εκει ναι κατι παιζει κατα καιρους.αλλα χθες ανοιξε το καλοκαιρινο σισα και λογικα θα κοψουν απο εκει...αν καποιος δει κατι...εγω κατεβαινοντας χτες κατα τις 2 το βραδυ πισω απο το ΣΙΣΑ στον πειραια ειδα μια μαυρουκα να καθεται σε ενα περβαζι προφανως κατι παιζει εκει !δεν μπορεσα να σταματησω απλα μου φανηκε παραξενο μια μαυρουκα να καθεται εκει ηταν και καποιος κοντα της ισωσ την παζαρευε.αν γνοριζει καποιος ας ενημερωσει
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιάτσες στον Πειραιά
- Μέλος που άνοιξε το νήμα xlarg
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 837
- Εμφανίσεις 265K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
astari51
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 195
- Πόντοι
- 6
Μηπως βγαινει απο κανενα ταφο ,ψωνιζεται και μετα ξαναμπαινει ?Σωστός, επιβεβαιώνω την πληροφορία για την γιαγιά αλλά μιλάμε μην κάνετε τον κόπο είναι πολύ, μα πολύ μπάζο.΄Η κυρία κάνει χρόνια πιάτσα εκεί στα περίχωρα, παλιότερα έκανε στον κεντρικό δρόμο στο νεκροταφείο της Ανάστασης
Συνάδελφοι και συναγωνιστές καλημέρα.Στο Περαμα στη λεωφορ Δημοκρατιας στο υψος του Σκλαβενιτη στο ρευμα με κατευθυνση Ταμπουρια κανει πιατσα ενα γιαγιονι γυρω στα 50.Χοντρη και μπαζο,φοραει συνεχεια μια τζιν φουστα και κανει σημα στα διερχομενα αμαξια να σταματησουν για να τη φορτωσουν.Τη βλεπω εκει σε ξεκαρφωτες ωρες,αλλοτε μεσανυχτα αλλοτε νταλα μεσημερι.Δε θα τη συνιστουσα γιατι απο τη φατσα και μονο φαινεται τι μαπα που ναι το καρπουζι,αλλα χαρην πληροτητος του παροντος νηματος το αναφερω για να λαβουν γνωση οι ενδιαφερομενοι.
Σχετικά με την κυρία σας ενημερώνω ότι από γνωστό που την έχει πατήσει δεν κάνει πιάτσα αλλά πουλάει αξεσουάρ για αυτοκίνητα.Οπότε προσοχη....
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
ναι ειχε τα θυμαμαι!αλλα οχι και πολυ προσφατα!!!μιλαμε για το 1990.μετα ασιατισες και λατινοαμερικανες δεν ξαναειδα!!!!Ο Πειραιάς είχε μέχρι πρόσφατα μπαράκια κονσομανσιόν με ασιάτισες και λατινοαμερικάνες όπου μετά έκανες παιχνίδι.Η περιοχή ήταν κοντά στην Τρούμπα.Τελευταία δεν βλέπω τίποτα.Ξέρει κανείς τίποτα για τ'ετοια μπράκια;
scorpioking
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 13
- Like
- 53
- Πόντοι
- 1.997
Πειραιώτες συναγωνιστές, χαιρετώ και... διπλοχαιρετώ που επιτέλους επιστρέφω στο λατρεμένο Site.....
λοιπον.... δεν ξέρω για τα studio που εχετε ήδη προαναφέρει...αλλά με τις επι του δρόμου..... έχω ακούσει κατα διαστήματα, οτι τριγύρω Α.Διονύσιο - Sisha, σκάνε μύτη διάφορα...... ΔΕΝ εχω κατι δει εγώ, αλλά θα τσεκάρω άυριο, το υπόσχομαι! Μάλιστα, τυχαία α΄κουσα κάποιον να λέει ότι... είχε παραγίνει.. η κλούβα δεν προλάβαινε να μαζεύει! Δεν ξέρω τι εννοούσε και αν ήταν υπερβολικός...
ΔΕΝ ξερω προσωπικά κάτι μα θα βολτάρω αύριο..
Καλό..βόλι σε όλους!
λοιπον.... δεν ξέρω για τα studio που εχετε ήδη προαναφέρει...αλλά με τις επι του δρόμου..... έχω ακούσει κατα διαστήματα, οτι τριγύρω Α.Διονύσιο - Sisha, σκάνε μύτη διάφορα...... ΔΕΝ εχω κατι δει εγώ, αλλά θα τσεκάρω άυριο, το υπόσχομαι! Μάλιστα, τυχαία α΄κουσα κάποιον να λέει ότι... είχε παραγίνει.. η κλούβα δεν προλάβαινε να μαζεύει! Δεν ξέρω τι εννοούσε και αν ήταν υπερβολικός...
Καλό..βόλι σε όλους!
scorpioking
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 13
- Like
- 53
- Πόντοι
- 1.997
α......... και όσον αφορά κολόμπαρα... που επι καταλληλης αμοιβής γίνονται... τα πάντα.... επι της Εθνικής Αντιστάσεως, μετά τη διασταύρωση με την Ε.Βενζέλου, στη περιοχή ανάμεσα σε Κερατσίνι/Δραπετσώνα... Box cafe bar..restauran λέγεται το κολαστήριο.....
michael_ath31
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Πειραιώτες συναγωνιστές, χαιρετώ και... διπλοχαιρετώ που επιτέλους επιστρέφω στο λατρεμένο Site.....
Καλό..βόλι σε όλους!
φιλε, πριν 4-5 μηνες πισω απο το SISHA ειχα δει 2-3 μαυρες.
δεν ρωτησα λεπτομερειες γιατι ημουν με παρεα. Παντως δεν ηταν κατι το αξιολογο.
Αν δεις τιποτα καλο ενημερωσε μας!!
αυτό στην καραΐσκου είναι μονο για massage..τίποτε άλλο πήγα και δοκίμασατελικα δοκιμασε κανεις στην καραισκου 88 ? καμια ενημερωση ?
MPERTODOYLOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0
καλησπέρα σε όλουσ τουσ συναγωνιτές
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Στην Τρούμπα.Όπως κατεβαίνεις 2ας Μεραρχίας,στρίβεις αριστερά νομίζω Νοταρά είναι η οδός,αλλιώς Φίλωνος,και είναι απέναντι σχεδόν από το παλιό Μεταγωγών.
Στην Τρούμπα.Όπως κατεβαίνεις 2ας Μεραρχίας,στρίβεις αριστερά νομίζω Νοταρά είναι η οδός,αλλιώς Φίλωνος,και είναι απέναντι σχεδόν από το παλιό Μεταγωγών.
ευχαριστω!!
και αν βρεις κατι καλο κοντα στον πειραια στειλε πμ
το ιδιο και γω
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Να σαι καλά.
Δε νομίζω ότι μπορω΄να σε βοηθησω αδελφέ,γιατί δεν ασχολούμαι με τον αγοραίο.Οπότε οι γνωσεις μου είναι πενιχρες σε αυτα΄.Πάντως από τα λίγα που χω ακούσει δεν παίζει κ αξιόλογο πράγμα,ειδικά σε αυτά τα μπαράκια στην παλαιά ποτέ δοξασμένη Τρούμπα.Οι περισσότερες μόνο για κονσομανσιόν είναι,άσε που είναι μπαλότζες ολκής.
Να σαι καλά αδελφε
Δε νομίζω ότι μπορω΄να σε βοηθησω αδελφέ,γιατί δεν ασχολούμαι με τον αγοραίο.Οπότε οι γνωσεις μου είναι πενιχρες σε αυτα΄.Πάντως από τα λίγα που χω ακούσει δεν παίζει κ αξιόλογο πράγμα,ειδικά σε αυτά τα μπαράκια στην παλαιά ποτέ δοξασμένη Τρούμπα.Οι περισσότερες μόνο για κονσομανσιόν είναι,άσε που είναι μπαλότζες ολκής.
Να σαι καλά αδελφε
το LM είναι στην υψηλάντου δίπλα στο american house (απιστευτο χαμπουργκεράδικο) εχει και κανα δυο αλλα εκει γύρω και πιο περα στον παραλιακό δρόμο... βλέπε ρέμβη κτλ
Το συγκεκριμένο μαγαζί όπως και άλλα στην περιοχή, βερσαλλίες κτλ είναι για να κρνάς ποτάκι κτλ.
Το συγκεκριμένο μαγαζί όπως και άλλα στην περιοχή, βερσαλλίες κτλ είναι για να κρνάς ποτάκι κτλ.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 15
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις