Νέα

Πιάτσες με Ασιάτισσες/Ημερήσια ενημέρωση για Aσιάτισσες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα babapoulos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 289K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Ρε guts40, μας δουλεύεις ?  :jerking:

Για την ταμπακιέρα, ακόμα να μας πεις.  :tickedoff:

Έχεις αναφέρει 1 μήνα πριν την ύπαρξη μιας Μάγιας, που κανένας άλλος δεν έχει εντοπίσει ακόμα. Μας πουλάς ιστορίες για τηλέφωνα, πάρτι & συνευρέσεις, αλλά για πιάτσα με ασιάτισες (όπως λέει και ο τίτλος) τζίφος.

Δεν θέλουμε χορεύτριες, ρε φίλε. Αλλιώς πάμε στο θέατρο Badminton & βλέπουμε τους Μοναχούς Σαολίν. Για εκδιδόμενες ψάχνουμε.  :headbang:

Υποτίθεται πως εντόπισες μία στην Πειραιώς. Ισχύει ?
Έχει στάνταρ ωράριο - πόστο - τιμή ?

Τα άλλα που γράφεις και με διαφορά εβδομάδων, είναι για τον π...ο. :birdman:
Απλά μπαίνεις εδώ μέσα και παίζεις με τον πόνο μας.

Δεν πας να παίξεις τίποτα άλλο ? ? ?  :jerking:

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Καλημερίζω όλους τους συναθλητές της Ασσιατικής σάρκας. [glow=red,2,300]Το Σάββατο της περασμένης εβδομάδας[/glow] είχα την τύχη να παρευρεθώ σε ένα [glow=red,2,300]μεσημεριάτικο πάρτυ[/glow] που είχαν οργανώσει στο [glow=red,2,300]μπαράκι Romania[/glow] που βρίσκετε στην πλατεία Αττικής και για την αναφορά μου αυτή έγινα από ορισμένους κατακριτέος. Και πάλι συγγνώμη εάν ήμουν λάθος.... αλλά θα συνεχίζω να δίνω πληροφορίες όσο αφορά την εύρεση ωραίων ασσιατικών μωρών. Φίλοι συναθλητές μου, παρευρέθηκα ξανά στο συγκεκριμένο μπάρ καθώτι το μουσικό πρόγραμμα μου αρέσει ιδιαίτερα, και κατά της 1:30 μεταμεσονύκτια εμφανίστηκε ένα τρελλό ασσιατικό μωρό να χορεύει κατά διαστήματα πάνω στη μπάρα, εναλλάξ με ένα μελαχροινό ρουμάνικο. Οφείλω να ομολογήσω ότι ήταν όλα τα λεφτά... από πληροφορίες που πήρα χορεύει κάθε ΠΣΚ με εμφανίσεις της περίπου από 1:30 έως 5:30 πρωί. Οι θαμώνες είναι επιτοπλήστον Ρουμάνοι, Βούλγαροι. Το μπάρ από έξω μπορεί να φαίνετε σαν καταγώγι αλλά μέσα διαφέρει, έχει πολύ ωραίο ρυθμό, ξέφρενος χορός. Προσωπικά πήραμε τα ποτάκια μας με ένα φιλαράκι και θαυμάζαμε.... Αυτά εν ολίγοις.... Χαιρετώ...

Άσε που το πάρτι ήταν Κυριακή.
Οι ενημερώσεις σου είναι ανακριβείς και αναξιόπιστες. . . . .

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
826
Πόντοι
96
Παραβρέθηκα σε ανοικτό πάρτυ με Γιαπωνέζες σε μπαράκι της Τρούμπας . Κατέγραψα στιγμιότυπα. Κάποια τα έκοψε η λογοκρισία , τι να κάνουμε.
Δείτε το βίντεο και δεν θα χάσετε!  :sunglasses:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Παραβρέθηκα σε ανοικτό πάρτυ με Γιαπωνέζες σε μπαράκι της Τρούμπας . Κατέγραψα στιγμιότυπα. Κάποια τα έκοψε η λογοκρισία , τι να κάνουμε.
Δείτε το βίντεο και δεν θα χάσετε!  :sunglasses:
τυπε εκει ειναι το στεκι τους? :grin:

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
826
Πόντοι
96
Ναι! Για να μπω μεταμφιέστηκα σε δικό τους , αλλά με ανακάλυψαν , μου έβγαλαν την μεταμφίεση εκτός από την μάσκα και δες τι έπαθα! ;)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ναι! Για να μπω μεταμφιέστηκα σε δικό τους , αλλά με ανακάλυψαν , μου έβγαλαν την μεταμφίεση εκτός από την μάσκα και δες τι έπαθα! ;)
τυπε και εγω οταν παω για καμακι στα kfc ετσι ντυνομαι :rockon:

Συνημμένα

• kfc.jpg
    kfc.jpg
    52,5 KB · Εμφανίσεις: 68

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
826
Πόντοι
96
Εγώ παίζω στο βίντεο μετά το 19ο λεπτό.Παίξτε από εκεί και πέρα για να με δείτε. Δυστυχώς φοράω ακόμα την μάσκα ! :rolleyes:

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
826
Πόντοι
96
Για όσους ενδιαφέρονται να πάνε στο εν λόγω μπαρ , είναι στην Τρούμπα , οδός Χιροχίτο 12 και το όνομα του είναι "Οι κόρες του Μάο" ! :cheesy:

guts40

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Καλά καθόσαστε και κοροιδεύεται και αμφισβητείτε την κάθε πληροφορία που σας δίνω. Σας λέει κάτι τα ονόματα Μιμή και Μπέλα πριν ένα περίπου χρόνο επί Φωκαίας (λαβύρινθος);
Ξέρω πολλά και ήδη σας έδωσα πληροφορίες. Απλά συνδιάστε.... Σας Χαιρετώ και σας αφήνω ώς μέλος από το site αυτό. Να παραμείνετε να ψάχνετε βρωμιάρες, ζάκια και πουρά.... Να είστε καλά φίλοι συναγωνιστές!!...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Συνημμένα

• zatoichi-1.jpg
    zatoichi-1.jpg
    266,4 KB · Εμφανίσεις: 64
  • zatoichi_2.jpg
    zatoichi_2.jpg
    32,5 KB · Εμφανίσεις: 30

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
826
Πόντοι
96
Εκτός από το σπαθί πάρε και συσκευές μασάζ όπως στο βίντεο .Θα μετρήσουν πιο πολύ! :grin:

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.901
Πόντοι
19.505
Καλά καθόσαστε και κοροιδεύεται και αμφισβητείτε την κάθε πληροφορία που σας δίνω. Σας λέει κάτι τα ονόματα Μιμή και Μπέλα πριν ένα περίπου χρόνο επί Φωκαίας (λαβύρινθος);
Ξέρω πολλά και ήδη σας έδωσα πληροφορίες. Απλά συνδιάστε.... Σας Χαιρετώ και σας αφήνω ώς μέλος από το site αυτό. Να παραμείνετε να ψάχνετε βρωμιάρες, ζάκια και πουρά.... Να είστε καλά φίλοι συναγωνιστές!!...

ορίστε ρε λεχρίτες, τον διώξατε. τώρα θα μείνουμε με τα ζάκια. πού θα την ξαναβρούμε τη Θεά Μπέλα;

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.165
Πόντοι
7.885
Απόλυτε να ξεχάσεις και να ξυριστείς,μην τυχόν σε πάρουν χαμπάρι ;) ;) ;)

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
ορίστε ρε λεχρίτες, τον διώξατε. τώρα θα μείνουμε με τα ζάκια. πού θα την ξαναβρούμε τη Θεά Μπέλα;

Είναι γεγονός ότι οι έγκυρες & κατατοπιστικότατες πληροφορίες του θα μας λείψουν πολύ .   .    .   :birdman:

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.901
Πόντοι
19.505
Χτες έκανα μια μικρή γύρα να δω τι παίζει και κυρίως να ελέγξω τι υπάρχει από κινεζικής πλευράς.
Στη Χαλκοκονδύλη εθεάθη ένα αρκετά όμορφο thai, καμμιά 30αριά χρονών Καθόταν στη στάση των λεωφορείων, φορούσε φουστίτσα και μαύρο καλσόν. Δεν είχα κουράγιο για μπλα μπλα.

Πήγα στο Στουρνάρη 47, όπου είχε ανακοινωθεί νέο κινεζάκι η Λιλή. Τη Λιλή την γαμούσαν σερί οπότε δεν κατάφερα να τη δω. Ξαναπέρασα το απόγευμα νωρίς και είχε φύγει. Κριτική ή αναφορά από συναγωνιστή ΟΥΔΕΜΙΑ!

Πήγα Καλιρρόης 48, εμφανίστηκαν διάφορες όμορφες κορασίδες εκ των οποίων ξεχώρισα τη Βίκυ. Παρουσιάστηκε κινεζάκι ονόματι Λούλου (τι πρωτότυπο) πετίτ με πολύ γλυκό χαμόγελο, στο στυλάκι της Νίνας αλλά λίγο υποδεέστερη. Δυστυχώς πήγαινε στο δωμάτιο οπότε δεν κάθισα να περιμένω. Κριτική ή αναφορά από το συναγωνιστή που τη γάμησε ΚΑΜΜΙΑ!

Φραντζή 4 ουδέν κινεζάκι.

Καλιρρόης 85, η Εύα και η Ελένη, μιλφόνια αμφότερα και η κινέζα Λούλου (τι πρωτότυπο) που είναι η Ντούντου που δουλεύει Κ48 και Φ4. Προφανώς έχει πάρει όλο το τετράγωνο παγανιά.

Θησέως 81 απούσες η Ντόνα και το κινεζάκι λόγω υδραυλικών. Δυο μιλφόνια μόνο παρόντα. Έφυγα.

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
826
Πόντοι
96
Στις πιάτσες Αθήνα , ανέβηκε ένα μύνημα από το Μαύρο Άλογο για δύο ωραία κινεζάκια στη Χαλκοκονδύλη.Θα σχολιάσω ότι αυτή η ασιατική πιάτσα είναι δύσκολη γιατί πρέπει να πας πρωινές ή πρώτες μεσημεριανές ώρες τις καθημερινές . Μετά πάπαλα ! :-

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.901
Πόντοι
19.505
Συλλογή κειμένων Κου Ι. Μπόκολου σε πεζά. Αυτούσια τα κείμενα υπάρχουν στο Πουτανοπιάτσες Αθήνα.
Τα μεταφέρω εδώ λόγω συνάφειας

-για τον συναδελφο που ενδιαφερεται για τις κινεζες, αλλα και οποιον αλλο εχει παρομοια γουστα. τις πλησιαζεις χαμογελωντας, κι αυτες σε ρωτανε παμε? ρωτας τιμη και τι κανουν στο κρεβατι. συνηθως ειναι 20 € για αυτες και 5 € η 10 € το ξενοδοχειο. ολες οσες εχω παρει ειναι πεντακαθαρες, εχουν καταπληκτικο δερμα, κανουν φοβερο μασαζ και ειναι τρυφερες και περιποιητικες. δεν εχουν ομορφα προσωπα αν τις συγκρινεις με τις περισσοτερες λευκες και συνηθως δεν εχουν βυζι. μονο μια εχω παρει στο σπιτι μου οι αλλες δεν ερχονται. ελπιζω να σε βοηθησα.

το κινεζακι εξω απο το καφενεδακι της γερανιου λεγεται λαλα. εχει δερμα αλαβαστρινο, κανει μετρια πιπα, εχει εξαιρετικες αναλογιες, δεν δινει κολο. ειναι πολυ τρυφερο και αξιζει τα 20 € που ζηταει. κανει εξαιρετικα κολπα με τα νυχια του, δεν μου τα εχει κανει καμια. δεν ερχεται σπιτι, τουλαχιστον οταν εγω του το προτεινα.

συναγωνιστη τσαρκα οι κινεζες που κανουν πιατσα το πρωι προτιμουν το δεξι μερος της χαλκοκονδυλη, οπως την ανεβαινουμε στριβοντας απο την σωκρατους, στο υψος των λεοφωρειων και πιο χαμηλα. το βραδυ η βαρδια αλλαζει και πηγαινουν στο αριστερο μερος της χαλκοκονδυλη, για αδιευκρινιστους λογους. δεν εχουνε καλα προσωπα, ειναι πουρες, το βυζι τους ειναι σαν δωδεκαχρονου, οπως και το υψος τους. παρολα αυτα, περνω την ιδια κινεζα εδω και εναμισυ χρονο, κι ας μην βλεπεται. μου εχει δωσει περισσοτερη ηδονη απο κοπελες που ειναι δεκα κλασεις καλυτερες εμφανισιακα, αλλα ειναι ξεπετες. αν ξεπερασεις την εμφανιση, δεν θα βρεις πουθενα τετοια περιποιηση και θεληση για δωσιμο. το πλυσιμο, το σκουπισμα με την πετσετα και το μασαζ που θα σου κανει, αν την παιρνεις συχνα και σε συνηθισει, θα το ξαναδεις μονο στον κινηματογραφο.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Στις πιάτσες Αθήνα , ανέβηκε ένα μύνημα από το Μαύρο Άλογο για δύο ωραία κινεζάκια στη Χαλκοκονδύλη.Θα σχολιάσω ότι αυτή η ασιατική πιάτσα είναι δύσκολη γιατί πρέπει να πας πρωινές ή πρώτες μεσημεριανές ώρες τις καθημερινές . Μετά πάπαλα ! :-
καμια φορα και μετα τις 12 μπορει να βρεις μια κινεζα τυπε
οι αλλες κρυβονται αλλα αυτη δεν φοβαται :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom