Νέα

Πιάτσες με Ασιάτισσες/Ημερήσια ενημέρωση για Aσιάτισσες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα babapoulos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 289K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
μετά μεγάλης στεναχώριας μετά από πληροφορίες του τρισμέγιστου Cc 68, Λϊζα τέλος. αντικαταστάτρια μια χοντρή και άγαρμπη. δεδομένης της τιμής (100 ευρώ) πάμε για άλλα

cc68

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
μετά μεγάλης στεναχώριας μετά από πληροφορίες του τρισμέγιστου Cc 68, Λϊζα τέλος. αντικαταστάτρια μια χοντρή και άγαρμπη. δεδομένης της τιμής (100 ευρώ) πάμε για άλλα

Φαινεται πως καποιος απο σας της εκανε προταση γαμου και σταματησε την δουλεια.....
Αντε καλα στεφανα!

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
Φαινεται πως καποιος απο σας της εκανε προταση γαμου και σταματησε την δουλεια.....
Αντε καλα στεφανα!

με πήρες χαμπάρι!
θα έρθεις; Είσαι επίτιμος καλεσμένος  :)

rocco83

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
125
Πόντοι
6
θα ακολουθησει και δεξιωση στη πρεσβεια της Ιαπωνιας με σουσι και γκεισες να τραγουδουν εμαθα ε??

cc68

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Να προσεξουμε οι καλεσμενοι ομως μην πεταξουμε ρυζι και παρεξηγηθει το σοι της νυφης.....
:2funny:

Undertaker

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Like
25
Πόντοι
1
Σήμερα μεσημέρι, γωνία Σωκράτους & Ξούθου έπαιζε ασιάτισσα, με κολλητό μαυρο παντελόνι και ασπρο ξωβυζο. Νορμάλ σωμα, ίσιο μαυρο μαλλί αλλά:
Α) Μεγάλη
Β) Φάτσα σαν του Μπρους Λι στο τέλος της ταινίας!

ουτε για αστείο!

nicks32

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
σχιστομάτα υπάρχει και στο μπουρδελάκι της παιανιαιων στο μεταξουργιο , κάτι από κορέα φέρνει , είναι λίγο στρουμπουλη βέβαια αλλά κάνει την πιο ωραία πίπα και αισθησιακό πήδημα με δερματάκι βελούδο + μεγάλους βύζους , την έχω πάρει δυο φορές αξίζει για milfoλατρες και σχιστοφιλους, την βρίσκουμε πρωινά εκεί 

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
σχιστομάτα υπάρχει και στο μπουρδελάκι της παιανιαιων στο μεταξουργιο , κάτι από κορέα φέρνει , είναι λίγο στρουμπουλη βέβαια αλλά κάνει την πιο ωραία πίπα και αισθησιακό πήδημα με δερματάκι βελούδο + μεγάλους βύζους , την έχω πάρει δυο φορές αξίζει για milfoλατρες και σχιστοφιλους, την βρίσκουμε πρωινά εκεί 
τυπε απτην νοτια κορεα η την βορειο? :2funny: :2funny:
αυτη νομιζω οτι ειναι καζακσταν η καπου εκει τριγυρω

nicks32

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
μπα το test drive έβγαλε ανατολική ασια  αλλά το που δεν ξέρω ,μιλάμε για κανα δεκάλεπτο μασσαζ με deepthroat :pipa2:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Συνημμένα

• expedition.jpg
    expedition.jpg
    64,1 KB · Εμφανίσεις: 56
  • ptdsc09685.jpg
    ptdsc09685.jpg
    130,6 KB · Εμφανίσεις: 81
  • untitled.jpg
    untitled.jpg
    97,5 KB · Εμφανίσεις: 44

krotalias

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2006
Like
7
Πόντοι
6
Στον καφενε της Γερανιου,πριν την Πειραιως,εθεαθη σχιστοματικο , εκ πρωτης και καθιστης οψεως ψιλοκαλο .
Βρισκοταν αναμεσα στις αλλες πατσαβουρες που βρισκονται εκει και σαχλαμαριζαν με 3 ζιταδες .
Ετσι δεν υπαρχουν παραπανω λεπτομερειες ...

Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
200
Like
4.376
Πόντοι
13.040
Εμφανίστηκαν μερικές στον πεζόδρομο που ενώνει Πειραιώς με Αγ. Κωνσταντίνου, όπου κάνουν πιάτσα Αλβανίδες προς την μεριά της Πειραιώς έξω Από το ξενοδοχείο Θεσσαλονίκη νομίζω, πρέπει να ήταν κινέζες.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Εμφανίστηκαν μερικές στον πεζόδρομο που ενώνει Πειραιώς με Αγ. Κωνσταντίνου, όπου κάνουν πιάτσα Αλβανίδες προς την μεριά της Πειραιώς έξω Από το ξενοδοχείο Θεσσαλονίκη νομίζω, πρέπει να ήταν κινέζες.

tigani

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
να μου πεις και για την μιμι ειναι 50 δικα της και 23 για το πορνοχοτελ αρα 73 ευροπουλα.

στειλτε σας παρακαλω και μενα το τηλ. απο την μιμη,θελω να κανω το ονειρο μου πραγματικοτητα.. δεν κανω πλακα
οτι καινουριο αλλο απο κινα πεσει στην αντιληψη μου σας υποσχομαι να το μοιραστω, ευχαριστω

tigani

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
με την μιμι τι γινεται? παιζει ακομα? δωστε πληροφοριες.θα παω σημερα να ψαξω στους δρομους..
αφου το δηλωσα, οτι γραφει δεν ξεγραφει. η επομενη που θα τιμησω θα ειναι η κινεζα η γιαπονεζα και ασ χρειαστει να παω κυπρο! :headbang:

laxpix

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Geia sas paidia, eimai neos edo mai kai den eixa parei xampari pos to site xanaarxise na leitourgei. Einai kai mena to megalo mou apothimeno ta asiatakia . Me lipi mou eida pos edo kai kana mina kanenas den exei grapsei edo. Ti egine? Xathikan ta asiatakia? Yparxei tipota? Kaneis na me voithisei? Euxaristo

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Geia sas paidia, eimai neos edo mai kai den eixa parei xampari pos to site xanaarxise na leitourgei. Einai kai mena to megalo mou apothimeno ta asiatakia . Me lipi mou eida pos edo kai kana mina kanenas den exei grapsei edo. Ti egine? Xathikan ta asiatakia? Yparxei tipota? Kaneis na me voithisei? Euxaristo

Δοκίμασε την καινούργια την Λίλα!!!

Μην γράφεις με αγγλικά...θα το σβήσουν!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom