Επισκέπτης
Άρης Πορτοσάλτε Μπάμπης Παπαδημητρίου
Αν και οι συγκεκριμένοι είναι πράγματι αχώνευτοι, μήπως να επανεξετάσεις λίγο τη στάση σου στα θέματα ελευθερίας του τύπου;
Μιας και μιλάμε για δημοσιογράφους, στην Ελευθεροτυπία πληρώθηκαν μισθοί;
Είναι τόσοι πολλοί που τους ξέχασα.φιλε "θεματοθετη" δεν επρεπε να βαλεις μονο 2 επιλογες
και ξεχασες :πολλα πασοκια απο το mega με κυριοτερο τον Καμπουρακη ,
απο το skai Λυριτζη -Οικονομου , την κλαψομουνα την Τσαπανιδου
και πιθανον αλλους που δε μου ρχονται αυτη τη στιγμη , αλλα οποτε τους βλεπω ...χαιρομαι ιδιαιτερως ;)
Δεν είναι κάτι που πρέπει να επανεξετάσω διότι αυτή δε κάνουν ελεύθερη δημοσιογραφία αλλά την αισχύστου είδους κατευθυνόμενη και φιλοκυβερνητική ή μαλλον συγκηβερνητική δημοσιογραφία
Ως ελεύθερη δημοσιογραφία ορίζεις όποιον δημοσιογράφο σου λέει αυτά που σου αρέσουν να ακούς;
Διότι να' ναι καλά ο μπουλντόζας, έχουμε στο γιουνανιστάν καμια 20αρια εφημερίδες πανελλήνιας κυκλοφορίας, δεν ξέρω πόσους ραδιοφωνικούς σταθμούς, 10 κανάλια και βάλε πανελλήνιας εμβέλειας και φυσικά το ίντερνετ...
Είναι προφανές ότι μεταξύ τους, θα υπάρχουν και κάποιοι που ταυτίζονται εν όλω η εν μέρει με τις κυβερνητικές θέσεις, όπως και κάποιοι που θα κάνουν αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση...
Εσύ αποφασίζεις...
φιλε "θεματοθετη" δεν επρεπε να βαλεις μονο 2 επιλογες
και ξεχασες :πολλα πασοκια απο το mega με κυριοτερο τον Καμπουρακη ,
απο το skai Λυριτζη -Οικονομου , την κλαψομουνα την Τσαπανιδου
και πιθανον αλλους που δε μου ρχονται αυτη τη στιγμη , αλλα οποτε τους βλεπω ...χαιρομαι ιδιαιτερως ;)
Λείπουν επίσης ο Μάκης, ο Παπαγιάννης, ο Τράγκας, ο Χίος και κάτι άλλα καλόπαιδα που ξεχνάω το όνομά τους...
Η Τσαπανίδου ορθώς εξαιρείται, όπως και η Κοσσιώνη...Τις έχουμε ανάγκη (για την επόμενη παραγωγή του σειρηνάκη όπου η ποπάρα σε ρόλο mifαρας θα κάνει ωραία πράγματα με την πιο άπειρη και νεαρή κολλητή της...)
Τυπε τον Θεοδωρακη γιατι τον εβαλες στην ψηφοφορια και μαλιστα τον ψηφισαν και 3 ατομα
ο ένας από τους τρεις ήμουν εγώΤυπε τον Θεοδωρακη γιατι τον εβαλες στην ψηφοφορια και μαλιστα τον ψηφισαν και 3 ατομα
αυτους ψηφισα κι εγωΧασαπόπουλος και Μακρη δεν νομιζω να εχουν ανταγωνιστες!!!!!!!!!!
και ξεχασες :πολλα πασοκια απο το mega με κυριοτερο τον Καμπουρακη