Νέα

Πιάτσες με Ασιάτισσες/Ημερήσια ενημέρωση για Aσιάτισσες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα babapoulos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 289K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

GM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
616
Μήπως τελικά δεν λειτουργούν οι ενημερώσεις γιατί έχεις στείλει μόνο 5 μηνύματα και είναι όλα ερωτήσεις. Θες να μοιραστείς κάτι μαζί μας ώστε να αρχίσουμε να μοιραζόμαστε κι ημείς μαζί σου;

Σωστος χ 10000

guts40

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
εβγε hellover, τους εδωσες την απαντηση που επρεπε.
πρεπει να μαθουν καποιοι να μοιραζουν τις πληροφοριες οπως εμεις και οχι μονο να λαμβανουν και τα υπολοιπα να τα κρατουν για παρτι τους. οποιος μοιραζει πληροφοριες και δινει ενημερωσης φαινεται μεσα απο το χρονο και την επισκεψημοτητα του στο σαητ αυτο.
οποιος δινει λαμβανει κιολας πληροφοριες.
δεν πρεπει να ειμαστε παρτακιδες αλλα οποιον βλεπουμε θα πρεπει να μας δειξει το αντιθετο με την παροδο του χρονου αλλιως στο περιθωριο και δεν αξιζει να λαμβανει πμ.
αυτα τα λιγα.......  και ακολουθουν ενημερωσης.................

ta

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
6
Για ποιά ενημέρωση μιλάμε?έστειλα πρίν τις διακοπές το τηλ της κινεζούλας που συνάντησα τουλάχιστον σε 4 άτομα με πμ με την παράκληση να αναφέρουν στο  thread εντυπώσεις για να δούμε πώς τσουλάει η κατάσταση μια και το φρούτο είναι καινούριο εδώ..όλοι με ευχαρίστησαν και απ'ότι μου είπαν συναντήθηκαν με τη συγκεκριμένη χωρίς καμμιά παραπάνω ενημέρωση....μάλλον παίζει ψιλοβαρεμάρα...

guts40

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Για ποιά ενημέρωση μιλάμε?έστειλα πρίν τις διακοπές το τηλ της κινεζούλας που συνάντησα τουλάχιστον σε 4 άτομα με πμ με την παράκληση να αναφέρουν στο  thread εντυπώσεις για να δούμε πώς τσουλάει η κατάσταση μια και το φρούτο είναι καινούριο εδώ..όλοι με ευχαρίστησαν και απ'ότι μου είπαν συναντήθηκαν με τη συγκεκριμένη χωρίς καμμιά παραπάνω ενημέρωση....μάλλον παίζει ψιλοβαρεμάρα...
παιζει και αυτο, οντως!!!

hounik

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Κριτικές
25
Like
90
Πόντοι
5.765
παιδια, οποιος μπορει το τηλεφωνο της λιζας,γιατι κοντευω να κανω σχεση με τη νανα απο το 104,να αλλαξει λιγο το μενου.

cc68

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Μήπως τελικά δεν λειτουργούν οι ενημερώσεις γιατί έχεις στείλει μόνο 5 μηνύματα και είναι όλα ερωτήσεις. Θες να μοιραστείς κάτι μαζί μας ώστε να αρχίσουμε να μοιραζόμαστε κι ημείς μαζί σου;

Βεβαιως να μοιραστω μαζι σας οτι θελετε....
Αλλα δεν ξερω τι θελετε....
Ρωτησε με οτι θελεις να μαθεις και θα απαντησω αμεσως...αν φυσικα ξερω.
Στην ιντερνετικη μου καριερα ουδεποτε αγνοησα ερωτηση που μου εγινε η  πμ που μου εστειλαν....
Ουτε θελω να εκμεταλευτω καμμια κατασταση ουτε οτιδηποτε αλλο.
Απλα οπως ειπα η συζητηση αγγιξε μια ευαισθητη χορδη και ενα απωθημενο και γιαυτο εγραψα....
Ζητω συγνωμη αν σας ενοχλησα...
Απλα πειτε το και δεν θα σας ξαναενοχλησω....
Παλι καθε καινουργιος απο καπου πρεπει να ξεκινησει...ετσι δεν ειναι?
Νασαι σιγουρος πως αν μου εδινες τηλεφωνο και αν αποκτουσα εμπειρια απι του θεματος δεν θα σας αφηνα χωρις ενημερωση....
Τωρα που μπηκα στο χορο ...θα χορεψω.
Δεν ειμαι απο αυτους που αρπαζουν οτι μπορουν και δεν μοιραζονται....
Απλα δωσε μου την ευκαιρια να μπω στο παιχνιδι και θα δεις.
Ευχαριστω
Χρηστος

cc68

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Τελικα το απωθημενο μου ικανοποιηθηκε μετα απο ευγενικη προσφορα μελλους τον οποιο και ευχαριστω βαθυτατα για την εμπιστοσυνη που μου εδειξε.
Συναντησα λοιπον την κοπελα που λεει πως λεγεται Λιζα.
Συμπερασματα:
Οι ασιατισες δεν εχουν καμμια σχεση με τις δυτικες......Ειναι χιλιαδες φορες καλυτερες.
ΑΛΛΑ.....
Αν σας αρεσουν τα πιασιματα.....ξεχαστε το....Η αναλογια χοντρων - αδυνατων στις ασιατισες ειναι αντιστροφως αναλογη.
Αν σας αρεσουν οι ... μπροσθοβαρες παλι ξεχαστε το.......
Αν περιμενετε να συννενοειθητε παλι ξεχαστε το......ουτε ελληνικα ουτε καλα αγγλικα.....
Η εμπειρια παντως ηταν καταπληκτικη....
Το μονο που με χαλασε ηταν το σιλικονατο λογω του οτο προτιμω τα φυσικα πραγματα ακομα και αν ειναι σχεδον ανυπαρκτα....
Κατα τα αλλα οι περιγραφες που εδωσαν τα αλλα μελη ειναι απολυτως ακριβεις....
Ελπιζω στο μελλον να εχουμε περισσοτερες επιλογες και φυσικα καλυτερες τιμες γιατι τα 100 ειναι πολλα............

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
Τελικα το απωθημενο μου ικανοποιηθηκε μετα απο ευγενικη προσφορα μελλους τον οποιο και ευχαριστω βαθυτατα για την εμπιστοσυνη που μου εδειξε.
Συμπερασματα:
Οι ασιατισες δεν εχουν καμμια σχεση με τις δυτικες......Ειναι χιλιαδες φορες καλυτερες.
ΑΛΛΑ.....
Αν σας αρεσουν τα πιασιματα.....ξεχαστε το....Η αναλογια χοντρων - αδυνατων στις ασιατισες ειναι αντιστροφως αναλογη.
Αν περιμενετε να συννενοειθητε παλι ξεχαστε το......ουτε ελληνικα ουτε καλα αγγλικα.....
Το μονο που με χαλασε ηταν το σιλικονατο λογω του οτο προτιμω τα φυσικα πραγματα ακομα και αν ειναι σχεδον ανυπαρκτα....
Ελπιζω στο μελλον να εχουμε περισσοτερες επιλογες και φυσικα καλυτερες τιμες γιατι τα 100 ειναι πολλα............

εύγε του cc68
άντε να μαζευόμαστε οι κινεζόφιλοι
και να αλληλοβοηθιόμαστε...
όχι τίποτα άλλο, να πέσουν και οι τιμές

dupont

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Συμπερασματα:
ΑΛΛΑ.....
Αν θελεις δωσε τηλ.Ευχαριστω

mojodojo

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
τελικα που ειναι αυτες οι πιατσες να παμε κι εμεις μια περατζαδα>?

dupont

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Μπορεις να δωσης τηλ. της Μιμης.Ευχαριστω προκαταβολικα.

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
778
Πόντοι
96
Ε ρε μπελα που βρηκαμεεεε!!!
να κυνηγαμε τη μιμη στα στενα της αθηνας!

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
Για φανταστειτε λιγο την σωκρατους γεματη με ασιατισσες αντι για γαζελες...

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
778
Πόντοι
96
:think: Οκ... τη φανταστήκαμε... Τωρα?!? :jerking:

Επισκέπτης
Παρακαλω οποιος εχει την καλωσυνη ας μου στειλει με pm τα τηλεφωνα της Λιζας απο Πειραιως καθως και της αλλης? απο Γλυφαδα.
Ευχαριστω προκαταβολικως και υποσχομαι να αναφερθω στο προσεχες μελλον στο πως πηγε αν καταφερω και γινει τελικα η συναντηση.

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
μολις περασα απο γερανιου και εξω απο το γνωστο ξενοδοχειο διπλα στις ρουμανοαλβανιδες ειχε δυο σχιστοματικα.. για κινεζακια τα εκοψα..ναι κανουν πιατσα....οχι τιμες δεν ρωτησα!!

pavlosfrgr

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ok
τορα καταλαβα πως λειτουργει.
νεος ,φρεσκος στην γειτονια χαιρετιζω συναγωνιστες,εχω παθος με τις ασιατισες για αυτο παρακαλω θελω τα τηλεφωνα και εχω καλα ινφος
για μασαζ,και κολ γκιρλς.
εφχαριστο αδελφια.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom