Νέα

Πιάτσες με Ασιάτισσες/Ημερήσια ενημέρωση για Aσιάτισσες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα babapoulos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 289K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

guts40

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ελπιζω παιδες η καμψη να υπαρξει μολις ανοιξει η αγορα των σχιστοματικων μωρων.
τα 100 και μαλιστα εκτος γραφειου ειναι παρα πολλα. ας εχει χαρη οτι ειναι κατι νεο για μας και με την ελπιδα οτι θα φρεναρουν οι τιμες και θα παρουν την κατιουσα.
παντος τα κινεζακια και ταυλανδακια ειναι φοβερα μωρα!!!!

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
ελπιζω παιδες η καμψη να υπαρξει μολις ανοιξει η αγορα των σχιστοματικων μωρων.
τα 100 και μαλιστα εκτος γραφειου ειναι παρα πολλα. ας εχει χαρη οτι ειναι κατι νεο για μας και με την ελπιδα οτι θα φρεναρουν οι τιμες και θα παρουν την κατιουσα.
παντος τα κινεζακια και ταυλανδακια ειναι φοβερα μωρα!!!!

Ειναι .....παναθεμα τα!!!!!!  Εχουν αυτο το παιδιακιστικο στο βλεμμα τουs ........αχχχχχχχχχ  με αναψεs παλι..χαχαχαχ

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
τελικά πρέπει να είναι πάνω από δυο οι κινέζες του γραφείου
εγώ είχα πάρει τη Λίζα
χτες μου είπαν ότι είχαν τη λίζα και τη Μαριάννα
τώρα ο συναγωνιστής γράφει για τη Μαρία

πρέπει να ξεκινήσει η χαρτογράφηση

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
γιατι της κανετε πλουσιες τις κινεζες , ρε παιδια? τωρα αρχιζουν και σιγοβγαινουν στην πιατσα! δηλαδη αργοτερα τι θα ζητανε αν τις καλομαθαινουμε απο τωρα?? 200αρι για τσιμπουκι?? ηρεμηστε λιγο και μην νομιζετε οτι εχετε να κανετε με τιποτα αφελης κοριτσακια.....οι κινεζοι ειναι απο τους πιο πονηρουςκαι φιλοχρηματους λαους!! θα μασ γαμησουν στο τελος!! :pipa3:(αντι να το κανουμε εμεις...)

μας κάνουν κι αυτές πλούσιους ... συναισθηματικά  :2funny:

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
Στις 22.30 σημερα καθονταν στην αφετηρια των λεωφορειων στην Χαλκοκονδυλη και χαζογελαγαν με κατι καβλιαρηδες που ... περιμεναν το λεωφορειο  :2funny:

εκεί την πέτυχα κι εγώ χτες και έκανα κύκλους μέχρι να φύγει το λεωφορείο και ο αλβανός που καθόταν μαζί της.
σε κάποια στιγμή προσεγγίζω την παρατηρώ, διαπιστώνω ότι κάτι δεν μου αρέσει και δεν μου κάνει κλικ αλλά παρόλα αυτά χάριν της εμπειρίας της μιλάω αγγλικά+νοηματική και τη ρωτάω αν έχει χρόνο να πάμε στο xdream. με σκανάρει από πάνω ως κάτω με κοιτάει απαξιωτικά (ψηλό παιδί και όμορφο είμαι αλλά φόραγα σορτσάκι) και γυρνάει από την άλλη. χυλόπιτα κύριοι! έτσι χάθηκε η ευκαιρία να γίνει η μιμί 50 ευρώ πλουσιότερη, το xdream 23 ευρώ πλουσιότερο κι εγώ 73 ευρώ φτωχότερος. ευτυχώς που δεν μου άρεσε η μιμί γιατί θα είχα σκυλιάσει... Λίγο πιο κάτω έκανε πιάτσα η ομογενής της (δεν πιστεύω ότι είναι κινέζες, πιο πολύ με ταυλανδέζες μου κάνουν, αλλά αυτό πορεί να μας το πει ο πάτερ που την πήρε)η οποία είναι υποδεέστερη σε ομορφιά.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.093
Πόντοι
22.785
εκεί την πέτυχα κι εγώ χτες και έκανα κύκλους μέχρι να φύγει το λεωφορείο και ο αλβανός που καθόταν μαζί της.
σε κάποια στιγμή προσεγγίζω την παρατηρώ, διαπιστώνω ότι κάτι δεν μου αρέσει και δεν μου κάνει κλικ αλλά παρόλα αυτά χάριν της εμπειρίας της μιλάω αγγλικά+νοηματική και τη ρωτάω αν έχει χρόνο να πάμε στο xdream. με σκανάρει από πάνω ως κάτω με κοιτάει απαξιωτικά (ψηλό παιδί και όμορφο είμαι αλλά φόραγα σορτσάκι) και γυρνάει από την άλλη. χυλόπιτα κύριοι! έτσι χάθηκε η ευκαιρία να γίνει η μιμί 50 ευρώ πλουσιότερη, το xdream 23 ευρώ πλουσιότερο κι εγώ 73 ευρώ φτωχότερος. ευτυχώς που δεν μου άρεσε η μιμί γιατί θα είχα σκυλιάσει... Λίγο πιο κάτω έκανε πιάτσα η ομογενής της (δεν πιστεύω ότι είναι κινέζες, πιο πολύ με ταυλανδέζες μου κάνουν, αλλά αυτό πορεί να μας το πει ο πάτερ που την πήρε)η οποία είναι υποδεέστερη σε ομορφιά.

έπρεπε νά ψωνιζες άπό τον πεζόδρομο........

ή να έλεγες στόν ρεσεψιονίστ τι θέλης. ;) ;) ;) ;) ;)

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
έπρεπε νά ψωνιζες άπό τον πεζόδρομο........

είμαι άμαθος από πιάτσες
παιδί των στούντιο είμαι
και θα παραμείνω απλώς παθαίνω
κάτι μεταλλάξεις που και που  :grin:
-δλδ ο ρεσεψιονίστ δέχεται παραγγελίες;

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
τις μαλακιες θα τις σταματησουμε ποτε, ή σωνει και καλα πρεπει να κανουμε τους μαγκες ????  :jerking: :jerking:

τι αρχιδια δουλεια εχει ο ρεσεψιονιστ ενος fuckotel με βιζιτες ???? θα παει καποιος σ εναν ρεσεψιονιστ ενος fuckotel, θα του πει θελω μουνι κι εκεινος θα του στειλει ενα πακετο ????

άιντεεεεε.... που βαζουμε και εμοτικον με το κλεισιμο του ματιου για να το παιξουμε καπως.. βαλτε μυαλο....  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.093
Πόντοι
22.785
τις μαλακιες θα τις σταματησουμε ποτε, ή σωνει και καλα πρεπει να κανουμε τους μαγκες ????  :jerking: :jerking:

τι αρχιδια δουλεια εχει ο ρεσεψιονιστ ενος fuckotel με βιζιτες ???? θα παει καποιος σ εναν ρεσεψιονιστ ενος fuckotel, θα του πει θελω μουνι κι εκεινος θα του στειλει ενα πακετο ????

άιντεεεεε.... που βαζουμε και εμοτικον με το κλεισιμο του ματιου για να το παιξουμε καπως.. βαλτε μυαλο....  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

αμα εισε αγαμητος ελα να γαμησης εμενα .............
και αμα θελης με ραντεβου παρε με τηλεφωνο...................

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
οκ....

οταν θα με ΞΑΝΑρωτησεις για την επομενη καβατζα, θα σου στειλω αυτο το ποστ για να με θυμασαι, που κανεις και το μαγκα με τις info άλλων..

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.093
Πόντοι
22.785
οκ....

οταν θα με ΞΑΝΑρωτησεις για την επομενη καβατζα, θα σου στειλω αυτο το ποστ για να με θυμασαι, που κανεις και το μαγκα με τις info άλλων..

δεν το συνεχιζω........
εσυ με εγραψες αν θυμασαι..........

τωρα για καβατζες  :think: :think: δεν μου χρειαζονται

γιατι δεν μου σηκωνεται.................www.freeimagehosting.net/] [/url]

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
δεν το συνεχιζω........
εσυ με εγραψες αν θυμασαι..........

τωρα για καβατζες  :think: :think: δεν μου χρειαζονται

γιατι δεν μου σηκωνεται.................www.freeimagehosting.net/] [/url]
σωστος, μην το συνεχιζεις, διοτι σε πηρα απ το χερακι και σε πηγα οπως θυμασαι και εκτος απ το οτι το εβγαλες προγραμμα σ οποιον μιλαει ελληνικα (βλεπε ποστ σου), τωρα βγαζεις και γλωσσα..  :P

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.093
Πόντοι
22.785
σωστος, μην το συνεχιζεις, διοτι σε πηρα απ το χερακι και σε πηγα οπως θυμασαι και εκτος απ το οτι το εβγαλες προγραμμα σ οποιον μιλαει ελληνικα (βλεπε ποστ σου), τωρα βγαζεις και γλωσσα..  :P

Δέν τό συνεχίζω....... :-*

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Παλι ψαχνεσαι τι θα γινη με σενα δεν θα χορτασης καμια φορα                         

αχορταγη  :grin: :grin: :grin:

guts40

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
οντως φιλε συναθλητη, και εγω για ταυλανδεζα την κανω. παντος ειναι πολυ καλη και μην πω αστερι στο κρεβατι.
προς το παρων δεν δοκιμασα την λιζα που εχει αναφερθει στην πειραιως για να εχω μια συγκριση. παντος η μιμι ειναι αστερι και δεν ζητα τα 100 ευροπουλα που θελει το αλλο μωρο.
οκ...  θα μου πεις οτι στην αλλη περιπτωση δεν πληρωνεις το ξενοδοχειο αλλα 23 ευροπουλα.
ενταξει συμφωνω οτι η διαφορα δεν ειναι και τοσο μεγαλη.

nevermind

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Οπότε παιδιά συνοπτικά αν κατάλαβα καλά μιλάμε για ένα γραφείο που κανονίζεις συνάντηση για να βρεθείς τελικά στον χώρο της κοπέλας στην Πειραιώς στο ύψος Κεραμικού και στην Γλυφάδα στο οποίο μεχρι στιγμής παίζουν 2 κοπέλες, ενδεχομένως 3 ή παραπάνω και με κόστος 100 ευρόπουλα. Και ξέρουμε πως η Λίζα από αυτές αξίζει.

Μετά έχουμε 2 μιλφοκινεζούλες και 1 πιπινοκινεζούλα που αξίζει οι οποίες κάνουν πιάτσα Σωκράτους κοντά στο ξενοδοχείο Χριστίν και κάπου τριγύρω που ζητάνε 40αρι.

Έπειτα άλλες 2 εκ των οποίων αυτή που αξίζει είναι η Μιμή που γυροφέρνουν χαμηλά Καποδιστρίου, αράζουν στο γωνιακό τυροπιτάδικο εκεί κι άμα τύχει πάνε και καμιά βολτούλα μέχρι Χαλκοκονδύλη στις αφετηρίες των λεωφορείων για να χαζογελάσουν με κάτι κομπιουτεράδες πακιστανούς κι αυτούς που περιμένουν το bus (προσοχή σύμφωνα με πληροφορίες δεν πρόκειται να συνενοηθείτε μαζί τους άμα φοράτε βερμούδα,βρωμάτε ή δεν είστε cool) και οι οποίες ζητούν 50αρι.

Και τέλος έχουμε την με 275 ανα ώρα με 2 εκτονώσεις που παζαρεύεται στα 200 και κάνει έξτρα παπάδες άμα σε γνωρίσει καλύτερα και της γυαλίσεις.

Μόλις γυρίσω απο διακοπές θα προσπαθήσω να βρω τις άκρες! Χίλια thanx παιδια γιατί κι εγώ το έχω το φετιχ μου με τις ασιατισσες!

guts40

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
μονο κανονιστε να μην ανεβασουμε τις τιμες καθωτι πιστευω οτι με την γενικοτερη σταση μας μπορουμε να τις κατεβασουμε κιολας.
συγκεκριμενα την μιμι την εχω τιμηση πολες φορες με γνωριζει πλεον καλα απο 50 το εχω κατεβασει στα 40 ευροπουλα. τωρα οσο αφορα την λιζα ακομα δεν την εχω τιμηση καθωτι περιμενω να ακουσω καποια κριτικη συγκρισης και παραλληλα το σκευτομαι το 100ρι εφοσον με 40 περνω εξισου τελεια διχως περιορισμο χρονου.
χθες κατεθεσα ξανα στην μιμι αν και ειμουν οριακα να παρω τηλ για τη λιζα.
παντος παιδες προσθεου μην ανεβασουμε τις τιμες που ζητουν, μην μας δουν ως ληγουρια και το εκμεταλευτουν δεοντος.

arkad

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
3
Like
130
Πόντοι
1
Δυστυχως το διδυμο στην Καποδιστριου δεν βρεθηκε,ελπιζω να ηταν με καποιο πελατη ή λογω διακοπων να απεχει και να επανεμφανιστει αργοτερα.
Εκανα την γυρα το βραδυ της Τριτης αλλα τιποτα.Στην καποδιστριου ηταν μονο η μαυρη ηπειρος και στον οκανα μια απο τα ιδια.
Αν εχει καποιος κανα νεωτερο το ποσταρει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom