You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιάτσες με Ασιάτισσες/Ημερήσια ενημέρωση για Aσιάτισσες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα babapoulos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 289K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.941
- Πόντοι
- 19.505
καλημερα !!! θελω και γω
κινεζικο ρυζι !!!!
όλοι θέλουμε αλλά δεν βρίσκουμε
φιλε ποιος ειπε οτι συννενοουμαστε.απλα κανω κληση την ωρα που ειμαι στο τυροπιταδικο και απανταει λεγοντας κατι στην γλωσσα της και μετα απο λιγο ερχεται. απλα η κληση σημαινει οτι ειμαι στο κεντρο για να βρεθουμε.ρε φιλε...πως συνενοηστε δηλαδη, αφου δεν μιλαει ουτε ελληνικα, ουτε αγγλικα? και μαλιστα απο το τηλεφωνο κλεινετε ραντεβου?? θα μας τρελανεις??
φαντασου φιλε μου μια φορα που την καλεσα, ηρθε στο σημειο που συναντιομαστε, μου ανοιγει την τσαντα της και μου δειχνει σερβιετες. ειναι παντος φοβερη, επειδη ηξερε οτι απο το τηλ δεν προκειται να συννενοηθουμε ηρθε η ιδια για να μου εξηγηση με τον δικο της τροπο. μια εικονα οσο χιλιες λεξεις. η κοπελια ειναι πολυ καλυ καρδια.
PILOTENIOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Κυριακή πρωί πάρτε το λεωφορείο από Γλυφάδα για Κέντρο....ΦΟΥΛ του ΑΣΣΟΥ.......
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Κυριακη και πρωι?????? Να κοιμηθουμε και λιγο...Ποσο πρωι δλδ??
Μαλλον λες για φιλιπινεζες... Επισης τις βρισκετε σε οποιαδηποτε καθολικη εκκλησια τις Κυριακες!!
Μαλλον λες για φιλιπινεζες... Επισης τις βρισκετε σε οποιαδηποτε καθολικη εκκλησια τις Κυριακες!!
Ε όχι να γαμήσουμε και τούς καθολικούς
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.941
- Πόντοι
- 19.505
Mετά από τις πολύ καλές πληροφορίες των συναγωνιστών periergos και alpula κατάφερα επιτέλους να ικανοποιήσω μια παλιά επιθυμία και να καταθέσω σε κινεζούλα και μάλιστα βέρα όχι δήθεν ιαπωνέζα και δήθεν ταυλανδέζα που συνήθως είναι απόκαζακστάν. Μετά από δυο τηλεφωνάκια κατευθύνθηκα στο σημείο που μου υπέδειξαν κοντά στην πειραιώς και περίμενα. σε ένα λεπτό εμφανίστηκε η λίζα, ένα γλυκύτατο κορίτσι (η αλήθεια είναι ότι χαλάρωσα γιατί φανταζόμουν ότι θα έρθει ότι νά ναι)20 χρονών με άσπρο φορεματάκι και μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα. Είχε περίεργη ομορφιά αλλά εμένα μου άρεσε τόσο που στο δρόμο για το σπίτι της ήθελα να της πιάσω το χεράκι. Συνενόηση βέβαια στη νοηματική, ελάχιστα αγγλικά αλλά γελούσε συνέχεια και ήταν ναζιάρα. Φτάσαμε στο δωμάτιό της που ήταν σα δωμάτιο φοιτήτριας στη φοιτητική εστία. Με αγγάλιασε και άρχισε να με γδύνει, μετά γδύθηκε κι αυτή αν και της είπα να μη βγάλει τα πέδιλα αλλά μου έκνε νόημα ότι δεν τη βολεύει στο μασαζ. Είναι πολύ αδύνατη αλλά όχι πολύ κοντή. Έχει βυζάκι μέτριο, όχι πλάκα. Επίσης κάτω παίζει ακλάδευτος θάμνος για όσους ενδιαφέρονται. Με ξάπλωσε και μου άρχισε ένα ικανοποιητικότατο μασαζ και σιγά σιγά προχώρησε προς τα @@. Μετά από κάνα 15 με γύρισε και μου καθάρισε τον μπάμπη με πανάκι με σκοπό να μου κάνει ακά. της είπα να μου βάλει κοντόμ. περιποιήθηκε την περιοχή @@ με το παραπάνω και σύντομα κατέθεσα στο στόμα της γιατί δεν άντεχα άλλο. με σκούπισε, με φίλησε, με αγγάλιασε και έφυγα με ένα χαμόγελο. η κοπέλα είναι τελείως gfe και παρόλο που είναι άπειρη βγάζει έναν ερωτισμό. το σύνολο 100 ευρώ. πιστεύω ότι άξιζε τον κόπο γιατί η όλη φάση ήταν διαφορετική. Επίσης εταιρεία παροχής προσφέρει ανάλογη κινέζα στη γλυφάδα αλλά δεν την έχω δει.
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
επιτελους τα ασιατακια σκανε μυτη στη πιατσα, πολυ διακριτικα και οφειλω να ομολογησω οτι ανεβαζουν τον πηχη πολυ ψηλα και οταν λεω πηχη με καταλαβαινετε φανταζομαι απολυτα.
Αν σε καταλαβαινουμε λεει....!!!! Πεs πωs ειμαστε διπλα!!!!!
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΡΥΖΟΜΥΛΟΥΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΤΗΣ ΒΑΘΗΣ
ψες αργα το βραδυ μετα το baby o, μου ηρθε μια πελωρια λαχταρα (σαν αυτη του nesquik) για μινι βολτα απο πιατσες.
αφου πηρα τ αρχιδια μου (κυριολεκτικα) στο χερι απο το κολωνακι, συνεχισα να κατεβαινω τη σολωνος μεχρι που αυτη εγινε καποδιστριου και τσουπ, τί βλεπω στη συμβολη της καποδιστριου με την πατησιων ????
μα, φυσικα το κινεζικο ντουο που αναφερεται εδω, να κατηφοριζει την καποδιστριου κουνάμενο και μην σηκωνοντας κεφαλι να κοιταξει τιποτα.
ψιτ εγω, τιποτα αυτες. χάλόου εγω, τιποτα αυτες. άι σκίς γιου εγω, τιποτα αυτες. τσάι μι τονγκ εγω, τιποτα αυτες..
αρχιζουν λοιπον οι σβουρες με το hammer (ευτυχως το χω παρει σε κιτρινο χρωμα και δεν βγαζει ματι, επιτηδες δε, δεν του εχω βαλει και την μπλε ριγα) για να τις πετυχω ξεμοναχιασμενες, αρα και ευκολα πυροβολίσιμες..
οι σβουρες μας βγαζουν στο γνωστο τυροπιταδικο που εχει αναφερθει και που ητο το μονο σημειο απο το οποιο δεχτηκαν να σηκωσουν το κεφαλι τους πανω μου. αφου πηραν νερο στο πλαστικο (ο πιτσιρικας που δουλευει εκει εχει γινει κολητος τους και ας μην καταλαβαινει τιποτα απο αυτα που λενε), καθησαμε σε ενα τραπεζακι να τα πουμε λιγο. (ειχα να τις δω και χρονια, απο τοτε που ημουν ρυζέμπορας και ετρεχα στις κινεζικες επαρχιες για να διαλεγω τις ποικιλιες)
απ τα πολλα, ενω προσπαθουσαν να μου πασάρουν την ασχημη, κατεληξα στο fuckotel με την μιμι.
ωραιο κινεζακι, αβυζο βεβαια, με τα γνωστα λοιπα ασιατικα χαρακτηριστικα και πολυ γελαστο (φταιει και η μουρη μου)..
αφου τα ειπαμε κανενα τεταρτακι (δεν μιλαει ουτε λεξη ελληνικα και αγγλικα) και θυμηθηκαμε τα παλια, καναμε μαζι μπανέτο και πεσαμε στην καριολα.
δεν εχω να προσθεσω τιποτα παραπανω απ ο,τι εχουν γραψει τα παληκαρια. μονο οτι με κερασε στο τελος 30λεπτο μασαζ, οταν της αποκαλυψα ποιος ειμαι..
κατι τελευταιο που πρεπει να σημειωσω ειναι το οτι το σκηνικο ξεκινησε περιπου 02:30 το βραδυ και τελειωσε γυρω στις 04:00, ητοι περιπου μιάμιση ωρα. σε ερωτηση μου δε απο τί ωρα ξεκινανε το πρωι, μου ειπαν κατα τις 10:00. δηλαδη πρεπει να κοιμουνται κανενα 3ωρο ανα 24 ωρες. ολα για το κομμα..
ψες αργα το βραδυ μετα το baby o, μου ηρθε μια πελωρια λαχταρα (σαν αυτη του nesquik) για μινι βολτα απο πιατσες.
αφου πηρα τ αρχιδια μου (κυριολεκτικα) στο χερι απο το κολωνακι, συνεχισα να κατεβαινω τη σολωνος μεχρι που αυτη εγινε καποδιστριου και τσουπ, τί βλεπω στη συμβολη της καποδιστριου με την πατησιων ????
μα, φυσικα το κινεζικο ντουο που αναφερεται εδω, να κατηφοριζει την καποδιστριου κουνάμενο και μην σηκωνοντας κεφαλι να κοιταξει τιποτα.
ψιτ εγω, τιποτα αυτες. χάλόου εγω, τιποτα αυτες. άι σκίς γιου εγω, τιποτα αυτες. τσάι μι τονγκ εγω, τιποτα αυτες..
αρχιζουν λοιπον οι σβουρες με το hammer (ευτυχως το χω παρει σε κιτρινο χρωμα και δεν βγαζει ματι, επιτηδες δε, δεν του εχω βαλει και την μπλε ριγα) για να τις πετυχω ξεμοναχιασμενες, αρα και ευκολα πυροβολίσιμες..
οι σβουρες μας βγαζουν στο γνωστο τυροπιταδικο που εχει αναφερθει και που ητο το μονο σημειο απο το οποιο δεχτηκαν να σηκωσουν το κεφαλι τους πανω μου. αφου πηραν νερο στο πλαστικο (ο πιτσιρικας που δουλευει εκει εχει γινει κολητος τους και ας μην καταλαβαινει τιποτα απο αυτα που λενε), καθησαμε σε ενα τραπεζακι να τα πουμε λιγο. (ειχα να τις δω και χρονια, απο τοτε που ημουν ρυζέμπορας και ετρεχα στις κινεζικες επαρχιες για να διαλεγω τις ποικιλιες)
απ τα πολλα, ενω προσπαθουσαν να μου πασάρουν την ασχημη, κατεληξα στο fuckotel με την μιμι.
ωραιο κινεζακι, αβυζο βεβαια, με τα γνωστα λοιπα ασιατικα χαρακτηριστικα και πολυ γελαστο (φταιει και η μουρη μου)..
αφου τα ειπαμε κανενα τεταρτακι (δεν μιλαει ουτε λεξη ελληνικα και αγγλικα) και θυμηθηκαμε τα παλια, καναμε μαζι μπανέτο και πεσαμε στην καριολα.
δεν εχω να προσθεσω τιποτα παραπανω απ ο,τι εχουν γραψει τα παληκαρια. μονο οτι με κερασε στο τελος 30λεπτο μασαζ, οταν της αποκαλυψα ποιος ειμαι..
κατι τελευταιο που πρεπει να σημειωσω ειναι το οτι το σκηνικο ξεκινησε περιπου 02:30 το βραδυ και τελειωσε γυρω στις 04:00, ητοι περιπου μιάμιση ωρα. σε ερωτηση μου δε απο τί ωρα ξεκινανε το πρωι, μου ειπαν κατα τις 10:00. δηλαδη πρεπει να κοιμουνται κανενα 3ωρο ανα 24 ωρες. ολα για το κομμα..
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.941
- Πόντοι
- 19.505
γι' αυτό δεν την έβρισκα εγώ;;;;;
χαλάλι σου
χαλάλι σου
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.941
- Πόντοι
- 19.505
άντε να δούμε κι εμείς κίτρινη μέρα
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
ε μα κι σευ, τί δουλεια ειχες 3 η ωρα το βραδυ εξω στους δρομους ????γι' αυτό δεν την έβρισκα εγώ;;;;;
χαλάλι σου
παντως χθες το βραδυ στην αφησα νωρις..
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.941
- Πόντοι
- 19.505
ε μα κι σευ, τί δουλεια ειχες 3 η ωρα το βραδυ εξω στους δρομους ????
παντως χθες το βραδυ στην αφησα νωρις..
κανόνισε να την παντρευτείς πριν την πάρω
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
γιατι ? σε χαλαει που θα με κερατωνεις ? εμενα οχι, πιστευω στην κοινοκτημοσύνη..κανόνισε να την παντρευτείς πριν την πάρω
παντως χθες τη ραντισα κατα λαθος μεσα στο ματι και τα ρουθουνια και δεν εβγαινε απ το μπανιο για κανενα τεταρτο..
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.941
- Πόντοι
- 19.505
κοινοκτημοσύνη λοιπόν!
αν και θα την παραλάβω κουρασμένη απότι κατάλαβα