Νέα

Πικάντικες ιστορίες με κορίτσια του χώρου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Annapurna
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 388
  • Εμφανίσεις 75K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΑΕΙ Η ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ?

Μην φωναζεις ρε φιλος,ξυπνησες την γρια να πουμε,θα αρχισει να φωναζει παλι.Ειδα και επαθα να την στουμπωσω με τα χαπια μπας και το βουλωσει λιγο,με τρελανε ολη μερα.

Για διακοπες παει.

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
ΔΩΣ ΤΗΣ ΕΝΑ LEXOTANIL ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΑΥΡΙΟ.ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ.ΑΝ ΠΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΝΩ ΒΕΡΓΑ ,ΚΑΙ ΠΗΓΙΑΝΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΘ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΣΤΡΑΚΙ.ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΕΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΤΕ.ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΑΙΧΤΕΙ ΠΟΛΥ ΡΟΜΑΝΤΖΟ

Φιλε,της ειχα βαλει 1 Stedon σε κατι κεφτεδες,πηγε να τον παρει λιγο αλλα στο 5λεπτο πεταχτηκε.Ετσι εισαι ρε κωλογρια λεω?Παιρνω 1 κεφτε ακομα και χωνω μεσα 2 Xanax,ειχε νεκρωσει για καμια ωρα αλλα αρχισες τις τσιριδες και τωρα γκρινιαζει παλι.Θα τις βαλω 4 Xanax αυτη τη φορα,κανονισε να τα κακαρωσει και να χασω την συνταξη τυπε.Καλα,για κανενα 6μηνο θια συνεχισω να την παιρνω,εχω σκοπο να την βαλσαμωσω την γρια αλλα μετα θα με καταλαβουν.Τεσπα.

Θα παιξει καλο ρομαντζο εκει που λες?Θελω να λιωνει για μενα το κοριτσι.Μην παμε και δεν ειναι τερμα ρομαντικα γιατι θα με πιασει η μαλακια και θα της πεταξω κανενα:απλο προγραμμα θα παρω.Την βλεπω να με κυνηγαει με τα πορνοτακουνα.

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
Έχω ένα καταψύκτη του κουτιού, τον κράταγα για την πεθερά μου αλλά η μαλακισμενη πέθανε στο νοσοκομείο. Στον στέλνω Καρδίτσα, είναι 150 λίτρα,μια χαρά χωράει η γρια.Το μαγαζί φίλε είναι άπαιχτο, δαχτυλίδι θα σού ζητήσει μετά από τέτοιο ρομάντζο. Προϋπόθεση να έχει καλό καιρό και να πας απογευματάκι προς βραδύ

Καλα ρε,εχεις τρελαθει,θες να με βαλεις σε εξοδα?Τι δαχτυλιδι να παρω ρε με την συνταξη της γριας?

Ο καταψυκτης δεν θα χρειαστει,εχω σχεδιο.Θα την βαλσαμωσω και θα την στησω πισω απο το τζαμι της πορτας.Εχω ηδη φτιαξει μηχανισμο που κουναει τα χερια σαν να χαιρεταει,το εχω δοκιμασει πανω της και δουλευει.Θελω να την βλεπει ο ταχυδρομος οταν φερνει την συνταξη,οτι και καλα ειναι ζωντανη.

OP
OP
Annapurna

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.396
Πόντοι
46.423
Που την βρηκες ρε παικτη και την πηρες και απο αεροδρόμιο?? Ρισπεκτ

It is a long story ...

Αν πω που και πως και τι καρφώνομαι πολύ άσχημα.

Απλώς να αναφέρω ότι τον Φεβρουάριο είχα εξαφανιστεί για "λίγο" και δεν έγραφα κριτικές ...

:tooth: :tooth:

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
Annapurna

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.396
Πόντοι
46.423
Buenas noches amigos !!!

:tired:

Gn6777.jpg

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216
Λοιπον επειδη σε βλεπω εμπειρο Ουγγαρεζομαχο,θελω την γνωμη σου.Στο πιο πανω μυνημα μου,εκει που λεω για το 10ευρω και τα σχετικα,αυτα εγιναν.Οταν πηγα,η κοπελα ηταν διπλα στο κινεζικο (εχει Κινεζικη υπεραγορα κολλητα με το στουντιο),δεν πηρε κατι,πηγε απλα να περασει λιγο την ωρα της γιατι τα μεσημερια δεν εχει πολυ κινηση,καθολου μαλλον.Εγω εχω πολυ καλη σχεση με την τσατσα-ιδιοκτητρια,ειναι πολυ καλη ψυχη,εχει χασει τον γιο της προσφατα και ειναι πολυ ταλαιπωρημενη η γυναικα.Εχουμε μιλησει πολυ και πραγματικα την εχω σαν δικο μου ανθρωπο ασχετα αν εχω παει μονο 10 φορες ολες και ολες.Εχει το κινητο μου και εγω το δικο της και οταν χρειαζεται κατι,με παιρνει και παω και την εξυπηρετω την γυναικα.Ολο αγαπη μου και αγαπη μου με λεει οταν παω :smiling-face-with-heart-eyes:

Τεσπα,κουβεντιαζαμε με την κυρια,μετα απο 5 λεπτα σκαει και η κοπελα.Χαρηκε που με ειδε (μαλλον για το 30αρι χαρηκε,χαχα)να μην τα πολυλογω,εκει που μιλουσαμε σκαει ενας 55αρης περιπου,απεριποιητος,οτι να ναι.Βγαινει η κοπελα,τι κανεις του ελεγε,μπλα μπλα μπλα.Με παιρνει απο το χερι η τσατσα,με παει στο δωματιο.Ερχεται η κοπελα και μου λεει,παω να κανω ενα μπανιο και ερχομαι.Ειχε κανει μιση ωρα πριν αλλα δεν μπορω να ερθω ετσι λεει,δεν γινεται,θα σου φυγει ο αλλος λεω,δεν με νοιαζει εκανε αυτη.Εν τω μεταξυ,εγω πηγα απο την δουλεια κατευθειαν,με κατι μωρομαντηλα εκανα τα παπαρια μου.Ερχεται μεσα μετα απο κανενα 10λεπτο,απλο προγραμμα και πεφτω και της ρουφαω το μουνακι.Αυτη εκανε οτι μαλακια μπορεις να φανταστεις,τι με εσφιγγε με τα μπουτια,τι μου τραβαγε τα μαλλια,τι με τραβαγε να μου δωσει γλωσσοφιλα.Λεω,παμε να σε γαμησω γιατι ο αλλος περιμενει?Δεν μπορω να κανω κατι εγω λεει,τωρα ειμαι με σενα και αν δεν ηταν αυτος,θα καθομασταν μια ωρα να γαμηθουμε οσες φορες μπορεις,γλειψε με.Μετα απο κανενα 5λεπτο που της ρουφηξα οτι υγρο ειχε,καθομαι εγω στα γονατα,η καποτα διπλα,σκυβει αυτη και ξεκιναει ελευθερο.Την σταματαω,το προφυλακτικο ρε της λεω.Το πιανει φιλε και το πεταει στην αλλη ακρη του δωματιου,δεν θα το χρειαστουμε μου λεει και γελαει.Ξεκολλα της κανω,χωρις καποτα δεν το βαζω.

Τεσπα,τετοια πιπα δεν μου εχει κανει ποτε καμια απο τις γκομενες που ειχα.Τρελο ρουφηγμα,χερι καθολου,dt και φτυσιματα,ρουφηγμα και παιξιμο με την γλωσσα το κεφαλακι και εχει και σκουλαρικι στην γλωσσα,τρελα.Αμα γουσταρουν αυτες,οι γυναικες γενικα οχι μονο οι πουτανες,δεν τις αναγνωριζεις.Οι πρωτες πιπες με προφυλακτικο που εκανε,λες με πιπωνε καμια προβατινα ηταν(δεν ξερω πως πιπωνουν οι προβατινες,για σχημα λογου το χρησημοποιησα :confused:).Τεσπα,να μην τα πολυλογω (:2funny: δεν σε χαλασε το σεντονακι αρχηγε μου),φευγει Παρασκευη Πρωι για Καλαματα,θες να ερθω μαζι σου της λεω?Θελω ναι μου λεει,αφου στο εχω πει ξανα.Εχουμε και θαλασσα,θα περασουμε καλα,ελαααα.Το σκεφτομαι,δεν την γουσταρω γενικα,απλα επειδη ειναι καλο 4ημερακι και δεν εχω και τιποτα καλυτερο να κανω,λεω να παω για την βολτα.Καλαματα δεν εχω παει ποτε,οχι οτι το ειχα στο μυαλο μου να παω αλλα λεμε τωρα.Τι λες,να παω?

σε ποιο θα εργαστει στην Καλαματα μαν??
να ξερω να μην παω... :tooth:

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216
It is a long story ...

Απλώς να αναφέρω ότι τον Φεβρουάριο είχα εξαφανιστεί για "λίγο" και δεν έγραφα κριτικές ...

ρε μαν την περασες κι αυτην???
casting couch εισαι

OP
OP
Annapurna

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.396
Πόντοι
46.423
Buenos dias amigos !!!

:wink:

monstercock greece

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2015
Κριτικές
6
Like
2.147
Πόντοι
481
@Annapurna το thread αφορά μόνο straight ιστορίες? Εχω ποστάρει ήδη μια ιστορία/εμπειρία μου αλλά έχω και άλλη μία με τρανς αν ενδιαφέρει...

OP
OP
Annapurna

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.396
Πόντοι
46.423
@Annapurna το thread αφορά μόνο straight ιστορίες? Εχω ποστάρει ήδη μια ιστορία/εμπειρία μου αλλά έχω και άλλη μία με τρανς αν ενδιαφέρει...

Πόσταρε.

Δεν υπάρχει θέμα.

Αρκεί να σεβόμαστε ο ένας τον άλλον και να μην ειρωνευόμαστε.

Οι τσακωμοί και τα ειρωνικά σχόλια δεν μου αρέσουν.

Άλλωστε άνοιξα αυτό το νήμα διότι είμαι 100% σίγουρος ότι υπάρχουν πολλές πικάντικες ιστορίες μεταξύ των μελών οι οποίοι όμως διστάζουν να μοιραστούν την ιστορία τους είτε διότι έχουν πικραθεί, είτε διότι διστάζουν-φοβούνται να εκδηλωθούν είτε διότι είναι μυστικοπαθείς.

Γιαυτό και το τρολάρισμα πρέπει να αποφεύγεται.

Τελευταία τροποποίηση:

monstercock greece

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2015
Κριτικές
6
Like
2.147
Πόντοι
481
Πόσταρε.

Δεν υπάρχει θέμα.

Αρκεί να σεβόμαστε ο ένας τον άλλον και να μην ειρωνευόμαστε.

Οι τσακωμοί και τα ειρωνικά σχόλια δεν μου αρέσουν.

Άλλωστε άνοιξα αυτό το νήμα διότι είμαι 100% σίγουρος ότι υπάρχουν πολλές πικάντικες ιστορίες μεταξύ των μελών οι οποίοι όμως διστάζουν να μοιραστούν την ιστορία τους είτε διότι έχουν πικραθεί, είτε διότι διστάζουν-φοβούνται να εκδηλωθούν είτε διότι είναι μυστικοπαθείς.

Γιαυτό και το τρολάρισμα πρέπει να αποφεύγεται.
Καλημέρα, ακριβώς και για αυτό ρωτάω! Και εγώ αυτό ακριβώς θέλω να αποφύγω, άλλωστε αυτή η "πλατφόρμα" έχει κοινό παρονομαστή τις καύλες μας και τα γούστα μας.

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
9.649
Πόντοι
2.586
It is a long story ...

Αυτο ειναι το κακο... αν πεις κατι παραπάνω πας καρφωθηκες
Και μετα δεν θα σε ξεπλενει ουτε ο ιορδανης ποταμος που λενε

OP
OP
Annapurna

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.396
Πόντοι
46.423
Αυτο ειναι το κακο... αν πεις κατι παραπάνω πας καρφωθηκες
Και μετα δεν θα σε ξεπλενει ουτε ο ιορδανης ποταμος που λενε

Σιγά μη καρφωθείς.

Γράψε όλες σου τις ιστορίες για να μπερδευτούν ... και ξεκίνα με την πιό light ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom