Νέα

Πιάτσες με Ασιάτισσες/Ημερήσια ενημέρωση για Aσιάτισσες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα babapoulos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 289K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
πεφτει κανα γαμησι εκει τυπε?
ή δεν το επιτρεπει το κομμα? :grin:
Ποιά είναι η διασκέδαση του φτωχού ρε απόλυτε; Το γαμήσι. Επειδή σου αρέσουν τα κινεζάκια σου είπα να έρθεις, όχι επειδή είσαι του κόμματος.

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Αν θέλετε να βρεθείτε με μια γυναίκα που θα σας πει ένα εγκάρδιο ευχαριστώ, όταν θα την πληρώνετε το 20αρικο για τις υπηρεσίες της, ενω προηγουμένως θα έχει προσπαθήσει -- κοπιάσει να σας το πει στην πράξη ,ψάξτε μπροστά στην Ευρωμπανκ ημερήσιες ώρες, την Γιουκι!
δεν είναι τριαντάρα είναι πολύ ποιο πάνω αλλά το καλύπτει με την συμπεριφορά της!

DRAKOS31

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
1
Αν θέλετε να βρεθείτε με μια γυναίκα που θα σας πει ένα εγκάρδιο ευχαριστώ, όταν θα την πληρώνετε το 20αρικο για τις υπηρεσίες της, ενω προηγουμένως θα έχει προσπαθήσει -- κοπιάσει να σας το πει στην πράξη ,ψάξτε μπροστά στην Ευρωμπανκ ημερήσιες ώρες, την Γιουκι!
δεν είναι τριαντάρα είναι πολύ ποιο πάνω αλλά το καλύπτει με την συμπεριφορά της!
αν θεσ πεσ μασ περιγραφη και υπηρεσιεσ

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε ολεσ κανουν τισ ιδιεσ υπηρεσιεσ?
ναι τυπε
τα κανουν ολα και συμφερουν
τωρα αν εισαι ανωμαλος και βρει καμια μικρη κινεζα δεν ξερω :grin:
στις κιτριναρες ισχυει το εξης τυπε
οσο πιο ασχημη τοσο καλυτερο σεξ
γιαυτο και εγω ψωνιζω κατι αποβολες του μαο :grin:
σου λενε και ευχαριστω στο τελος
σου πλενουν και τα ποδια αν το ζητησεις

DRAKOS31

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
1
ναι τυπε
τα κανουν ολα και συμφερουν
τωρα αν εισαι ανωμαλος και βρει καμια μικρη κινεζα δεν ξερω :grin:
στις κιτριναρες υσχυει το εξης τυπε
οσο πιο ασχημη τοσο καλυτερο σεξ
γιατι και εγω ψωνιζω κατι αποβολες του μαο :grin:
σου λενε και ευχαριστω στο τελος
σου πλενουν και τα ποδια αν το ζητησεις
ανωμαλοσ οχι τυπε δεν ειμαι.μια που εχει βαμμενα ξανθα μαλλια λεει τυπε?

tednet

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
σημερα περασα απο τζοισ βρηκα 2 κινεζεσ κοντεσ χοντρεσ στην σταση  και καλα περιμεναν λεωφορειο ...λεω ωπα το φαι μου πλησιαζω παμε .. εκαναν πωσ δεν καταλαβαιναν τι ελεγα :think: :think: εφυγα  και κατεβενωντασ λιγο πιο κατο  απο το μπατσοτμημα βλεπω ενα πουρο τελικα το ψωνισα βουλγαρα ετων  50+  20 ευρα και 10 χοτελ μια χαρα

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.683
Πόντοι
3.656
Για το συνάδελφο που ρωτάει για τη Γιούκι, αλλά και για όποιον άλλο ενδιαφέρεται:
Η Γιούκι είναι η πιο υψηλόσωμη από όλες τις κινέζες που κάνουν πιάτσα στη Χαλκοκονδύλη, μακρύ μαλλί, πλατύ - μεγάλο πρόσωπο, έχει καλές αναλογίες και καλό βυζί, είναι πεντακάθαρη και σε εξυπηρετεί με μεγάλη όρεξη και πολύ φιλότιμο. Δουλεύει μόνο πρωί και μπορεί να τη δεις μέσα σε μαγαζί με τηλέφωνα ή και ρούχα, παίζει το ρόλο της πωλήτριας. Όταν μπήκα από την πίσω πόρτα παρότι φαινόταν καθαρά ότι πόναγε, δεν έβγαλε άχνα και όταν τη ρώτησα αν πονάει μου είπε ναι, αλλά δεν πειράζει, συνέχισε. Δεν είμαι κανίβαλος και άλλαξα προφυλακτικό και δίοδο. Τα 20€ που παίρνει τα αξίζει μέχρι τελευταίο σεντ, κάνει καλή πίπα και ανταποκρίνεται σε αγκαλιές και λοιπά, υποθέτω όμως ότι πρέπει να την εμπνέεις, να είσαι κι εσύ καθαρός και να της φερθείς εντάξει. Αν της φερθείς ανθρώπινα και σωστά, θα στο ανταποδώσει με τον καλύτερο τρόπο. Μία ανάλογη ελληνίδα υπάρχει περίπτωση να προσπαθήσει να σε εκμεταλλευτεί, αν νομίσει ότι η καλοσύνη σου είναι δείγμα αδύναμου χαρακτήρα.

DRAKOS31

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
1
Για το συνάδελφο που ρωτάει για τη Γιούκι, αλλά και για όποιον άλλο ενδιαφέρεται:
Η Γιούκι είναι η πιο υψηλόσωμη από όλες τις κινέζες που κάνουν πιάτσα στη Χαλκοκονδύλη, μακρύ μαλλί, πλατύ - μεγάλο πρόσωπο, έχει καλές αναλογίες και καλό βυζί, είναι πεντακάθαρη και σε εξυπηρετεί με μεγάλη όρεξη και πολύ φιλότιμο. Δουλεύει μόνο πρωί και μπορεί να τη δεις μέσα σε μαγαζί με τηλέφωνα ή και ρούχα, παίζει το ρόλο της πωλήτριας. Όταν μπήκα από την πίσω πόρτα παρότι φαινόταν καθαρά ότι πόναγε, δεν έβγαλε άχνα και όταν τη ρώτησα αν πονάει μου είπε ναι, αλλά δεν πειράζει, συνέχισε. Δεν είμαι κανίβαλος και άλλαξα προφυλακτικό και δίοδο. Τα 20€ που παίρνει τα αξίζει μέχρι τελευταίο σεντ, κάνει καλή πίπα και ανταποκρίνεται σε αγκαλιές και λοιπά, υποθέτω όμως ότι πρέπει να την εμπνέεις, να είσαι κι εσύ καθαρός και να της φερθείς εντάξει. Αν της φερθείς ανθρώπινα και σωστά, θα στο ανταποδώσει με τον καλύτερο τρόπο. Μία ανάλογη ελληνίδα υπάρχει περίπτωση να προσπαθήσει να σε εκμεταλλευτεί, αν νομίσει ότι η καλοσύνη σου είναι δείγμα αδύναμου χαρακτήρα.
[/quote  σ'ευχαριστω συναδελφε για την απαντηση και νομιζω  πωσ καταλαβα ποια ειναι.

TRELOXELO

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2005
Like
1.182
Πόντοι
266

Μου φαινεται παρα πολυ ενδιαφερον η Γιουκι φιλε Μποκολε...
απο οτι διαβασα λες για "πισω" πορτα ....αυτο και αν ειναι ενδιαφερον.
Εκτος απο το μακρυ μαλλι της και οτι ειναι ψυλοτερη απο τις υπολοιπες μπορεις να μας πεις και αλλες λεπτομερειες?
Που ακριβως την βρισκεις?Και πως μπορεις να την πλησιασεις αν και καλα ειναι σε μαγαζι μεσα....εγω κολλαω να μπω χυμα μεσα σε μαγαζι.

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
δεν χρειαζεται να μπεις..μια ματια να της κανεις εχει ερθει....αααααα και ειναι ολιγον τι σαν μπετατζης... :2funny:

tednet

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
Μου φαινεται παρα πολυ ενδιαφερον η Γιουκι φιλε Μποκολε...
απο οτι διαβασα λες για "πισω" πορτα ....αυτο και αν ειναι ενδιαφερον.
Εκτος απο το μακρυ μαλλι της και οτι ειναι ψυλοτερη απο τις υπολοιπες μπορεις να μας πεις και αλλες λεπτομερειες?
Που ακριβως την βρισκεις?Και πως μπορεις να την πλησιασεις αν και καλα ειναι σε μαγαζι μεσα....εγω κολλαω να μπω χυμα μεσα σε μαγαζι.
ελα ρε που κολασ να μπεισ στο μαγαζι ξεκολα το μυαλο σου ....αντε ρεεεεεε

cm615et

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Κριτικές
12
Like
195
Πόντοι
5.765
ανωμαλοσ οχι τυπε δεν ειμαι.μια που εχει βαμμενα ξανθα μαλλια λεει τυπε?

Μακρυα απο την ξανθια παιδες ..... μουφα .
Και οσο για την Γιουκι βρωμανε λιγακι τα ποδαρια της ,και ξενερωνεις με αυτο τον σωματοτυπο σε κινεζα ..........

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.901
Πόντοι
19.505
Λούλου στο Στουρνάρη 63, ψηλή κινέζα τούμπανο και Λούλου Στουρνάρη 47 δεν την έχω δει ακόμα. Αλλάξτε κάνα όνομα ρε παιδιά. Όλες Λούλου θα χάσουμε την μπάλα. Έχει Λούλου και στη Μάρνη, έχει και στην Καλιρρόης 85 που την λέγαν Ντούντου και την κάναν Λούλου και αυτή.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom