Οπότε παιδιά συνοπτικά αν κατάλαβα καλά μιλάμε για ένα γραφείο που κανονίζεις συνάντηση για να βρεθείς τελικά στον χώρο της κοπέλας στην Πειραιώς στο ύψος Κεραμικού και στην Γλυφάδα στο οποίο μεχρι στιγμής παίζουν 2 κοπέλες, ενδεχομένως 3 ή παραπάνω και με κόστος 100 ευρόπουλα. Και ξέρουμε πως η Λίζα από αυτές αξίζει.
Μετά έχουμε 2 μιλφοκινεζούλες και 1 πιπινοκινεζούλα που αξίζει οι οποίες κάνουν πιάτσα Σωκράτους κοντά στο ξενοδοχείο Χριστίν και κάπου τριγύρω που ζητάνε 40αρι.
Έπειτα άλλες 2 εκ των οποίων αυτή που αξίζει είναι η Μιμή που γυροφέρνουν χαμηλά Καποδιστρίου, αράζουν στο γωνιακό τυροπιτάδικο εκεί κι άμα τύχει πάνε και καμιά βολτούλα μέχρι Χαλκοκονδύλη στις αφετηρίες των λεωφορείων για να χαζογελάσουν με κάτι κομπιουτεράδες πακιστανούς κι αυτούς που περιμένουν το bus (
προσοχή σύμφωνα με πληροφορίες δεν πρόκειται να συνενοηθείτε μαζί τους άμα φοράτε βερμούδα,βρωμάτε ή δεν είστε cool) και οι οποίες ζητούν 50αρι.
Και τέλος έχουμε την
με 275 ανα ώρα με 2 εκτονώσεις που παζαρεύεται στα 200 και κάνει έξτρα παπάδες άμα σε γνωρίσει καλύτερα και της γυαλίσεις.
Μόλις γυρίσω απο διακοπές θα προσπαθήσω να βρω τις άκρες! Χίλια thanx παιδια γιατί κι εγώ το έχω το φετιχ μου με τις ασιατισσες!