You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιάτσες στον Πειραιά
- Μέλος που άνοιξε το νήμα xlarg
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 827
- Εμφανίσεις 262K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
καλήμερα κατ αρχήν.. μπορεί ο Πειραιάς να μην έχει τπτ αλλά υπάρχουν και τα αμάξια-μηχανάκια (όποιος έχει) και πάει όπου θέλει) δεν μένετε επαρχεία! και εγώ που μένω Καλλιθέα και υπάρχουν κοντά μου παίρνω αμάξι και πάω διότι π.χ. την κοπέλα που θέλω δεν είναι απο τα μαγαζιά της περιοχής μου!
Παιζει μπαρακι στην Αφεντουλη διπλα απο το βενζιναδικο και απεναντι απο το σχολειο.....ο πρατηριουχος που ειναι φιλος, μου ειπε οτι μαλλον παιζει μπαλα εκει μεσα.....δεν γνωριζω περισσοτερα...
Και κατι αλλο....ρε παιδες παντα ειχα την απορια....το blue cafe στην φρεαττυδα ειναι κωλομπαρο???
Και κατι αλλο....ρε παιδες παντα ειχα την απορια....το blue cafe στην φρεαττυδα ειναι κωλομπαρο???
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.239
- Πόντοι
- 7.885
Παιζει μπαρακι στην Αφεντουλη διπλα απο το βενζιναδικο και απεναντι απο το σχολειο.....ο πρατηριουχος που ειναι φιλος, μου ειπε οτι μαλλον παιζει μπαλα εκει μεσα.....δεν γνωριζω περισσοτερα...
Φίλε πέρασα το Σαββάτο το βράδι από αυτό το μπαράκι στην Αφεντούλη και είδα μόνο 2 γκόμενες .Και οι δύο ήταν μιλφ,η μία καθόταν σ'ένα τραπέζι με 3 άντρες και η άλλη σ'ένα άλλο μόνη της.Εκπλήσσομαι που γράφεις ότι κάτι παραπάνω παίζει εκεί :o :o ειδικά αν σκεφτεί κανείς τι γίνεται σε τέτοιου είδους μπαράκια στον Πειραιά.Αλλά για να λες ότι είναι φίλος σου ο ιδιοκτήτης σίγουρα μπορείς να μας πεις και κάτι παραπάνω .Το blue cafe δεν είναι κωλόμπαρο .Απλά το στυλ του θυμίζει κάτι από κωλόμπαρο
Φίλε πέρασα το Σαββάτο το βράδι από αυτό το μπαράκι στην Αφεντούλη και είδα μόνο 2 γκόμενες .Και οι δύο ήταν μιλφ,η μία καθόταν σ'ένα τραπέζι με 3 άντρες και η άλλη σ'ένα άλλο μόνη της.Εκπλήσσομαι που γράφεις ότι κάτι παραπάνω παίζει εκεί :o :o ειδικά αν σκεφτεί κανείς τι γίνεται σε τέτοιου είδους μπαράκια στον Πειραιά.Αλλά για να λες ότι είναι φίλος σου ο ιδιοκτήτης σίγουρα μπορείς να μας πεις και κάτι παραπάνω .Το blue cafe δεν είναι κωλόμπαρο .Απλά το στυλ του θυμίζει κάτι από κωλόμπαρο
Φιλος μου ειναι π πρατηριουχος ακριβς διπλα ειπα και οτι δεν ειμαι σιγουρος για τον αν παιζει μπαλα....
Thx για το Blue cafe.....
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.239
- Πόντοι
- 7.885
Φιλος μου ειναι π πρατηριουχος ακριβς διπλα ειπα και οτι δεν ειμαι σιγουρος για τον αν παιζει μπαλα....
Thx για το Blue cafe.....
Σόρυ ρε φίλε για την που σου έγραψα :-.Όταν γράφουμε στο φόρουμ πρέπει να έχουμε και τα 2 χέρια στο πληκτρολόγιο και όχι το ένα στον πούτσο μας
scorpioking
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 13
- Like
- 53
- Πόντοι
- 1.997
καμια νεότερη ενημέρωση παίζει????
Το μαγαζί στην Αφεντούλη είναι κλασική συνοικιακή καφετέρια του Πειραιά. Πρώην Τίβεννος τώρα δεν ξέρω πως λέγεται. Τα πρωινά είναι γεμάτη με μαθητές από τα γύρω σχολεία, το απόγευμα έχει καμμένους γαύρους που διαβάζουν Πρωταθλητή και το βράδυ κανέναν τελειωμένο. που από το πολύ πιώμα δεν μπορεί να περπατήσει μέχρι την Τρούμπα.
Ακόμα και στον κλάδο του αγοραίου έρωτα ο Πειραιάς παραπαίει.
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.239
- Πόντοι
- 7.885
Το μαγαζί στην Αφεντούλη είναι κλασική συνοικιακή καφετέρια του Πειραιά. Πρώην Τίβεννος τώρα δεν ξέρω πως λέγεται. Τα πρωινά είναι γεμάτη με μαθητές από τα γύρω σχολεία, το απόγευμα έχει καμμένους γαύρους που διαβάζουν Πρωταθλητή και το βράδυ κανέναν τελειωμένο. που από το πολύ πιώμα δεν μπορεί να περπατήσει μέχρι την Τρούμπα.
Φίλε παίζει τίποτα καλό μέσα ή μόνο σαπίλα γιατί φαντάζομαι θα έχεις πέρασει κάποιες μέρες να τσεκάρεις για να τα γράφεις αυτά
+1000000
Ο Τίβενος απ' όταν άνοιξε ήταν καφετέρια γεμάτη με μαθητές. Όχι τόσο πολύ από απέναντι όσο από αλλού. Πριν ήταν ζαχαροπλαστείο. Για την ιστορία, όσοι πήγαιναν σχολεία εκείνη την εποχή στο 1ο ή στο 6ο ή στο εσπερινό πήγαιναν στον κυρ-Γιάννη λίγο πιο κάτω (θεος σχωρέστον) που χρέωνε 90 δρχ το φραπέ και 10 δρχ το ποτήρι το νερό. Επίσης πληρώναμε για το τάβλι κλπ Μετά από καιρό που άνοιξε ο Τίβενος άρχισε να έχει κίνηση από το σχολείο απέναντι.
Α-Ω
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 4.775
- Πόντοι
- 3.715
δε θα μπορούσε να έχει μια αλυσίδα Πειραϊκή;
ένα πλωτό στο λιμάνι με τις καμπίνες του για τα πριβέ γούστα;
μαλάκες δήμαρχοι, μαλάκες ψηφοφόροι
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.239
- Πόντοι
- 7.885
Που χάθηκε ρε μάγκες το πουτανάκι πίσω από τον Αγ.Διονύση .Πέρασα σήμερα 2-3 φορές από 24:00-00:30 και δεν υπήρχε ψυχή .Όπως επίσης και πίσω από το Σίσα ερημιά.
scorpioking
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 13
- Like
- 53
- Πόντοι
- 1.997
θα ήταν απασχολημένη....
και χθες... λιγο αφοτου αρχισε η βροχη, εκεί ήταν πάντος............
μες τη καύλα όπως πάντα......
και χθες... λιγο αφοτου αρχισε η βροχη, εκεί ήταν πάντος............
μες τη καύλα όπως πάντα......
mia koukla kathete sto ktirio :vlanis maritime" stin akti miaouli tis teleutes meres...kserei kaneis kati? prepei na einai kainourgia... simera kata tis 4 to brady einai ekei!einai ite eksw ite se ena prasino amaksaki(nomizw panta h kati tetoio)
Που χάθηκε ρε μάγκες το πουτανάκι πίσω από τον Αγ.Διονύση .Πέρασα σήμερα 2-3 φορές από 24:00-00:30 και δεν υπήρχε ψυχή .Όπως επίσης και πίσω από το Σίσα ερημιά.
Που ακριβως βρισκεται αυτη... και ποιες ωρες ρε παιδια... μηπως και παμε καμια βολτα προς τα εκει...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 15
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις