Νέα

Πηγαίνετε μόνοι σας σε bar ή club ή ακόμα και για καφέ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MariosFFX
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 831
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πηγαίνετε μόνοι σας σε bar ή club ή ακόμα και για καφέ?

• Bar

Ψήφοι: 45 17,9%
  • Club

Ψήφοι: 14 5,6%
  • Καφέ

Ψήφοι: 66 26,3%
  • Όλα τα παραπάνω

Ψήφοι: 42 16,7%
  • Όχι

Ψήφοι: 116 46,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    251

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Δίκιο σε όλα gl
Σε κωλόμπαρο όμως πάω και μόνος

Επισκέπτης
ρε κοροιδο.... αυτον που λες οτι δεν μπορει να του κατσει καποια χωρις πληρωμη
ο ιδιος το εχει επιλεξει αυτο...
αν πηγαινε να γινει καραγκιοζης σαν και εσενα... με φουλαρια... αδυνατισμενος ξυρισμενος παντου
θα εβρισκε και αυτος καμια ψοφια... επικοινωνεις με τον εγκεφαλο σου η η συνδεση κοβεται στον αφαλο?

Ναι αλλά είναι τόσο μαλάκας για να το επιλέξει ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ; :headbang:

Χαίρομαι για σένα μάγκα μου. Πάντως αν το έχεις γιατί ανησυχείς μην σου φάει ο φίλος τη γκόμενα;;;

Λέω...άμα του φάω εγώ τη γκόμενα...μπορεί να χαλάσουμε τη φιλία μας./.. :think:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Εγω ανα δυο φορες που πηγα μονος σε μπαρ,κλαμπ,το μετανιωσα,ξενερα μαλακια ειναι δεν λεει.......μονο ανα εκει που πας ξερεις κοσμο,μπαρμαν,μπαργουμαν και γενικα εισαι θαμωνας...
Στην μονη περιπτωση που γουσταρω μονος και δεν θελω κανεναν ειναι τα ταξιδια με την μηχανη....lonerider.. :grin:

Επισκέπτης
ΓΙΑ ΚΑΦΕ. Για μενα απο τις πιο ωραιες μου στιγμες ειναι τις Κυριακες, οταν δεν εχω καμια δουλεια και ειναι καλος ο καιρος να αραζω μονος στην πλατεια του χωριου μου και να απολαμβανω τη φραπεδια μου καπνιζοντας και διαβαζοντας εφημεριδα. Ειλικρινα σπαζομε οταν ερθει καποιος και καθησει διπλα μου να μου πιασει την κουβεντα.

ΣΕ BAR, CLUB ΚΑΙ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ πλεον πηγαινω σπανια και παντα με παρεα. Με φιλους ή τη γκομενα.

ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ προτειμω να παω με παρεα, αλλα αν δεν κατσει καλη παρεα δε με χαλαει να παω μονος μου. Και στην Αθηνα οποτε ερχομε παω μονος για φαγητο παρολο που εχω αρκετους γνωστους και φιλους και δε με χαλαει καθουλου.

Συμπερασματικα, ειναι καλυτερο να ειμαι μονος καποιες φορες παρα να ειμαι με παρεα που με χαλαει.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
θα μου φαινομαι κακομοιρα αμα παω μονη μου για καφε ή ποτο, οποτε δεν το κανω. για φαγητο εχει τυχει να παω μονη μου αλλα μονο σε κανα γκουντις ή στο εστιατοριο πανω στα χοντος, επειδη ειναι στη ζουλα κ εχω λιγο χρονο για να φαω.
σε συναυλιες θα θελα να μπορω να παω μονη μου, γτ δεν βρισκω παντα παρεα στα συγκροτηματα που θελω, αλλα δεν το χω τολμησει ακομα γτ ντρεπομαι. 

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Σε συναυλίες έχω πάει αρκετές μόνος

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Σε συναυλίες έχω πάει αρκετές μόνος

εισαι στα ατομα που ζηλευω τοτε!
αν και με το χαμο εκει μεσα, μονη μου καταληγω να ειμαι κ να κανω παρεα με τους διπλανους, αλλα ειναι κολλημα..

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
θα μου φαινομαι κακομοιρα αμα παω μονη μου για καφε ή ποτο, οποτε δεν το κανω. για φαγητο εχει τυχει να παω μονη μου αλλα μονο σε κανα γκουντις ή στο εστιατοριο πανω στα χοντος, επειδη ειναι στη ζουλα κ εχω λιγο χρονο για να φαω.
σε συναυλιες θα θελα να μπορω να παω μονη μου, γτ δεν βρισκω παντα παρεα στα συγκροτηματα που θελω, αλλα δεν το χω τολμησει ακομα γτ ντρεπομαι. 

Αχου μωλε. Ντλεπεται.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom