Νέα

Πιάτσες με Ασιάτισσες/Ημερήσια ενημέρωση για Aσιάτισσες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα babapoulos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 289K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

guts40

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
χαιρετω τους συμπουδελιαριδες. μολις επανηλθα στην ατακτη αθηνα επειτα απο 2 εβδ γεμισμα των μπαταριων. δεν ειδα και πολυ κινηση στο site με αναφορες.
Σημερα θα γινει η πρωτη αναζητηση για κινεζοπιπινη.
Ελπιζω να μην εχουν χαθει απο την πιατσα και να αποτελει πια μια ευχαριστη παρενθεση στην νυκτερινη πορνοκατασταση της αθηνας.
τα λεμε με νεοτερα φιλοι συναθλητες.......

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
χαιρετω τους συμπουδελιαριδες. μολις επανηλθα στην ατακτη αθηνα επειτα απο 2 εβδ γεμισμα των μπαταριων. δεν ειδα και πολυ κινηση στο site με αναφορες.
Σημερα θα γινει η πρωτη αναζητηση για κινεζοπιπινη.
Ελπιζω να μην εχουν χαθει απο την πιατσα και να αποτελει πια μια ευχαριστη παρενθεση στην νυκτερινη πορνοκατασταση της αθηνας.
τα λεμε με νεοτερα φιλοι συναθλητες.......
αξιος τυπε
:rockon:

guts40

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
παιδες καθωτι το οπλικο μου συστημα ηταν σε θεση μαχης και δεν μπορουσε αλλο να περιμενει, εγινε καταθεση απογευματινη επειτα απο τρεις ωρες μεσημεριανης περιηγησης στα πορνοσοκακια της αθηνας.
τελικα την μιμι δεν την βρηκα στο τηλ, αλλα ετσι και αλλιως δουλευει μονο βραδυ, εκανα καταθεση στο κινεζοπιπινι ονοματι λιζα επειτα απο ραντεβου που δοθηκε σε υψος της πειραιως και επειτα με οδηγησε στα ιδιαιτερα διαμερισματα της.
εκει για μια ωρα και βαλε χτυπηθηκαμε σαν χταποδια. ενταξει πολυ καλο το μωρο αλλα το μονο που με χαλαει ειναι το αξυριστο μουνακι της. τουλαχιστον η μιμι το εχει εντελως ξυρισμενο πλεον, αλλα η λιζα εκει επιμονη να το εχει δασομενο.
παντος συγκριτικα θα ελεγα οτι η μιμι αξιζει περισσοτερο απο πλευρας υπηρεσιων αλλα και τιμης. πντος και οι δυο ειναι πολυ καθαρες παντα μπανιο πριν και μετα και πολυ φιλικες σαν να γνωριζομαστε απο καιρο.
συναθλητες τα λεμε σε επομενη συντομη καταθεση και επεται κριτικη.......  χαιρετω!!

salieri

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2006
Like
6
Πόντοι
1
παιδες καθωτι το οπλικο μου συστημα ηταν σε θεση μαχης και δεν μπορουσε αλλο να περιμενει, εγινε καταθεση απογευματινη επειτα απο τρεις ωρες μεσημεριανης περιηγησης στα πορνοσοκακια της αθηνας.
τελικα την μιμι δεν την βρηκα στο τηλ, αλλα ετσι και αλλιως δουλευει μονο βραδυ, εκανα καταθεση στο κινεζοπιπινι ονοματι λιζα επειτα απο ραντεβου που δοθηκε σε υψος της πειραιως και επειτα με οδηγησε στα ιδιαιτερα διαμερισματα της.
εκει για μια ωρα και βαλε χτυπηθηκαμε σαν χταποδια. ενταξει πολυ καλο το μωρο αλλα το μονο που με χαλαει ειναι το αξυριστο μουνακι της. τουλαχιστον η μιμι το εχει εντελως ξυρισμενο πλεον, αλλα η λιζα εκει επιμονη να το εχει δασομενο.
παντος συγκριτικα θα ελεγα οτι η μιμι αξιζει περισσοτερο απο πλευρας υπηρεσιων αλλα και τιμης. πντος και οι δυο ειναι πολυ καθαρες παντα μπανιο πριν και μετα και πολυ φιλικες σαν να γνωριζομαστε απο καιρο.
συναθλητες τα λεμε σε επομενη συντομη καταθεση και επεται κριτικη.......   χαιρετω!!

Η Λιζα απο εμφανιση λεει τιποτα ρε φιλε guts???

guts40

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Η Λιζα απο εμφανιση λεει τιποτα ρε φιλε guts???
φιλε συναθλητη η μιμι ειναι ανωτερη σε εμφανιση αλλα και στο κρεβατι. ειδικα στο κρεβατι, εκει δεν παιζεται. οσο για την εμφανιση γουστα ειναι αυτα.
απλα η λιζα ειναι καθαρα κινεζα ενω η μιμι παιζεται εαν ειναι κινεζα αλλα μου κανει περισσοτερο για ταυλανδεζα

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
φιλε συναθλητη η μιμι ειναι ανωτερη σε εμφανιση αλλα και στο κρεβατι. ειδικα στο κρεβατι, εκει δεν παιζεται. οσο για την εμφανιση γουστα ειναι αυτα.
απλα η λιζα ειναι καθαρα κινεζα ενω η μιμι παιζεται εαν ειναι κινεζα αλλα μου κανει περισσοτερο για ταυλανδεζα

ακριβώς όπως τα λέει ο συνάδελφος
η μιμι είναι ταυλανδέζα
η λίζα κινέζα
η μιμί πάει 50 + ξενοδοχείο
η λίζα 100 (μασαζ+σεξ) σε σπίτι δικό της
η μιμί το χει ξυρισμένο
η λίζα θάμνο
απο τη μιμί μπορεί να φας και χυλόπιτα
από τη λίζα όχι
πάντως η λίζα εμένα μου άρεσε περισσότερο στο παρουσιαστικό της
έχει περίεργη εξωτική ομορφιά (από αυτές που ήσ ου αρέσουν πολύ ή δεν σου αρέσουν καθόλου)

salieri

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Ευχαριστω συναθλητες για τις απαντησεις...

dimitris_zio

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
6
μαγκες που τις βρεισκω τις κουκλες? Αν κ δε μπωρω να βρω Japanese.....

cc68

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σε ολους.
Παρακολουθω το σαιτ αρκετο καιρο αλλα ποτε μεχρι τωρα δεν εγραψα....
Μεχρι που η συζητηση σας αγγιξε την ευαισθητη χορδη.....
Εκκληση....
Πως μπορω να βρω την Λιζα?
Ειναι απωθημενο ετων παιδια......Βοηθεια!!!
Ναστε ολοι καλα για την πρωτοτυπη ενημερωση!

guts40

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ακριβώς όπως τα λέει ο συνάδελφος
η μιμι είναι ταυλανδέζα
η λίζα κινέζα
η μιμί πάει 50 + ξενοδοχείο
η λίζα 100 (μασαζ+σεξ) σε σπίτι δικό της
η μιμί το χει ξυρισμένο
η λίζα θάμνο
απο τη μιμί μπορεί να φας και χυλόπιτα
από τη λίζα όχι
πάντως η λίζα εμένα μου άρεσε περισσότερο στο παρουσιαστικό της
έχει περίεργη εξωτική ομορφιά (από αυτές που ήσ ου αρέσουν πολύ ή δεν σου αρέσουν καθόλου)
φιλε συναθλητη ετσι ακριβως εχουν τα πραγματα. εισαι ακριβεστατος. πανος κατα με, ψηφιζω μιμι καθωτι ειναι πιο σεξουαλικη και δινει το κατι παρπανω. παντος και οι δυο ειναι πολυ καλες, το μονο που με χαλαει το 100 ευρο στην λιζα.
να μου πεις και για την μιμι ειναι 50 δικα της και 23 για το πορνοχοτελ αρα 73 ευροπουλα.

Peiraiotis

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
8
Πόντοι
1
Για το αλλο κινεζακι που παίζει γυρω απο το christin υπάρχει κάτι?Εχω περάσει αρκετές φορές μεσημέρι τις τελευταίες μέρες αλλα δε κυκλοφορεί τίποτα προς το κίτρινο!!!! Ώρες 12 περίπου...και κατα τις 15:00...Οκ δε μπορώ και να κατασκηνώσω εκεί!!!!χιχχιι
Επίσης αν υπάρχει τηλέφωνο για μιμή...ευπρόσδεκτο μια και ο χρονος για γύρες περιορισμένος...

looking-for

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
φιλοι συναγωνιστες καλημερα!
με ολο τον σεβασμο στην εμπειρια σας...
μπορω να εχω και εγω σε πμ απο καποιον τα τηλεφωνα της μιμης και της λιζας?
Ειμαι και εγω μεγαλος λατρης του κινεζο-ταυλανδεζικου  :knockinb:

dimitris_zio

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
6
δεν εχετε απαντησει στο πως βρεισκουμε λιαζα κ μιμι....

cc68

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ναι ρε παιδια.....
Ενα πμ περιμενουμε.
Γιατι δεν βοηθατε?
:-

klitiras

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
αλλο ενα πμ παρακαλω κ σε εμενα της ταυλανδης..ευχαριστω

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
αλλο ενα πμ παρακαλω κ σε εμενα της ταυλανδης..ευχαριστω

δεν έχει τηλέφωνο η ταυλάνδη λεεεεεμεεεεεεε!
όποιος την πετύχει την πέτυχε και άμα του κάτσει του 'κατσε.

cc68

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Μηπως τελικα δεν λειτουργουν τα πμ?
:huh: :huh: :huh:

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
Μηπως τελικα δεν λειτουργουν τα πμ?
:huh: :huh: :huh:
Μήπως τελικά δεν λειτουργούν οι ενημερώσεις γιατί έχεις στείλει μόνο 5 μηνύματα και είναι όλα ερωτήσεις. Θες να μοιραστείς κάτι μαζί μας ώστε να αρχίσουμε να μοιραζόμαστε κι ημείς μαζί σου;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom