Νέα

Πηγαίνετε μόνοι σας σε bar ή club ή ακόμα και για καφέ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MariosFFX
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 831
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Πηγαίνετε μόνοι σας σε bar ή club ή ακόμα και για καφέ?

• Bar

Ψήφοι: 45 17,9%
  • Club

Ψήφοι: 14 5,6%
  • Καφέ

Ψήφοι: 66 26,3%
  • Όλα τα παραπάνω

Ψήφοι: 42 16,7%
  • Όχι

Ψήφοι: 116 46,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    251

Επισκέπτης
θα μου φαινομαι κακομοιρα αμα παω μονη μου για καφε ή ποτο, οποτε δεν το κανω. για φαγητο εχει τυχει να παω μονη μου αλλα μονο σε κανα γκουντις ή στο εστιατοριο πανω στα χοντος, επειδη ειναι στη ζουλα κ εχω λιγο χρονο για να φαω.
σε συναυλιες θα θελα να μπορω να παω μονη μου, γτ δεν βρισκω παντα παρεα στα συγκροτηματα που θελω, αλλα δεν το χω τολμησει ακομα γτ ντρεπομαι. 

Α σε σένα αλλάζει η κατάσταση,με το "μόνος",επειδή είσαι γυναίκα.... :2funny:

Άμα μια γυναίκα ψάχνεται για γκόμενο ή για να πηδηχτεί,καλύτερα να πάει μόνη της....και δε δείχνει καθόλου κακομοιριά....άμα είσαι μόνη σου και ψάχνεσαι,ένας άνδρας θα στην πέσει πιο εύκολα,όταν είσαι μόνη σου,παρά να είσαι με τις φίλες σου....γιατί και οι φίλες σου άμα την πέσει σε σένα θα ζηλέψουν....και εδώ μάλιστα είναι μεγαλύτερη η ζήλεια,γιατί οι γυναίκες είναι πιο ζηλιάρες από τους άνδρες,και μη πείτε όχι.... :2funny:

Άμα πάλι θέλει να διασκεδάσει...τότε ας πάει με παρέα :birdman:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ρε σας λεω...ειστε τυχεροι που ειστε αντρες....οι γυναικες πουθενα δεν μπορουν να πανε μονες τους....ουτε τουαλετα.... :grin: :grin: :grin: :grin:

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.361
Πόντοι
506
Μόνος για καφέ θα πάω συνήθως πρωί με εφημερίδα, το απολαμβάνω, ή για κανένα εσπρεσάκι στα όρθια, σε μπαρ δεν μου αρέσει να πηγαίνω μόνος εκτός αν ξέρω ότι θα βρω παρέα

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
εγω παντως οταν εβγαινα μονος μου το τι πουτσους εχω ριξει και τι βραδιες εχω περασει δε λεγεται :birdman:

οσοι φανταζεστε αυτους που βγαινουν μονοι τους να καθονται σαν κακομοιρηδες σκυφτοι σ ενα μπαρ και να πινουν αργα τη μπυρα τους δεν εχετε ιδεα τι θα πει νυχτα :birdman: το μπουλο :birdman: κλαψτεεεεε :birdman:

ο μοναχικος ταξιδιωτης παει παντα πιο μακρια :birdman: πουστρακια κλαψτε :birdman:

πουστρακια χωρις προσωπικοτητα κλαψτε :birdman: αν θελετε προσωπικοτητα ελατε να σας χαρισω μια μιας και μου περισσευουν  :birdman:

το μπουλο πουστρακια :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

Επισκέπτης
ρε σας λεω...ειστε τυχεροι που ειστε αντρες....οι γυναικες πουθενα δεν μπορουν να πανε μονες τους....ουτε τουαλετα.... :grin: :grin: :grin: :grin:

Οι άνδρες έχουν μια ατυχία...τον ΓΑΜΗΜΕΝΟ τον στρατό :birdman:

Που ελπίζω να γίνει μισθοφορικός.....όπως στην Αμερική....ευτυχώς που έχουμε τον Γιώργαρο που είναι αμερικανογενημένος :rockon:

Επισκέπτης
εγω παντως οταν εβγαινα μονος μου το τι πουτσους εχω ριξει και τι βραδιες εχω περασει δε λεγεται :birdman:

οσοι φανταζεστε αυτους που βγαινουν μονοι τους να καθονται σαν κακομοιρηδες σκυφτοι σ ενα μπαρ και να πινουν αργα τη μπυρα τους δεν εχετε ιδεα τι θα πει νυχτα :birdman: το μπουλο :birdman: κλαψτεεεεε :birdman:

ο μοναχικος ταξιδιωτης παει παντα πιο μακρια :birdman: πουστρακια κλαψτε :birdman:

πουστρακια χωρις προσωπικοτητα κλαψτε :birdman: αν θελετε προσωπικοτητα ελατε να σας χαρισω μια μιας και μου περισσευουν  :birdman:

το μπουλο πουστρακια :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

Να τον ακούτε τον Λαστ....με παρέα τη νύχτα βγαίνουν τα μαμόθρεφτα... :birdman:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Οι άνδρες έχουν μια ατυχία...τον ΓΑΜΗΜΕΝΟ τον στρατό :birdman:

Που ελπίζω να γίνει μισθοφορικός.....όπως στην Αμερική....ευτυχώς που έχουμε τον Γιώργαρο που είναι αμερικανογενημένος :rockon:
θα γινει....και θα δινει και καλα λεφτα... :birdman:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
GL ποιον να ακούσω τελικά τον Νώντα ή τον Αβράμη?  :think:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
φυσικα!
σε γηπεδο,μπαρ,συναυλιες,εστιατορια εχω παει αρκετες φορες μονος...
ειδικα το να πιω ενα ποτακι μονος μου με ηρεμει και μου δινει χρονο για σκεψη!

OP
OP
M

MariosFFX

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Πάντως είναι ελεεινά τραγικό να σπάσεις την φιλία σου για μια γκόμενα.
Ο σωστότερος τρόπος είναι να εξηγηθείς  εξαρχής, να πεις στον φίλο σου ότι γουστάρεις την γκόμενα και θες να κάνεις φάση μαζί της.
Αν ο φίλος σου δεν το σεβαστεί τότε προκείτε να νε θύμα μουνοδουλείας και κάντον πέρα γιατί αυτός θα κάνει τα πάντα για το μουνί.
Αν όμως δεν σε ενοχλεί, χαλάλι του ... η επομένη όλη δικιά σου

Makis89

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
3
Πόντοι
6
Πηγαινα πιο παλια παντου και ας ημουν μονος αμα ειχα ορεξη,δεν ημουν εξαρτημενος απο αλλους.
Τωρα τα χω κοψει τα πολλα πολλα και μια στο τοσο θα βγω με φιλους για κανα ποτακι....

Επισκέπτης
θα γινει....και θα δινει και καλα λεφτα... :birdman:

ΓΛ,το ξέρεις ότι άμα πας σε μπαρ,μόνος και πεις στη μπάργουμαν,ότι είσαι ΜΑΡΙΟΣ,όλα τα ποτά που θα πάρεις είναι κερασμένα από το μαγαζί; :birdman:

Άμα είσαι με παρέα δε θα πιάσει :birdman:

Επισκέπτης
Για καφέ,ποτό,μπουζούκια με παρέα πάντα.

Μόνη πάω καζίνο.Εκεί δεν θέλω κανέναν δίπλα μου και όσες φορές πάω με κάποιον το σκυλομετανιώνω και με πάει γκίνια.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ΓΛ,το ξέρεις ότι άμα πας σε μπαρ,μόνος και πεις στη μπάργουμαν,ότι είσαι ΜΑΡΙΟΣ,όλα τα ποτά που θα πάρεις είναι κερασμένα από το μαγαζί; :birdman:

Άμα είσαι με παρέα δε θα πιάσει :birdman:
το ξερω.... :birdman: :birdman:

anachron

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
1
Μου αρέσει πάντως που υπάρχει διαχωρισμός "διασκέδασης" και "γκόμενας". Όταν χτυπάτε γκόμενες ή όταν είστε με γκόμενες δεν διασκεδάζετε;;; (Εξαιρώ το να κάνει κάποιος ζιγκολίκι άρα είναι όντως εργασία δεν είναι διασκέδαση!)

Επισκέπτης
Για καφέ,ποτό,μπουζούκια με παρέα πάντα.

Μόνη πάω καζίνο.Εκεί δεν θέλω κανέναν δίπλα μου και όσες φορές πάω με κάποιον το σκυλομετανιώνω και με πάει γκίνια.

Πςςςς πλούσιο γκομενάκι η Αλίντ...αφού πάει σε καζίνο... :birdman:

Σου κάθεται κιόλας το γκομενάκι... :birdman:

Επισκέπτης
Μου αρέσει πάντως που υπάρχει διαχωρισμός "διασκέδασης" και "γκόμενας". Όταν χτυπάτε γκόμενες ή όταν είστε με γκόμενες δεν διασκεδάζετε;;; (Εξαιρώ το να κάνει κάποιος ζιγκολίκι άρα είναι όντως εργασία δεν είναι διασκέδαση!)

Κοίτα να δεις...εγώ είμαι ζιγκολό....εγώ μόνο τα παίρνω.... :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom