Νέα

Πιάτσες στον Πειραιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xlarg
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 827
  • Εμφανίσεις 262K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

scorpioking

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Κριτικές
13
Like
53
Πόντοι
1.997
και αυτες τις γαμωλευκες μπότες!!  :grin: :grin: :grin:
πριν μισή ώρα δεν ήταν εκεί...
φιλαράκο μήπως την................ έκανες test drive?? :pipa2:

Robertgr

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
11:00 μετα απο ενημερωση μεσω του σαϊτ , και με την περιεργια να ειναι αρκετη εκανα μια επισκεψη να δω την εν λογο κοπελα κοντα στον αγιο διονυση. Προσωπικα δεν με τρελανε , ασε που ζητησε οπως ειχε λεχθει 40€ για αμαξι και 100€ μια ωρα σε hotel. Απο οτι την ρωτησα ειναι εκει καθε μερα.

Ps>> Ο "Τυπας" που ειναι πισω απο κατι παλαιες διαφημιστικες πινακιδες νομιζει οτι δεν τον βλεπουμε και κρυβεται οποτε περναει αμαξι...

Χεχε καλη συνεχεια....

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
176
Πόντοι
2.945
Ps>> Ο "Τυπας" που ειναι πισω απο κατι παλαιες διαφημιστικες πινακιδες νομιζει οτι δεν τον βλεπουμε και κρυβεται οποτε περναει αμαξι...
επισης κανα 2 βραδυα αυγουστο που την τσεκαρα απεναντι της στη γωνια στο περιπτερο ηταν ενα ς περιεργος τυπος με σταματημενο αυτοκινητο (ο νταβας???)
χμμμ...... :think: :think: :think: :think: :think:
αρα εχω δικιο που τον τσεκαρα τοτε με υποπτη συμπεριφορα.... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

michael_ath31

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
11:00 μετα απο ενημερωση μεσω του σαϊτ , και με την περιεργια να ειναι αρκετη εκανα μια επισκεψη να δω την εν λογο κοπελα κοντα στον αγιο διονυση. Προσωπικα δεν με τρελανε , ασε που ζητησε οπως ειχε λεχθει 40€ για αμαξι και 100€ μια ωρα σε hotel. Απο οτι την ρωτησα ειναι εκει καθε μερα.

Χεχε καλη συνεχεια....

αυτην την ιδια την πετυχαινα παλιοτερα συχνα σε αλλη πιατσα...μαλλον σωκρατους αλλα δεν ειμαι σιγουρος..

δεν δοκιμασα ουτε τοτε ουτε τωρα...

Robertgr

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
prowler7 δικιο πρεπει να εχεις, μαλλον νταβας. Γιατι οταν της μιλας συνεχεια πισω της κοιταει... χεχεχε..

michael_ath31 μαλλον δεν εκανε τπτ και στην αλλη πιατσα οπως κανει και τωρα...
Καλο βραδι παιδια , αν ανακαλυψεται τπτ αλλο στον πειραια μια αναφορα φτανει..

KEEP POSTING

giwrgos106

Νέο Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα φιλτατη αγονιστεs λοιπον, στον πειραια στο λυμανη απεναντη στην εκλεισια στον αγ διονιση απο πισο που ειναι να λεοφορεια κανει πιατσα μια γυρο στα 30 εγω που την φενετε καλο κοματη. τωρα δεν πιγα να ροτισο πωs και τι. αλλα ειχα ακουσει για αυτην και ο οντοs υπαρχει. καθε βραδυ μετα τη

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
καλησπερα φιλτατη αγονιστεs λοιπον, στον πειραια στο λυμανη απεναντη στην εκλεισια στον αγ διονιση απο πισο που ειναι να λεοφορεια κανει πιατσα μια γυρο στα 30 εγω που την φενετε καλο κοματη. τωρα δεν πιγα να ροτισο πωs και τι. αλλα ειχα ακουσει για αυτην και ο οντοs υπαρχει. καθε βραδυ μετα τη
αν πας, μην την ρωτησεις οτι θελεις να μαθεις...  γραψ'της τα σε ενα χαρτακι...

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
176
Πόντοι
2.945
ευτυχως που μας ενημερωσες εγκαιρως!!!!και ψαχνομαστε 3 μηνες τωρα!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

girl_hunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
9
Like
1.322
Πόντοι
216
ρε παληκάρια διαβάστε 2-3 ποστ πιο πανω...

stavros_alani

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιαν 2007
Κριτικές
56
Like
1.701
Πόντοι
7.335
καλησπερα παιδια ειμαι πειραιωτης και γενικα ψαχνω καιρο για τετοιες φασεισ και τα πραγματα ειναι απλα..υπαρχουνε μονο κωλομπαρα και σε αυτα πρπει να εισαι πολυ κωλοφορδοσ για να κανεις κατι ασε που σε γδυνουνε κανονικα..τα κωλομπαρα ειαν ιστην περιοχη γυρω απο τρουμπα και εχει και κανα δυο σε δραπετσωνα και κερατσινη...αλλα μαγκες ειανι μονο για χαβαλε..τα μασατζιδικα για μενα δεν λενε τιποτα..το σαρκα το στριπτιτζαδικ οστο λιμανι που εγινε κουκλες για μενα δεν λεει μια...μπουρδελα τιποτα το ιδιο και στουντιο..πιατσες ειχε καμια φορα πισω απο το sisha κατι μαυρουλες και μια βουλγαρα στον αγ.διονυση αλλα δεν αξιζει μια..την εχει παρει παλια ενας γνωστος μου...οσο για τη ναστυνομια που λετε μην φοβαστε ισα ισα λογικα αυτοι τισ προωθουν και ξερουνε ολοι τι παιζει..απλα ειναι αμαρτια ο πειραιας να μην εχει καλα μπυρδελα η κανα call girl..δηλαδη ειναι αμαρτια να τρεχουμε στο κεντρο η να σκαμε 200 ευρωπουλα και να σκανε μυτη μετα απο 1 ωρα..ειμαστε το μεγαλυτερο λιμανι της χωρας και πρπει να γινει κατι..λετε να παμε να ανοιξουμε εμεις κανα μπουρδελακι??θα χεστουμε στο ταλιρο παντως

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
καλησπερα παιδια ειμαι πειραιωτης και γενικα ψαχνω καιρο για τετοιες φασεισ και τα πραγματα ειναι απλα..υπαρχουνε μονο κωλομπαρα και σε αυτα πρπει να εισαι πολυ κωλοφορδοσ για να κανεις κατι ασε που σε γδυνουνε κανονικα..τα κωλομπαρα ειαν ιστην περιοχη γυρω απο τρουμπα και εχει και κανα δυο σε δραπετσωνα και κερατσινη...αλλα μαγκες ειανι μονο για χαβαλε..τα μασατζιδικα για μενα δεν λενε τιποτα..το σαρκα το στριπτιτζαδικ οστο λιμανι που εγινε κουκλες για μενα δεν λεει μια...μπουρδελα τιποτα το ιδιο και στουντιο..πιατσες ειχε καμια φορα πισω απο το sisha κατι μαυρουλες και μια βουλγαρα στον αγ.διονυση αλλα δεν αξιζει μια..την εχει παρει παλια ενας γνωστος μου...οσο για τη ναστυνομια που λετε μην φοβαστε ισα ισα λογικα αυτοι τισ προωθουν και ξερουνε ολοι τι παιζει..απλα ειναι αμαρτια ο πειραιας να μην εχει καλα μπυρδελα η κανα call girl..δηλαδη ειναι αμαρτια να τρεχουμε στο κεντρο η να σκαμε 200 ευρωπουλα και να σκανε μυτη μετα απο 1 ωρα..ειμαστε το μεγαλυτερο λιμανι της χωρας και πρπει να γινει κατι..λετε να παμε να ανοιξουμε εμεις κανα μπουρδελακι??θα χεστουμε στο ταλιρο παντως

ποσες μας ποσες φορες το εχω σκεφτει!!

stavros_alani

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιαν 2007
Κριτικές
56
Like
1.701
Πόντοι
7.335
εγω φιλε ειμαι πιτσιρικας ρε 23 και το εχω σκεφτει απειρες φορες..απλα ειναι αμαρτια ρε παιδια..απλα ρε σεισ κατι θα παιζει σε κλειστο κυκλο απλα δεν θα το ξερουμε..για αυτο αν ξερει κανενας για κανα σπιτι η κατι αλλο οχι μασατζιδικο η για καμια που γαμιεται ας μας δωσει τα φωτα του αλλιως ανοιγουμε ενα και οικονομαμαι...εχουνε την καλυτερη θεση

thanos291

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
12
Like
59
Πόντοι
1.992
ποσες μας ποσες φορες το εχω σκεφτει!!
Συμφωνώ με τον φίλο. Κι εγώ Κορυδαλλιώτης είμαι και δυστυχώς στον Πειραιά και στα περίχωρά του δεν υπάρχει τπτ απολύτως!! Ακόμα και αυτά που περιγράφει ο φίλος έχουν εκλίψει πλέον αν δεν κάνω λάθος...κάτι βράδια που περνάω από εκεί αργά με το αμάξι δεν έχω δει ψυχή!! Φήμες πριν λίγα χρόνια είχαν ακουστεί για τα γνωστά μαγαζιά της πλ.Ελευθερίας για κονσομασιόν των κοριτσιών που δούλευαν εκεί αλλά εγώ προσωπικά ποτέ δεν είδα κάτι...

girl_hunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
9
Like
1.322
Πόντοι
216
δεν υπάρχει τίποτα στον πειραια παιδια.μόνο η κοπέλα δίπλα στον Αη-Διονύση.κάτι παίζει με αγραφους νόμους και συμφωνιες και δεν ανοιγει τιποτα εδω περα.δεν εξηγείται αλλιως.

boobmaniac

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
6
Συμφωνώ με τον φίλο. Κι εγώ Κορυδαλλιώτης είμαι και δυστυχώς στον Πειραιά και στα περίχωρά του δεν υπάρχει τπτ απολύτως!! Ακόμα και αυτά που περιγράφει ο φίλος έχουν εκλίψει πλέον αν δεν κάνω λάθος...κάτι βράδια που περνάω από εκεί αργά με το αμάξι δεν έχω δει ψυχή!! Φήμες πριν λίγα χρόνια είχαν ακουστεί για τα γνωστά μαγαζιά της πλ.Ελευθερίας για κονσομασιόν των κοριτσιών που δούλευαν εκεί αλλά εγώ προσωπικά ποτέ δεν είδα κάτι...
Νομίζω ότι ο Πειραιάς, δύσκολα θα ξαναποκτήσει μπουρδέλο, τουλάχιστον όχι με την κλασική έννοια του όρου. Για πάνω από 2 δεκαετίες, ο Πειραιάς θεωρούνταν από τις πιο υποβαθμισμένες περιοχές της Αττικής, λόγω της Τρούμπας. Αφού πάρθηκε η απόφαση από το Δήμο (αν θυμάμαι καλά επί Σκυλίτση) να κλείσει η Τρούμπα, ο Πειραιάς έπρεπε να αποδείξει ότι έγινε "το καλό παιδί" και ότι η Τρούμπα αποτελεί παρελθόν (και μη μου πείτε ότι οι κάτοικοι γύρω από τη Φυλής είναι τίποτε πανευτυχείς που μένουν δίπλα ή τέλος πάντων κοντά στο δρόμο με τα μπουρδέλα). Τώρα, κάτι μασατζίδικα και κάτι κωλόμπαρα βέβαια υπάρχουν - θα τα βρείτε στα σχετικά thread - αλλά μπουρδέλο με κόκκινο φωτάκι απ' έξω, ή οργανωμένη πιάτσα δε νομίζω ότι θα ξαναδούμε.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Οff-topic σβήστηκαν...

tay65

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Πέρασα χθες βράδυ απ' το Shisa κοντά που είναι η νερά που αναφέρθηκε και παραπάνω. Για την ακρίβεια πέρασα 2-3 φορές γιατί πάς να δεις κάτι και έρχονται από πίσω τα καγκούρια με τα "φτιαγμένα" και σου σπάνε τα νεύρα και τα @@@ ταυτόχρονα.
Στο δια ταύτα, είναι λογικό να έχει δουλίτσα η συγκεκριμένη απ΄την στιγμή που δεν υπάρχει κάτι άλλο στον Πειραιά και περίχωρα. Αλλιώς, αν ήταν σε άλλη πιάτσα (βλ. Σόλωνος κλπ) ούτε να γυρίσεις να τη δεις.
Επίσης, είναι μεγάλη μαλακία ο νταβάς της να είναι γύρω τριγύρω. Κάποιος πρέπει να πεις στον μαλάκα ότι υπαρχουν και τα gps πλέον. Αυτά.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.815
Πόντοι
3.715
εγω φιλε ειμαι πιτσιρικας ρε 23 και το εχω σκεφτει απειρες φορες..απλα ειναι αμαρτια ρε παιδια..απλα ρε σεισ κατι θα παιζει σε κλειστο κυκλο απλα δεν θα το ξερουμε..για αυτο αν ξερει κανενας για κανα σπιτι η κατι αλλο οχι μασατζιδικο η για καμια που γαμιεται ας μας δωσει τα φωτα του αλλιως ανοιγουμε ενα και οικονομαμαι...εχουνε την καλυτερη θεση

ξεχάστε το.
δεν καίγονται τα του Πειραιεί

niceman

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
106
Πόντοι
1