Νέα

Πηγαίνετε μόνοι σας σε bar ή club ή ακόμα και για καφέ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MariosFFX
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 831
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πηγαίνετε μόνοι σας σε bar ή club ή ακόμα και για καφέ?

• Bar

Ψήφοι: 45 17,9%
  • Club

Ψήφοι: 14 5,6%
  • Καφέ

Ψήφοι: 66 26,3%
  • Όλα τα παραπάνω

Ψήφοι: 42 16,7%
  • Όχι

Ψήφοι: 116 46,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    251

Επισκέπτης
ΠΡΟΣΟΧΗ...ΖΗΤΑ κινητο με την μια... και απο την πρωτη φορα.... πριν ξαναπας εκει δευτερη φορα αν ειναι ψηστην να βγειτε μονοι σας αν οντως εενδιαφερεται αλλιως απλα θελει πελατεια για το μαγαζακι της....

Τι θα πεις ρε φίλε; Μόλις έρθεις θα πεις,δώσε μου το κινητό σου; Λες και είσαι μπάτσος.... :think:

γιατι εσυ πας μονος σου? Και τι θα σου κανει ο φιλος θα σου φαει την γκομενα?
Με φιλους απειρες φορες εχω χωθει μωρη κομπλεξικη κιθαρα  :birdman:

τραβα απομονωσου εσυ μην σου φανε την γκομενα μπουχουχου κλαψε λιγο ρε  :2funny:

Ξέρω τι λέω...φαντάσου να είσαι με έναν φίλο σου,και να την πέσετε σε γκόμενα...

1) Αν γουστάρει εσένα,θα νιώσει άσχημα ο φίλος σου,και μπορεί να μαλώσετε για την γκόμενα
2) Άμα γουστάρει τον φίλο σου,δεν θα τσαντιστείς εσύ;

Οπότε όταν είναι να την πέσεις σοβαρά σε γκόμενα και όχι για χαβάλε,ή για να μαλακιστείτε και να γελάσετε,καλύτερα μόνος,προς αποφυγήν παρεξηγήσεων... :)

Επισκέπτης
Ναι το χω κανει σε 2-3. Γιατι πειραζει ?

Και έφαγες άκυρο,επειδή είχες μούσια :birdman:

Δεν πειράζει ρε αλλά τόσες γυναίκες υπάρχουν σαν πελάτισσες εκεί

Ναι αλλά το γκομενάκι που δουλεύει στο μπαρ...έχει άλλη χάρη :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τι θα πεις ρε φίλε; Μόλις έρθεις θα πεις,δώσε μου το κινητό σου; Λες και είσαι μπάτσος.... :think:

Ξέρω τι λέω...φαντάσου να είσαι με έναν φίλο σου,και να την πέσετε σε γκόμενα...

1) Αν γουστάρει εσένα,θα νιώσει άσχημα ο φίλος σου,και μπορεί να μαλώσετε για την γκόμενα
2) Άμα γουστάρει τον φίλο σου,δεν θα τσαντιστείς εσύ;

Οπότε όταν είναι να την πέσεις σοβαρά σε γκόμενα και όχι για χαβάλε,ή για να μαλακιστείτε και να γελάσετε,καλύτερα μόνος,προς αποφυγήν παρεξηγήσεων... :)

Με την μια θα ζητησω το κινητο εννοω μετα απο συζητησουλα οταν θα φευγω....

1) Αν ειναι μαλακας ας τσατιστει.... αυτο δειχνει κομπλεξ φιλε μου μια μερα πεφτω εγω σε μουνακι την αλλη πεφτει αυτος τι να κανουμε τωρα

2) Οχι γιατι να τσατιστω.... θα παω μπουρδελοτσαρκα μετα... ρε μαλακα ρε μαλακα πηγαινε σε κανα μπουρδελο ρε φιλε θα γινεις μαλακας στο τελος στο λεω... θα χαλασεις φιλιες για τις πατσαβουρες

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Και έφαγες άκυρο,επειδή είχες μούσια :birdman:

Οχι εφαγα ακυρο επειδη εισαι αδερφη  ;)

οι αντρες εχουν μουσια οι φλουφλο λιμοκοντοροι δεν εχουνε... γιατι ειναι ντιντηδες

ειναι πιο ευκολο αμα σε βλεπουν να κανεις παιχνιδι με την μπαργουμαν εκτος του οτι μερικες ειναι και φιλες τους
οποτε μπορει μετα η αλλη να σε συστησει πιο ευκολα...  ;)

Επισκέπτης
Με την μια θα ζητησω το κινητο εννοω μετα απο συζητησουλα οταν θα φευγω....

1) Αν ειναι μαλακας ας τσατιστει.... αυτο δειχνει κομπλεξ φιλε μου μια μερα πεφτω εγω σε μουνακι την αλλη πεφτει αυτος τι να κανουμε τωρα

2) Οχι γιατι να τσατιστω.... θα παω μπουρδελοτσαρκα μετα... ρε μαλακα ρε μαλακα πηγαινε σε κανα μπουρδελο ρε φιλε θα γινεις μαλακας στο τελος στο λεω... θα χαλασεις φιλιες για τις πατσαβουρες

1) Εγώ προσωπικά τσαντίζομαι άμα δω έναν άσχημο άνδρα,να φιλιέται με μια μουνάρα.... >:(

2) Καλά καλά....άμα είναι κανένα τοπ μουνί,που μόλις τη δεις χύνεις αυτόματα....και την πέσει στο φίλο σου,και σένα σου ρίξει άκυρο,να σε δω πως θα κάνεις ;)

Οχι εφαγα ακυρο επειδη εισαι αδερφη  ;)

οι αντρες εχουν μουσια οι φλουφλο λιμοκοντοροι δεν εχουνε... γιατι ειναι ντιντηδες

ειναι πιο ευκολο αμα σε βλεπουν να κανεις παιχνιδι με την μπαργουμαν εκτος του οτι μερικες ειναι και φιλες τους
οποτε μπορει μετα η αλλη να σε συστησει πιο ευκολα...  ;)

Σην εποχή των ανθρώπων των σπηλαίων,ήταν φυσιολογικό οι άνδρες να έχουν μούσια.....τώρα πλέον ο άνδρας πρέπει να είναι ξυρισμένος ή το πολύ 2-3 άντε 4 μέρες αξύριστος ;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
1) Εγώ προσωπικά τσαντίζομαι άμα δω έναν άσχημο άνδρα,να φιλιέται με μια μουνάρα.... >:(

2) Καλά καλά....άμα είναι κανένα τοπ μουνί,που μόλις τη δεις χύνεις αυτόματα....και την πέσει στο φίλο σου,και σένα σου ρίξει άκυρο,να σε δω πως θα κάνεις ;)

Σην εποχή των ανθρώπων των σπηλαίων,ήταν φυσιολογικό οι άνδρες να έχουν μούσια.....τώρα πλέον ο άνδρας πρέπει να είναι ξυρισμένος ή το πολύ 2-3 άντε 4 μέρες αξύριστος ;)

ενταξει , ειχαν δικιο που σε εβριζαν στο αλλο θρεντ δικιε μου.
Εισαι ενας τυπος που κρινει με βαση την εξωτερικη εμφανιση και κατ επεκταση δεν πηδαει
γιατι αν πηδουσε... θα καταλαβαινε πως αυτο ειναι σε τριτη μοιρα.

Συμβουλη μου? Κανονισε το πολυ μεσα σε ενα μηνα να επισκεφτεις καποιον οικο. Ειδαλλως εισαι καμμενος απο χερι
και γκομενα να βρεις θα σε εχει για καληνυκτακια.

Π.Σ Ειτε το θες ειτε οχι οι ασχημοι γαμανε καλυτερα απο τους ωραιους...  ;) γιατι δεν ειναι αδερφες στην συμπεριφορα για αυτο
αντε βλακες μας εχετε πριξει με την εμφανιση... τραβα να κανεις καμια εκπομπη στην Σκορδα στα πρωιναδικα - σουργελαδικα 

anachron

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
1
Καλά ρε σεις, θέλετε και τα λέτε;
Δεν θα πάμε με παρέα στο μπαρ γιατί θα μας φάει ο φίλος τη γκόμενα;;;
Έτσι κάνετε εσείς με τους φίλους σας; Ίσα ίσα ο φίλος θα σε αβαντάρει (και φυσικά το ίδιο θα κάνεις και εσύ σε άλλη περίπτωση)
Επιπλέον, σαν εικόνα αυτός που πάει μόνος του στο μπαρ μπορεί να φανεί αντικοινωνικός/περίεργος κλπ ( μην αρχίσετε τα «στα αρχίδια μας πως θα φανούμε κλπ» για γκόμενες μιλάμε. Εάν δεν πας για  καμάκι και πας απλά για μουσική ποτό κλπ κάνε ότι θέλεις)
Τέλος η αλήθεια είναι πως δεν βρίσκω το λόγο να πάω μόνος μου από επιλογή. Το έχω κάνει 2-3 φορές σε φάση που μόλις είχα πρωτοέρθει για σπουδές και δεν ήξερα κανέναν, αλλά δεν θέλω να το ξανακάνω.
Κατά τα άλλα, προφανώς θέλω την παρέα μου. Και ο,τι διάθεση και να έχω πάντα υπάρχει κάποιος/κάποιοι που ταιριάζουν με αυτή. Αν μου αρέσει να κάθομαι και να ακούω μουσική και να μην πολυμιλάω προφανώς θα έχω και κάποιους φίλους που τους αρέσει να κάνουν το ίδιο, αν γουστάρω να την πέφτω δεξιά και αριστερά το ίδιο.
Αν πάλι δεν έχεις αντίστοιχους φίλους που να τους αρέσουν αυτά που αρέσουν και σε σένα…κάτι κάνεις λάθος!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Έτσι κάνετε εσείς με τους φίλους σας; Ίσα ίσα ο φίλος θα σε αβαντάρει (και φυσικά το ίδιο θα κάνεις και εσύ σε άλλη περίπτωση)
Επιπλέον, σαν εικόνα αυτός που πάει μόνος του στο μπαρ μπορεί να φανεί αντικοινωνικός/περίεργος κλπ ( μην αρχίσετε τα «στα αρχίδια μας πως θα φανούμε κλπ» για γκόμενες μιλάμε. Εάν δεν πας για  καμάκι και πας απλά για μουσική ποτό κλπ κάνε ότι θέλεις)
Τέλος η αλήθεια είναι πως δεν βρίσκω το λόγο να πάω μόνος μου από επιλογή. Το έχω κάνει 2-3 φορές σε φάση που μόλις είχα πρωτοέρθει για σπουδές και δεν ήξερα κανέναν, αλλά δεν θέλω να το ξανακάνω.
Κατά τα άλλα, προφανώς θέλω την παρέα μου. Και ο,τι διάθεση και να έχω πάντα υπάρχει κάποιος/κάποιοι που ταιριάζουν με αυτή. Αν μου αρέσει να κάθομαι και να ακούω μουσική και να μην πολυμιλάω προφανώς θα έχω και κάποιους φίλους που τους αρέσει να κάνουν το ίδιο, αν γουστάρω να την πέφτω δεξιά και αριστερά το ίδιο.
Αν πάλι δεν έχεις αντίστοιχους φίλους που να τους αρέσουν αυτά που αρέσουν και σε σένα…κάτι κάνεις λάθος!

στους μαλακες πες τα  :grin:

και εγω αυτο λεω...

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Όποιος και όποτε θέλει πάει και μόνος και με παρέα όπου γουστάρει.Τι συζητάμε?

Επισκέπτης
ενταξει , ειχαν δικιο που σε εβριζαν στο αλλο θρεντ δικιε μου.
Εισαι ενας τυπος που κρινει με βαση την εξωτερικη εμφανιση και κατ επεκταση δεν πηδαει
γιατι αν πηδουσε... θα καταλαβαινε πως αυτο ειναι σε τριτη μοιρα.

Συμβουλη μου? Κανονισε το πολυ μεσα σε ενα μηνα να επισκεφτεις καποιον οικο. Ειδαλλως εισαι καμμενος απο χερι
και γκομενα να βρεις θα σε εχει για καληνυκτακια.

Π.Σ Ειτε το θες ειτε οχι οι ασχημοι γαμανε καλυτερα απο τους ωραιους...  ;) γιατι δεν ειναι αδερφες στην συμπεριφορα για αυτο
αντε βλακες μας εχετε πριξει με την εμφανιση... τραβα να κανεις καμια εκπομπη στην Σκορδα στα πρωιναδικα - σουργελαδικα 

Και τι θα καταλάβω άμα σκάσω 20 € για ένα πήδημα 10'; :think:

Να πω ότι ήταν 2 ώρες εντάξει....αλλά 10';;; Το μόνο που θα καταλάβω είναι ότι θα είμαι 20 € φτωχότερος,ενώ θα μπορούσα να κρατήσω τα λεφτά για να αγοράσω κανένα ωραίο πουκαμισάκι ή κανένα παπουτσάκι... :rockon:

ΥΣ Η εμφάνιση σήμερα μετράει....το πήδημα έρχεται μετά :birdman:

requiem4ad

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0

Μην ξεχναμε και τις DJ. Φέτος σε μπαρακι στα χανια που ημουν με την δικια μου η dj  μου εριχνε καρφωτα βλεματα και ειχα μπεξίματα!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μην ξεχναμε και τις DJ. Φέτος σε μπαρακι στα χανια που ημουν με την δικια μου η dj  μου εριχνε καρφωτα βλεματα και ειχα μπεξίματα!

Νταξει ρε τυπε... παντα οταν εισαι με γκομενα σε κοιτανε και αλλες  :2funny: :2funny: :2funny:
οταν εισαι μονος σου δεν σε κοιταει καμια  :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

Να πω ότι ήταν 2 ώρες εντάξει....αλλά 10';;; Το μόνο που θα καταλάβω είναι ότι θα είμαι 20 € φτωχότερος,ενώ θα μπορούσα να κρατήσω τα λεφτά για να αγοράσω κανένα ωραίο πουκαμισάκι ή κανένα παπουτσάκι... :rockon:

στο νετ μονος πας ή με παρεα; :birdman:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Κλωνοπαρέες  :grin: :grin: :grin:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.232
Πόντοι
25.467

:think:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

ρε μαλακα στο πουτσο μου σου λεω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
θα παω για φωκαιας και αλκιβιαδου στανταρακι σε αμαντα και βικτωρια και σονια αρκιντακια τελει γκλειψιμο... μας δουλευεις τωρα?

παρε εδω να δεις ρε... βαλτε του και το αλλο βιντεακι (στα λεει και ο τσουκαλας να δεις το δευτερο βιντεακι που σου βαζω)

στο 3.27

και μετα

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
εγω το απολαμβανω περισσοτερο το φρεντο .η το ουισκι οταν ειμαι μονος μου
ειδικα οταν ρουφαω σιγα σιγα το σιγαρετο μου , και παιζω με μπεγλερι μου  ;)

Επισκέπτης

Λάθος...

Είναι κανόνας,ότι για καμάκι πρέπει να πας μόνος.... ;)

Με τους φίλους σου,θα πας για φαγητό,για σινεμά,για μπάλα,κτλ. Όχι όμως για να κάνετε καμάκι....και δεν θεωρείστε αντικοινωνικός,ψείρας,κτλ άμα πάτε να κάνετε καμάκι μόνος....αλλά το σωστό καμάκι έτσι γίνετε...αλλιώς πιστέψτε με,μπορεί μετά να έχετε προβλήματα με τους φίλους σας,άμα πάτε για καμάκι μαζί και γουστάρει η γκόμενα τον έναν από σας... :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom