Νέα

Πινακίδες αυτοκινήτων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Hostos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16
  • Εμφανίσεις 5K
  • Ετικέτες
    αυτοκίνητα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Hostos

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Είχα βάλει και χτες το thread αλλά για κάποιο λόγο κάποιος το αφαίρεσε.
Πώς βρίσκω σε ποιού στοιχεία αντιστοιχεί κάποια πινακίδα αυτοκινήτου; Ξέρετε πού απευθύνομαι; Από το internet υπάρχει τρόπος να βρω; Από κανένα site σαν το Whitepages ας πούμε;

diokaz

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
100
Πόντοι
1
μόνο στο υπουργείο γίνεται αυτό..

o palios

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
6
και μεσω ασφαλιστη γινεται ,υπηρχε παλια ενα  προγραμματακι athens navigator που απαγορευτηκε να κυκλοφορει και περιειχε τη βαση δεδομενων της ενωσης ασφαλιστικων εταιριων.
αμα το βρεις...

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Είχα βάλει και χτες το thread αλλά για κάποιο λόγο κάποιος το αφαίρεσε.
Πώς βρίσκω σε ποιού στοιχεία αντιστοιχεί κάποια πινακίδα αυτοκινήτου; Ξέρετε πού απευθύνομαι; Από το internet υπάρχει τρόπος να βρω; Από κανένα site σαν το Whitepages ας πούμε;
στειλε μου με πμ τον αριθμο κυκλοφοριας
να σε βοηθησω

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
παρε τηλ τον ασφαλιστη σου και θα στο βρει αμεσως

Επισκέπτης
ρε σεις,τοσο ευκολο ειναι?εγω νομιζω οτι πρεπει να μπλεκεις,με υπουργεια,αιτησεις παρα αιτησεις..

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290

staristo

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
παιδια κανενα προγραμμα που να βρισκουμε πινακιδες ξερετε;;εχω σταμπαρει κατι γκομενακια;;;

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
παιδια κανενα προγραμμα που να βρισκουμε πινακιδες ξερετε;;εχω σταμπαρει κατι γκομενακια;;;
κι εγώ είχα βρει σε site ένα προγραμματάκι ..πρέπει να ναι αυτό που λέει ο παλιός.. το οποίο όμως δεν είχε ανανεωμένη τη βάση δεδομένων.. ήταν μόνο μέχρι το έτος 2000.Ψάξε στο google μήπως βρεις κάτι από forum.

palikaros

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Like
55
Πόντοι
0
Φίλε τα πράγματα είναι πολύ απλά. Παίρνεις τηλέφωνο το 100 και ρωτάς σε ποιόν ανήκει η πινακίδα. Και δεν έχουν λόγο να σου το κρύψουν γιατί φαντάσου 2 περιπτώσεις:
1) σου τρακάρουν το αυτοκίνητο και βρίσκεις σημείωμα στο παρμπρίζ οτι το ΑΒΓ 1234 σε χτύπησε με τον προφυλακτήρα και έφυγε με ταχύτητα. ο γείτονας.

2) Στην πυλωτή σου σε έχει κλείσει το ΑΒΓ 1234 και θες να βρεις σε ποιον ανήκει για να βρεις το τηλέφωνό του από τον ΟΤΕ.

και στις δυο περιπτώσεις θα καλέσεις το 100. 

silver_bullet

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Φιλε το 100 δε θα σου δωσει τ στοιχεια.Θα πρεπει να κανεις πρωτα μηνυση για να ερευνησουν το θεμα, δεν υπαρχει περιπτωση να τα δωσουν στον πρωτο τυχαρπαστο που θα παρει τηλεφωνο,πρωτον για λογους προστασιας προσωπικων δεδομενων, αφου αν ξερει ο αλλος το ονομα σου ευκολα βρισκει τηλεφωνο διευθυνση και τα συναφη, και δευτερον για λογους ασφαλειας.
Παντως εγω που εχω συγγενη μπατσο με ενα τηλεφωνακι στην ασφαλεια μου εχει βρει πινακιδα μεσα σε 5 λεπτα...αν εχεις βυσμα διαβαινε...

o palios

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Φιλε το 100 δε θα σου δωσει τ στοιχεια.Θα πρεπει να κανεις πρωτα μηνυση για να ερευνησουν το θεμα, δεν υπαρχει περιπτωση να τα δωσουν στον πρωτο τυχαρπαστο που θα παρει τηλεφωνο,πρωτον για λογους προστασιας προσωπικων δεδομενων, αφου αν ξερει ο αλλος το ονομα σου ευκολα βρισκει τηλεφωνο διευθυνση και τα συναφη, και δευτερον για λογους ασφαλειας.
Παντως εγω που εχω συγγενη μπατσο με ενα τηλεφωνακι στην ασφαλεια μου εχει βρει πινακιδα μεσα σε 5 λεπτα...αν εχεις βυσμα διαβαινε...
ετσι ειναι και με φιλο ασφαλιστη ...αμεσως

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
1) Απο καποιον γνωστο που δουλευει σε ασφαλιστικη εταιρεια ειναι 30 δευτερολεπτα υποθεση (Μιλαω για υπαλληλο τμηματος ζημιων και οχι ασφαλιστη που πρεπει να παρει τηλ τον φιλο του δουλευει σε εκεινη την ασφαλιστικη και να του το ψαξει).

2) Υπουργειο (Φυσικα πρεπει να υπαρχει και λογος που θα στο δωσουν)

3) Η αστυνομια δεν δινει τετοιες πληροφοριες οπου ναναι.(Τωρα αν εχεις καποιο γνωστο σε τροχαια/ασφαλεια κτλ ειναι αλλο θεμα)

Το προγραμματακι που αναφερουν καποιοι εδω ειναι πριν 7-8 χρονια, τα αυτοκινητα αυτα τα περισσοτερα εχουν καταστραφει,εχουν αλλαξει πινακιδες η εχουν μεταβιβαστει. ..... δηλαδη χωρις νοημα το προγραμμα " και δεν ηταν προγραμμα που εχουν οι ασφαλιστικες" ( Υ.Σ.Α.Ε )

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom