Νέα

Πιάτσες στον Πειραιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xlarg
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 826
  • Εμφανίσεις 261K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

girl_hunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
9
Like
1.321
Πόντοι
216
γυρνουσα απο τη δουλεια με το μηχανακι και την πετυχα πριν κανα εικοσαλεπτο στο γνωστο σημειο.της λεω "παμε", μου λεει " δεν γινεται,εχεις μηχανακι,θελω αυτοκινητο". της απανταω "δεν πειραζει,σκαρφαλω στο παπι και παμε εδω παραδιπλα σαν τα σκυλια". κανει κινηση να ανεβει και πριν προλαβει της λεω "πόσα μου δινεις?" μου λεει "ντεν καταλαβες,εσυ τα μου δωσεις". της ειπα καληνυχτα και εφυγα..

Quazzar

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
χεχεχεαχαχαχαχαχαχαχ

ρεσπεκτ +1

να`σαι καλα πρωι πρωι

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
γυρνουσα απο τη δουλεια με το μηχανακι και την πετυχα πριν κανα εικοσαλεπτο στο γνωστο σημειο.της λεω "παμε", μου λεει " δεν γινεται,εχεις μηχανακι,θελω αυτοκινητο". της απανταω "δεν πειραζει,σκαρφαλω στο παπι και παμε εδω παραδιπλα σαν τα σκυλια". κανει κινηση να ανεβει και πριν προλαβει της λεω "πόσα μου δινεις?" μου λεει "ντεν καταλαβες,εσυ τα μου δωσεις". της ειπα καληνυχτα και εφυγα..

αχχααχχααχχααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

girl_hunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
9
Like
1.321
Πόντοι
216
έχω μερες να δω την εν λόγω κοπέλα.ίσως από τις αυξημένες περιπολίες των μπάτσων.το χάσαμε το κορμί και μαζί την ευκαιρία να βγει και καμιά άλλη κοπέλα (της προκοπής) αυτήν τη φορά,να μην τρέχουμε στην αθήνα... υπομονή φίλοι πειραιώτες..

KYRKER

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα παιδια την πετυχα εχτες το βραδυ.οντως δεν λεει και πολλα αλλα μια πιπα θα τις την εδεινα.της λεω ποσο και μου λεει 40 σεχ στο αμαξι.για πιπα της λεω και λεει 25.με τιποτα δεν το εκανε 20.δεν ειναι το ταλιρακι βρε παιδια αλλα ηθελα να της σπασω λιγακι τον τσαμπουκα που ειχε το μουνοσκυλο.ευχαριστω

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
2.945
επισης για την αδυνατη ψιλη που γραφω παραπανω οντως την πετυχα ξανα απο τα χιωτικα προς τα κρητικα βραδυ μετα τη 1 που γυρναγα..ειναι τσιγγανουλα (πιπα-γκαμιση με 30€),και βρωμιαρα!!!μακρια εννοειται!!! :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
2.945
καλημερα παιδια την πετυχα εχτες το βραδυ.οντως δεν λεει και πολλα αλλα μια πιπα θα τις την εδεινα.της λεω ποσο και μου λεει 40 σεχ στο αμαξι.για πιπα της λεω και λεει 25.με τιποτα δεν το εκανε 20.δεν ειναι το ταλιρακι βρε παιδια αλλα ηθελα να της σπασω λιγακι τον τσαμπουκα που ειχε το μουνοσκυλο.ευχαριστω
και πολυ καλα εκανες..εγω την πλευρισα οπως γραφω παραπανω για να μαθω κι εχει ενα τουπε για πολλες μαπες ομως!!ουστ με τις σαβουρες που επειδη χτυπησαν 1-2 τατου το παιζουν και μουναρες...ουστ ρε πατσαβουρες!!!κριση και καθολου παζαρια οι σαβουρες,φανταστειτε οσες λενε και κατι...

girl_hunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
9
Like
1.321
Πόντοι
216
μόλις μπήκα σπίτι συμπαίχτες και η κοπέλα είναι στο γνωστό στέκι.(με άλλα ρουχα επιτέλους!!!!!αμαν αυτο το τζιν σορτσακι μια βδομαδα!!) αντε να μαζευτουν δυο τρεις εκει...

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
2.945
τι εγινε μαγκες??κανενα νεοτερο?τελικα κανεις δεν πηρε την τυπισσα να ενημερωσει?την εκανε η ειναι ακομη εκει???

iceman81

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Σε  χτεσινό  βραδυνό  περασμά μου από την περιοχή  είδα  την  τύπισα στο ίδιο σημείο να περημένει φόραγε ένα μάυρο σόρτς και μία μπλούζα με ολο το βυζί έξω .Αν κάποιος  συναγωνιστείς την πάρει ας κάνει και καμία ενημέρωση για το πώς είναι επι το έργων.

likos1988

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
για τι διευθυνση μιλαμε στο πειραια?

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
2.945
για την αμεση ενημερωση των συναγωνιστων..23:05 η (μαλλον) βουλγαρα γυρω στα 30-35 ειναι ακτη κονδυλη και θερμοπυλων (ειναι ο δρομος με τις παλιες γραμμες του τραμ)...γαμιεται στο αυτοκινητο στα γυρω στενα και διπλα απο το γηπεδο με 40 € τσιμπουκι-γαμησι (με καποτα).κανει κι εκπτωσεις 30€ χωρις πιπα... :2funny: :2funny:ψιλοσαβουρα με κοιλιτσα σαν να ειναι 2-3 μηνων εγκυος κατι που παντως αρνηθηκε...μια που δεν ειμαι του αθληματος γαμαω σε στενα μεσ σ αυτοκινητο αποχωρησα εχοντας συλλεξει για την παρτη σας τις πληροφοριες αυτες... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
υποψην παντως παιζουν αρκετα περιπολικα και Διας τριγυρω...  :sunglasses: :sunglasses:
καλα ρε σεις ουτε μια σελιδα πισω δεν ψαχνετε δηλ?ολα μασημενα πρεπει???

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.242
Πόντοι
5.097
ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ 40 Ε ,ΔΕ ΠΑΩ ΝΑ ΤΑ ΦΑΩ ΣΤΟΥ ΚΑΡΑΜΠΑΜΠΑ
ωπα μαθαμε και τον καραμπαμπα οτν εγω τους ελεγα για σουβλακια στον καραμπαμπα γελαγανε με το ονομα :rockon:

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
2.945
μαθαινετε βλεπω.... :cheesy: :cheesy:

fantasy24

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
105
Πόντοι
1
re paideia pou kathete auti h tsigganoula sto peiraia  akribos,den exo dei kati??

scorpioking

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Κριτικές
13
Like
53
Πόντοι
1.997
Περνώντας απο το αντίθετο ρεύμα, περίπου 21.45, είδα μια μελαχροινή καθισμένη στο πεζούλι έξω απο την ΑΝΕΚ, στη στροφή της θερμοπυλών λίιιιιγο πρίν το τέρμα των λεωφορείων...
φυσικά... αναστροφή στο επόμενο φανάρι και... πλεύρισμα..μελαχροινή, μακρύ μαλλί, τσιμπουκόχειλα..πολλά υποσχόμενα, και ενώ πλησιάζει έρχεται το  :s&m_1: :s&m_1: λεωφορειο και επρεπε να φύγω... θα τσεκάρω όμως εκ νέου!

dhmhtrhs__

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Περνώντας απο το αντίθετο ρεύμα, περίπου 21.45, είδα μια μελαχροινή καθισμένη στο πεζούλι έξω απο την ΑΝΕΚ, στη στροφή της θερμοπυλών λίιιιιγο πρίν το τέρμα των λεωφορείων...
φυσικά... αναστροφή στο επόμενο φανάρι και... πλεύρισμα..μελαχροινή, μακρύ μαλλί, τσιμπουκόχειλα..πολλά υποσχόμενα, και ενώ πλησιάζει έρχεται το  :s&m_1: :s&m_1: λεωφορειο και επρεπε να φύγω... θα τσεκάρω όμως εκ νέου!
Φίλε η τύπισα είναι εκεί 3 μήνες περίπου κάθε βράδυ. Προς αποφυγή μπλεξίματος όσων την αναζητήσουν εκεί είναι η Minoan lines η Ανεκ είναι πιο πριν.

dhmhtrhs__

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Πριν από λίγο πέτυχα και δυο μπάζα που έκαναν πιάτσα μετά τις Τζιτζιφιές στο ρεύμα προς Πειραιά ακριβώς στη γέφυρα πριν το σχολείο

scorpioking

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Κριτικές
13
Like
53
Πόντοι
1.997

σωστώτατη παρατήρηση!! τα μπλεξα ο λακαμάς...!!
έχεις κάποια επιπλέον πληροφορία σχετικά συναγωνιστή??

Φίλε η τύπισα είναι εκεί 3 μήνες περίπου κάθε βράδυ. Προς αποφυγή μπλεξίματος όσων την αναζητήσουν εκεί είναι η Minoan lines η Ανεκ είναι πιο πριν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom