότι ποιο ωραίο μέχρι τότε.στα 15 στην ταράτσα χειμώνα επερνα μάτι ένα καβλακι που χόρευε γυμνό και τον έπαιζα στο κρύο με σκούφο.και στα 35 ειμασταν στο εξοχικό και είδα την καυλιάρα πεθερά να κοιμάται με το στρινγκ.ισως η πιο γρήγορη και επικυνδινη μαλακια που έχω βαρεσει ever .τώρα για άπλυτα εσώρουχα τακούνια κτλ ούτε λόγος εννοείται πως ναι
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.993
- Πόντοι
- 9.297
Είχα χύσει χωρίς να τον παίξω σκεφτόμουν ένα πορμιδιο στο δρόμο που χα δει και από τη καύλα που σκεφτόμουν εχυσσ
Γύρω στα 16-17 θα ήσουν....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Χρόνια πολλά Μήτσο γοβοχυστη.....Xρονια Πολλα !!! Με εβαζε να χυσω μεσα στις γοβες της !!!
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.993
- Πόντοι
- 9.297
Τα φλοκια χόρευαν στο κενό σαν γαλαξίας.....Εγώ τυπε.
πηγαινα ένα σκ στο εξοχικό στη σελήνη και τον έπαιξα στο ιδιωτικό μου διαστημικό τζετ.
daddycool
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2022
- Κριτικές
- 15
- Like
- 1.794
- Πόντοι
- 1.196
Παίδες ήξερα (δεκαετία του 90) γιο μπακάλη στην άνω πόλη στη θεσσαλονίκη που εχυνε μέσα στο τενεκέ με τη φετα..είχα μια φιλη η οποία όμως με είχε παντα καθαρα friend zone αλλα εγω την είχα άχτι γιατι ήταν πανέμορφη η γαμιόλα. τελικά ποτε δεν κατάφερα να την γαμήσω. αλλά οποτε ερχοταν σπιτι για καφε/φαι, πάντα φροντιζα να αυτο που έτρωγε η επινε να είχε μέσα την ημερήσια μου δόση χωρις να το ξέρει...
daddycool
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2022
- Κριτικές
- 15
- Like
- 1.794
- Πόντοι
- 1.196
Σαν ιστορια απο το xstream φανηκε.
Εγω παντως, στη πρωτη γυμνασιου, ειχαμε μαζευτει 5 ατομα στο σπιτο του ενος και βλεπαμε τσοντα σε βιντεοκασετα. Οπως μαλακιζομαστε, ακουμε τα κλειδια και να μπαινει η μανα του. Οπως ειμαστε με τις ψωλες εξω, τρεχαμε να πηδηξουμε απο την αυλη. Ο ενας εχυσε την ωρα που τρεχαμε και γω την ωρα που ημουν στο μαντροτοιχο. Οι υπολοιποι μεινανε καυλωμενοι
Γιατί βρε πηδούσατε από τα παράθυρα; Στις τσόντες όποιος μπαίνει στο δωμάτιο συμμετέχει..Τύπε μου εχει τύχει ακριβώς ιδιο σκηνικό σε σπιτι φίλου όπου μπούκαρε η αδερφή του και τρέχαμε όλοι να κρυφτούμε. Ο ένας έχυσε σε μαξιλάρι που χρησιμοποίησε για να κρύψει την πουτσα του, ενώ οι άλλοι είχαμε φύγει για τουαλέτα, κουζίνα και οτι δωμάτιο έπαιζε στο σπιτι!
xxx_male
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2022
- Like
- 8.210
- Πόντοι
- 1.056
Μ.Λ.Α.Τ.Έχει και ένα άγημα για εκδηλώσεις, ξεχνάω τον ακριβή τίτλο. Είναι κάτι σαν Προεδρική Φρουρά λάιτ, για να υποδέχονται διπλωμάτες στα αεροδρόμια και για ανθυποϋφυπουργούς. Τέλος πάντων, τη στελεχώνουν έφεδροι από όλα τα σώματα, οπότε ναι είχαμε και ναύτες, είχαμε και αεροπόρους.
Δεν είναι αυτό το θέμα μας, μην εκτροχιάσουμε τη συζήτηση παρακαλώ...
Μικτός λόχος απόδοσης τιμών λεγόταν.!
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.836
- Πόντοι
- 6.536
Παρόμοια θέματα