House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Δεν πειράζει ρε αλλά τόσες γυναίκες υπάρχουν σαν πελάτισσες εκείΝαι το χω κανει σε 2-3. Γιατι πειραζει ?
Δεν πειράζει ρε αλλά τόσες γυναίκες υπάρχουν σαν πελάτισσες εκείΝαι το χω κανει σε 2-3. Γιατι πειραζει ?
γιατι?μηπως παμε με παρεα?
ΠΡΟΣΟΧΗ...ΖΗΤΑ κινητο με την μια... και απο την πρωτη φορα.... πριν ξαναπας εκει δευτερη φορα αν ειναι ψηστην να βγειτε μονοι σας αν οντως εενδιαφερεται αλλιως απλα θελει πελατεια για το μαγαζακι της....
γιατι εσυ πας μονος σου? Και τι θα σου κανει ο φιλος θα σου φαει την γκομενα?
Με φιλους απειρες φορες εχω χωθει μωρη κομπλεξικη κιθαρα
τραβα απομονωσου εσυ μην σου φανε την γκομενα μπουχουχου κλαψε λιγο ρε
Ναι το χω κανει σε 2-3. Γιατι πειραζει ?
Δεν πειράζει ρε αλλά τόσες γυναίκες υπάρχουν σαν πελάτισσες εκεί
Τι θα πεις ρε φίλε; Μόλις έρθεις θα πεις,δώσε μου το κινητό σου; Λες και είσαι μπάτσος....
Ξέρω τι λέω...φαντάσου να είσαι με έναν φίλο σου,και να την πέσετε σε γκόμενα...
1) Αν γουστάρει εσένα,θα νιώσει άσχημα ο φίλος σου,και μπορεί να μαλώσετε για την γκόμενα
2) Άμα γουστάρει τον φίλο σου,δεν θα τσαντιστείς εσύ;
Οπότε όταν είναι να την πέσεις σοβαρά σε γκόμενα και όχι για χαβάλε,ή για να μαλακιστείτε και να γελάσετε,καλύτερα μόνος,προς αποφυγήν παρεξηγήσεων...
Και έφαγες άκυρο,επειδή είχες μούσια
Με την μια θα ζητησω το κινητο εννοω μετα απο συζητησουλα οταν θα φευγω....
1) Αν ειναι μαλακας ας τσατιστει.... αυτο δειχνει κομπλεξ φιλε μου μια μερα πεφτω εγω σε μουνακι την αλλη πεφτει αυτος τι να κανουμε τωρα
2) Οχι γιατι να τσατιστω.... θα παω μπουρδελοτσαρκα μετα... ρε μαλακα ρε μαλακα πηγαινε σε κανα μπουρδελο ρε φιλε θα γινεις μαλακας στο τελος στο λεω... θα χαλασεις φιλιες για τις πατσαβουρες
Οχι εφαγα ακυρο επειδη εισαι αδερφη ;)
οι αντρες εχουν μουσια οι φλουφλο λιμοκοντοροι δεν εχουνε... γιατι ειναι ντιντηδες
ειναι πιο ευκολο αμα σε βλεπουν να κανεις παιχνιδι με την μπαργουμαν εκτος του οτι μερικες ειναι και φιλες τους
οποτε μπορει μετα η αλλη να σε συστησει πιο ευκολα... ;)
1) Εγώ προσωπικά τσαντίζομαι άμα δω έναν άσχημο άνδρα,να φιλιέται με μια μουνάρα.... >
2) Καλά καλά....άμα είναι κανένα τοπ μουνί,που μόλις τη δεις χύνεις αυτόματα....και την πέσει στο φίλο σου,και σένα σου ρίξει άκυρο,να σε δω πως θα κάνεις ;)
Σην εποχή των ανθρώπων των σπηλαίων,ήταν φυσιολογικό οι άνδρες να έχουν μούσια.....τώρα πλέον ο άνδρας πρέπει να είναι ξυρισμένος ή το πολύ 2-3 άντε 4 μέρες αξύριστος ;)
Καλά ρε σεις, θέλετε και τα λέτε;
Δεν θα πάμε με παρέα στο μπαρ γιατί θα μας φάει ο φίλος τη γκόμενα;;;
Έτσι κάνετε εσείς με τους φίλους σας; Ίσα ίσα ο φίλος θα σε αβαντάρει (και φυσικά το ίδιο θα κάνεις και εσύ σε άλλη περίπτωση)
Επιπλέον, σαν εικόνα αυτός που πάει μόνος του στο μπαρ μπορεί να φανεί αντικοινωνικός/περίεργος κλπ ( μην αρχίσετε τα «στα αρχίδια μας πως θα φανούμε κλπ» για γκόμενες μιλάμε. Εάν δεν πας για καμάκι και πας απλά για μουσική ποτό κλπ κάνε ότι θέλεις)
Τέλος η αλήθεια είναι πως δεν βρίσκω το λόγο να πάω μόνος μου από επιλογή. Το έχω κάνει 2-3 φορές σε φάση που μόλις είχα πρωτοέρθει για σπουδές και δεν ήξερα κανέναν, αλλά δεν θέλω να το ξανακάνω.
Κατά τα άλλα, προφανώς θέλω την παρέα μου. Και ο,τι διάθεση και να έχω πάντα υπάρχει κάποιος/κάποιοι που ταιριάζουν με αυτή. Αν μου αρέσει να κάθομαι και να ακούω μουσική και να μην πολυμιλάω προφανώς θα έχω και κάποιους φίλους που τους αρέσει να κάνουν το ίδιο, αν γουστάρω να την πέφτω δεξιά και αριστερά το ίδιο.
Αν πάλι δεν έχεις αντίστοιχους φίλους που να τους αρέσουν αυτά που αρέσουν και σε σένα…κάτι κάνεις λάθος!
ενταξει , ειχαν δικιο που σε εβριζαν στο αλλο θρεντ δικιε μου.
Εισαι ενας τυπος που κρινει με βαση την εξωτερικη εμφανιση και κατ επεκταση δεν πηδαει
γιατι αν πηδουσε... θα καταλαβαινε πως αυτο ειναι σε τριτη μοιρα.
Συμβουλη μου? Κανονισε το πολυ μεσα σε ενα μηνα να επισκεφτεις καποιον οικο. Ειδαλλως εισαι καμμενος απο χερι
και γκομενα να βρεις θα σε εχει για καληνυκτακια.
Π.Σ Ειτε το θες ειτε οχι οι ασχημοι γαμανε καλυτερα απο τους ωραιους... ;) γιατι δεν ειναι αδερφες στην συμπεριφορα για αυτο
αντε βλακες μας εχετε πριξει με την εμφανιση... τραβα να κανεις καμια εκπομπη στην Σκορδα στα πρωιναδικα - σουργελαδικα
Μην ξεχναμε και τις DJ. Φέτος σε μπαρακι στα χανια που ημουν με την δικια μου η dj μου εριχνε καρφωτα βλεματα και ειχα μπεξίματα!
στο νετ μονος πας ή με παρεα;Και τι θα καταλάβω άμα σκάσω 20 € για ένα πήδημα 10';
Να πω ότι ήταν 2 ώρες εντάξει....αλλά 10';;; Το μόνο που θα καταλάβω είναι ότι θα είμαι 20 € φτωχότερος,ενώ θα μπορούσα να κρατήσω τα λεφτά για να αγοράσω κανένα ωραίο πουκαμισάκι ή κανένα παπουτσάκι...
ΥΣ Η εμφάνιση σήμερα μετράει....το πήδημα έρχεται μετά
Και τι θα καταλάβω άμα σκάσω 20 € για ένα πήδημα 10';
Να πω ότι ήταν 2 ώρες εντάξει....αλλά 10';;; Το μόνο που θα καταλάβω είναι ότι θα είμαι 20 € φτωχότερος,ενώ θα μπορούσα να κρατήσω τα λεφτά για να αγοράσω κανένα ωραίο πουκαμισάκι ή κανένα παπουτσάκι...
Και τι θα καταλάβω άμα σκάσω 20 € για ένα πήδημα 10';
Καλά ρε σεις, θέλετε και τα λέτε;
Δεν θα πάμε με παρέα στο μπαρ γιατί θα μας φάει ο φίλος τη γκόμενα;;;
Έτσι κάνετε εσείς με τους φίλους σας; Ίσα ίσα ο φίλος θα σε αβαντάρει (και φυσικά το ίδιο θα κάνεις και εσύ σε άλλη περίπτωση)