ΓΛ,το ξέρεις ότι άμα πας σε μπαρ,μόνος και πεις στη μπάργουμαν,ότι είσαι ΜΑΡΙΟΣ,όλα τα ποτά που θα πάρεις είναι κερασμένα από το μαγαζί;
Άμα είσαι με παρέα δε θα πιάσει
το ξερω....
?
Λέτε για μένα ?
ΓΛ,το ξέρεις ότι άμα πας σε μπαρ,μόνος και πεις στη μπάργουμαν,ότι είσαι ΜΑΡΙΟΣ,όλα τα ποτά που θα πάρεις είναι κερασμένα από το μαγαζί;
Άμα είσαι με παρέα δε θα πιάσει
το ξερω....
μονο αμα πω οτι ειμαι ο μαριος απο το τσατ....Σου κάθεται κιόλας το γκομενάκι...
Για καφέ,ποτό,μπουζούκια με παρέα πάντα.
Μόνη πάω καζίνο.Εκεί δεν θέλω κανέναν δίπλα μου και όσες φορές πάω με κάποιον το σκυλομετανιώνω και με πάει γκίνια.
Κοίτα να δεις...εγώ είμαι ζιγκολό....εγώ μόνο τα παίρνω....
?
Λέτε για μένα ?
Α είσαι και συ Μάριος;
Αλλά εσύ είσαι Μάριος...όχι ΜΑΡΙΟΣ
σωστοςεγω παντως οταν εβγαινα μονος μου το τι πουτσους εχω ριξει και τι βραδιες εχω περασει δε λεγεται
οσοι φανταζεστε αυτους που βγαινουν μονοι τους να καθονται σαν κακομοιρηδες σκυφτοι σ ενα μπαρ και να πινουν αργα τη μπυρα τους δεν εχετε ιδεα τι θα πει νυχτα το μπουλο κλαψτεεεεε
ο μοναχικος ταξιδιωτης παει παντα πιο μακρια πουστρακια κλαψτε
πουστρακια χωρις προσωπικοτητα κλαψτε αν θελετε προσωπικοτητα ελατε να σας χαρισω μια μιας και μου περισσευουν
το μπουλο πουστρακια
Σωσον κυριε τον λαον σου και ευλογησον την κληρονομιαν σου
Γιατί ποστάρεις τραγουδάκια σε όλα τα θρεντ εσύ?
Είναι σαν τον Bumblebee απο τους Transformers που μίλαγε μέσω απο ραδιοφονικες εκπομπες.Γιατί ποστάρεις τραγουδάκια σε όλα τα θρεντ εσύ?
εγω παντως οταν εβγαινα μονος μου το τι πουτσους εχω ριξει και τι βραδιες εχω περασει δε λεγεται
οσοι φανταζεστε αυτους που βγαινουν μονοι τους να καθονται σαν κακομοιρηδες σκυφτοι σ ενα μπαρ και να πινουν αργα τη μπυρα τους δεν εχετε ιδεα τι θα πει νυχτα το μπουλο κλαψτεεεεε
ο μοναχικος ταξιδιωτης παει παντα πιο μακρια πουστρακια κλαψτε
πουστρακια χωρις προσωπικοτητα κλαψτε αν θελετε προσωπικοτητα ελατε να σας χαρισω μια μιας και μου περισσευουν
το μπουλο πουστρακια
Τωρα δηλαδη εσυ πας σε μπαρακια μονος ?Πάντως σε μπαρ,έχεις περισσότερες πιθανότητες να χτυπήσεις γκόμενα,παρά σε κλαμπ....στο κλαμπ,σε εμποδίζει η δυνατή μουσική στο να κάνεις καμάκι ;)
Kαι γιατι δεν το πινεις σπιτι?Μόνος στο μπαρ σου επιτρέπει μία ιδιαίτερη και πολύτιμη ευχαρίστηση: να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος στην γεύση του ποτού σου.
γιατι δεν εχει φιστικια....Kαι γιατι δεν το πινεις σπιτι?