dimitris_zio
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
αδελφια sorry αλλα μπωρει καποιοσ να πει αν μπορει να μου πει τι ακριβος πεζει με Ασσιατισες... οχι Φιλιπινες παρακαλω.... εχει καποος να προτηνει κατι....???
. Επίσης εταιρεία παροχής προσφέρει ανάλογη κινέζα στη γλυφάδα αλλά δεν την έχω δει.
τότε πρέπει να είναι η ίδια που πήρα στην ομόνοιαΤης Γλυφάδας είναι skiny αλλά χαμογελαστή και καλοπροαίρετη. Είναι εγκατεστημένη σε ξενοδοχείο και δεχεται στο δωματιο. Αν εξαιρέσει κανείς το αφύσικα τρυχωτό αιδίο της τα υπόλοιπα είναι συμπαθητικά.
τότε πρέπει να είναι η ίδια που πήρα στην ομόνοια
θάμνος ακλάδευτος και πολύ αδύνατη
εκτός αν είναι κλώνοι
της ομόνοιας λεγόταν λίζα
μπορεί και να εναλάσσονται
καλησπερα!!!
μετα απο πμ που ελαβα απο συναγωνιστη heellover (τον οποιο και ευχαριστω)
πηρα τηλεφωνο και πηγα και γω Πειραιως στο γνωστο σημειο και ηρθε και με παρελαβε το κινεζακι βεβαια δεν ητανε 20σαρι πρεπει γυρω στα 28 αλλα στηθος καλο και ωραιο λαρακι
με πηγε στο δωματιο (δεν μιλανε γρι ελληνικα) μου εδειξε το μπανιο και με περιμενε στο κρεβατι να με αλειψει με τα λαδακια ολο χαμογελακια !!! κορμακι αψογο
μετα απο κανα 20λεπτο απαλου μασσαζ με γυρισε αρχισε τα γλυψιματα και μολις με ειδε ντουρασελ εβαλε την κρεμουλα της , οποτε της ζητησα να συνεχισει αυτο που εκανε , χαιδευοντας το ακι της πηρα λιγο κρεμουλα στο δακτυλο και ειπα να δοκιμασω να δω τι παιζει απο πισω!!!! πολυ σφικτο !!! με το που μπηκε το δακτυλο εσφιξε κιαλλο και πεταχτηκε φοβερο αλλα συνεχιζα παλι τα ιδια χωρις ομως να ειναι δυσαρεστημενη!!
ειχε τοσο ομορφο και απαλο δερματακι και στη θέα που εβλεπα και δουλευα το λαρακι της
δεν προλαβα καν να την γυρισω εφλυφε τοσο ομορφα που τελειωσα στο προσωπακι της μπας και αλλαξει χρωμα!!!
ελπιζω την αλλη φορα να εισβαλω βαθεως αλλα σιγουρα με αλλη ισως τη λιζα που πηρε και ο φιλος χιλλοβερ
παντως πρεπει να εχει πολλα τεμαχια η εταιρεια παροχης
μου κοστισε ενα κατοσταρι , πιστευω πως θα πρεπει να το μειωσουν ομως .
αλλα τη να κάνουμε αλλη χαρη το κινεζικο
μα δεν με χαλασε καθολου απλα δεν την λεγανε λιζα
να ξερεται συναθλητες μου, οτι γενικοτερα στην ασια δεν το ξυριζουν. λιγες ειναι αυτες που το περιποιουνται , απο πλευρας μαλιου εεεεεεεε....τότε πρέπει να είναι η ίδια που πήρα στην ομόνοια
θάμνος ακλάδευτος και πολύ αδύνατη
εκτός αν είναι κλώνοι
της ομόνοιας λεγόταν λίζα
μπορεί και να εναλάσσονται
να ξερεται συναθλητες μου, οτι γενικοτερα στην ασια δεν το ξυριζουν. λιγες ειναι αυτες που το περιποιουνται , απο πλευρας μαλιου εεεεεεεε....
γιατι της κανετε πλουσιες τις κινεζες , ρε παιδια? τωρα αρχιζουν και σιγοβγαινουν στην πιατσα! δηλαδη αργοτερα τι θα ζητανε αν τις καλομαθαινουμε απο τωρα?? 200αρι για τσιμπουκι?? ηρεμηστε λιγο και μην νομιζετε οτι εχετε να κανετε με τιποτα αφελης κοριτσακια.....οι κινεζοι ειναι απο τους πιο πονηρουςκαι φιλοχρηματους λαους!! θα μασ γαμησουν στο τελος!! (αντι να το κανουμε εμεις...)