You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιάτσες στον Πειραιά
- Μέλος που άνοιξε το νήμα xlarg
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 826
- Εμφανίσεις 261K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
γραψε λεπτομερειες...meta to sisa akribos 11:00 kai meta.gia kamia alli ekei sto peiraia gnorizei kaneis?
ziziaek
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
και προσοχη μην γαματε στο λιμανι μεσα στο αμαξι .για ευνοειτουs λογουσΕίναι φάση περνάς, την φορτώνεις και φεύγεις για γαμιστρώνα?
Επισκέπτης
σε τρωει ο κωλος σου παιχτη..στα χιωτικα στημενη..
κατσε τωρα & εξηγα που ειναι τα χιωτικα..
αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
για την αμεση ενημερωση των συναγωνιστων..23:05 η (μαλλον) βουλγαρα γυρω στα 30-35 ειναι ακτη κονδυλη και θερμοπυλων (ειναι ο δρομος με τις παλιες γραμμες του τραμ)...γαμιεται στο αυτοκινητο στα γυρω στενα και διπλα απο το γηπεδο με 40 € τσιμπουκι-γαμησι (με καποτα).κανει κι εκπτωσεις 30€ χωρις πιπα... ψιλοσαβουρα με κοιλιτσα σαν να ειναι 2-3 μηνων εγκυος κατι που παντως αρνηθηκε...μια που δεν ειμαι του αθληματος γαμαω σε στενα μεσ σ αυτοκινητο αποχωρησα εχοντας συλλεξει για την παρτη σας τις πληροφοριες αυτες...
υποψην παντως παιζουν αρκετα περιπολικα και Διας τριγυρω...
ziziaek
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ 40 Ε ,ΔΕ ΠΑΩ ΝΑ ΤΑ ΦΑΩ ΣΤΟΥ ΚΑΡΑΜΠΑΜΠΑγια την αμεση ενημερωση των συναγωνιστων..23:05 η (μαλλον) βουλγαρα γυρω στα 30-35 ειναι ακτη κονδυλη και θερμοπυλων (ειναι ο δρομος με τις παλιες γραμμες του τραμ)...γαμιεται στο αυτοκινητο στα γυρω στενα και διπλα απο το γηπεδο με 40 € τσιμπουκι-γαμησι (με καποτα).κανει κι εκπτωσεις 30€ χωρις πιπα... ψιλοσαβουρα με κοιλιτσα σαν να ειναι 2-3 μηνων εγκυος κατι που παντως αρνηθηκε...μια που δεν ειμαι του αθληματος γαμαω σε στενα μεσ σ αυτοκινητο αποχωρησα εχοντας συλλεξει για την παρτη σας τις πληροφοριες αυτες...
ziziaek
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
ΕΡΧΟΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕαυτο ακριβως εκανα κι εγω!!!!!χτυπησα κατι κεμπαμπ και χωριατικα λουκανικα και τα σαβουριαζω μετα ξανθης μπυρος τωρα!!!!!
ziziaek
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
τα σεβη μου παω για υπνοξαναγυρισε η φιξ!!!
ξαναγυρισε η φιξ!!!
και δεν κανω διαφημιση....
για την αμεση ενημερωση των συναγωνιστων..23:05 η (μαλλον) βουλγαρα γυρω στα 30-35 ειναι ακτη κονδυλη και θερμοπυλων (ειναι ο δρομος με τις παλιες γραμμες του τραμ)...γαμιεται στο αυτοκινητο στα γυρω στενα και διπλα απο το γηπεδο με 40 € τσιμπουκι-γαμησι (με καποτα).κανει κι εκπτωσεις 30€ χωρις πιπα... ψιλοσαβουρα με κοιλιτσα σαν να ειναι 2-3 μηνων εγκυος κατι που παντως αρνηθηκε...μια που δεν ειμαι του αθληματος γαμαω σε στενα μεσ σ αυτοκινητο αποχωρησα εχοντας συλλεξει για την παρτη σας τις πληροφοριες αυτες...
Απίστευτο οτι βρίσκει πελατες με τέτοιο λουκ και τέτοιες τιμές. Και μετά απορούμε γιατί δεν πέφτουν οι τιμές στα στούντιο και τα μασατζίδικα! Αμα η σαβούρα βρίσκει να γαμηθεί με 40 ευρώ στην άκρη του δρόμου λίγα ζητάνε στα στούντιο και τα μπουρδέλα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 15
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις