Από που να ξεκινήσεις , είναι τόσοι πολλοί ...
Θα έλεγα αυτοί του Mega , συλλήβδην ... την Τρέμη και τον Πρετεντέρη που έχουν ύφος ιεροεξεταστών . Εντελώς κάφρος είναι ο Καψής ο οποίος όμως έχει ενα ακαταλόγιστο μιας και είναι γνωστό πως δεν στροφάρει καθόλου - παιδί του μπαμπά κι αυτός. Χασαπόπουλος οκ , πιστός στρατιώτης.
Καμπουράκης γλυφτρόνι του κερατά , Οικονομέας δεν έχω κατασταλάξει .. τον συνάντησα ενα πρωινό κατά της 0700 στη Σόλωνος , μάλλον για δουλειά θα πήγαινε , και του το είπα .." Δεν ντρέπεστε που βάζετε ΤΟΣΗ πλάτη στη κυβέρνηση" . Άλλαξε χίλια χρώματα , μου φάνηκε να ντράπηκε βαθιά και αληθινά.
Τσίμας δεν μου φαίνεται και τόσο καλά , για υγεία μιλώ...μπας και έχει aids ?
Alter η Μακρή από μαθήτρια/φοιτήτρια λογικά πρέπει να έχει καταπιεί άφθονο πράσινο σπέρμα , φαίνεται νομίζω. Αντε και βουλευτής σύντομα. Κώνστας τραγικός , αυτός κάποια στιγμή να μου το θυμηθείτε θα φάει ΑΓΡΙΟ ξύλο . Σαν τον άλλο τον μαλάκα τον αρχιπαπαγάλο τον Σαμουίλη που τότε στο Χρηματιστήριο του είχαν γαμήσει οτι είχε ιερό.
Χ'νικολάου οκ , έχει ενα πόνο μήπως πάει ο Κουρής φυλακή και είναι αγχωμένος , τον καταλαβαίνω..
Τώρα τελευταία όμως παρατηρώ αυτά τα μπουμπούκια του ΣΚΑΙ . Πορδοσάλτε , Παπαδημητρίου .. πως μου είχαν ξεφύγει ? Αυτοί πρέπει να έχουν μίσος μέσα τους για τον εργαζόμενο , δεν ξέρω αυτή την εικόνα έχω αποκομίσει. Ισα που τους βλέπω να ξεπερνούν τους άλλους του Mega σε φανατισμό .
Είναι πολλοί ακόμα οι κερατάδες , θα επανέλθω.