Μήπως τελικά δεν λειτουργούν οι ενημερώσεις γιατί έχεις στείλει μόνο 5 μηνύματα και είναι όλα ερωτήσεις. Θες να μοιραστείς κάτι μαζί μας ώστε να αρχίσουμε να μοιραζόμαστε κι ημείς μαζί σου;
Σωστος χ 10000
Μήπως τελικά δεν λειτουργούν οι ενημερώσεις γιατί έχεις στείλει μόνο 5 μηνύματα και είναι όλα ερωτήσεις. Θες να μοιραστείς κάτι μαζί μας ώστε να αρχίσουμε να μοιραζόμαστε κι ημείς μαζί σου;
Σωστος χ 10000
παιζει και αυτο, οντως!!!Για ποιά ενημέρωση μιλάμε?έστειλα πρίν τις διακοπές το τηλ της κινεζούλας που συνάντησα τουλάχιστον σε 4 άτομα με πμ με την παράκληση να αναφέρουν στο thread εντυπώσεις για να δούμε πώς τσουλάει η κατάσταση μια και το φρούτο είναι καινούριο εδώ..όλοι με ευχαρίστησαν και απ'ότι μου είπαν συναντήθηκαν με τη συγκεκριμένη χωρίς καμμιά παραπάνω ενημέρωση....μάλλον παίζει ψιλοβαρεμάρα...
Τελικα το απωθημενο μου ικανοποιηθηκε μετα απο ευγενικη προσφορα μελλους τον οποιο και ευχαριστω βαθυτατα για την εμπιστοσυνη που μου εδειξε.
Συναντησα λοιπον την κοπελα που λεει πως λεγεται Λιζα.
Συμπερασματα:
Οι ασιατισες δεν εχουν καμμια σχεση με τις δυτικες......Ειναι χιλιαδες φορες καλυτερες.
ΑΛΛΑ.....
Αν σας αρεσουν τα πιασιματα.....ξεχαστε το....Η αναλογια χοντρων - αδυνατων στις ασιατισες ειναι αντιστροφως αναλογη.
Αν σας αρεσουν οι ... μπροσθοβαρες παλι ξεχαστε το.......
Αν περιμενετε να συννενοειθητε παλι ξεχαστε το......ουτε ελληνικα ουτε καλα αγγλικα.....
Η εμπειρια παντως ηταν καταπληκτικη....
Το μονο που με χαλασε ηταν το σιλικονατο λογω του οτο προτιμω τα φυσικα πραγματα ακομα και αν ειναι σχεδον ανυπαρκτα....
Κατα τα αλλα οι περιγραφες που εδωσαν τα αλλα μελη ειναι απολυτως ακριβεις....
Ελπιζω στο μελλον να εχουμε περισσοτερες επιλογες και φυσικα καλυτερες τιμες γιατι τα 100 ειναι πολλα............
Αν θελεις δωσε τηλ.ΕυχαριστωΤελικα το απωθημενο μου ικανοποιηθηκε μετα απο ευγενικη προσφορα μελλους τον οποιο και ευχαριστω βαθυτατα για την εμπιστοσυνη που μου εδειξε.
Συναντησα λοιπον την κοπελα που λεει πως λεγεται Λιζα.
Συμπερασματα:
Οι ασιατισες δεν εχουν καμμια σχεση με τις δυτικες......Ειναι χιλιαδες φορες καλυτερες.
ΑΛΛΑ.....
Αν σας αρεσουν τα πιασιματα.....ξεχαστε το....Η αναλογια χοντρων - αδυνατων στις ασιατισες ειναι αντιστροφως αναλογη.
Αν σας αρεσουν οι ... μπροσθοβαρες παλι ξεχαστε το.......
Αν περιμενετε να συννενοειθητε παλι ξεχαστε το......ουτε ελληνικα ουτε καλα αγγλικα.....
Η εμπειρια παντως ηταν καταπληκτικη....
Το μονο που με χαλασε ηταν το σιλικονατο λογω του οτο προτιμω τα φυσικα πραγματα ακομα και αν ειναι σχεδον ανυπαρκτα....
Κατα τα αλλα οι περιγραφες που εδωσαν τα αλλα μελη ειναι απολυτως ακριβεις....
Ελπιζω στο μελλον να εχουμε περισσοτερες επιλογες και φυσικα καλυτερες τιμες γιατι τα 100 ειναι πολλα............
Αν θελεις δωσε τηλ.Ευχαριστω
Δεν ειναι ετσι.Την καλημερα μου παντως.50 μηνύματα μόνο ερωτήσεις & απαιτήσεις
Μπορεις να δωσης τηλ. της Μιμης.Ευχαριστω προκαταβολικα.Για ποιά ενημέρωση μιλάμε?έστειλα πρίν τις διακοπές το τηλ της κινεζούλας που συνάντησα τουλάχιστον σε 4 άτομα με πμ με την παράκληση να αναφέρουν στο thread εντυπώσεις για να δούμε πώς τσουλάει η κατάσταση μια και το φρούτο είναι καινούριο εδώ..όλοι με ευχαρίστησαν και απ'ότι μου είπαν συναντήθηκαν με τη συγκεκριμένη χωρίς καμμιά παραπάνω ενημέρωση....μάλλον παίζει ψιλοβαρεμάρα...