Νέα

Πηγαίνετε μόνοι σας σε bar ή club ή ακόμα και για καφέ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MariosFFX
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 831
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πηγαίνετε μόνοι σας σε bar ή club ή ακόμα και για καφέ?

• Bar

Ψήφοι: 45 17,9%
  • Club

Ψήφοι: 14 5,6%
  • Καφέ

Ψήφοι: 66 26,3%
  • Όλα τα παραπάνω

Ψήφοι: 42 16,7%
  • Όχι

Ψήφοι: 116 46,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    251

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
το να πας μονος σε ενα μπαρ και να αρχισεις να μπεκροπινεις σαν μαλακας,ειναι μαλακια.
μπορεις ομως ανετα να πας μονος σε ενα μπαρ-καφετερια-κλαμπ,και να κερασεις ενα ποτο την μπαργουμαν και να κανεις λιγο παιχνιδι.
οταν λεω παιχνιδι,καμια συζητηση περι ανεμων και υδατων,για να γινει η γνωριμια,οχι να αρχισεις να λες μαλακιες,λες και εισαι με καμια πουτανα σε κολομπαρο.

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Οποτε σε καφετερια η μπαρ εχω δει τυπακια ναναι μονα τους γενικως,υπαρχει λογος που ειναι μονα τους.
Εκτος του οτι ειναι λυπηρο να μην εχεις καποιον να επικοινωνησεις και να καθεσαι μονος να κανεις οφθαλμολουτρο με ενα μιζερο υφος
γαμας περισσοτερο και την δικη σου αυτοεκτιμηση οταν βλεπεις παρεες και ζευγαρια να μην εχουν την δικη σου μοναξια.
ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ....

Εξαιρουνται βεβαια περιπτωσεις που εκ των προτερων καποιοι βγαινουν μονοι πχ.στρατος,επαγγελματικο ταξιδι κτλ.
Αυτοι που το κανουν αυτοσκοπο εχουν πραγματικο προβλημα και συνηθως ειναι και εμφανισιακα γα-μη-σε-τα! αυτο μην το λες....  ;)
Γιαυτο εξαλλου δεν εχουν gf και κοινωνικες συναναστροφες με παρεες.

Οι δικαιολογιες "βγηκα γιατι δεν ειχα παρεα","βγηκα να δω ματς.εφημεριδα,για να μη μεινω μεσα" και το κορυφαιο "βγηκα για να χτυπησω ΓΚΟΜΕΝΑ!" :2funny: :2funny: :2funny:
ειναι ΓΤΠ που ουτε 10χρονο τις λεει.Ακριβως....

Σταματηστε να προκαλειτε οικτο ρε..

Οποτε τι κανουμε ?
Τι αλλες επιλογες υπαρχουν πλεον ?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Οποτε τι κανουμε ?
Τι αλλες επιλογες υπαρχουν πλεον ?

Ολη η Φυλης .... η Φωκαιας... και η Διδυμου.
Αντε παμε να χωθουμε και αφηστε τις μαλακιες μας εχετε πρηξει τα αρχιδια
να ουμ

τι ειναι αυτα? θα ριξουμε κανα πουτσο? τι θα γινει χυνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

Επισκέπτης
Ολη η Φυλης .... η Φωκαιας... και η Διδυμου.
Αντε παμε να χωθουμε και αφηστε τις μαλακιες μας εχετε πρηξει τα αρχιδια
να ουμ

τι ειναι αυτα? θα ριξουμε κανα πουτσο? τι θα γινει χυνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

Ρε Βουτσά,πρέπει να σου δώσω να καταλάβεις ότι ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να σου γίνει συνήθεια να πηγαίνεις σε οίκους ανοχής....πίστεψε με,κακό στην  τσέπη σου κάνεις... :birdman: :sunglasses:

Δημήτρη,ναι μερικές φορές πηγαίνω....γιατί ρωτάς; :rolleyes:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
βρε ανοητοι τυποι.... ο μονος λογος που αξιζει να κανεις μονος σου καμακι... ειναι να μην βλεπουν
οι μαλακες τις χυλοπιτες που τρως , οχι για κανενα αλλο λογο αλλα γιατι εμενα με εκνευριζει προσωπικα
να καθεται ο αλλος μετα απο πισω να κουτσομπολευει ενω ποτε δεν εχει χωθει... αλλα και παλι μαλακια ειναι αυτο που λεω...

ειστε με τα καλα σας? Εκτος και αν βγαινετε με απροσαρμοστους παρεα και δεν καταλαβαινουν...
μονος σου σε μπαρ? θα γελαει και το ποικιλοχρωμον εριφιον... ναι ο νωντας ο μαγκας τωρα
που βγαινει την νυχτα... ολες τις νυχτες στο κοσμοπολιταν ειναι εδω ουτε τσαρκες δεν ερχεται
ελα ακουστε τον νωντα ρε αλλου παταει αλλου βρισκεται ο τυπος  :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ρε Βουτσά,πρέπει να σου δώσω να καταλάβεις ότι ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να σου γίνει συνήθεια να πηγαίνεις σε οίκους ανοχής....πίστεψε με,κακό στην  τσέπη σου κάνεις... :birdman: :sunglasses:

Δημήτρη,ναι μερικές φορές πηγαίνω....γιατί ρωτάς; :rolleyes:

εσυ εισαι απαραδεκτος ρε τυπε... φοβασαι μην σου φανε την γκομενα οι φιλοι σου
σαν τον λιγουρη θα κανεις παω στοιχημα...

οσο για τους οικους... 2-3 φορες το μηνα να μπω να γαμησω.... τα αλλα ειναι απλες τσαρκες με ενημερωσεις
δεν παω συνεχεια για να γαμαω...

χαχαχαχαχα αφου παιζει και τσαμπα θεαμα και ειμαι κοντα (στην περιοχη ειτε για καποια δουλεια ειτε απο βολτα) γιατι να μην παω? και αμα καυλωσω πολυ μπαινω κιολας.
Αλλα 2 φορες το μηνα θα μπω στανταρ οχι καθε φορα  

Επισκέπτης
ειστε με τα καλα σας? Εκτος και αν βγαινετε με απροσαρμοστους παρεα και δεν καταλαβαινουν...
μονος σου σε μπαρ? θα γελαει και το ποικιλοχρωμον εριφιον... ναι ο νωντας ο μαγκας τωρα
που βγαινει την νυχτα... ολες τις νυχτες στο κοσμοπολιταν ειναι εδω ουτε τσαρκες δεν ερχεται
ελα ακουστε τον νωντα ρε αλλου παταει αλλου βρισκεται ο τυπος  :2funny: :2funny: :2funny:

Άμα ήσουν μπάρμαν,μόνος σου δε θα πήγαινες στο μπαρ; :jerking:

Όταν καταλάβεις ότι Μόνος τη νύχτα = Μεγαλύτερες πιθανότητες για να ρίξεις γκόμενα....τα ξαναλέμε :dancing:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Άμα ήσουν μπάρμαν,μόνος σου δε θα πήγαινες στο μπαρ; :jerking:

Όταν καταλάβεις ότι Μόνος τη νύχτα = Μεγαλύτερες πιθανότητες για να ρίξεις γκόμενα....τα ξαναλέμε :dancing:

τι σχεση εχει ο μπαρμαν ρε? εκει ειναι η δουλεια σου.

τυπε ειλικρινα παμε μια μερα μπουρδελο... θα μπω εγω μεσα... και οσο περιμενεις σαλονακι
κανε αυτη την κουβεντα στην τσατσα... ειλικρινα θα σε βαρεθει και θα την βαλει την πορνη της
να σου κατσει τσαμπα δεν υποφερεσαι με τιποτα

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166

τυπε ειλικρινα παμε μια μερα μπουρδελο... θα μπω εγω μεσα... και οσο περιμενεις σαλονακι
κανε αυτη την κουβεντα στην τσατσα... ειλικρινα θα σε βαρεθει και θα την βαλει την πορνη της
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Ρε μπουρδελομορτη,αφου και εσυ τα ιδια κοληματα τραβας ωρες ωρες....

Επισκέπτης

Άμα είναι να μου κάτσει τσάμπα δέχομαι :rockon:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
ξεκινησα πριν μερικα χρονια να πηγαινω μονος μου για καφε υστερα απο μια ερωτικη απογοητευση.Αυτη ακριβως η απογοητευση ηταν και η μεγαλυτερη ευεργεσια καθως αυτη η μια ωρα για καφε παρεα με μια εφημεριδα εγινε η καλυτερη ψυχοθεραπεια.Εβλεπα κοσμο,σκεφτομουν,χαλαρωνα απολαμβανοντας τη μερα και την καθημερινοτητα

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
κι εγώ πάω καμιά φορά για καφέ μόνος. Χαλαρώνω καλύτερα ....δεν "πρέπει" να μιλάω σε κάποιον...διαβάζω την εφημερίδα μου..κοιτάζω όπου θέλω όσο θέλω...γενικότερα χαλαρώνω...

αν θέλω παρέα παίρνω 1-2 φιλαράκια..μέχρι εκεί.

vavel84

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2009
Κριτικές
36
Like
2
Πόντοι
11
Κι εγω ενας απο αυτούς που βγαίνουν έξω μονοι ειμαι.Δυστυχως παρεες δεν υπαρχουν και οι φιλοι εχουν εκλειψει.Και δηθεν φιλους που ειχα και πηγαίναμε και τα πίναμε τελικά αποδείχτηκαν φίδια.Καλύτερα μόνος.Λέμε τώρα γιατί η αλήθεια είναι άλλη.
Απο τη αλλη βλέπω πολλούς που βγαίνουν μόνοι μάλλον σημεία των καιρών είναι.Κατάθλιψη και κυριοτερο η μοναξια που για μενα ειναι η μεγαλη αρρωστια της εποχής μας.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.469
Πόντοι
2.606
ΜΑΓΚΕΣ δεν χρειαζεται οι φιλοι σου να ειναι καθυστερημενοι για να αρχισεις να βγαινεις μονος σου.ΑΝ ξεκινησεις τις αυτονομες τσαρκες ,μετα απο λιγο καιρο δεν θα ανεχεσαι σε μπαροτσαρκα ουτε τον ισκιο σου.ΜΟΝΑΧΟΣ ΣΟΥ ΧΟΡΕΥΕ ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΠΗΔΑ....αυτο πραγματι ισχυει 101 τις εκατο :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Κι εγω ενας απο αυτούς που βγαίνουν έξω μονοι ειμαι.Δυστυχως παρεες δεν υπαρχουν και οι φιλοι εχουν εκλειψει.Και δηθεν φιλους που ειχα και πηγαίναμε και τα πίναμε τελικά αποδείχτηκαν φίδια.Καλύτερα μόνος.Λέμε τώρα γιατί η αλήθεια είναι άλλη.
Απο τη αλλη βλέπω πολλούς που βγαίνουν μόνοι μάλλον σημεία των καιρών είναι.Κατάθλιψη και κυριοτερο η μοναξια που για μενα ειναι η μεγαλη αρρωστια της εποχής μας.

Επισκέπτης
Μονος?
Το μονος ειναι μια μεγαλη συζητιση για οτι να 'ναι οχι μονο για καφε, μπαρ, κλαμπ. το θεμα ειναι η μοναξια ειναι αποδεκτη η οχι?
Εγω προσωπικα ειμαι εξοικειομενος εγω πρωσοπικα ειμαι μεσα σε ολα και με παρεα και μονος εξαρταται τη φαση τη στιγμη την παρεα και την ωρεξη.
Αν μου τη βαρεσει να παω καπου και δεν βρισκω παρεα θα παω μονος και θα γουσταρω!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom