Νέα

Πήδηξε παλιά τη σχέση του ο παντρεμένος φίλος του

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Feet Lover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 35
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Feet Lover

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2022
Like
1.306
Πόντοι
201
Τύπος γνωρίζει μια κοπέλα, βγαίνουνε πάνε καλά τα πράγματα, ταιριάζουν και κάνουν σχέση.

Σε κάποια φάση μεταξύ άλλων πάνε έξω και με ένα φιλικό ζευγάρι του τύπου, παντρεμένοι χρόνια.

Κι εκεί ανακαλύπτει η νέα σχέση και ο παντρεμένος φίλος ότι είχανε συνευρεθεί στο παρελθόν σε one night stand, ενόσω εκείνη ήταν ελεύθερη αλλά ο φίλος παντρεμένος!

Αναρωτιέμαι τι θα γίνει σε αυτή την περίπτωση;

1) Η γυναίκα του φίλου έφαγε κέρατο.. ο τύπος όμως θεωρείται πως έφαγε από τη στιγμή που το περιστατικό έγινε πριν τον γνωρίσει; Πρέπει να του το πει η σχέση του;

2) Θεωρείται προδοσία από τον παντρεμένο φίλο του; Πρέπει να του το πει;

3) Λόγω της κατάστασης του παντρεμένου θα κάνουν την πάπια οι δύο για να μην γίνουν όλα μπάχαλο;

4) Αν το μάθει ο τύπος πρέπει να χωρίσει; Να μείνει στη σχέση αλλά να απομακρυνθεί από το φίλο του;

Κανένας και καμία δεν είναι παρθένοι μέχρι να παντρευτούν κι όλοι έχουν προηγούμενο..

Θέμα για ανάλυση.. καλημέρα και και καλή Κυριακή!

Τελευταία τροποποίηση:

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
18.640
Πόντοι
3.556
Τύπος γνωρίζει μια κοπέλα, βγαίνουνε πάνε καλά τα πράγματα, ταιριάζουν και κάνουν σχέση.

Σε κάποια φάση μεταξύ άλλων πάνε έξω και με ένα φιλικό ζευγάρι του τύπου, παντρεμένοι χρόνια.

Κι εκεί ανακαλύπτει η νέα σχέση και ο παντρεμένος φίλος ότι είχανε συνευρεθεί στο παρελθόν σε one night stand, ενόσω εκείνη ήταν ελεύθερη αλλά ο φίλος παντρεμένος!

1) Η γυναίκα του φίλου έφαγε κέρατο.. ο τύπος όμως θεωρείται πως έφαγε από τη στιγμή που το περιστατικό έγινε πριν τον γνωρίσει; Πρέπει να του το πει η σχέση του;

3) Λόγω της κατάστασης του παντρεμένου θα κάνουν την πάπια οι δύο για να μην γίνουν όλα μπάχαλο;

4) Αν το μάθει ο τύπος πρέπει να χωρίσει; Να μείνει στη σχέση αλλά να απομακρυνθεί από το φίλο του;

Κανένας και καμία δεν παρθένοι μέχρι να παντρευτούν κι όλοι έχουν προηγούμενο..

:wanker::wanker::wanker:
snake bite GIF

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.450
Πόντοι
736
Νομίζω η επιστημονική ομάδα του μπου θα γνωμοδοτήσει σαν μοναδική λύση την παρτουζα των τεσσάρων
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Και το φίδι στην παρτουζα

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.005
Πόντοι
3.936
OP
OP
Feet Lover

Feet Lover

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2022
Like
1.306
Πόντοι
201

Νομίζω η επιστημονική ομάδα του μπου θα γνωμοδοτήσει σαν μοναδική λύση την παρτουζα των τεσσάρων
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Και το φίδι στην παρτουζα
Παιδιά μπορεί να είναι σενάριο αρρωστημένου μυαλού αλλά έχουμε δει σενάρια και σενάρια να συμβαίνουν στη ζωή..

Αρκεί να σας πω ότι στη δουλειά μου συνάντησα συνεργάτιδα την πρώην μου από τον καιρό που ήμουν φοιτητής.. και είναι παντρεμένη πλέον.. σκεφτείτε αντί εκείνη να είχα συνεργάτη τον άντρα της... βουνό με βουνό δε σμίγει λέει η παροιμία.. δε ξέρεις πότε ποιο ή ποια θα ξανασυναντήσεις.. ή δεν είδατε ποτέ τάνα έξω που είχατε πάει μαζί της;

Τέσπα. Πάντως για να σας φύγει η απορία όντως έχω δύο ζευγάρια φίλων που με το που γνώρισε την κοπέλα του ο ένας ο άλλος της πάει κόντρα συνεχώς και δεν την χωνεύει, τόσο που το μυαλό μου κάνει σενάρια.. επειδή είναι και μεγάλος γυναίκας λέω μπας και τρέχει κάτι από το παρελθόν..

OP
OP
Feet Lover

Feet Lover

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2022
Like
1.306
Πόντοι
201
Αυτές οι διαφορές λύνονται μόνο με μπουκετιδια.
Άρα θεωρείς το πιο πάνω ως προδοσία του φίλου; Εγώ θα το θεωρούσα κέρατο στη παντρεμένη μόνο αλλά ως εκεί.. και επίσης ένα γαμημενο μπλέξιμο.. αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχει υπάρξει προδοσία φίλου κατά τη γνώμη μου..

Δηλαδή τώρα αν έχω έχω μια γκόμενα και μετά από 5 χρόνια γνωρίσει ένα φίλο μου που δεν είχαν γνωριστεί όταν ήμουν μαζί της, φταίει κάποιος;;;

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
8.062
Πόντοι
1.056
Δεν καταλαβα τιποτα τυπε...

Τες πα...καμμια παρτουζα να κανουν και οι τεσσερις δεν παιζει;Στην τελικη ας γαμηθουν τ αγορια αναμεταξίτονε να ειναι και sexuallity correct :confused:

openminded69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2022
Κριτικές
2
Like
1.462
Πόντοι
201

Κανένας και καμία δεν είναι παρθένοι μέχρι να παντρευτούν κι όλοι έχουν προηγούμενο..

Αν είναι να κουβεντιάζουμε και να αναλύουμε τα one night stand καήκαμε, θα διαλυθεί ότι έχει περισσέψει από την κοινωνία μας. Καλά είναι απλά να προειδοποιήσει με τρόπο το φιλαράκι να έχει το νου του αν σταμάτησε το σπορ η κυρία, που πολύ πιθανό να το έκανε αν είναι ευτυχισμένη τώρα.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.048
Πόντοι
2.606
Κλείστε το θέμα, πετάξτε το κλειδί,ίσως το επόμενο κυριακάτικο κάτι παλέψει.....

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
14.904
Πόντοι
3.846
ποια ανάλυση ρε παίκτη, εδώ έχουμε σοβαρά ζητήματα.

Αν κάθεσαι να ανησυχείς για το πόσοι έχουν περάσει τη δικιά σου πριν τα φτιάξετε, καλύτερα μην κάνεις σχέση θα σε φάει το άγχος.
Αν είναι τόσο καθίκι και πάει να καρφώσει τον παντρεμένο ,τότε είναι η ντροπή του αντρικού φύλου.

Το ΠΩΣ το έμαθε ο φίλος σου βλέπω δε σε προβληματίζει ιδιαίτερα. Φιδέμπορας;

giovanni845

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Like
343
Πόντοι
26
Άρα θεωρείς το πιο πάνω ως προδοσία του φίλου; Εγώ θα το θεωρούσα κέρατο στη παντρεμένη μόνο αλλά ως εκεί.. και επίσης ένα γαμημενο μπλέξιμο.. αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχει υπάρξει προδοσία φίλου κατά τη γνώμη μου..

Δηλαδή τώρα αν έχω έχω μια γκόμενα και μετά από 5 χρόνια γνωρίσει ένα φίλο μου που δεν είχαν γνωριστεί όταν ήμουν μαζί της, φταίει κάποιος;;;
Oπως το είπες. Κέρατο προς τη παντρεμένη οκ τα υπόλοιπα είναι απλά "μια ωραία ατμόσφαιρα είμαστε/μπλεξιμο" όπως έλεγε κι ο Ηλιόπουλος. Υποθέτω η νέα σχέση δε γνώριζε το φίλο του όταν είχαν τα χαν μπλέξει.

OP
OP
Feet Lover

Feet Lover

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2022
Like
1.306
Πόντοι
201
Αν κάθεσαι να ανησυχείς για το πόσοι έχουν περάσει τη δικιά σου πριν τα φτιάξετε, καλύτερα μην κάνεις σχέση θα σε φάει το άγχος.

Το ΠΩΣ το έμαθε ο φίλος σου βλέπω δε σε προβληματίζει ιδιαίτερα. Φιδέμπορας;
Συμφωνώ απόλυτα για το πρώτο σκέλος..

Όσο αφορά την ερώτηση σου δε ξέρω αν διάβασες όσα έγραψα και πιο πάνω είναι υποθετικό το σενάριο μου με βάση κάτι υποψίες που μου μπήκανε στο μυαλό...

Δε παύει όμως από το να μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο..

κι αν συμβεί τότε το πρώτο σκέλος στο οποίο λες "δε μας νοιάζει και σιγά μη καθήσω να σκέφτομαι τις παλιές σχέσεις της δικιάς μου" δε ξέρω αν συνεχίσει να ισχύει.. δηλαδή αν σε κάποια φάση, τύχει να συναντήσεις ή να μάθεις ότι μια από τις παλιές σχέσεις της γυναίκας σου είναι γνωστός σου, τελείωσε.. θα σε στοιχειώνει για πάντα...

Katikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
1.080
Πόντοι
206
Να σε ρωτήσω με όλο τον σεβασμό πως συνδέεις το κέρατο, προδοσία όπως εσύ γράφεις με κάτι που έγινε πριν από την σχέση σας και η κοπέλα δεν σε ήξερε.Εχω μεγάλη περιέργεια να το εξηγήσεις σε απλά ελληνικά.

• Like
Αντιδράσεις: Lalito
OP
OP
Feet Lover

Feet Lover

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2022
Like
1.306
Πόντοι
201
Να σε ρωτήσω με όλο τον σεβασμό πως συνδέεις το κέρατο, προδοσία όπως εσύ γράφεις με κάτι που έγινε πριν από την σχέση σας και η κοπέλα δεν σε ήξερε.Εχω μεγάλη περιέργεια να το εξηγήσεις σε απλά ελληνικά.
Μα αυτό λέω φίλε και το αναφέρω πιο πάνω.. ΔΕΝ το συνδέω και ΔΕΝ το θεωρώ κέρατο...

ΟΜΩΣ! Δε παύει από το να με χαλούσε και να με νευρίαζε.. κάποιοι ή πολλοί δε θα το άντεχαν, θα χώριζαν...

Και εδώ είναι που ρώτησα αν κάποιοι το θεωρούν προδοσία αν η κοπέλα έκανε την πάπια και δεν το αποκάλυπτε... Εσύ τι πιστεύεις;

Katikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
1.080
Πόντοι
206
Μα αυτό λέω φίλε και το αναφέρω πιο πάνω.. ΔΕΝ το συνδέω και ΔΕΝ το θεωρώ κέρατο...

ΟΜΩΣ! Δε παύει από το να με χαλούσε και να με νευρίαζε.. κάποιοι ή πολλοί δε θα το άντεχαν, θα χώριζαν...

Και εδώ είναι που ρώτησα αν κάποιοι το θεωρούν προδοσία αν η κοπέλα έκανε την πάπια και δεν το αποκάλυπτε... Εσύ τι πιστεύεις;
Να σου απαντήσω από την εμπειρία μου.Εμενα η πρώην σχέση μου σε μια από τις φάσεις που είμασταν χωρια για μήνες βρήκε κάποιον κ έκανε σχέση ενώ παράλληλα κ εγώ έκανα κάτι σύντομο αλλά ήρθαν τα πράγματα έτσι και τα ξαναβρήκαμε.Εμενα δεν με χάλασε γιατί ήξερα ότι ήταν ελεύθερη και ήθελε να προχωρήσει για σοβαρά αλλά βρήκε έναν γατόπαρδο που την γλεντήσε μετά από ψέμματα για γάμους κτλ. και χώρισαν ώσπου με βρήκε πάλι.Πως μπορώ να το θεωρήσω κέρατο που από την στιγμή που χωρίσαμε είχαμε τελειώσει ο ένας για τον άλλον;οπότε για να σου απαντήσω φυσικά δεν είναι κέρατο.Βεβαια πάλι χωρίσαμε μετά από λίγο και για άλλους λόγους.Παρθενα δεν περιμένα ούτε περιμένω να βρω αλλά ξεκωλιαρα δεν θα ήθελα για σοβαρή σχέση αλλά άντε να της το εκμαιεύσεις αν δεν ξέρεις το ιστορικό της.Τωρα σε αυτή την περίπτωση που γνωριζινται τα ζευγάρια δεν είναι κερατο αλλά είναι άβολες οι συνθήκες όταν γνωρίζει ο παντρεμένος ότι το ίδιο στόμα που ρουφάγε το καυλι του φιλάει τον φίλο του....

Black Panther91

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Κριτικές
3
Like
37.106
Πόντοι
6.186
πρέπει ή να του το πει κ να ξεκόψουν από τους συγκεκριμένους ή να τον ξεκόψει με τον τρόπο της η γκόμενα!
Όσοι το θεωρείτε τραβηγμένο σενάριο υπάρχουν κ χειρότερα στην πραγματική ζωή!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom