Νέα

Πηγαίνετε μόνοι σας σε bar ή club ή ακόμα και για καφέ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MariosFFX
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 831
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πηγαίνετε μόνοι σας σε bar ή club ή ακόμα και για καφέ?

• Bar

Ψήφοι: 45 17,9%
  • Club

Ψήφοι: 14 5,6%
  • Καφέ

Ψήφοι: 66 26,3%
  • Όλα τα παραπάνω

Ψήφοι: 42 16,7%
  • Όχι

Ψήφοι: 116 46,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    251
OP
OP
M

MariosFFX

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
ΓΛ,το ξέρεις ότι άμα πας σε μπαρ,μόνος και πεις στη μπάργουμαν,ότι είσαι ΜΑΡΙΟΣ,όλα τα ποτά που θα πάρεις είναι κερασμένα από το μαγαζί; :birdman:

Άμα είσαι με παρέα δε θα πιάσει :birdman:

?
Λέτε για μένα ?

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.321
Πόντοι
25.467

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
εγω παντως οταν εβγαινα μονος μου το τι πουτσους εχω ριξει και τι βραδιες εχω περασει δε λεγεται :birdman:

οσοι φανταζεστε αυτους που βγαινουν μονοι τους να καθονται σαν κακομοιρηδες σκυφτοι σ ενα μπαρ και να πινουν αργα τη μπυρα τους δεν εχετε ιδεα τι θα πει νυχτα :birdman: το μπουλο :birdman: κλαψτεεεεε :birdman:

ο μοναχικος ταξιδιωτης παει παντα πιο μακρια :birdman: πουστρακια κλαψτε :birdman:

πουστρακια χωρις προσωπικοτητα κλαψτε :birdman: αν θελετε προσωπικοτητα ελατε να σας χαρισω μια μιας και μου περισσευουν  :birdman:

το μπουλο πουστρακια :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:
σωστος
;)

OP
OP
M

MariosFFX

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Σωσον κυριε τον λαον σου και ευλογησον την κληρονομιαν σου

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
πολυ σπανια. και κυριως στο εξωτερικο.

εδω βαριεμαι.

Strange Cargo

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
εγω παντως οταν εβγαινα μονος μου το τι πουτσους εχω ριξει και τι βραδιες εχω περασει δε λεγεται :birdman:

οσοι φανταζεστε αυτους που βγαινουν μονοι τους να καθονται σαν κακομοιρηδες σκυφτοι σ ενα μπαρ και να πινουν αργα τη μπυρα τους δεν εχετε ιδεα τι θα πει νυχτα :birdman: το μπουλο :birdman: κλαψτεεεεε :birdman:

ο μοναχικος ταξιδιωτης παει παντα πιο μακρια :birdman: πουστρακια κλαψτε :birdman:

πουστρακια χωρις προσωπικοτητα κλαψτε :birdman: αν θελετε προσωπικοτητα ελατε να σας χαρισω μια μιας και μου περισσευουν  :birdman:

το μπουλο πουστρακια :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

στηριζω..

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
στην ουσια παντα μονος μου βγανω.. συνηθως εχω παρεες τριγυρω αλλα οτι μου μπει στο μυαλλο πχ να παμε στο ταδε μαγαζι το λεω μια φορα αν δε ψηθει κανενας αμεσως παω μονος μου. πολλες φορες σπαω και στα μουλοχτα. αυτο που ειπε ο παραλιμνιος συμφωνω και εγω εχω αραξει απειρα πρωινα - μεσημερια - απογευματα στην πλατεια συνταγματος και αλλου ολομοναχος. επισης θα ελεγα οτι μαλον ειναι ευκολοτερο να γνωρισεις ΑΠΟΔΟΤΙΚΑ γκομενα οταν εισαι μονος σου. δηλαδη να τη γνωρισεις και να εχει καποια συνεχεια το θεμα. οταν ειμαι με παρεα γνωριζω περισσοτερες, αλλα σχεδον ποτε δε γινεται τιποτα (γνωστες γνωστων, ντρεπονται και τετοια)

γενικα πιστευω οτι οποιος λεει οτι αν βγαινουμε μονοι μας ειμαστε μαλακες μαλλον αυτος δεν εχει ιδεα και προσωπικοτητα. δε χρειαζομαι κανεναν να με στηριξει για αραξω και να κοζαρω οποια μαρεσει.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Μόνος στο μπαρ σου επιτρέπει μία ιδιαίτερη και πολύτιμη ευχαρίστηση: να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος στην γεύση του ποτού σου.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Ααααα, και να είσαι συμφιλιωμένος με τον ευαυτό σου.

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Πάντως σε μπαρ,έχεις περισσότερες πιθανότητες να χτυπήσεις γκόμενα,παρά σε κλαμπ....στο κλαμπ,σε εμποδίζει η δυνατή μουσική στο να κάνεις καμάκι ;)
Τωρα δηλαδη εσυ πας σε μπαρακια μονος ?  :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom