Νέα

Πιάτσες με Ασιάτισσες/Ημερήσια ενημέρωση για Aσιάτισσες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα babapoulos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 289K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

dimitris_zio

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
6
αδελφια sorry αλλα μπωρει καποιοσ να πει αν μπορει να μου πει τι ακριβος πεζει με Ασσιατισες... οχι Φιλιπινες παρακαλω.... εχει καποος να προτηνει κατι....???

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
Ό,τι παίζει με ασιάτισες στην Αθήνα γράφεται στις 8 σελιδούλες που προηγούνται.
ρίξε μια ματιά και τα ξαναλέμε.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
. Επίσης εταιρεία παροχής προσφέρει ανάλογη κινέζα στη γλυφάδα αλλά δεν την έχω δει.

Της Γλυφάδας είναι skiny αλλά χαμογελαστή και καλοπροαίρετη. Είναι εγκατεστημένη σε ξενοδοχείο και δεχεται στο δωματιο. Αν εξαιρέσει κανείς το αφύσικα τρυχωτό αιδίο της τα υπόλοιπα είναι συμπαθητικά.

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
Της Γλυφάδας είναι skiny αλλά χαμογελαστή και καλοπροαίρετη. Είναι εγκατεστημένη σε ξενοδοχείο και δεχεται στο δωματιο. Αν εξαιρέσει κανείς το αφύσικα τρυχωτό αιδίο της τα υπόλοιπα είναι συμπαθητικά.
τότε πρέπει να είναι η ίδια που πήρα στην ομόνοια
θάμνος ακλάδευτος και πολύ αδύνατη
εκτός αν είναι κλώνοι
της ομόνοιας λεγόταν λίζα
μπορεί και να εναλάσσονται

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
εκτός αν είναι κλώνοι

Ίσως αλλά στην αγγελία γράφει και γλυφάδα και κεντρο. Η τηλεφωνήτρια ρωτάει για ποιά περιοχή.

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
ναι αλλά μπορεί να τις εναλάσσει. να δουλεεύει μία στη γλυφάδα μια το κέντρο η καθεμία

tothelo

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2008
Κριτικές
6
Like
2
Πόντοι
1
καλησπερα!!!
μετα απο πμ που ελαβα απο συναγωνιστη heellover (τον οποιο και ευχαριστω)
πηρα τηλεφωνο και πηγα και γω Πειραιως στο γνωστο σημειο και ηρθε και με παρελαβε το κινεζακι βεβαια δεν ητανε 20σαρι πρεπει γυρω στα 28 αλλα στηθος καλο και ωραιο λαρακι
με πηγε στο δωματιο (δεν μιλανε γρι ελληνικα) μου εδειξε το μπανιο και με περιμενε στο κρεβατι να με αλειψει με τα λαδακια ολο χαμογελακια !!! κορμακι αψογο
μετα απο κανα 20λεπτο απαλου μασσαζ με γυρισε αρχισε τα γλυψιματα και μολις με ειδε ντουρασελ εβαλε την κρεμουλα της , οποτε της ζητησα να συνεχισει αυτο που εκανε , χαιδευοντας το ακι της πηρα λιγο κρεμουλα στο δακτυλο και ειπα να δοκιμασω να δω τι παιζει απο πισω!!!! πολυ σφικτο !!! με το που μπηκε το δακτυλο εσφιξε κιαλλο και πεταχτηκε  :2funny: φοβερο αλλα συνεχιζα παλι τα ιδια χωρις ομως να ειναι δυσαρεστημενη!!
ειχε τοσο ομορφο και απαλο δερματακι και στη θέα που εβλεπα και δουλευα το λαρακι της
δεν προλαβα καν να την γυρισω εφλυφε τοσο ομορφα που τελειωσα στο προσωπακι της μπας και αλλαξει χρωμα!!!
ελπιζω την αλλη φορα να εισβαλω βαθεως αλλα σιγουρα με αλλη ισως τη λιζα που πηρε και ο φιλος χιλλοβερ
παντως πρεπει να εχει πολλα τεμαχια η εταιρεια παροχης
μου κοστισε ενα κατοσταρι , πιστευω πως θα πρεπει να το μειωσουν ομως .
αλλα τη να κάνουμε αλλη χαρη το κινεζικο

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
καλησπερα!!!
μετα απο πμ που ελαβα απο συναγωνιστη heellover (τον οποιο και ευχαριστω)
πηρα τηλεφωνο και πηγα και γω Πειραιως στο γνωστο σημειο και ηρθε και με παρελαβε το κινεζακι βεβαια δεν ητανε 20σαρι πρεπει γυρω στα 28 αλλα στηθος καλο και ωραιο λαρακι
με πηγε στο δωματιο (δεν μιλανε γρι ελληνικα) μου εδειξε το μπανιο και με περιμενε στο κρεβατι να με αλειψει με τα λαδακια ολο χαμογελακια !!! κορμακι αψογο
μετα απο κανα 20λεπτο απαλου μασσαζ με γυρισε αρχισε τα γλυψιματα και μολις με ειδε ντουρασελ εβαλε την κρεμουλα της , οποτε της ζητησα να συνεχισει αυτο που εκανε , χαιδευοντας το ακι της πηρα λιγο κρεμουλα στο δακτυλο και ειπα να δοκιμασω να δω τι παιζει απο πισω!!!! πολυ σφικτο !!! με το που μπηκε το δακτυλο εσφιξε κιαλλο και πεταχτηκε  :2funny: φοβερο αλλα συνεχιζα παλι τα ιδια χωρις ομως να ειναι δυσαρεστημενη!!
ειχε τοσο ομορφο και απαλο δερματακι και στη θέα που εβλεπα και δουλευα το λαρακι της
δεν προλαβα καν να την γυρισω εφλυφε τοσο ομορφα που τελειωσα στο προσωπακι της μπας και αλλαξει χρωμα!!!
ελπιζω την αλλη φορα να εισβαλω βαθεως αλλα σιγουρα με αλλη ισως τη λιζα που πηρε και ο φιλος χιλλοβερ
παντως πρεπει να εχει πολλα τεμαχια η εταιρεια παροχης
μου κοστισε ενα κατοσταρι , πιστευω πως θα πρεπει να το μειωσουν ομως .
αλλα τη να κάνουμε αλλη χαρη το κινεζικο

Ε καλα τωρα κι εσυ....Συχωρεσε τονα τον συναγωνιστη που σουφαγε 8 χρονια.......Πεs οτι εκανε λαθοs στο...συντακτικο!!!
Η ουσια ειναι μια.......Οτι οι πληροφοριεs του ειναι αλανθαστεs  κι ετσι εχουμε ευκαιρια να δουμε τι εστι...Κινα!!!!

tothelo

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2008
Κριτικές
6
Like
2
Πόντοι
1
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: μα δεν με χαλασε καθολου απλα δεν την λεγανε λιζα  :grin:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: μα δεν με χαλασε καθολου απλα δεν την λεγανε λιζα  :grin:

Μα....αφου υπηρχε συννενοηση απο πριν.....Σε σενα θα εμφανιζοτανε ωs Λιζα!!!!!!! περιεργο!!!
Αυριο θα την συναντησω εγω ωs ...Ζηνοβια!!  χαχαχαχαχαχαχαχαχα

guts40

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
εκτός αν είναι κλώνοι
να ξερεται συναθλητες μου, οτι γενικοτερα στην ασια δεν το ξυριζουν. λιγες ειναι αυτες που το περιποιουνται ,  απο πλευρας μαλιου εεεεεεεε....

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
να ξερεται συναθλητες μου, οτι γενικοτερα στην ασια δεν το ξυριζουν. λιγες ειναι αυτες που το περιποιουνται ,   απο πλευρας μαλιου εεεεεεεε....

Ειναι μια αγορα που σιγα σιγα εκσυχρονιζεται....θαρθει κι ο καιροs του ...κλαδεματοs....Αγαλι αγαλι

kingoffuck

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
υπαρχει καποιο στουντιο ή καποιοα πιάτσα με ασιατισες???
γιατι διαβαζα ορισμενα σχολια παραπανω αλλα δεν μπορουσα να βγαλω ακρη...
ασ βοηθησει καποιος ρε παιδια!

guts40

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
τοσες σελιδες πραγμα, γεματο πληροφοριες και κριτικες και δεν εχεις βγαλει ακρη????
:S

salieri

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Παντως κατ'εμε το studio που θα ανοιξει με ασιατακια που θα προσφερουν εκτως απο γαμησι και body massage θα χεστει στο ταληρο.. αντε να δουμε....

krotalias

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2006
Like
7
Πόντοι
6
Στις 22.30 σημερα καθονταν στην αφετηρια των λεωφορειων στην Χαλκοκονδυλη και χαζογελαγαν με κατι καβλιαρηδες που ... περιμεναν το λεωφορειο  :2funny:

ta

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
6
Το τηλ μου το παραχώρησε ευγενικά μέλος του σάιτ και  τον ευχαριστώ πολύ....το ραντεβού κλείστηκε επιτόπου  τη στιγμή που έφτανα πειραιώς σε κάθετο δρόμο στο κεραμεικό...το διαμέρισμα της κινεζούλας σε αρκετά underground πολυκατοικία ακόμα και για τα δεδομένα της περιοχής(έμπαιναν πολύ "συμπαθητικές" φυσιογνωμίες εκείνη τη στιγμή μαζί μου στο κτίριο),ομολογώ ότι την άκουσα λίγο!Η κινεζούλα μας είναι η μαρία, σε εμφάνιση νορμάλ και σίγουρα όχι πιτσιρίκα.Ωραίο  βυζάκι και τρυπούλα δουλεμένη που σε αφήνει να παίζεις μαζί της...ωραία πίπα στενό γαμήσι γενικά καλό αλλά τα 100Ε πολλά κατά τη γνώμη μου...από καθαριότητα θα έλεγα σε πολύ καλό επίπεδο...με λιγότερα χρήμματα σούπερ θα ήταν!

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
γιατι της κανετε πλουσιες τις κινεζες , ρε παιδια? τωρα αρχιζουν και σιγοβγαινουν στην πιατσα! δηλαδη αργοτερα τι θα ζητανε αν τις καλομαθαινουμε απο τωρα?? 200αρι για τσιμπουκι?? ηρεμηστε λιγο και μην νομιζετε οτι εχετε να κανετε με τιποτα αφελης κοριτσακια.....οι κινεζοι ειναι απο τους πιο πονηρουςκαι φιλοχρηματους λαους!! θα μασ γαμησουν στο τελος!! :pipa3:(αντι να το κανουμε εμεις...)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
γιατι της κανετε πλουσιες τις κινεζες , ρε παιδια? τωρα αρχιζουν και σιγοβγαινουν στην πιατσα! δηλαδη αργοτερα τι θα ζητανε αν τις καλομαθαινουμε απο τωρα?? 200αρι για τσιμπουκι?? ηρεμηστε λιγο και μην νομιζετε οτι εχετε να κανετε με τιποτα αφελης κοριτσακια.....οι κινεζοι ειναι απο τους πιο πονηρουςκαι φιλοχρηματους λαους!! θα μασ γαμησουν στο τελος!! :pipa3:(αντι να το κανουμε εμεις...)

Ειναι επειδη ακομα ειναι καινουργιο....φρουτο και ενεκα η ζητηση για το σχιστοματικον του θεματοs, θα γινει και η υπερπροσφορα.....Οταν κατακλυσουν την αγορα και χορτασει ο κοσμοs, θα πεσει και το αναλογον φρενο........Παντου ετσι γινεται...Ανθηση ζητηση καμψη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom